|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
17.8.2009 21:53:39   
Niki28
ČESTITAMuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 501
17.8.2009 22:00:03   
Niki28
Jst tudi upam na ploden avgust. Pa tudi september, če ne bo šlo prejuser posted image user posted image user posted image

Držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 502
17.8.2009 22:04:03   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Jutro!
Čestitke novi user posted image
Tudi jaz vam sporočam veselo novico, včeraj sem delala test in je bilouser posted image , ker nisem mogla verjet svojim očem in sem mislila, da je črtica lažna, sem naredila še Bc in potem še CB in je pokazal močan +. Res sem tolk vesela, čeprav pa tudi v strahu, da ne bi blo spet kaj narobe, ampak tokrat mora bit vse ok!!!!! Ne morjem verjet....

BRAVO, BRAVO !!!!user posted image user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 503
17.8.2009 22:05:12   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

in...še jaz sporočam veselo novico!!
danes zjutraj smo pridelali rahel plusek..rahel a dobro viden user posted image user posted image user posted image
test ponovim še 1x v sredo..user posted image pa more jutri prit...

BRAVO....DRŽIM PESTI DA BO ČEZ PAR DNI ŠE BOLJ MOČEN user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 504
17.8.2009 22:09:50   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo punce...čestitke novi user posted image

Moram se še tule potožit......ker sem taka trola...

...ker se ta avgust tako lepo barva v roza sem imela celo upanje..da pa je nam celo v 17. krogu sedaj uspelo....pa seveda prvi krog klomifena...in sedaj sem tako jezna nase....jaz trola sem namreč res mislila da pa kaj bo...in sem šla danes delat zjutraj zelo občutljiv test - 10 miu/mmol....in seveda je bill gladki --------,  ......kar na jok mi gre.....ampak  sem res taka trola.....torej ni nič spet...user posted image

Ker je pa dejstvo...da sem imela o test + 6.8. ...torej o je bila 7. 8. kar pomeni, da je danes 10 polnih dni od o...in to pomeni ...da če bi se kaj dogajalo...bi moglo biti že do 10 miu/mmol beta hcg - ja v urinu...pa ni nič,....čist nič...tudi če bi blo ga čist mal bi bil test vsaj neki obarvan...pa je bil čisto bel user posted image

Joj res sem tako jezna nase in na vse skupi....ampak ok...saj pač gremo v še en krog....tokrat po user posted image  že 18. krog šment...pa sem mislila, da bo dopust kaj pomagal in bomo kaj pridelali...pa klomifen ...pa ni nič....joj res sem trola user posted image

nič vseen držim pestke za vse vas...ki še čakate na +

Ja VEM kak je....ne skoz na to mislit in se z tem ukvarjat in kalkulirat in sam to in to in nič drugega, ker se ti bo zmešalo.... pa tut forum začne škodit, če ga je preveč....ker to ni časovna dirka...ke rne veš kdaj in kako boš prišla do cilja....tukaj je stvar v tem da si vztrajna in pozitivnih misli...vsi ostali načini te pokopljejo...ker to ni stvar v tvojih rokah, razen ta očitni del...vse ostalo iam v rokah nekdo drug...

spravi se k sebi, ker drugače te bo požrlo...in to ni dober ne za tvojga, ne za šiht, sploh pa ne za tebe

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 505
17.8.2009 22:11:01   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

Čestitke novim nosečkam!!!!user posted image user posted image user posted image

Moja user posted image je včeraj pritekla v vsej svoji moči,... ah sem se že potolažla,.. gremo v september v 9 krog novim bojem naproti,...

bogauser posted image user posted image user posted image ....te testi so čist mimuser posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 506
18.8.2009 8:14:22   
5ra8
Evo me...včeraj sem delala še CB, in je pokazal -, potem sem šla na pregled, sem razložila celo situacijo, so še tam nardil test pa je bil negativen. Je pa tud G rekla, če sem noseča, da je to tok prezgodaj, da se tud na UZ ne bi vidlo. Naredila je Uz, vidlo se ni nič, razen odebeljena sluznica.

16.9 me je naročila na laparo, 15ga grem not. Če do takrat ne dobim M, moram še kakšen test nardit.....u glavnem zdej še naprej veselo user posted image  in čakamo na user posted image . Jaz še zmer upam da ne bom rabila it na laparo user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 507
18.8.2009 8:58:01   
isabeaux
Živjo punce....user posted image  hvala vam vsem za vzpodbudo.....no takole je...mene so že joškice skor nehale bolet, kar pomeni, da bo v roku dveh dni user posted image ...seveda točna ko ura...user posted image

Ampak ok...sem se sprijaznila...in se spravla k seb, in vem da septembra pa nam rata...pa ni user posted image  da nam bo....

Verjetno je vse skupi že moglo tko bit, glede na to, da je spet prejšnji cikel šlo...pa verjetno sluznica ni bila ok...in se bo še zdaj tole v red spravlo...pol pa bo...takoo sem se odločilauser posted image

Vsem user posted image  velike čestitke....user posted image user posted image user posted image user posted image .....ostale pa pridemo kmalu odzadajuser posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 508
18.8.2009 9:07:57   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

Čestitke novin noseckam, avgust je res ploden user posted image user posted image
Ta mesec imam tudi jest mal upanja, saj bi se morala dans prikazat tecka, pa jo zaenkrat se ni (in upam da je tud ne bo). Nimam niti PMs-ja, no morda so me danes na rahlo zacele bolet prsi. Pa niti ne vem a naj se tega veselim al ne, vem samo, da se moje telo ta mesec obnasa drugace kot prej....
Upam vsekakor na najboljse user posted image

zabica držim pesti, da ti je uspelo user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
18.8.2009 9:29:31   
*zabica*
Hvala Natasa, tud jest upam na najboljse, saj me v nasprotnem primeru v septembru oz. oktobru caka laparo....
Pocakam do jutri, pol pa naredim test...prej so bli moji cikli 28 dni, v zadnjem casu pa so se prestavili na 26 dni (verjetno zaradi ciste).

