Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 17.8.2009 21:53:39
|
|
|
|
Niki28
|
ČESTITAM
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 17.8.2009 22:00:03
|
|
|
|
Niki28
|
Jst tudi upam na ploden avgust. Pa tudi september, če ne bo šlo prej Držim pesti zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 17.8.2009 22:04:03
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Jutro! Čestitke novi Tudi jaz vam sporočam veselo novico, včeraj sem delala test in je bilo , ker nisem mogla verjet svojim očem in sem mislila, da je črtica lažna, sem naredila še Bc in potem še CB in je pokazal močan +. Res sem tolk vesela, čeprav pa tudi v strahu, da ne bi blo spet kaj narobe, ampak tokrat mora bit vse ok!!!!! Ne morjem verjet.... BRAVO, BRAVO !!!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 17.8.2009 22:05:12
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 in...še jaz sporočam veselo novico!! danes zjutraj smo pridelali rahel plusek..rahel a dobro viden test ponovim še 1x v sredo.. pa more jutri prit... BRAVO....DRŽIM PESTI DA BO ČEZ PAR DNI ŠE BOLJ MOČEN
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 17.8.2009 22:09:50
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Živjo punce...čestitke novi Moram se še tule potožit......ker sem taka trola... ...ker se ta avgust tako lepo barva v roza sem imela celo upanje..da pa je nam celo v 17. krogu sedaj uspelo....pa seveda prvi krog klomifena...in sedaj sem tako jezna nase....jaz trola sem namreč res mislila da pa kaj bo...in sem šla danes delat zjutraj zelo občutljiv test - 10 miu/mmol....in seveda je bill gladki --------, ......kar na jok mi gre.....ampak sem res taka trola.....torej ni nič spet... Ker je pa dejstvo...da sem imela o test + 6.8. ...torej o je bila 7. 8. kar pomeni, da je danes 10 polnih dni od o...in to pomeni ...da če bi se kaj dogajalo...bi moglo biti že do 10 miu/mmol beta hcg - ja v urinu...pa ni nič,....čist nič...tudi če bi blo ga čist mal bi bil test vsaj neki obarvan...pa je bil čisto bel Joj res sem tako jezna nase in na vse skupi....ampak ok...saj pač gremo v še en krog....tokrat po že 18. krog šment...pa sem mislila, da bo dopust kaj pomagal in bomo kaj pridelali...pa klomifen ...pa ni nič....joj res sem trola nič vseen držim pestke za vse vas...ki še čakate na + Ja VEM kak je....ne skoz na to mislit in se z tem ukvarjat in kalkulirat in sam to in to in nič drugega, ker se ti bo zmešalo.... pa tut forum začne škodit, če ga je preveč....ker to ni časovna dirka...ke rne veš kdaj in kako boš prišla do cilja....tukaj je stvar v tem da si vztrajna in pozitivnih misli...vsi ostali načini te pokopljejo...ker to ni stvar v tvojih rokah, razen ta očitni del...vse ostalo iam v rokah nekdo drug... spravi se k sebi, ker drugače te bo požrlo...in to ni dober ne za tvojga, ne za šiht, sploh pa ne za tebe
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 17.8.2009 22:11:01
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83 Čestitke novim nosečkam!!!! Moja je včeraj pritekla v vsej svoji moči,... ah sem se že potolažla,.. gremo v september v 9 krog novim bojem naproti,... boga ....te testi so čist mim
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 8:14:22
|
|
|
|
5ra8
|
Evo me...včeraj sem delala še CB, in je pokazal -, potem sem šla na pregled, sem razložila celo situacijo, so še tam nardil test pa je bil negativen. Je pa tud G rekla, če sem noseča, da je to tok prezgodaj, da se tud na UZ ne bi vidlo. Naredila je Uz, vidlo se ni nič, razen odebeljena sluznica. 16.9 me je naročila na laparo, 15ga grem not. Če do takrat ne dobim M, moram še kakšen test nardit.....u glavnem zdej še naprej veselo in čakamo na . Jaz še zmer upam da ne bom rabila it na laparo
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 8:58:01
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce.... hvala vam vsem za vzpodbudo.....no takole je...mene so že joškice skor nehale bolet, kar pomeni, da bo v roku dveh dni ...seveda točna ko ura... Ampak ok...sem se sprijaznila...in se spravla k seb, in vem da septembra pa nam rata...pa ni da nam bo.... Verjetno je vse skupi že moglo tko bit, glede na to, da je spet prejšnji cikel šlo...pa verjetno sluznica ni bila ok...in se bo še zdaj tole v red spravlo...pol pa bo...takoo sem se odločila Vsem velike čestitke.... .....ostale pa pridemo kmalu odzadaj
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 9:07:57
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica* Čestitke novin noseckam, avgust je res ploden Ta mesec imam tudi jest mal upanja, saj bi se morala dans prikazat tecka, pa jo zaenkrat se ni (in upam da je tud ne bo). Nimam niti PMs-ja, no morda so me danes na rahlo zacele bolet prsi. Pa niti ne vem a naj se tega veselim al ne, vem samo, da se moje telo ta mesec obnasa drugace kot prej.... Upam vsekakor na najboljse zabica držim pesti, da ti je uspelo
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 9:29:31
|
|
|
|
*zabica*
|
Hvala Natasa, tud jest upam na najboljse, saj me v nasprotnem primeru v septembru oz. oktobru caka laparo.... Pocakam do jutri, pol pa naredim test...prej so bli moji cikli 28 dni, v zadnjem casu pa so se prestavili na 26 dni (verjetno zaradi ciste).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 9:46:21
|
|
|
|
NATAŠA35
|
sporoči rezultat testa, pa upam, da se izogneš lapari...jaz imam redne, samo v poletnih mesecih je kak dan prehitevala....
