|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
3.2.2010 9:13:25   
Anonimen
Vse sem imela napisan, pa me je kr neki ven vrgluser posted image

Vidim, da je bilo včeraj res fino. No da napišem še 1x (da ne boste pozabileuser posted image ), da če se dobimo še kej ta mesec, jaz ne morem torke in četrtke, tako da prosim da te dva dneva izključite, ker bi jaz tud rada prišla.

voziček- ja ful sem jezna in jih bom zdej poklicala. Še dobr, da je moj opazil, ker jaz ne bi.

petrca2507 kaj se ti zdi, da bi se me lahko še kje drugje dobile kot tam kjer so sladkarijeuser posted image

tinkatonka pozdravljena! kok si pa stara, pa iz kej si,.... sej veš babji firbciuser posted image

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
3.2.2010 9:15:42   
pupa*81
oh ja krofi, zdej se mi bo pa cel dan luštalo user posted image pa upam da imajo tudi kej večje mize za naslednje srečanje, k zihr pridem pa magar z rešilcem user posted image lepo da ste se mele fajn čveke čvekaste! user posted image

nax res bedno zarad vozička... kako se ti pa ostalo zdi: stabilnost, teža? mal povej, sej čene ga pridem pa pogledat user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
3.2.2010 9:16:43   
anajrim
Joj punce, jaz pa se vam opravičujem ampak mi žal ni uspelo sporočiti da me ne bo in me udi ni bilo, sem pa pomislila na vas ko je bila ura in je bilo že čez. Vidim da ste se imele supr in sem veela za vas, morda mi pa nasleednjič rata priti!

LP

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
3.2.2010 9:23:09   
krtkova
jst ne pridem več, če bodo sladkarije!user posted image
user posted image user posted image   Sem mal gledala pri naših junjikah kok se redijo na mesec. NO, jaz se ful več!!!!!!!!! In to ste zihr ve krive!user posted image user posted image
Od danes naprej jem manj!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
3.2.2010 9:32:58   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

jst ne pridem več, če bodo sladkarije!user posted image
user posted image user posted image   Sem mal gledala pri naših junjikah kok se redijo na mesec. NO, jaz se ful več!!!!!!!!! In to ste zihr ve krive!user posted image user posted image

ha ha...vedno mora bit nekdo kriv user posted image  . Ampak jst nism nobene vidla, da bi te silila s torticam in krofi. Še manj pa, da bi te katera futrala user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
3.2.2010 9:33:04   
pupa*81

user posted image no da vidimo kako bo to zgledlo user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
3.2.2010 9:35:30   
mkbk
aj, pa sasi se morm opravičit, sej vem, da nisi Nataša no, malo me je zaneslo od navdušenaj, ap še obedve mataa ša na konc...

krtkova petek it is!

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
3.2.2010 9:37:09   
Anonimen
pupa*81 voziček je drugač super, pa sej ni tok panike za to plastiko. Sem jih klicala in sem jim mogla fotko poslat, da naprej ukrepajo. Itak ne vem če se ta naklon sploh kej rab, ampak vseen zakaj bi imela pa polomljenega če ni treba. Men je voziček lep, stabilen, fajn mi je ker je tok vzmeten, teža no ja, mal je težek.

Evo ga:

user posted image

krtkova zdej smo pa me krive a ne. Bod vesela, da nas je tok, predstavljaj si če bi naju takrat izločile, k bi mogle bot same za mizo z 11 tortami. Kaj bi šele pol reklauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
3.2.2010 9:48:32   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

tinkatonka pozdravljena! kok si pa stara, pa iz kej si,.... sej veš babji firbciuser posted image

Stara sem 27 let in sem iz okolice Sostra, če katera pozna ta konec. Oziroma mogoče pa celo je katera od tu? user posted image

pa da še dodam - krasen voziček imaš. To je implast, a ne? Mene tudi mika ta voziček. Oziroma se odločam med tem in Jane, ampak kupovala bom pa šele nekje maja (bo treba na aprilski regres počakat user posted image ).

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 3.2.2010 9:50:00 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
3.2.2010 9:56:06   
živa
tinkatonka, od tam nisem, ampak sem dostikrat na terenu v bližini user posted image .

No, saj z enimi se poznamo prek srečanj, za druge so pa tu podatki:

živa, 32, 2 otroka, 3. na poti, ki bo spet user posted image ; rok imam sicer 2. 5., ampak bom zaradi 2 predhodnih CR rodila konec aprila; spadam še pod MOL, čeprav živim na vasi user posted image (najbrž tako kot tinkatonka user posted image ).

Če moram še kaj napisat, pa sporočite. Pojma nimam, kje je kak seznam user posted image .

Včeraj je bilo res luštno; edino to ne vem, zakaj mi ob vsakem dsrečanju otroci zbolijo, da potem laufam domov - no, ali pa ima moj kako obveznost user posted image . Bom še začela verjeti v prekletstvo user posted image .

