|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 14:13:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikapolonica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
20.1.2010 15:07:59   
Anonimen
krtkova- a tko ste me učer opravljale. Lumpeuser posted image

cojka- ni za kej za tortico. da je bila pa dobra pa nism mela jaz nč zraven. No nikol se ne veuser posted image

Se strinjam, bilo nas je preveč (sicer super), ampak da bi se vse med sabo slišale, ni bilo šans. Jaz sem takoj za da se kdaj dobimo kje na kaki hraniuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.1.2010 15:34:01   
mkbk
Ojla,

jst se včeri nsem mela nič časa prebirat vašega žlobudranja tle gor, sm pa dons nadoknadila, imela velik dela, ker mislm ste pa take švasale da ni za povedat.

Jaz sem se včer sicer oglasila, ampak sem imela bolj malo od vas user posted image  upam, da bom naslednjič bolj organizirana!

Zraven mene je sedela ena blontna - nax, a si bila to ti?

Mah, men je super, da se tkole dobivamo, kok bo šele pol luštno, ko bomo imele čez dan cajt pa se bomo lahko s tamalimi pamži kej dobile! Zakon!

jaz sem sicer v službi, spet, pa sem ugotovila, da me mislijo kar ponucat...user posted image

Cojka - kul za kopalnico, kakšen je filing v novi? Hm, a tvoj lubi pa samo enkrat na teden pride? Kaj pa pol ko bo bejbi? Boš šla ti k njemu al kako že?

Ursa_p kaj pa to ko sem bralakar popadki, samo, če se prov spomnem, si včeraj bla  Zvezdi, a je minilo? A ne bi mogla kej počivat pa tko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.1.2010 15:34:44   
mkbk
Aja, kako pa je z Zvezdici (saj upam, da nisme kje spregledala, če je bilo napisano?)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.1.2010 15:53:35   
sasa1975
drage moje ful ste se razpisale...sedaj je še bolj zanimivo,ker vem kateri odgovarjam

MARJANAJ-hvala za lepe želje,se bom pazila in ležkala par dni da se bolečine umirijouser posted image
MAX- ja imela sem 4 urno bolniško zaradi skrajšanega maternič.vratu ampak nisem še imela lažnih popadkov
KRTKOVA-hvala tudi tebi za lepe besede,kozmetičarko imaš pa na Dunajski 74 user posted image
PIKAPOLONICA-ja zadeva se umiri sedaj moram piti magnesol 3 dnevno
COJKA-ja sem naslednjić za okroglo mizo ha hauser posted image
MKBK-super bo ko bomo vozičkale skupaj se že veselimuser posted image

toliko na kratko za vsako malo

NEKA NOČ-kje si se izgubila:-(

Neposredna povezava do sporočila: 1480
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 16:22:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.1.2010 16:33:39   
Anonimen
mbkb ja to sem bla jaz jauser posted image . Sam škoda ker si bla tok mal časa. Maš pa ful simpatičnega malega. Ko sem te gledala s tamalim, sem se kar zavedala, da kmal ne bom več tko v miru jedla torticeuser posted image Jaz tud prov čakam, das e bomo lahko dobivale z vozički, pa pol k bojo že mal večji k se bojo že igral, me bomo pa papcale.

cojka joj škoda. A pa to se jim je dons pokvarilo al kaj? jaz sem ti pa glih še hotla rečt, da eč mata pol čas, da se loh dobimo na kavici k sva midva tuki zraven.
A ti nisem rekla, da so vsi vodovodarji in podobni istouser posted image Upam, da ga kmal dočakaš.
Kaj bosta res vidva pol k bo mali? A boš šla ti na Bled?

Neposredna povezava do sporočila: 1482
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 17:19:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.1.2010 17:47:09   
Anonimen
cojka- škoda. Pa sej bo kmal minil še en teden. Boš vidla. Ja če mata bolj zvečer, pol bo moj že doma in valda da gremo na kavico. Bosta mela fanta svoje debate, midve pa svoje.
Aja v Lj boste? Kaj tvoj dela v Lj? Al se bo vsak dan vozil na Bled? user posted image user posted image nomadi, ta je pa dobra.

Neposredna povezava do sporočila: 1484
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 18:05:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.1.2010 18:23:09   
neka_noč
Dober večer regice čvekice  user posted image

Sem vas želela danes zgodaj zj. ogovoriti, ko nisem mogla spati. To bi bilo ob 03.40 user posted image   Nisem, ker sem upala, da mi uspe zaspati nazaj. user posted image user posted image   Pa jade...   Ob 06.20 pa bi ravno zaspala - je pa zvonila ura.  No comment!