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 11:20:57
|
|
|
|
isabeaux
|
žabica držim pestke... zate:
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 13:27:28
|
|
|
|
Loni76
|
Mi smo se vrnili z dopusta, kjer smo zelo uživali. Sporočiti vam moram, da je včeraj, točno kot urica prišla tečka . Tako, da vas zapuščam oz. ostajam kot navijačka. Vsem srečnim želim lepo nosečnost, ostalim pa, da čimprej ugledamo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 13:40:34
|
|
|
|
NATAŠA35
|
Loni naj bo naslednji mesec tvoj srečni mesec
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 14:14:45
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 16.9 me je naročila na laparo, 15ga grem not. Če do takrat ne dobim M, moram še kakšen test nardit.....u glavnem zdej še naprej veselo in čakamo na . Jaz še zmer upam da ne bom rabila it na laparo Tud če ne dobiš menstre, greš na laparo? Ker men je pa reku, da mora bit takoj po menstri. Jaz mam datum 11.9., če nisem zanosila. Sam me skrbi, ker je takrat reku, da moram preračunat, kdaj bom mela septembra menstro, in sm takrat preračunala, da bo 5.9. Ampak zdaj če pride, bo pa verjetno mal prej pršla, tko da ne vem, če bom šla 11. na operacijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 14:22:04
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, vsem Kje je pa seznamček? Ostalim ki je prišla meni so se testi zamerli in jih nočem več videt. LUNA83 sam zate. Meni je tudi pokazal test takrat tisto bedno črtico pa se nism veselila, ker bi blo prelepo da bi blo res, konec je bil tak kot sm ga že sama v glavi vidla. Ne taknem več testov. Navijam, da ostale, ki še čakate zagledate čim prej
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 14:43:57
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojla punce, vsem Kje je pa seznamček? Ostalim ki je prišla meni so se testi zamerli in jih nočem več videt. LUNA83 sam zate. Meni je tudi pokazal test takrat tisto bedno črtico pa se nism veselila, ker bi blo prelepo da bi blo res, konec je bil tak kot sm ga že sama v glavi vidla. Ne taknem več testov. Navijam, da ostale, ki še čakate zagledate čim prej edino pravilno, glede testov.... ko res zamuja, te se ga dela...prej je res brezveze....pa še to sam z CB, ker vse ostalo je drek....takrat pač daš 7 eur, sam si vsaj 99% ziher....Fs sem pa že zdaj toolikokrat slišala za te lažne črtice, da se ga pač ne sme delat in pika. DRŽIM PESTI, DA BO ČIM PREJ KAKA ... no, meni fročkov ne bo manjkalo, k z 31.8. začnem z mojimi malimi jasličnimi varstvo...bo še pa pestro...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 14:50:37
|
|
|
|
dini
|
Ja sam če imaš neredne pol si pa v riti s testi.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 15:00:32
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 16.9 me je naročila na laparo, 15ga grem not. Če do takrat ne dobim M, moram še kakšen test nardit.....u glavnem zdej še naprej veselo in čakamo na . Jaz še zmer upam da ne bom rabila it na laparo Tud če ne dobiš menstre, greš na laparo? Ker men je pa reku, da mora bit takoj po menstri. Jaz mam datum 11.9., če nisem zanosila. Sam me skrbi, ker je takrat reku, da moram preračunat, kdaj bom mela septembra menstro, in sm takrat preračunala, da bo 5.9. Ampak zdaj če pride, bo pa verjetno mal prej pršla, tko da ne vem, če bom šla 11. na operacijo. tudi ja. U bistvu bi M mogla dobit tam nekje čez 14 dni do 3 tedne. Tako smo preračunale...ker nimam rednih M ampak tam nekje 45 in 60 dni. Menda bo prišla, če pa ne, pa naj bo saj , druge opcije ne vidim Aja, pa G je rekla, da če bo laparo ne bo M, bodo takrat še nardil krvni test, da se prepričajo res da ni nosečnosti.
< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 18.8.2009 15:07:28 >
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 16:52:26
|
|
|
|
dini
|
Kje ste punce?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 17:20:45
|
|
|
|
ursa30
|
dini, kukuc
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 17:24:37
|
|
|
|
dini
|
Oj kako si?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 17:52:01
|
|
|
|
ursa30
|
superca, sploh odkar sem manj tukaj in manj razmišljam o . zdaj sem že dva meseca bolj na off, čakam na laparoskopijo, ravno danes sem dobila datum, 5.10. ko bo to za mano, pa spet s polno paro v akcijo kako si ti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 18:02:36
|
|
|
|
dini
|
Jst pa imam tolk opravkov in tega skakanja, da nč misli na , sej je prav.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 18:45:26
|
|
|
|
ursa30
|
to je najbolje, res čim manj razmišljat o , če se le da. jaz sem si zdaj še nov hobij omislila (akvaristika) in imam ful manj časa misliti o tem. saj bo uspelo enkrat, ko bova najmanj pričakovale
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?