Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:44:26
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova ti itak nič ne štekaš tuki. Se pa vsaj za barvo las lahko skrivaš, jaz še to ne Hm Kdo je zdej blond; ti al jst????
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:45:42
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Moj dragi je iz Sostra (Sadinja vas), prijateljica je pa v tvoji smeri. Oz. tud moj ortodont je v tvoji smeri (če se ne motim, si ti še kak kilometer naprej). Hiše L. Hermana ne morš falit, ker je v bistvu večja vila. Kolegica pa stanuje malo naprej od njega, zadnja hiša na levi. Ja prava smer. Jaz sem pa še mal naprej pod hribčkom - Mareška pot. Mogoče pa tvojega dragita poznam, oz. ga vsaj moj mož, sej smo iz vseh teh okoliških vasi hodili na isto OŠ. Pa glede na to, da smo na vasi, itak skor vsak vsazga pozna.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:46:06
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Drugače pa domačinka iz Zadvora - še ena sosednja vas Sostra. . Lp Tina Tinkatonka, jaz moram v soboto v Zadvor na eno prireditev; imaš slučajno čas za kavo? Začne se ob 11h in traja do 15h. Sicer moram potem hitro domov, ker moj prvorojenec praznuje RD, ampak morda prej ali vmes? Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:46:47
|
|
|
|
anajrim
|
Babe vidim da ste postale prave prijateljice, in ko berem te vaše fore se nasmejim. tiste ki nismo bile na nobenem srečanju smo postale totalne outsaiderke ker nimamo pojma za kaj se gre. Pa naslednjič!!! LP
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:47:32
|
|
|
|
petrca2507
|
tinkatonka...sem ti poslala ZS
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova ti itak nič ne štekaš tuki. Se pa vsaj za barvo las lahko skrivaš, jaz še to ne Hm Kdo je zdej blond; ti al jst???? Mislm bolš da jz dons neham pisat ker zdele sem pa tako napisala. Sej sem šele zdele vidla. BLOND!!!! No pol pa priznam da sem jaz
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Babe vidim da ste postale prave prijateljice, in ko berem te vaše fore se nasmejim. tiste ki nismo bile na nobenem srečanju smo postale totalne outsaiderke ker nimamo pojma za kaj se gre. Pa naslednjič!!! LP anajrim jaz sem bila tud zadnjič šele prvič na srečanju, zaenkrat me še niso izločile no, pa tok klobasam tuki gor.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:49:06
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Babe vidim da ste postale prave prijateljice, in ko berem te vaše fore se nasmejim. tiste ki nismo bile na nobenem srečanju smo postale totalne outsaiderke ker nimamo pojma za kaj se gre. Pa naslednjič!!! LP ne ne ne, naj bi to vzpodbuda, da res prideš drugič!! Če ti pa kaka fora ni jasna, pa te ful zanima - pa le vpraši!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:49:56
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 anajrim jaz sem bila tud zadnjič šele prvič na srečanju, zaenkrat me še niso izločile no, pa tok klobasam tuki gor. Pa kako naj tebe izločimo, nooo? Ne gre!! Ne moremo! Nimamo srca!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Babe vidim da ste postale prave prijateljice, in ko berem te vaše fore se nasmejim. tiste ki nismo bile na nobenem srečanju smo postale totalne outsaiderke ker nimamo pojma za kaj se gre. Pa naslednjič!!! LP ne ne ne, naj bi to vzpodbuda, da res prideš drugič!! Če ti pa kaka fora ni jasna, pa te ful zanima - pa le vpraši!! ja in krtkova ti jo bo res EDINA znala razložit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:51:57
|
|
|
|
tinkatonka
|
