|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
4.8.2009 12:45:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pri nas vse ok...oba spančkata user posted image ,jaz sm pa že nekaj prpravla za kosilo in polizala en sladoleduser posted image

ne si apetita pokvarituser posted image . Kaj kuhaš?

ma če ji 100 pojem si ga ne pokvarim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
4.8.2009 12:47:14   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
koliko pregledov pri P ste imeli ?

mi smo imeli v prvem mesecu pa zdej v tretjem. Tako da isto kot pri vas. Pomoje če P vidi da otrok lepo napreduje kar preskoči pregled pri 2. mesecu.

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
sedaj ko imamo toliko bučk

ne govor ... že cel mesec sam bučke jem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
4.8.2009 12:55:40   
Dudica1
mmm bučke pa sm jaz imela glih včeraj pohane...njami 

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
4.8.2009 12:57:24   
maja1488
Za jutri...ne vem če mi bo uspelo, kr dobimo ene obiske popoldan in bi mogla kej pripravit. Če bo moj danes priden in popoldan obe mirkal bom danes, drugače bom mogla pa dopoldan user posted image

Kdo sploh pride. Zate leela sm ziher, dudica tebe ne bo ane, zoja kje za user posted image si ti?

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
4.8.2009 13:01:43   
Dudica1
ma ja jaz s tavečjim res ne bi,je šel prej z mano v trgovino sem ga komaj lovila ne da mam pol še Maja kje user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
4.8.2009 13:07:08   
KatMat
zdej morm pa mal pospravit pa kej skuhat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
4.8.2009 13:25:25   
KatMat
drgac sem mela jaz pa samo en pregled pri p

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
4.8.2009 13:25:46   
zoja10
ma jaz sm to doma, pospravljam premajhne cotke mal reorganiziram...:)
mi bomo jedli pastičo, njamiiiiiiiiiiiiiii......
zakaj je meni še vednu ful vroče user posted image ...

ja jaz bi sicer pršla, sam  mi mami neki zdej govori da bi šli mal do italije,...
kaj pa če prestavimo na drug tedn? če je že tko da mamo vsi neki...?...

ja obiski so hudič....je dost dela z njimi user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
4.8.2009 13:28:51   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

ja jaz bi sicer pršla, sam  mi mami neki zdej govori da bi šli mal do italije,...

prestavljeno na drug teden, si kar rezervirajte.

soparno je k hudič

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
4.8.2009 13:30:10   
Anonimen
jz pa dons pico delam, bučke bom pa jutr naredila k mi je copka ful dobro idejo dalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
4.8.2009 13:34:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

prestavljeno na drug teden, si kar rezervirajte.

soparno je k hudič

jz bi tud pršla sam kaj hudiča k mamo sam en avtouser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
4.8.2009 13:36:00   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Pa še eno vprašanje... Tiste, ki že imate otroke doma... kdaj so dobili prvi zobek???? Pri nas imamo dlesni full zatečene, rdeče, slinimo se nenormalno veliko, sedaj še pa nekja vročino dobiva... A je možno, da že zobke dobiva? user posted image user posted image user posted image

5 mesecev in 5 dni za prvega, dan kasneje pa še drugega. Vročina lahko povzroči izrast zob, obratno ne. Slinjenje je normalno - in bo še naslednje leto in pol. Zobke pa boš videla preden izrastejo - pod dlesnijo se vidijo bele pikice.

IZVIRNO SPOROČILO: lake

A kera ve kok stane knjižica za cepljenje? Sej najbrž je ne dobiš zastonj.

user posted image  Seveda jo. Ne reci, da si plačala materinsko??

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Punce, kako ste uvajale malčke na kahlo? Jaz sem probala, pa nekako ne zna... Všeč mu je ideja o kahlici, pa nagradi če bo lužica/kakec, ampak polula se pa v gatke. Nikoli ne reče, da ga tišči, tudi če ga vprašam.

Mu je bilo pa tako všeč... Ko je šel počivat, je ves vesel pokazal posrano posteljo, plenica je bila zraven (si jo je slekel). In on prosi za čokolado, ker je bil priden :)) Itak, samo ni bil priden v kahlo, ampak na posteljo!!!user posted image Uf, smo pucali ko nori. Torej- KAKO!!!!??!

