marjanaj
|
krtkova jaz sem pa ze hotla napisat kje hodis tolk casa in kako je bilo na pregledu no zdej vem cojka a ves da je MŠ za februarja v porodnišnici ob 18:15 ze poln?!?! to ne mores verjet danes sem za foro klicala, da vprasam, ce lahko pridem jutri zjutraj izven delovnih ur se prijaviti, ker imam ravno dopust in mi je rekla, da me lahko kar po telefonu vpise. Pa sem rekla, da ja, valda, pa je rekla da kdaj bi mi ustrezalo, ob 10h ali ob 16h Pa sem rekla, da nic od tega, ker pac najmanj do marca sem v sluzbi full time, kar pomeni od 9h do 17h, torej lahko edino ob 18:15, pa rece, da ta je pa ze poln! Halllooo?!?!?! Pa sem rekla, jaz pa drugac res ne morem in da pac potem pa sploh ne bom hodila v MŠ, ker druge ni. Pa sem ji pol rekla, da ce res ni variante, da me vkljuci se v to skupino ob 18:15, ker sigurno katere ne bo in bo prostor. Pa je rekla, da naj mi bo, da bo pa malo slabsi zrak . Ja ok... Sem vceraj vidla, da marcevke ne hodijo vedno v skupino ob isti uri, ampak vcasih v skupino ob 10h pa drugic v skupino ob 16h... tako, da se mi zdi, da ne bo panike... V glavnem, hocem rect, da je ocitno res naval a nas je tolk noseck ? Me je pa vprasala, ce bo prisel moj gospod z mano pa sem rekla, da najbrz bo prisel na kaksno predavnje z mano, kar je pac obvezno, pa je rekla, da sta kao obvezna samo dva ali trije predavanji, to pa so te porodne dobe... V glavnem, jutri grem tja in upam, da bom ze dobila spored po dnevih, pa vam ga potem posljem, a prav?
|