|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 21:18:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 21:28:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
2.2.2010 21:30:47   
Anonimen
cojka ja to so mi odpisal nažalost. So ful prijazni in so mi napisal, da če kej rabim, da naj jih kontaktiram, ampak da žal v Slo ne vozijo. In sem tud že jaz gruntala če koga poznam, ki tam živi, pa mi noben ne pade na pamet, bom še jaz očita vprašala če kej pozna, ker mi je res škoda, da ne bi mogl nič naročit k imajo pa tok lepe stvari.
Aja plenice pa 2x modre in 1x rdeče. Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.2.2010 21:33:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Če slučajno katera ne ve, zakaj je ta blazina namenjenauser posted image user posted image user posted image
user posted image

Človek se še prehranjevat ne sme več če bere ta forum. Sem glih naredila požirek jogurta ko zagledam to fotko. Komi da je v men ostal, ker tale tvoja Čoja je pa zakon. Boš mogla še eno blazino za dojenje kupit, ker mislim, da te ne boš dobila več nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.2.2010 21:41:17   
marjanaj
joj babuške, mi je bilo žal, da sem morala danes tako kmalu v MŠ odpeketat user posted image In potem sem tam zehala...

drugace pa moj user posted image misli, da smo cist ubrisane... ker sem se smejala se celo pot od šipca do porodnisnice... kere face ste user posted image

nax05 lahko ti je zal da te ni bilo user posted image

cojka pa tale tvoja cojka je res zakon! vidis, ona ze trenira s to blazino za dojenje, ce bo tudi ona imela kdaj podmladek user posted image cela carica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.2.2010 21:53:13   
bcljka
user posted image

evo nas! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 21:53:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.2.2010 22:01:19   
Anonimen
Ja sej mi je bilo ful žal, da nisem prišla, dokler nisem vidla zdele tele vaše prazne mizeuser posted image . Pa kaj niste nič jedleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.2.2010 22:04:51   
bcljka
smo že pojedle user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 22:06:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.2.2010 22:08:09   
krtkova
cojka - maš zs!

Men je seveda slabo od krofa!! Sm vam rekla, da ne smem jest krofov!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.2.2010 22:09:07   
ursa_p
Punce ... ocitno smo v tednu, kot sva midve s Pikapolonico80 tako pozabljive, da sem tudi jaz pozabila na srecanje. Jao ... prav zal mi je. user posted image user posted image

V sluzbi vas nisem imela casa brat, v soboto smo pa ze odhajali iz kranjske, tako da tam ni bilo vec casa za branje in pisanje. V nedeljo je pa moj mali misek praznoval 4. rojstni dan (no, takrat ga je praznoval, drugace pa ima rd 30.1.). Tako da smo imeli kar pestro.
Danes pa je dobil kolo za rojstni dan kot presenecenje in je bil tako navdusen, da sploh pomislila nisem, da imam se kaksen opravek danes! user posted image Ni mi za zamert. user posted image user posted image user posted image Sinko je pa tako navdusen, da se je prejle pretihotapil v vezo in obcudoval svoje novo kolo ... in to, ko bi moral ze 1 uro spat!!! No, potem smo se zmenili, da lahko kolo spi v njegovi sobici ... potem je pa le zaspal. user posted image

Drugace ste pa take klepetulje, da vas komaj dohajam. user posted image user posted image user posted image

PS: Tudi jaz imam vsako jutri nastimanih vsaj ene 10 bujenj na telefonu, pa se to se vcasih zgodi, da zaspim ... hehehe ... tko da ne boste samo na svoje drage hude ... tud ene zenske smo take. user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je pa ponovno soocenje (ker je bila ravno taka tema) s tem, da moje Linci ni vec, tako spravilo s tira, da sem na momente spet cist adijo. Sploh na sprehodu z ostalima dvema. user posted image No, pocasi spet prihajam k sebi.

Brcike ... danes je bilo malo bolje, ampak vseeno je vsak vecer kar hudo. Tko da niti ne pricakujem, da bo ze naslednji teden kaj bolje, ampak sele tam cisto pri koncu - upam, no ... ker mi res ni prijetno.

Zdej pa sibam pod tus. Mislim, da si bom jutri lahko v sluzbi spet vzela malo casa, da vas bom vsaj dohitevala ... hehe.

Srecanje ... kdaj bo naslednje? ... pa upam, da me katera na fb-ju spomni, da imamo srecanje ... jao ... res mi je zal, da nisem prisla. user posted image

Lep vecer, Ursa

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.2.2010 22:10:48   
marjanaj
nax05 nismo pojedle... požrle smo vse! user posted image In to ne samo ene runde, je bilo še...! No ja, to je bilo v prvi uri, dokler sem bila se tam, ko sem pa sla, pa ne vem vec, koliko rund krofov je se bilo user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 22:21:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.2.2010 22:23:37   
Anonimen
Kaj cojka hočeš povedat da boš 10 krofov sama pojedlauser posted image

marjanaj a si raj prej pobegnila, da ti ne bi bilo pol tok slabo k je krtkovi zdej.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 22:26:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.2.2010 22:41:47   
Anonimen
Ja ja cojka zdej se kr zgovarji. Priznej, da boš vse krofe sama pojedlauser posted image

No moj je prišel domov in se je vrgel v sestavljanje vozička (sploh ne morem verjet, brez da sem mu kej rekla). Sams em pa jezna, sva ugotovila, da je v globoki košari polomljena plastika k je za naklon. Bom jutr tja poklicala, sam da mi pa rečejo, da bom en mesec čakala, jih pa nekam pošljem.

Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 22:59:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
3.2.2010 1:00:50   
živa
Naslednjič se vsedem čisto zadaj, kjer proti meni izgledate suhice user posted image  (pa sem še vlekla trebušček noter user posted image !).

Še dobro, da se Aglaia grdo drži in mi odteguje pozornost user posted image . Tista fotka s tvojimi našobljenimi ustnicami v cojkinem albumu mi je bolj všeč user posted image .

Grem spat, pa jutri kaj več napišem,

lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 2344
3.2.2010 8:44:35   
mkbk
Jutro!

PA kje je kdo - može jednu user posted image ?

Jst bi pa tist krof zdele, blagor cojki, k jih ma 10 doma, dej plis ne se zgovarjat da si ji raztalala...user posted image

Pozabljivke...drugič si dejte v opomnik naše sestanke, z oznako VERY IMPORTANT!

Cojka, tole z vozičkom pa sucks, k jst sm vedno čist razkurjena če kejnovga ne štima tko kot bi mogl. Pr emn pa ta star voziček tud neki pr strehci ne dela, pa morm dat popravt, pa če bom mojga čakala, bojo otroc že v šoli...user posted image

LAčna sm fullll. Pa včeri sm se pol doma še s smokiji nažirala, zdle pa kao z grozdjem izravnavam, sam po moje bo treba it po kej bl konkretnga.

Neka_noč a si ti drgač iz črnuč, da skoz te krofe ješ? K jst nism, pa mi dons ne uide, ampak šele popoldne...

Drgač pa spet nism mogla nazaj zaspat ko jemojmu ob 5.20 budilka zvonila in sm zdele že čist razštelana user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil mkbk -- 3.2.2010 8:45:14 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
3.2.2010 8:46:24   
krtkova
Jutro, bejbe!!

Sam je blo luštn včeri. Mene še dons vse boli od smejanja!!user posted image user posted image

Mam pa eno vprašanje/prošnjo; kaj menite, če bi se fotke srečanj dajale raje v album in ne tkole na forum. Ni mi glih za tako javno objavljanje. Kaj menite??

Pa Cojka, še enkrat sm ti poslala zs!!!

Moj je bil ful vesel unih dveh krofov, k sem mu jih prinesla. Je enga takoj (jst sm bla še v bundi) pojedel!! user posted image  Men je bila pa tud una skutno-sadna pita HUDA!!user posted image  Mislim, da mi je pri Šipcu clo bolj všeč, kot v Zvezdi!! user posted image

Kr na smeh mi gre, če se spomnim na vas, srake!!! Nax - naslednjič nimaš izgovora,da ne moreš priti. Te bo pa kdo nadomeščal v MŠ!!!

Mkbk - za pilates sva na vezi. Če ne moreš danes ni panike, jaz žal ne morem jutri. V petek pa lahko komot.

Nax - verjamem, da si bila kar razočarana nad vozičkom. Matr, a ne morejo nič tko naredit, kot je treba!!user posted image

slabo mi je blo zarad krofov, ker mam zj.. želodček.user posted image  Sm sam enga pojedla (OK, plus še una pita)user posted image

Upam, da vas danes uspem slediti, mam ful dela!! A se bom potrudila, ker če ne čist vn padem in mi je to pol tu mač!!!!

user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
3.2.2010 8:59:17   
petrca2507
MaliMišek...pozdravljena user posted image . Boš vidla, da boš uživala v naši družbi user posted image  . Upam, da se vidiva na naslednjem srečanju in končno spet mal poklepetava. Se že dolgo nisva v živo srečali.

Punce...jaz sem se imela včeraj super. Lepo vas je bilo spoznat. Na začetku niti nisem vedla, katero naj gledam, poslušam, ... Vse ste se med sabo pogovarjale in se mi je zdelo nemogoče vklopit v pogovor. Ampak mi je kasneje uspelo user posted image .
Krofi so bili super. Jaz sem bila ravno po kosilu, zato sem pojedla samo enega in še tega bolj počasi (ampak s toliko večjim užitkom). Naslednje srečanje mora biti vsekakor spet nekje, kjer imajo "sladkarije" user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
3.2.2010 9:01:04   
tinkatonka
Pozdravljene punce!

Jaz tudi sodim med ljubljanske nosečke, zato mi je urša_p predlagala da se Vam pridružim, ker ste baje prov fejst punce. Upam, da me vzamete medse. Sicer vidim, da ste prave čveke in Vas bo kr težko dohajat. user posted image

No pa še nekaj podatkov o meni: PDP imam 27.8., doma imam že enega fantka, ki bo kmalu dopolnil 4. leta.
Trenutno sem doma na bolniški zaradi hudih slabosti (sem bila zaradi dehidriranosti že dvakrat hospitalizirana).

Toliko za moj "uvod", pa upam, da se Vam kmalu pridružim pri čvekanju o tem in onem.

Pozdrav,

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
3.2.2010 9:09:36   
sasa1975
ojla,

ja vcerajsnje SRECANJE je pasalo 100 na uro,

me veseli da sem spoznala se ostale in se bo sedaj se lepse tipkati...
res ste polne energije....

lep dan se naprej in upam da se kmalu zopet vidimo

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
3.2.2010 9:10:45   
sasa1975
ojla

ja lepa slikica

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......