Skratka, meni je bilo tudi zelo všeč v Zvezdi. Res smo klepetulje! Se že pozna, da smo se nekajkrat videle. user posted image   Dobrodošle tudi ostale naslednjič, ok?! A veste kako bomo fino izgledale, ko bomo z našimi user posted image    .  user posted image
Bi šla tudi jaz v kitajsko rest. ! Jaz sem za!

Včeraj se nisem mogla javiti, ker je bilo prepozno... danes pa smo zgodaj zj. odšli na primorsko - prvo v Valdoltro, kjer je imel moj user posted image MR, nato pa smo naredili izlet v Kp. in končno smo si ga malo pobližje ogledali. Bilo je fenomenalno - sončno, brez oblačka, +8st.C !  Ko smo prišli pa nazaj v Lj. -3  user posted image   in megleno sončno.
Sin je bil z nama, smo se naužili svežega morskega zraka, sončka, šli tudi ven jesti, ter na kavico v Calypso (sem od blizu tudi videla Kapitanijo - kjer so se dobile primorke user posted image ).

Krtkova to pa ni ok, da si objemala stran. školjko! user posted image
Ja, Nax, jaz sem te zatožila. A nisem vedela katera je pisala napačno, le da sem opazila da ena piše nick name nekoliko drugače - smešno. Sem povedala bolj potiho, da me "tista" ne bi slišala. user posted image   Sorry. user posted image user posted image user posted image

Mene tudi zanima - kako je z Zvezdici - a katera ve? user posted image   Lepo jo pozdravljam/-o!!! In vse dobro!!!

Sasa1975 ja user posted image a ti si pa kar že odprta????!!!! Haloo? Čuvaj se no! Res je prekmalu.  user posted image (Moram pogledat na mail - a si prava ali nisi - ti že veš (no , če si prava, potem veš kaj mislim, ne?))

Cojka vem, da si komaj čakala, zdaj pa ponovno.....ča...ka....nnnnjjjjeeee.... Dolgčas. Saj bo hitro minilo, boš videla. user posted image   
Hvala za inf. glede plenic. Moram se zakopat v škatle in preverit koliko itd... A veš do kdaj bo akcija? Sicer bom pa potem... Ta teden bo težka. Imam totalno natrpano in sem potem čisto crknjena. Kot danes. Ko to spišem grem spat. S kurami. user posted image
Ko boš dala gor sliko - prosim - retuširaj. user posted image Pa ne v "jelenčka", ok? user posted image       user posted image

Aja, Cojka, prosim te še za tvoj gsm - kako naj ti pošljem sms, če nimam tvoje številke. user posted image Da imaš ti mojo mi nič ne pomaga. user posted image

Nič, vse lepo pozdravljam.. Danes nisem ravno čisto pri stvari - sigurno sem kaj pozabila... Pa saj razumete....

Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.1.2010 18:29:35   
Anonimen
Aha neka_noč ti si me zatožila. Špec kahlauser posted image Sej dobr da si povedala, pa da mi je krtkova povedala, ker če ne bi bila ona zame še zdej krtovka. Vsakič k napišem se morm prov spomnit kaj je prov. Bom rabila čas, da se navadim.

cojka to imata super uro, bo moj že ziher doma. No to je pa fajn, da ima tako službo. Ker jaz sem prvo mislila, da boste skupaj samo čez vikende. Pol pa ni panike.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.1.2010 18:49:54   
neka_noč
Nax je že ok. Ti je vse oproščeno. user posted image Se boš navadila. user posted image

Zdaj grem pa res v pančevo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.1.2010 19:25:07   
bcljka
ojla user posted image ... zdej sm vs neki časa sam brala... nism nč pisala k mi je blo žal k se nism mogla udeležit srečanja... oblubm da naslednič pridm!! user posted image sm pa misnla na vas med masažo... no predvsem na tortice user posted image

nama je dons uspel kupt voziček... in zdej ponosno stoji sred dnevne sobe... user posted image
jutr pa v petek mava pa preobrazbo doma... dobiva 8 vgradnih omar... in potem bomo loh počas začel delat otroško sobo iz zdejšnje garderobne sobe... user posted image

lep večer!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.1.2010 19:43:09   
krtkova
Nikol več, ampak res nikol več, ne bom manjkala z rr-ja toook dolg, kot danes, ker sem mela dej ful za prebrat in bom zihr kej pozabila pokomentirat.user posted image

