|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
3.2.2010 10:44:26   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtkova ti itak nič ne štekaš tuki. Se pa vsaj za barvo las lahko skrivaš, jaz še to neuser posted image

Hmuser posted image  Kdo je zdej blond; ti al jst????user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
3.2.2010 10:45:42   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Moj dragi je iz Sostra (Sadinja vas), prijateljica je pa v tvoji smeri. Oz. tud moj ortodont je v tvoji smeri (če se ne motim, si ti še kak kilometer naprej). Hiše L. Hermana ne morš falit, ker je v bistvu večja vila. Kolegica pa stanuje malo naprej od njega, zadnja hiša na levi.

Ja prava smer. Jaz sem pa še mal naprej pod hribčkom - Mareška pot. Mogoče pa tvojega dragita poznam, oz. ga vsaj moj mož, sej smo iz vseh teh okoliških vasi hodili na isto OŠ. Pa glede na to, da smo na vasi, itak skor vsak vsazga pozna.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.2.2010 10:46:06   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Drugače pa domačinka iz Zadvora - še ena sosednja vas Sostra. user posted image .
Lp Tina

Tinkatonka, jaz moram v soboto v Zadvor na eno prireditev; imaš slučajno čas za kavo? Začne se ob 11h in traja do 15h. Sicer moram potem hitro domov, ker moj prvorojenec praznuje RD, ampak morda prej ali vmes?

Lp,

živa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.2.2010 10:46:47   
anajrim
Babe vidim da ste postale prave prijateljice, in ko berem te vaše fore se nasmejim. tiste ki nismo bile na nobenem srečanju smo postale totalne outsaiderke ker nimamo pojma za kaj se gre. Pa naslednjič!!! LP

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.2.2010 10:47:32   
petrca2507
tinkatonka...sem ti poslala ZS user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.2.2010 10:47:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

krtkova ti itak nič ne štekaš tuki. Se pa vsaj za barvo las lahko skrivaš, jaz še to neuser posted image

Hmuser posted image  Kdo je zdej blond; ti al jst????user posted image

Mislm bolš da jz dons neham pisat ker zdele sem pa tako napisala. Sej sem šele zdele vidla. BLOND!!!! No pol pa priznam da sem jazuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.2.2010 10:48:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Babe vidim da ste postale prave prijateljice, in ko berem te vaše fore se nasmejim. tiste ki nismo bile na nobenem srečanju smo postale totalne outsaiderke ker nimamo pojma za kaj se gre. Pa naslednjič!!! LP

anajrim jaz sem bila tud zadnjič šele prvič na srečanju, zaenkrat me še niso izločile no, pa tok klobasam tuki gor.

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.2.2010 10:49:06   
krtkova

ne ne ne, naj bi to vzpodbuda, da res prideš drugič!!
Če ti pa kaka fora ni jasna, pa te ful zanima - pa le vpraši!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
3.2.2010 10:49:56   
krtkova
anajrim jaz sem bila tud zadnjič šele prvič na srečanju, zaenkrat me še niso izločile no, pa tok klobasam tuki gor.

Pa kako naj tebe izločimo, nooo? Ne gre!! Ne moremo! Nimamo srca!
user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.2.2010 10:51:10   
Anonimen

ne ne ne, naj bi to vzpodbuda, da res prideš drugič!!
Če ti pa kaka fora ni jasna, pa te ful zanima - pa le vpraši!!user posted image

user posted image user posted image user posted image ja in krtkova ti jo bo res EDINA znala razložit

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.2.2010 10:51:57   
tinkatonka
 živa...težka bo, vseeno hvala za povabilo. Se priporočam za drugič. A mi je tok slabo, da komaj predihavam slabosti in se kr doma držim. Se bojim, da ne bi kakšnega kafiča "markirala". Po drugih javnih wc-jih ni užitek "markirat". Sem kr lastni wc školjki zvesta. user posted image  No ko pa minejo slabosti pa pridem tud na kako srečanje oz. se lahko dobive na kavi. Sej bo, še malo, pa bodo prvi trije meseci mimo in slabosti tudi.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.2.2010 10:52:06   
Anonimen