Ko sem prišla domov, pa ni bilo več tako luštno ... se z mojim v enem klepetu nikakor nisva ujela, pa se mi je zdelo pomembno, da bi me poslušal in razumel, potem sem pa do enih zjutraj tulila kot dež (ja no, luna, nosečnost in hormoni), dokler se nisva nekako pogovorila ...

Raje ne napišem, da sem v službo prišla ob pol 10h user posted image in imam zdaj veliiiiko dela.

Lp,

živa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
3.2.2010 9:57:00   
krtkova
ne ne nisem mislila, da me ve silite v te sladkarije!!user posted image user posted image  Sam ker se tok z vami družim, pol sam na sladkarije mislim.

nax - super voziček, zelooooo mi je lep!!!!user posted image

Mkbk - zmenjeno!!!! Mogoče bom šla pol dons na Fužine!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2361
3.2.2010 9:57:34   
Anonimen
Iiiin prisla je spet med vas. The one and only ... Aglaia! (navdusenje iz mnozice: jeeej, juhu, bravo bravo!!) user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, jaz se danes umiram od smeha. Cojka bo v porodnisnici s trebusnim plesom rodila. Krtkova ima spegle v spalnici. Mkbk ni vedla kdaj ima plodne dneve, Saso sem postarala 20 let (oprosti se enkrat, pa res ne zgledas tako ampak jaz sem te narobe razumela!), Neka noc si je otroka noter tiscala, Marjana je hotela MS prespricat (oziroma skoraj ne bi do avta prisla), veliko je bilo govora o alkoholu in cikih, in maternicnem vratu in otroku na puhastem oblacku user posted image user posted image

Nax, nujno nujno moras naslednjic priti!! In ostale tudi!
Ursa, ti pa kar malega s sabo pripelji. Pa ful lepo, da je bil zadovoljen in vesel darila. To je tako lepo slisati! Tako kot mali od neke noc (noci?), ki je star 5 let pa ze ves odrasel. Pa se puncke in fantke loci user posted image

Potem pridem domov in ugotovim, da Majkl poznam. No, nisem poznala nje osebno (ceprav mi je bla ful znana) ampak njenega brata, sestro in mami. Ceprav sta si A. in N. ful bolj podobna med sabo. Smo bili sodelavci. Majkl, tebi ni blo nic cudno, da imava 9 skupnih prijateljev na fb? user posted image
Mi je pa N. ravno v nedeljo razlagal kako ste sli po previjalno in baby stuff k sestricni in si imela pol kombija polnega. Pa zadnjic sva sla na kavo in je s takim ponosom razlagal, da bo stric, da mi je slo kar na jok. Iiii user posted image

Krtkova, ne seri s kilami. Vse junijke ste super sexy z majhnimi trebuscki. Aprilcice pa pac smo kakrsne smo, ampak saj sem ti pokazala kaksno glavo ima nase dete, Cojka pa ti je povedala kaj so ji trikrat (3x!!) rekli. Super se bova imele aprila! Komaj cakam. Not.

Mkbk, mene skoz tako razganja ja. Ceprav sem malo starejsa od Filipa user posted image Potem sem sla se v kitajsko, ker je imela tam ena kolegica neko predstavitev potovanja na Kitajsko. No, tam nisem nic jedla!!
Potem me je pa tako se pri tasci metalo in sem mojemu tezila, ce bi mogoce rad preveril kako je ozivcen in ce kaj cuti pa je rekel, da se z mano ne bo pogovarjal, kadar sem neuravnovesena user posted image user posted image

Pa ce bi on vedel kaj sem vceraj govorila, bi bil ze zjutraj pri odvetniku. Pa tisto glede resilca. Boste vidle punce, ko vam bom sms pisala med voznjo, ko sem bom SAMA peljala rodit. user posted image

Cojka
, pri nas so do jutra ostali samo se trije krofi. Za zajtrk. Zdaj jih ni vec. Mi je zal, da nisem tam nobenega pojedla, ker sem bila glih iz kosila in mi ni pasalo. No ja, sodec po temah, ki nam jih ne zmanjka, imamo lahko itak ze jutri ali pa v petek naslednje srecanje.

Mkbk in Krtkova, jaz bi se vama z veseljem pridruzila v ZD Fuzine, ker me res zanima to porodno dihanje. Krtkova poslji mi tvojo stevilko na ZS ali pa na FB, da ti sporocim kako dolgo bo danes trajal ta prevzem stanovanja. Ce bo sploh prislo do njega no.

Kaj sem se pozabila?
Dobrodosla Tinkatonka! Pa prosim ne se ustrasit. Amelie se je (kljub temu, da sem ji pela) user posted image

Aja, slika je GROZNA!! Jaz zgledam, kot da imam otroka v podbradku. Groza. Grem pa zdaj se cutne ustnice pogledat. Manjka mi se hud avto, tako kot jih ima sestra od mkbk. Prosim uredite do naslednjic user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
3.2.2010 10:00:47   
Anonimen
tinkatonka a že skoz živiš v Sostru? Moj ima tam babico in teto. Hvala za pohvalo za voziček, ja Implast je. Vozičke Jane tud velik hvalijo.