živa...težka bo, vseeno hvala za povabilo. Se priporočam za drugič. A mi je tok slabo, da komaj predihavam slabosti in se kr doma držim. Se bojim, da ne bi kakšnega kafiča "markirala". Po drugih javnih wc-jih ni užitek "markirat". Sem kr lastni wc školjki zvesta. No ko pa minejo slabosti pa pridem tud na kako srečanje oz. se lahko dobive na kavi. Sej bo, še malo, pa bodo prvi trije meseci mimo in slabosti tudi.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 anajrim jaz sem bila tud zadnjič šele prvič na srečanju, zaenkrat me še niso izločile no, pa tok klobasam tuki gor. Pa kako naj tebe izločimo, nooo? Ne gre!! Ne moremo! Nimamo srca! ooooooooooooo kok lepo (upam da je bilo to zdej mišljeno v lepem smislu, da ne bom spet iz sebe plavuše delala)
< Sporočilo je popravil nax05 -- 3.2.2010 10:53:08 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:55:27
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 (upam da je bilo to zdej mišljeno v lepem smislu, da ne bom spet iz sebe plavuše delala) V najlepšem!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:56:05
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 ja in krtkova ti jo bo res EDINA znala razložit Ne ne, tudi Aglaia in Cojka sta jako vpleteni v te neumnosti!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:58:52
|
|
|
|
anajrim
|
Ma ste face!!! kaj ste skoz na računliku da v eni uri naklofate 2 strani??? Lp
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 10:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 ja in krtkova ti jo bo res EDINA znala razložit Ne ne, tudi Aglaia in Cojka sta jako vpleteni v te neumnosti!! Ja u bistvu se strinjam, da bi mogoče onidve prej znale razložit kot krtkova, ker ona je bolj pozabljive sorte. A ne krtkova? Sploh v pogovorih z neka_noč.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 11:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Ma ste face!!! kaj ste skoz na računliku da v eni uri naklofate 2 strani??? Lp To je vsakodnevni standard. Zakaj pa mislš da se nobena ne upa odlepit od računalnika za 1h? Ker potem niti slučajno nisi več na tekočem pri takih regljah.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 11:00:33
|
|
|
|
tinkatonka
|
no ko ste nekatere že izkušene nosečke , pa mi povejte sledeče: kako naj jem na 2 uri, kaj naj jem, če mi pa vse, ampak res vseeeeeeee smrdi. Če ne jem mi je še bolj slabo, ko pa pojem se moram pa itak uležt, da sploh uspem želode prepričat da sprejme vsebino in jo ne zavrže. Jaz pojma nimam kaj naj jem. Sladkarij kot rečeno ne morem, oz. nič sladkega, kvašeni izdelki in izdelki iz bele moke mi samo škodijo in mi je potem še bolj slabo, sadja ne morem . A naj ob kompotu živim. Res beden filing. Ampak a ni to hecno.V prvi mi ni bilo nič slabo, ful stvari mi je pasal jest, v začetku sem pojedla po en kozarec rdeče pese na dan,...ipd. ZDaj mi je pa tok slabo, da mi gre tud slina na živce. Nič čudnega da sem bla že dvakrat na flašah.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 11:04:01
|
|
|
|
krtkova
|
tinkatonka - jst sm bila v totalno enaki situaciji oktobra in novembra!! Moje sožalje! Meni so pomagale ene tablete magnezji + vitamin B6 (mislim, da je št. 6). Ampak ne kr čudežno! Pomagalo mi je na koncu to, da sm se psihično prepričala v to, da ne bruham. Pojdi na sprehod, čeprav se ti grauža sploh živet. Jst sm pobruhala vsako drugo ali tretje drevo . Predvsem pa PSIHA!!! Men je psiha ful pomagala, da sm nehala.