Najprej moram povedat, da se naj prosim lepo Nax05 TAKOJ neha sekirati zaradi preimenovanja!!! Ker mi je čist vseen in sploh nism opazla. A prov???user posted image  (neka_noč-jst te nism zatožila, ker se tud pod razno nism spomnila, katera mi je to povedala user posted image user posted image )

Kitajska pri meni odpade, mam trenutno fazo odpora do te hrane (ni povezana z nosečnostjo). A sama ideja z okroglo mizo je pa svetovna!!user posted image

cojka - zbruhala sem ta prvo - krostata je ostala v meni!! Tudi želodček ve, kaj je dobro in kaj ne!!user posted image user posted image user posted image  Men se nismo zdele nič patetične, sej mehankarji se tud o avtih ob piru pogovarjajo (pa o nagih babah na koledarjih). Zakaj se me ne bi o plenicah?? user posted image

Te pa čist štekam, da si bila razočarana zarad sonde, men bi se kr zmešal.user posted image

Sasa1975 - hvala za kozmetičarko. A mogoče veš ime "ordinacije", da jih pokličem al pa poguglam za ceno?

Jst sm mela pa dons redni mesečni tehnični pregled za Hugota in mehankar za ženske je rekel, da:
- je Hugo super user posted image ,
- da napreduje kot morauser posted image ,
- da je mamica pridnauser posted image ,
- da se ni preveč zredilauser posted image ,
- da je zelo pohvaljena, ker hodi na telovadbouser posted image ,
- da pa mora več piti (vode, da ne bo pomote)user posted image ,
- da lahko je rupurute in sodo bikarbonouser posted image .

Skratka vse je super!user posted image

evo, upam, da sm vse zapisala in pokomentirala

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.1.2010 20:55:36   
anajrim
Čestitke za pregled krtkova!

kam pa hodiš na telovadbo?
Ali katera hodi v ZD Fužine, kako je kaj tam??? Kateri termin? Jaz bom tudi začela pa ne vem čisto kdaj in kako je?

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.1.2010 21:11:18   
ursa_p
Zivjo!

Jaz sem trenutno sama - no, Gal spi, Matic je pa na sestanku, potem pa ima se hokej, tako da se bom pocasi pospravila pred tv in verjetno v trenutku zaspala. Sem tako utrujena, da se mi popolnoma nic ne da. Se mi zdi, kot da se me nekaj loteva ... no, upam, da ne, ker v soboto ali najkasneje v ponedeljek odhajamo v Kranjsko goro.

Danes smo sli z Galom v kino gledat vesoljcke, pa nama je bilo kar malo zal, tako kot nazadnje pri Jelencku Niku. user posted image

Srecanje ... sem prav vesela, da sem vas spoznala ... upam, da sem si zdej za vse zapomnila kdo ste. No, do tega, da bi si imela napomnila je se dalec, ampak nicke sem pa si. user posted image Pa kot je rekla pikapolonca ... smo marcevke na kup sedele, pa smo imele bolj ali manj svoje teme ... pa pravi pikapolonca, da se dolgo nismo videle - samo mene dolg nista videle, onidve se vsaj 2x na teden vidta ... hehehehehe ... no, me smo potem nadaljevale se pred Zvezdo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mkbk ... ja, res sem imela popadke, ampak je spet vse kot da nic ni bilo. Sem jih imela ze pred novim letom prvic in sem sla na pregled, pa je bilo vse lepo zaprto in mv enako dolg. V nedeljo pa sem se ob dveh zjutraj ravno hotela odpraviti v porodnisnico, so pa prenehali ... tako da potem nisem sla nikamor. Zaenkrat sem ok, tudi krci me naceloma ne dajejo. Kar se pa pocivanja tice - to je pa bolj tezka pri meni. user posted image

Sasa1975 ... ti se pa fino cuvaj ... je pa res se prezgodaj!

Lorelaj ... a ti si na fb-ju??? Kdaj se ti zacne porodniska???

Krtkova ... a prav za sodo bikarbono ti je rekla, da ni problema. Jaz jo sicer tudi pijem, kadar mi nic drugega ne pomaga, ampak mi je pa prijateljica rekla, da jo Pusenjak pa strogo odsvetuje, ker baje naredi "bombo" v telesu. user posted image

Telovadba Fuzine ... jaz sem bila parkrat tam in je bilo super ... tudi v prvi nosecnosti. Pa Tjasa27 je tja hodila (mislim da ne vec, ker mora malo bolj pocivat - a je res?), pa se nekaj jih je slo po novem. Termini vem da so ob ponedeljkih in sredah proti veceru (sreda 19.15 se mi zdi), pa mislim, da so tudi dopoldne termini - ti bo katera druga vec povedala.