živa hormoni delajo svoje in nas kdaj res pol neki čist spravi iz tira, naši moški pa tega sploh ne razumejo. No samo da sta se potem pogovorila.  

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
3.2.2010 10:06:15   
krtkova
Aglaia, NEHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image  Se na glas smejim v pisarni in me čudno gledajo. Sem se spomnila na tvoj krožnik in cojkin: "krepak". user posted image user posted image  Umiram od smeha!!!!!user posted image user posted image  Dobiš na zs mojo telefonsko!! Pridi, ker tam sicer mogoče na uro telovadbe omeni ene 2 besedi, ki sta nama mal hm hm..kako naj se izrazim...vesoljskiuser posted image , sam ni panike. Te bom fullll vesela!!!

Jst še sploh ne vem, kakšno glavo ma Hugo. Sam sm se zredila že 8kg, sem pa 23 tednov in nekaj dni!!!!user posted image  To je pa kr velik, veš!!!! Bi lahko bilo manj. Pa sej - bom zdej pač mal manj sladkarij jedla, pa bo. (a bouser posted image ?).

Če bi moj vedu za moje razlaganje ogledal-COJKA!!!!!!!!!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
3.2.2010 10:09:01   
krtkova
Ej, kje je Neka_noč??? Da ni že za zajtrk ušla k šipcu in se zdej baše s krofi????

ha ha ha, imam tri zvezdice že!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
3.2.2010 10:10:25   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Manjka mi se hud avto, tako kot jih ima sestra od mkbk. Prosim uredite do naslednjic user posted image

Sigurno bi se zunaj našel kak pametni avto za poziranje user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
3.2.2010 10:12:47   
petrca2507
tinkatonka...iz katerega dela Sostra si?

www.petrca.net

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
3.2.2010 10:13:25   
anajrim
lep voziček nax!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
3.2.2010 10:33:36   
tinkatonka
Hej!

Punce res ste face, sicer bolj kot berem te vaše štose, se režim, čeprav jih ne štekam še najbolje user posted image . No ja sej bom padla notr, pa bom vedla.

Ja Sostro sem najprej napisala, da sploh veste v kateri konec LJ bi me dale. No zdaj ko vidim, da približno veste, pa lahko dodam, da sem iz okolice Sostra (ja tud Sostro ima okolico user posted image ). Živim v Podmolniku, to je sosednja vas od Sostra (sem priženjena). Drugače pa domačinka iz Zadvora - še ena sosednja vas Sostra. user posted image . No a sem Vas zmedla. user posted image

berem kok se veselite krofkov in tortic...me je pa kr slabo zraven. Taka sladkosnedka in čokoholik kot sem jaz, v tej user posted image   nič sladkega ne prebavljam. Še sladkan čaj mi gre na br....... Ojej, sam da minejo te slabosti čimprej.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
3.2.2010 10:39:05   
Anonimen
Aglaia user posted image user posted image user posted image sej ne morem verjet kako si se napovedalauser posted image

tinkatonka dost jih ne razume naših štosov, še me same kdaj ne. Sej k boš padla notr, boš vidla, se boš tud ti nalezlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2370
3.2.2010 10:40:25   
krtkova
tinkatonka dost jih ne razume naših štosov, še me same kdaj ne. Sej k boš padla notr, boš vidla, se boš tud ti nalezlauser posted image

jst jih nč ne razumem!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
3.2.2010 10:41:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
V glavnem, jaz se danes umiram od smeha. Cojka bo v porodnisnici s trebusnim plesom rodila. Krtkova ima spegle v spalnici. Mkbk ni vedla kdaj ima plodne dneve, Saso sem postarala 20 let (oprosti se enkrat, pa res ne zgledas tako ampak jaz sem te narobe razumela!), Neka noc si je otroka noter tiscala, Marjana je hotela MS prespricat (oziroma skoraj ne bi do avta prisla), veliko je bilo govora o alkoholu in cikih, in maternicnem vratu in otroku na puhastem oblacku user posted image user posted image

Bejbe kaj sem jaz vse zamudila. Vidim, da so bile zanimive debateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
3.2.2010 10:42:29   
petrca2507
Moj dragi je iz Sostra (Sadinja vas), prijateljica je pa v tvoji smeri. Oz. tud moj ortodont je v tvoji smeri (če se ne motim, si ti še kak kilometer naprej). Hiše L. Hermana ne morš falit, ker je v bistvu večja vila. Kolegica pa stanuje malo naprej od njega, zadnja hiša na levi.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2373
3.2.2010 10:42:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

jst jih nč ne razumem!user posted image

krtkova ti itak nič ne štekaš tuki. Se pa vsaj za barvo las lahko skrivaš, jaz še to neuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
3.2.2010 10:43:43   
krtkova
nax - to je tko; sama veš, kaj se zgodi, če te en dan (al pa kakšno uro) ni na rr!!! Ful se nabere postov.

Kaj šele če gredo srake na krofe!!!!!!

Torej; naslednjič ni izgovora - prideš!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......