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 510
18.8.2009 9:46:21   
NATAŠA35
sporoči rezultat testa, pa upam, da se izogneš lapari...jaz imam redne, samo v poletnih mesecih je kak dan prehitevala....

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
18.8.2009 11:20:57   
isabeaux
žabica držim pestke...user posted image

zate: user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 512
18.8.2009 13:27:28   
Loni76
Mi smo se vrnili z dopusta, kjer smo zelo uživali. Sporočiti vam moram, da je včeraj, točno kot urica prišla tečka user posted image . Tako, da vas zapuščam oz. ostajam kot navijačka. Vsem srečnim user posted image želim lepo nosečnost, ostalim pa, da čimprej ugledamo user posted image .

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 513
18.8.2009 13:40:34   
NATAŠA35
Loni user posted image user posted image user posted image naj bo naslednji mesec tvoj srečni mesec

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 514
18.8.2009 14:14:45   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

16.9 me je naročila na laparo, 15ga grem not. Če do takrat ne dobim M, moram še kakšen test nardit.....u glavnem zdej še naprej veselo user posted image  in čakamo na user posted image . Jaz še zmer upam da ne bom rabila it na laparo user posted image

Tud če ne dobiš menstre, greš na laparo? Ker men je pa reku, da mora bit takoj po menstri. Jaz mam datum 11.9., če nisem zanosila. Sam me skrbi, ker je takrat reku, da moram preračunat, kdaj bom mela septembra menstro, in sm takrat preračunala, da bo 5.9. Ampak zdaj če pride, bo pa verjetno mal prej pršla, tko da ne vem, če bom šla 11. na operacijo.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 515
18.8.2009 14:22:04   
dini
Ojla punce, vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kje je pa seznamček? Ostalim ki je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni so se testi zamerli in jih nočem več videt.

LUNA83user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam zate. Meni je tudi pokazal test takrat tisto bedno črtico pa se nism veselila, ker bi blo prelepo da bi blo res, konec je bil tak kot sm ga že sama v glavi vidla. Ne taknem več testov.

Navijam, da ostale, ki še čakate user posted image user posted image zagledate čim prejuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 516
18.8.2009 14:43:57   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ojla punce, vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kje je pa seznamček? Ostalim ki je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni so se testi zamerli in jih nočem več videt.

LUNA83user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam zate. Meni je tudi pokazal test takrat tisto bedno črtico pa se nism veselila, ker bi blo prelepo da bi blo res, konec je bil tak kot sm ga že sama v glavi vidla. Ne taknem več testov.

Navijam, da ostale, ki še čakate user posted image user posted image zagledate čim prejuser posted image user posted image user posted image

edino pravilno, glede testov.... ko res zamuja, te se ga dela...prej je res brezveze....pa še to sam z CB, ker vse ostalo je drek....takrat pač daš 7 eur, sam si vsaj 99% ziher....Fs sem pa že zdaj toolikokrat slišala za te lažne črtice, da se ga pač ne sme delat in pika.

DRŽIM PESTI, DA BO ČIM PREJ KAKAuser posted image ...

no, meni fročkov ne bo manjkalo, k z 31.8. začnem z mojimi malimi jasličnimi varstvo...bo še pa pestro...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 517
18.8.2009 14:50:37   
dini
Ja sam če imaš neredne pol si pa v riti s testi.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 518
18.8.2009 15:00:32   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Tud če ne dobiš menstre, greš na laparo? Ker men je pa reku, da mora bit takoj po menstri. Jaz mam datum 11.9., če nisem zanosila. Sam me skrbi, ker je takrat reku, da moram preračunat, kdaj bom mela septembra menstro, in sm takrat preračunala, da bo 5.9. Ampak zdaj če pride, bo pa verjetno mal prej pršla, tko da ne vem, če bom šla 11. na operacijo.

tudi ja. U bistvu bi M mogla dobit tam nekje čez 14 dni do 3 tedne. Tako smo preračunale...ker nimam rednih M ampak tam nekje 45 in 60 dni. Menda bo prišla, če pa ne, pa naj bo saj user posted image , druge opcije ne vidim user posted image

Aja, pa G je rekla, da če bo laparo ne bo M, bodo takrat še nardil krvni test, da se prepričajo res da ni nosečnosti.

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 18.8.2009 15:07:28 >

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 519
18.8.2009 16:52:26   
dini
Kje ste punce?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 520
18.8.2009 17:20:45   
ursa30
dini, kukuc user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 521
18.8.2009 17:24:37   
dini
Oj kako si?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.8.2009 17:52:01   
ursa30
superca, sploh odkar sem manj tukaj in manj razmišljam o user posted image . zdaj sem že dva meseca bolj na off, čakam na laparoskopijo, ravno danes sem dobila datum, 5.10. ko bo to za mano, pa spet s polno paro v akcijo user posted image user posted image

kako si ti?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 523
18.8.2009 18:02:36   
dini
Jst pa imam tolk opravkov in tega skakanja, da nč misli na user posted image , sej je prav.user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 524
18.8.2009 18:45:26   
ursa30
to je najbolje, res čim manj razmišljat o user posted image , če se le da.  jaz sem si zdaj še nov hobij omislila (akvaristika) in imam ful manj časa misliti o tem.

saj bo uspelo enkrat, ko bova najmanj pričakovale user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?