Anonimen
|
Iiiin prisla je spet med vas. The one and only ... Aglaia! (navdusenje iz mnozice: jeeej, juhu, bravo bravo!!) V glavnem, jaz se danes umiram od smeha. Cojka bo v porodnisnici s trebusnim plesom rodila. Krtkova ima spegle v spalnici. Mkbk ni vedla kdaj ima plodne dneve, Saso sem postarala 20 let (oprosti se enkrat, pa res ne zgledas tako ampak jaz sem te narobe razumela!), Neka noc si je otroka noter tiscala, Marjana je hotela MS prespricat (oziroma skoraj ne bi do avta prisla), veliko je bilo govora o alkoholu in cikih, in maternicnem vratu in otroku na puhastem oblacku Nax, nujno nujno moras naslednjic priti!! In ostale tudi! Ursa, ti pa kar malega s sabo pripelji. Pa ful lepo, da je bil zadovoljen in vesel darila. To je tako lepo slisati! Tako kot mali od neke noc (noci?), ki je star 5 let pa ze ves odrasel. Pa se puncke in fantke loci Potem pridem domov in ugotovim, da Majkl poznam. No, nisem poznala nje osebno (ceprav mi je bla ful znana) ampak njenega brata, sestro in mami. Ceprav sta si A. in N. ful bolj podobna med sabo. Smo bili sodelavci. Majkl, tebi ni blo nic cudno, da imava 9 skupnih prijateljev na fb? Mi je pa N. ravno v nedeljo razlagal kako ste sli po previjalno in baby stuff k sestricni in si imela pol kombija polnega. Pa zadnjic sva sla na kavo in je s takim ponosom razlagal, da bo stric, da mi je slo kar na jok. Iiii Krtkova, ne seri s kilami. Vse junijke ste super sexy z majhnimi trebuscki. Aprilcice pa pac smo kakrsne smo, ampak saj sem ti pokazala kaksno glavo ima nase dete, Cojka pa ti je povedala kaj so ji trikrat (3x!!) rekli. Super se bova imele aprila! Komaj cakam. Not. Mkbk, mene skoz tako razganja ja. Ceprav sem malo starejsa od Filipa Potem sem sla se v kitajsko, ker je imela tam ena kolegica neko predstavitev potovanja na Kitajsko. No, tam nisem nic jedla!! Potem me je pa tako se pri tasci metalo in sem mojemu tezila, ce bi mogoce rad preveril kako je ozivcen in ce kaj cuti pa je rekel, da se z mano ne bo pogovarjal, kadar sem neuravnovesena Pa ce bi on vedel kaj sem vceraj govorila, bi bil ze zjutraj pri odvetniku. Pa tisto glede resilca. Boste vidle punce, ko vam bom sms pisala med voznjo, ko sem bom SAMA peljala rodit. Cojka, pri nas so do jutra ostali samo se trije krofi. Za zajtrk. Zdaj jih ni vec. Mi je zal, da nisem tam nobenega pojedla, ker sem bila glih iz kosila in mi ni pasalo. No ja, sodec po temah, ki nam jih ne zmanjka, imamo lahko itak ze jutri ali pa v petek naslednje srecanje. Mkbk in Krtkova, jaz bi se vama z veseljem pridruzila v ZD Fuzine, ker me res zanima to porodno dihanje. Krtkova poslji mi tvojo stevilko na ZS ali pa na FB, da ti sporocim kako dolgo bo danes trajal ta prevzem stanovanja. Ce bo sploh prislo do njega no. Kaj sem se pozabila? Dobrodosla Tinkatonka! Pa prosim ne se ustrasit. Amelie se je (kljub temu, da sem ji pela) Aja, slika je GROZNA!! Jaz zgledam, kot da imam otroka v podbradku. Groza. Grem pa zdaj se cutne ustnice pogledat. Manjka mi se hud avto, tako kot jih ima sestra od mkbk. Prosim uredite do naslednjic
|