Lp, Ursa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.1.2010 21:14:35   
ursa_p
Aja ... o Zvezdici je nazadnje Rozca26 (marcica) napisala par dni nazaj, da je se vedno doma, vendar jo precej dajejo krci. Kaj je novega pa res ne vem, ker nase marcevke ogromno pisejo in jih se nisem uspela prebrat ... mislim, da moram prebrati cca 15 strani za par dni user posted image ... tako da ne vem nic novega ... ce bi pa kaj bilo, bi se pa rozca sigurno ze kaj oglasila.

Lp

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.1.2010 21:22:33   
Anonimen
Midva sva pa ravno prišla domov. Sva šla v Lesnino, pa Rutarja pa Harveya gledat omaro za v spalnico, k bova menjala. Joj kok naju še dela čakauser posted image
bcljka 8 vgradnih omar? O madonca. Bosta pa imela dela.

Ja krtkova kje si se pa potikala cel dan? Smo te pogrešaleuser posted image Evo se bom TAKOJ nehala sekiratuser posted image Pač sem te za neki časa mal po svoje poimenovala. Si me pa nasmejala zdele z mehankarjem za ženskeuser posted image user posted image Svašta kakšne ven mečešuser posted image
Ja kitajska pa tud men ne paše, sva z mojim preveč tja hodila. Ampak hrana mi pa paše, tako da se ne bi branila če bi šle kej jestuser posted image

ursa_p a greste za cel teden v Kranjsko uživat? jaz bi šla tud kej smučkat.

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.1.2010 21:22:55   
marjanaj
krtkova jaz sem pa ze hotla napisat kje hodis tolk casa in kako je bilo na pregledu user posted image no zdej vem user posted image

cojka a ves da je MŠ za februarja v porodnišnici ob 18:15 ze poln?!?! user posted image to ne mores verjet user posted image
danes sem za foro klicala, da vprasam, ce lahko pridem jutri zjutraj izven delovnih ur se prijaviti, ker imam ravno dopust in mi je rekla, da me lahko kar po telefonu vpise. Pa sem rekla, da ja, valda, pa je rekla da kdaj bi mi ustrezalo, ob 10h ali ob 16h user posted image Pa sem rekla, da nic od tega, ker pac najmanj do marca sem v sluzbi full time, kar pomeni od 9h do 17h, torej lahko edino ob 18:15, pa rece, da ta je pa ze poln! Halllooo?!?!?! user posted image Pa sem rekla, jaz pa drugac res ne morem in da pac potem pa sploh ne bom hodila v MŠ, ker druge ni. Pa sem ji pol rekla, da ce res ni variante, da me vkljuci se v to skupino ob 18:15, ker sigurno katere ne bo in bo prostor. Pa je rekla, da naj mi bo, da bo pa malo slabsi zrak user posted image . Ja ok... Sem vceraj vidla, da marcevke ne hodijo vedno v skupino ob isti uri, ampak vcasih v skupino ob 10h pa drugic v skupino ob 16h... tako, da se mi zdi, da ne bo panike... V glavnem, hocem rect, da je ocitno res naval user posted image a nas je tolk noseck user posted image ?

Me je pa vprasala, ce bo prisel moj gospod z mano user posted image pa sem rekla, da najbrz bo prisel na kaksno predavnje z mano, kar je pac obvezno, pa je rekla, da sta kao obvezna samo dva ali trije predavanji, to pa so te porodne dobe...

V glavnem, jutri grem tja in upam, da bom ze dobila spored po dnevih, pa vam ga potem posljem, a prav?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.1.2010 21:25:55   
Anonimen
marjanaj a tok je zaseden al kaj? Midva sva zdej rekla da bova kar v ZD hodila, ker ko sem klicala decembra v P, mi je že rekla, da sos kupine ob 18h noro nabite in da se folk pritožuje. Sam halo kako lahko dajo sam eno skupino tok pozno, kdo ma pa čas hodit med šihtom v MŠ. 

