mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: samantka Pozdravljene! Hm, verjetno me niste pogrešale ! Ampak bi lepo poprosila za kakšno mnenje! Vse, ki ste spremljale mojo dogodivščino ta mesec, veste, da sem zagledala magični in nato kri. Naročila sem se pri G, pa sem naročena šele čez kak mesec, meni pa kar ne gre iz glave. Vse teste sem hranila in tudi na ostalih vidim res rahli . Tako senčko. Mogoče si res samo domišljam, ampak vedno ista zgodba. Merila sem si bazalno temperaturo, ki sedaj četrti dan ne pade. Še vedno 37. 4 C. Pa še ta menstruacija je skrajno čudna, kri je zelo močna, res kot da bi se urezala. Močna bolečina prvi dan, od takrat ne boli nič, čeprav imam vedno zelo boleče . Nisem neučakana, ampak me zanima, saj bi se morala zdraviti za kožno plesnijo in se bojim mazat s temi zadevami, ko pa nisem 100%, da ni nič. Ker če nisem nosečka, potem bo moj mesec šele november , ker se moram pozdravit. Kaj mi svetujete? Se lahko brezskrbno mažem?? Ali pa vendarle kaj dogaja?? verjamem, da te še drži. samo ne verjamem, da je kaj na tem. če bi imela malo krvi, bi res še mogoče upala. pa praviš, da je kri zelo močna. to o bolečinah pa sej veš, da se spreminjajo stvari. tudi jaz imam močne. in sezgodi da je kaka M res skoraj neboleča in se seveda čudim, kako je to možno, nekaj se dogaja. ampak vsaka M pač ni ista. zakaj toliko boli, ne vem. drugače pa po koncu M, delaj še enkrat test, pa bo vse jasno.... Priporočam, da se začneš z čim ukvarjat da preložiš misli na kaj drugega...ker več kot toliko kot veš in tukaj zveš, ne ve niti pušenjak, in ni mogoče vedeti... Mislim pa da je vsega kriv Fs. ker če ti ne bi pokazal črtice, se ne bi še zdele tok sekirala zarad tega in se samospraševala : kaj pa če sem noseča ? in iskala nemogoče možnosti.... se pa tudi dogaja, da imajo ene ženske normalno M in so potem noseče....samo ponavadi pri teh ženskah ni bilo ravno tako, ad so načrtovale....ker po prvi M, ki je bila koker normalna, niso iti podvomile v to, da niso več noseče...in šele pri drugi M ki je ni bilo, so delale test. ko so pa prišle k G pa jim je povedala, so že kr v tednih pri nosečnosti. ampak ker ni bilo nekih znakov ali pa jih niso opazile, si niso mogle niti misliti... manj ko se sekiraš pr tehj zadevi, boljše boš prišla skozi...