Pa kako naj tebe izločimo, nooo? Ne gre!! Ne moremo! Nimamo srca!
user posted image user posted image

ooooooooooooo kok lepouser posted image user posted image user posted image (upam da je bilo to zdej mišljeno v lepem smislu, da ne bom spet iz sebe plavuše delala)

< Sporočilo je popravil nax05 -- 3.2.2010 10:53:08 >

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.2.2010 10:55:27   
krtkova
(upam da je bilo to zdej mišljeno v lepem smislu, da ne bom spet iz sebe plavuše delala)

V najlepšem!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.2.2010 10:56:05   
krtkova
user posted image user posted image user posted image ja in krtkova ti jo bo res EDINA znala razložit

Ne ne, tudi Aglaia in Cojka sta jako vpleteni v te neumnosti!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.2.2010 10:58:52   
anajrim
Ma ste face!!! kaj ste skoz na računliku da v eni uri naklofate 2 strani???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.2.2010 10:58:56   
Anonimen

Ne ne, tudi Aglaia in Cojka sta jako vpleteni v te neumnosti!!user posted image

Ja u bistvu se strinjam, da bi mogoče onidve prej znale razložit kot krtkova, ker ona je bolj pozabljive sorte. A ne krtkova? Sploh v pogovorih z neka_noč.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.2.2010 11:00:09   
Anonimen

Ma ste face!!! kaj ste skoz na računliku da v eni uri naklofate 2 strani???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

To je vsakodnevni standard. Zakaj pa mislš da se nobena ne upa odlepit od računalnika za 1h? Ker potem niti slučajno nisi več na tekočem pri takih regljah.

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.2.2010 11:00:33   
tinkatonka
no ko ste nekatere že izkušene nosečke user posted image , pa mi povejte sledeče:

kako naj jem na 2 uri, kaj naj jem, če mi pa vse, ampak res vseeeeeeee smrdi. Če ne jem mi je še bolj slabo, ko pa pojem se moram pa itak uležt, da sploh uspem želode prepričat da sprejme vsebino in jo ne zavrže. Jaz pojma nimam kaj naj jem. Sladkarij kot rečeno ne morem, oz. nič sladkega, kvašeni izdelki in izdelki iz bele moke mi samo škodijo in mi je potem še bolj slabo, sadja ne moremuser posted image . A naj ob kompotu živim. user posted image  Res beden filing.

Ampak a ni to hecno.V prvi user posted image  mi ni bilo nič slabo, ful stvari mi je pasal jest, v začetku sem pojedla po en kozarec rdeče pese na dan,...ipd. ZDaj mi je pa tok slabo, da mi gre tud slina na živce. Nič čudnega da sem bla že dvakrat na flašah.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.2.2010 11:04:01   
krtkova
tinkatonka - jst sm bila v totalno enaki situaciji oktobra in novembra!! Moje sožalje! user posted image  Meni so pomagale ene tablete magnezji + vitamin B6 (mislim, da je št. 6). Ampak ne kr čudežno!user posted image
Pomagalo mi je na koncu to, da sm se psihično prepričala v to, da ne bruham.

Pojdi na sprehod, čeprav se ti grauža sploh živet. Jst sm pobruhala vsako drugo ali tretje drevo user posted image user posted image .

Predvsem pa PSIHA!!! Men je psiha ful pomagala, da sm nehala.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.2.2010 11:04:34   
Anonimen

no ko ste nekatere že izkušene nosečke user posted image , pa mi povejte sledeče:

kako naj jem na 2 uri, kaj naj jem, če mi pa vse, ampak res vseeeeeeee smrdi. Če ne jem mi je še bolj slabo, ko pa pojem se moram pa itak uležt, da sploh uspem želode prepričat da sprejme vsebino in jo ne zavrže. Jaz pojma nimam kaj naj jem. Sladkarij kot rečeno ne morem, oz. nič sladkega, kvašeni izdelki in izdelki iz bele moke mi samo škodijo in mi je potem še bolj slabo, sadja ne moremuser posted image . A naj ob kompotu živim. user posted image  Res beden filing.