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.1.2010 21:34:13   
marjanaj
nax05 ja tocn to! morali bi dati vec vecernih terminov. user posted image
Ker jaz tudi v ZD ne morem hodit, ker so tam predavanja tudi ob 16h in tako naprej... vedno prezgodaj zame...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 21:53:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.1.2010 21:59:08   
bcljka
nax05 - jep 8... ker dokler sm jst še sama živela je bil to bl 'party flet' in je blo kr fajn k dejansko ni blo čist nč (za čistt po žurkah)... v eni sobi (bodoči otroški) so police in 'štange' in tam so vse stvari, ena soba je bla sam za postlo (od katere sva se mogla že poslovit-prevelka), v eni pa pisalna miza in vse za študirat, dnevna pa kavč in tv... potem pa počas k se je moj preselu sva začela dopolnjevat s potrebnimi stvarmi kot npr. jedilna miza (k je prej sploh nisem mela)... za poročno darilo so se HB držal in dal cekinčke... zdej k pa user posted image pride je pa treba komplet preuredit in naredit en ljubek družinski domek... user posted image

anajrim - krtkova hodi v ZD Fužine pa mislm da tud mkbk pa še ene par junijk...

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.1.2010 22:26:21   
Anonimen
Zivjo punce!

Na hitro preden se zjokam na kavcu. Moje zivljenje je shit!! user posted image

Bolniska mi je potekla in dopusta imam se 32 dni, zmanjkalo mi je 14 dni. Sef se je odlocil, da ne smem takoj na dopust in potem na svojo bolnisko do porodniske, tako da sem mogla priti v sluzbo za 14 dni. Torej grem samo se 10x. 3.2. grem na dopust, 23.3. pa na porodnisko. Hvalabogu!! Ne morem gledati sefa in sodelavcev (oni pa mene ne) pa itak gre cela firma k hudicu in nima niti za place, tako da se prav veselim, da jih nikoli vec ne vidim.
Aja, da ne bom prevec zagrenjena zvenela, za tiste ki ne veste. Ko je sef zvedel da sem noseca me je poskusil odpustiti, potem me je pa prisilil, da sem lagala za komisijo, da so mi dali rizicno. Tako sem bla od septembra do januarja doma. In to za brezveze. Medtem ko ene res trpijo pa morejo v sluzbo. No, zdaj se proba psihicno name spravljati, ampak se jaz kar trudim, da mi ne pride do zivega. In kot receno, se 10x pa mir user posted image

Se mi je pa danes se en zob nalomil, tako da morem jutri k zobarju. Da bom se tam malo eurov pustila. Potem pa ni cudno, da nase dete se nic nima, ce jaz ves denar za zobe dam user posted image

Da o opremljanju stanovanja sploh ne govorim. Kuhinjo sva narocila (pride konec februarja), danes sva se zmenila se za dnevno in omare v spalnici (pride konec februarja), v soboto greva se na eno tapetnistvo po predracun za kavc in posteljo. Stanovanja sploh se prevzela nisva. S prvim februarjem morava ven pa sploh ne veva ali bova lahko sla v novo al morava k njegovim. Aaaaa!!! Bla sva v soboto tudi v Ikei. Teh plenick jaz nisem vidla. Mi pa ni drugo cist nic prevec vsec. No, posteljico bova midva itak dobila tako da rabim samo previjalno. Ampak sem tam gledala ene kao prenosne. To je tako nestabilno, da jaz se kozarca ne bi dala gor kaj sele otroka. Ne vem no, vsaka itak dela po svoje. Aja, ce smo ze pri kozarcih. Meni se nobena hrana ne lusta v nosecnosti in nicesar si ne zelim. Razen v zadnjem tednu. Kaj si zelim? Cike pa jegra. Wtf?!?! Neodgovorna ze kot nosecnica, kaj sele bo user posted image user posted image

Skratka, zelo zelo zelo mi je zal, da sem vas zamudila. Sem se odlocila, da bom od 3.2. naprej vsak teden organizirala srecanja. Najprej bom hodila z marcevkami, ker bodo ze na porodniski, potem z aprilcicami ... ne bo mi hudega user posted image

Me pa veseli, da ste se lepo imele. Pa hvala ti Krtkova, da me na fb tolazis in tebi Cojka, da me bos naslednjic spomnila. No, pa saj midve se pa res komot kdaj pri Sipcu dobiva. Pa se nax, ker je blizu doma. Pa neka noc ... pa smo spet same aprilcice user posted image

Nic punce, lepo bodite prav vse in se se kaj javim. Ko se malo pomirim user posted image

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.