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 11:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka no ko ste nekatere že izkušene nosečke , pa mi povejte sledeče: kako naj jem na 2 uri, kaj naj jem, če mi pa vse, ampak res vseeeeeeee smrdi. Če ne jem mi je še bolj slabo, ko pa pojem se moram pa itak uležt, da sploh uspem želode prepričat da sprejme vsebino in jo ne zavrže. Jaz pojma nimam kaj naj jem. Sladkarij kot rečeno ne morem, oz. nič sladkega, kvašeni izdelki in izdelki iz bele moke mi samo škodijo in mi je potem še bolj slabo, sadja ne morem . A naj ob kompotu živim. Res beden filing. Ampak a ni to hecno.V prvi mi ni bilo nič slabo, ful stvari mi je pasal jest, v začetku sem pojedla po en kozarec rdeče pese na dan,...ipd. ZDaj mi je pa tok slabo, da mi gre tud slina na živce. Nič čudnega da sem bla že dvakrat na flašah. O me smo pa res izkušene ja. Sploh ne veš kok Men je bilo na začetku res ful ful slabo, skoz sem sam bruhala, nič mi ni pasalo jest, kar je šlo notr je šlo tud ven, ampak mi je bilo vsaj nekaj časa po hrani bolje. Men so npr res pasal sendviči, sem jih pojedla v ogromnih količinah, pa jota mi je pasala (sred poletja, halo), pa dost prepečenca sem pojedla.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 11:10:41
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 To je vsakodnevni standard. Zakaj pa mislš da se nobena ne upa odlepit od računalnika za 1h? Ker potem niti slučajno nisi več na tekočem pri takih regljah. No saj zato pa imam jaz potem za prebrat celo goro strani, ker pa ne morem bit skoz na računalniku, včasih tudi 2 - 3 dni ne pogledam nič¨!!!! Da pa vam malo lušte naredim, grem zvečer na BOWLING, ou jea!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 12:37:02
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka PDP imam 27.8., na moj RD!! krtkova - kaj je pa norobe s sliko če je gor... sej smo čist lušne... pa nehi jambrat o kilah k zgledaš lih tko k jst k sm jih dobila pol manj... pa sploh nima veze... bod vesela da loh poješ kokr hočš k maš dober izgovor, pol enkrat k bo zivo bitje iz tebe prislo na svet ne boš več mogla! jst sm pojedla doma še celo škatlo unih piškot sladoledov no sej pol mi je blo slabo, sam bli so pa dobri! sicer pa vam sporočam da sm un ta drug izpit veselo pogrnla... torej se moje suvereno nakladanje ni obrestovalo... dobr da manj k 5 ne morš dobit ampak se neki ful sploh ne sekiram k itak nisem znala... tko da do naslednjič k bom šla loh (januar 2011)... se bom pa že naučila (upam!) čveke, grem se učit da mogoče jutr in v petek kej nrdim...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 12:42:15
|
|
|
|
NATAŠA35
|
prej sem napisala cel roman, pa me je ven vrglo kake mate, madonca....mi je zdaj žal, da nisem mogla priti na srečanje, pa upam, da naslednje ne zamudim...sem pa videla, da bom delala do svojega rd, pol pa grem na porodniško, čeprav bi mogla uradno en teden prej, ampak za pijačko pač moram dat, samo kaj ko je lih veliki petek takrat , pa nekateri ne pijejo , ker je strogi post...bom prišparala malo... sem malo žalostna, ker moj tretji otrok rojen konec decembra, gre v šolo...če ga nočem vpisati letos, pa mora narediti ene teste - kreteni...če pogledaš da tisti rojeni v januarju so praktično eno leto starejši od mojega čmrlja...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 12:43:35
|
|
|
|
mkbk
|
Uuu, bowling...jaz že 100 let nisem bla, pa s em včasih ful hodila. Jst sm pa učeri zvedla, da prideta tast pa tašča na obisk za čez vikend in bom očitno lahko šla gledat Avatar, za kerga itak sumim, da mi sploh ne bo kej preveč všeč, ker sem fan romantičnih komedij al pa psiho trilerjev, pa mogoče še kakšna neneumna komedija. Nameravam pa it v xpanda, tko da vsaj neki.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 3.2.2010 12:51:48
|
|
|
|
NATAŠA35
|
mkbk avatar je bil meni prov všeč...sem bila prijetno presenečena, pa sem tudi pristaš komedij, pa akcij
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......