kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ....ima paket 30, pa pravi da si sploh ne upa povedat, kolk še zravn plača plus seveda da ni nobenih ugodnosti za tujino. pa še enepar takih hakljev je, tko da jst bi se fajn pozanimala prej, pa ves droben tisk in tko, ker so kar lukavi tile tuševci 1. ne zagovarjam nikogar, sem pa trenutno na tušmobilu, ker me povsod drugje za moje potrebe pride dražje 2. sem v lj in kjerkoli sem bila, tudi v tujini,nekih blaznih težav s signalom nimam 3. ulla80 - sestra naj se pozanima, kaj je v njenem paketu in kaj ji nudi. Jaz ne plačam za brezveze niti centa. Pogodba ji krije ne vem koliko minut pogovorov kjerkoli, razen tujine. Klice, kot so 1188, 090... in podobne, pa normalno da ja - plačaš. Ne vem pa, kaj ona plačuje, res. Aja, pa wap je zastonj, internet pa spet plačaš 4. Tušmobil je en izmed najcenejših ponudnikov glede tujine 5. Tudi Mobitel se šlepa - na Telekomu 6. haklje imaš pa res, če si ne znaš pogodbe prebrat. Če je kaj narejeno proti pogodbi, potem se z lahkoto lahko obrneš na sodišče. 7. in ne kupuj mačka v žaklju. rajši nič ne kupi, če nisi prepričan o njeni vsebini, a ne??? Sicer o tem ne teče beseda, ker Telekom nima mobilnega omrežja, pa vseeno. Resnica je, da je zadeva prej obratna, Telekom se šlepa na Mobitelu. Tvoja izjava o šlepanju je podobna Murkotovi, ko je izjavil, da se natalija Verboten šlepa na njegovi slavi.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 13.7.2009 8:11:42 >
|