Ti ne vem svetovat. Jaz sem s kahlico začela pri 11 mesecih - pa izbrala sem tisto z glavo od račke, da se je na njej zabavala. Nanjo sem jo dala po 3-4x na dan, običajno po obroku. Po 4 mesecih je začela kakati samo na kahlico (oz. malo kasneje na stranišče z nastavkom). Od februarja smo imeli tako mogoče 10 pokakanih pleničk. Zdaj jo že 2 tedna navajam na hlačke. Kar gre - naučila se je zadrževati, saj je najprej lulala na 15 min, zdaj pa včasih tudi uro in pol ne. Ampak je doslej samo nekajkrat sama rekla, da bo lulala. Enostavno ji dajem ritem - 1x na uro jo dam na kahlo in lula. Če do jeseni ne bo suha, bo pa naslednje leto.

Za spat seveda dobi pleničko - pa obvezno še kakšne hlačke čez, da si je ne bi sama slekla.

IZVIRNO SPOROČILO: mani2
Mi že gre malo na živce ker se mu točno vidi da mu je vseeno za igrače če se polomijo in uničijo ker itak niso njegove. Ne vem ali sem jaz res tako pošasten starš ampak od svojega otroka zahtevam da mi pove kam gre pa tudi da reče prosim hvala in da spoštuje lastnino drugega.

Nisi. Kakor se Janezek nauči, tako Janezek zna. Njegovi starši ga očitno niso naučili ceniti tujih (najbrž niti svojih) stvari. Ne bodi huda nanj, ampak na njegove starše.

Grem malo počivat. Ni moj dan... najbrž te vremenske spremembe... in dejstvo, da se je Julija odločila, da je fino ponoči jesti 3x user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
4.8.2009 13:40:23   
petrazg
Ojla...Malo miru imam ker malčka spita in mami namesto, da bi kaj pospravljala na računalniku visi...user posted image

Flaska... mi tudi našega malega odvajamo od pleničk, pa nam uspeva tako tako... ne glih slabo, dober pa tudi ne. Pri nas je kazal zanimanje za kahlico že kakšne 4 mesece nazaj, pa je včasih lulal, če sva ga spomnila, včasih je sam povedal, ampak tako1,2 na dan. Pa potem nekaj časa sploh ni hotel, pa na morju bi tudi včasih... Tako, da sem se prejšnji teden odločila da sedaj pa res začnemo resno ... Pa sva kupila v bc aviončka, ki si ga je želel in sva se zmenila za 10 sončkov (za vsako lulanje v kahlico je dobil enega). Sva skupaj naredila razpredelnico... in mali je bil full zagret... Tisti dan se je samo pokakal v pleničko , lulal je skoz v kahlico, ponoči je bil suh, dobil še dva sončka in letalo. In ko je dobil letalo, je spet lulal v plenice user posted image in tako dva dni. Pa sva poskusila še enkrat z isto foro, pa je rekel, da ima dovolj avtov, da ne rabi sončkov user posted image user posted image user posted image in je veselo lulal. V nedeljo, ko smo pa prišli domov zvečer, sem mu pa rekla, da nimamo več pleničk zanj in da bo mogel biti v hlačkah. Nekaj je hotel še Lukijeve, ampak je brez problema šel spat v hlačkah. Ponoči je bil suh user posted image . Sedaj (2 dni, opa) nama za lulanje vedno pove, s tem da mu včasih malo uide v hlačke, kaka pa veselo v hlačke... Tako, da... mi se trudimo... vsi trije...user posted image user posted image user posted image kdaj nam bo pa uspelo biti suhi, pa ne vem user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
4.8.2009 13:41:56   
Leela
k.tja super za vrtec, Oskar bo užival. Za kakanje se pa ne sekirej, vzgojiteljice so vse navajene.
Jaz Lukatu pleničk za vsak slučaj nisem dajala, ker to jih samo zmede. Samo, ko smo šli na morje-po poti jih je imel (zarad gužve)ampak se ni hotel not polulat smo se mogli na AC ustavit.

lake: gugalni stolček je po mojem un stolček, ki je na baterije in se prav guga, ali pa peg perego, ki se guga recimo. Drugače pa v vsaki stvari ni dobro imeti otroka notri predolgo. Tud kengurujček odsvetujejo do 4.meseca ampak če z njim nekam hitro skočiš ni problem.

počakam, da Filip zaspi potem moram pa na hitro kaj narest. za jest bodo puranovi zrezki z gobami + priloga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
4.8.2009 13:46:19   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Pa še eno vprašanje... Tiste, ki že imate otroke doma... kdaj so dobili prvi zobek???? Pri nas imamo dlesni full zatečene, rdeče, slinimo se nenormalno veliko, sedaj še pa nekja vročino dobiva... A je možno, da že zobke dobiva? user posted image user posted image user posted image

5 mesecev in 5 dni za prvega, dan kasneje pa še drugega. Vročina lahko povzroči izrast zob, obratno ne. Slinjenje je normalno - in bo še naslednje leto in pol. Zobke pa boš videla preden izrastejo - pod dlesnijo se vidijo bele pikice.