Ampak a ni to hecno.V prvi user posted image  mi ni bilo nič slabo, ful stvari mi je pasal jest, v začetku sem pojedla po en kozarec rdeče pese na dan,...ipd. ZDaj mi je pa tok slabo, da mi gre tud slina na živce. Nič čudnega da sem bla že dvakrat na flašah.

O me smo pa res izkušene ja. Sploh ne veš kokuser posted image

Men je bilo na začetku res ful ful slabo, skoz sem sam bruhala, nič mi ni pasalo jest, kar je šlo notr je šlo tud ven, ampak mi je bilo vsaj nekaj časa po hrani bolje. Men so npr res pasal sendviči, sem jih pojedla v ogromnih količinah, pa jota mi je pasala (sred poletja, halo), pa dost prepečenca sem pojedla.

Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.2.2010 11:10:41   
anajrim

To je vsakodnevni standard. Zakaj pa mislš da se nobena ne upa odlepit od računalnika za 1h? Ker potem niti slučajno nisi več na tekočem pri takih regljah.

No saj zato pa imam jaz potem za prebrat celo goro strani, ker pa ne morem bit skoz na računalniku, včasih tudi 2 - 3 dni ne pogledam nič¨!!!!

Da pa vam malo lušte naredim, grem zvečer na BOWLING, ou jea!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.2.2010 12:37:02   
bcljka

PDP imam 27.8.,

user posted image user posted image user posted image na moj RD!! user posted image

krtkova - kaj je pa norobe s sliko če je gor... sej smo čist lušne... user posted image
pa nehi jambrat o kilah k zgledaš lih tko k jst k sm jih dobila pol manj... pa sploh nima veze... bod vesela da loh poješ kokr hočš k maš dober izgovor, pol enkrat k bo zivo bitje iz tebe prislo na svet ne boš več mogla!
jst sm pojedla doma še celo škatlo unih piškot sladoledov user posted image user posted image no sej pol mi je blo slabo, sam bli so pa dobri! user posted image

sicer pa vam sporočam da sm un ta drug izpit veselo pogrnla... torej se moje suvereno nakladanje ni obrestovalo... dobr da manj k 5 ne morš dobit user posted image ampak se neki ful sploh ne sekiram k itak nisem znala... tko da do naslednjič k bom šla loh (januar 2011)... se bom pa že naučila (upam!) user posted image

čveke, grem se učit da mogoče jutr in v petek kej nrdim... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.2.2010 12:42:15   
NATAŠA35
prej sem napisala cel roman, pa me je ven vrglouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image kake mate, madonca....mi je zdaj žal, da nisem mogla priti na srečanje, pa upam, da naslednje ne zamudim...sem pa videla, da bom delala do svojega rd, pol pa grem na porodniško, čeprav bi mogla uradno en teden prej, ampak za pijačko pač moram dat, samo kaj ko je lih veliki petek takratuser posted image user posted image , pa nekateri ne pijejouser posted image user posted image , ker je strogi post...bom prišparala malo...

sem malo žalostna, ker moj tretji otrok rojen konec decembra, gre v šolo...če ga nočem vpisati letos, pa mora narediti ene teste - kreteni...če pogledaš da tisti rojeni v januarju so praktično eno leto starejši od mojega čmrlja...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.2.2010 12:43:35   
mkbk
Uuu, bowling...jaz že 100 let nisem bla, pa s em včasih ful hodila.user posted image
Jst sm pa učeri zvedla, da prideta tast pa tašča na obisk za čez vikend user posted image user posted image  in bom očitno lahko šla gledat Avatar, za kerga itak sumim, da mi sploh ne bo kej preveč všeč, ker sem fan romantičnih komedij al pa psiho trilerjev, pa mogoče še kakšna neneumna komedija. Nameravam pa it v xpanda, tko da vsaj neki.user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.2.2010 12:51:48   
NATAŠA35
mkbk avatar je bil meni prov všeč...sem bila prijetno presenečena, pa sem tudi pristaš komedij, pa akcijuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......