ursa_p
|
Punce ... ocitno smo v tednu, kot sva midve s Pikapolonico80 tako pozabljive, da sem tudi jaz pozabila na srecanje. Jao ... prav zal mi je. V sluzbi vas nisem imela casa brat, v soboto smo pa ze odhajali iz kranjske, tako da tam ni bilo vec casa za branje in pisanje. V nedeljo je pa moj mali misek praznoval 4. rojstni dan (no, takrat ga je praznoval, drugace pa ima rd 30.1.). Tako da smo imeli kar pestro. Danes pa je dobil kolo za rojstni dan kot presenecenje in je bil tako navdusen, da sploh pomislila nisem, da imam se kaksen opravek danes! Ni mi za zamert. Sinko je pa tako navdusen, da se je prejle pretihotapil v vezo in obcudoval svoje novo kolo ... in to, ko bi moral ze 1 uro spat!!! No, potem smo se zmenili, da lahko kolo spi v njegovi sobici ... potem je pa le zaspal. Drugace ste pa take klepetulje, da vas komaj dohajam. PS: Tudi jaz imam vsako jutri nastimanih vsaj ene 10 bujenj na telefonu, pa se to se vcasih zgodi, da zaspim ... hehehe ... tko da ne boste samo na svoje drage hude ... tud ene zenske smo take. Me je pa ponovno soocenje (ker je bila ravno taka tema) s tem, da moje Linci ni vec, tako spravilo s tira, da sem na momente spet cist adijo. Sploh na sprehodu z ostalima dvema. No, pocasi spet prihajam k sebi. Brcike ... danes je bilo malo bolje, ampak vseeno je vsak vecer kar hudo. Tko da niti ne pricakujem, da bo ze naslednji teden kaj bolje, ampak sele tam cisto pri koncu - upam, no ... ker mi res ni prijetno. Zdej pa sibam pod tus. Mislim, da si bom jutri lahko v sluzbi spet vzela malo casa, da vas bom vsaj dohitevala ... hehe. Srecanje ... kdaj bo naslednje? ... pa upam, da me katera na fb-ju spomni, da imamo srecanje ... jao ... res mi je zal, da nisem prisla. Lep vecer, Ursa
|