Mama11.
.. sej ti pravim, da je vse full čudno. Vročino je imel dan in pol, zdaj se samo še slini in roke tišči v usta. Mi je to nekaj novega, ker Anže se nikoli ni slinil, zobki so prišli neopazno, brez bolečin... Nima pa bele pikice nikjer, ima samo zelo zatečeno spodnjo trojkico oz. tam kjer naj bi bila user posted image Pojma nimam... Pa saj imamo v ponedeljek pregled, bom vprašala...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
4.8.2009 13:48:45   
Dudica1
ja mene pa drug tedn nuser posted image i...dejmo se zmen še čez en tedn...user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
4.8.2009 13:49:41   
Leela
Luka je tudi dobil zobek pri 5 mesecih, se je enako zelo slinil. Z izraščanjem so bile pa kar težave. Zgleda se otroci na bolečine različno odzivajo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
4.8.2009 13:50:47   
petrazg
Dudi bo pa uživala naslednji teden... user posted image user posted image user posted image Super...  Ste že zrihtali ceplenje?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
4.8.2009 13:56:16   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Luka je tudi dobil zobek pri 5 mesecih, se je enako zelo slinil. Z izraščanjem so bile pa kar težave. Zgleda se otroci na bolečine različno odzivajo.

Anže je zobek dobil pri 6 mesecih in pol... Ma kaj pa vem... Ta dva moja otročka sta si kot noč in dan... Se počutim tako kot, da ne bi imela že enega doma... mi je vse novo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
4.8.2009 13:58:02   
Dudica1

Dudi bo pa uživala naslednji teden... user posted image user posted image user posted image Super...  Ste že zrihtali ceplenje?

jaaaaaaauser posted image

Cepljenje pa jutri dop....me je kar malo strah...zarad reakcij ker gremo v soboto a veš??Sploh ker ma še za rota

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
4.8.2009 14:07:42   
petrazg
Držim pesti, da bo vse ok in da Maj ne bo imel nobenih reakcij! 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
4.8.2009 14:11:41   
lananai
Najprej neki, kar nameravam napisat že par dni. Mi nimamo (še) slikice za seznam kakic. user posted image Tisa bolj na redko kaka in še to ne lih v ogromnih količinah. Al pa jo do časa opazim, da je kakala. Ni še nikol čez prišlo. Trkam.

Pa še to moram povedat, da je danes ponoči spala od 22h do 6:30! user posted image Potem sem jo podojila in je pri nama spala še do 9h. Vmes sta mačka mijavkala na oknu, ker ju je dež prestrašil in sta hotela na toplo, tko da smo se v petih cartali na postelji. Joj, je bilo fajn. user posted image

Oblekce ji bom najbrž jst tud sproti kupovala. Ker zaenkrat bi se zelo uštela, če bi ji že pred rojstvom ful kupovala. En bodi iz H&M, ki ga ima danes gor, sem ji kupila za po rojstvu. Evo, ima 3 mesece in bodi št. 56. Pa čim bolj enostavne stvari. Bolj kot je komplicirana oblekica, bolj se mora stalno popravljat, ker si vse majčke gor vleče.

mani, poroka bo super, boš vidla! user posted image

krst - mi smo kupili v LeClercu, ko je imela Tisa -6 mesecev. user posted image Se je mojemu tko lepo zdelo. Je pa en bodi s kratkimi rokavi in ovratničkom pa ena bela trenirkica zraven. Bo lahko še kdaj imela... če ji bo še prav. user posted image

Lina, mi smo imeli šele en pregled - pri enem mesecu. Drugega imamo šele 18. avgusta. Naša pediatrinja gleda na PDP, ker je Tisi najprej dala datum 3. avgust, ko je videla PDP pa popravila na 18. Rodila se je pa 2 tedna pred rokom.

hofer - trenirkice so zanimive, ja. Pa hofer ali lidl (ne vem točno) ima tudi škornje za dež od 21 številke naprej za 5€. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
4.8.2009 14:19:10   
Dudica1
lidl ma pa škornčke ja sm jih tud jaz gledala...samo lidl mi je pa odročno aja edino zdej se je na vrhniki odprl al se bo avgusta

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
4.8.2009 14:19:31   
Dudica1

Držim pesti, da bo vse ok in da Maj ne bo imel nobenih reakcij! 

hvala,upam tudi jaz takouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
4.8.2009 14:24:30   
AKP
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Madonca me jezi to citiranje. Kako že to narediš???

klikneš citiraj, napišeš spodaj ali pred quote in potrdiš.

Hvala k.tja bom takoj sprobala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?