|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
19.1.2010 15:18:58   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

SEj se mi je zdel, da bomo sam tortice jedle in ble tih. 
  tud cmokat ne smeš, sam: "mmmmmmmmmm" se sliši

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 15:21:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.1.2010 15:23:29   
Anonimen
 Dobr da so zravn trgovine ker vidm da mi bo res dolgčas, bom šla loh šopingirat vmes k se bo ste ve dolgočasle.

cojka a mislš da bojo sam nas 3 skelnslal al kar celo temouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.1.2010 15:24:24   
lorelaj*
Hahahahaha, Nax in Cojka, sem ravno hotela reči, da eno slovarco pa vseeno imate tu. user posted image Pa nič se sekirati zaradi tega, saj ne pišemo esejev! user posted image Tko da kr sklanjejte al pa spregejte kukr hočte, ne bom šutov talala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.1.2010 15:25:29   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
cojka a mislš da bojo sam nas 3 skelnslal al kar celo temouser posted image

tole sm se pa prov naglas nasmejala in so me v pisari mal čudn pogledal. Ha ha ha!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 15:27:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lorelaj*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.1.2010 15:31:13   
Anonimen
A Lorelaj ti si slovarca. Lepo. Joj kaj si morš res mislt k bereš tole naše sklanjanjeuser posted image

cojka in krtovka- jutr se bomo hotle prjavt pa bo pisal prijava ni uspela al pa tema ljubljanskih nosečk zaprta ker se jim je skisal. Prosim da pogovor nadaljujete drugje.

Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.1.2010 15:34:35   
krtkova
nax05 in cojka - nehita, ker me že vse boli od smeha!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.1.2010 15:42:04   
Anonimen
cojka je izpuhtela al so jo pa že kenslal s temeuser posted image

No zdej vidm kako vlogo ima vsaka na teh torticah. Cojka se dere natakarju naročila za vse, krtovka se sam smeji, mkbk "teži" za krostato, kaj pa ostaleuser posted image jejouser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.1.2010 15:47:07   
krtkova
nax - ne prehitevaj dogodkov - boš vse vidla!!!!user posted image
sam še dobra urca!!!!
joj jst moram še vmes v mercator po hrano!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 16:14:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.1.2010 20:03:17   
krtkova
sporočam, da je srečanje totalno uspelo!! user posted image  Jst sem se tok nasmejala, kot že dolgo ne!! najedla pa tud (za kar sam jasno sama kriva!!user posted image ) Imele smo se res super, tako da tiste, ki vas ni bilo - res vam je lahko žal. Februarja ponavljamo!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.1.2010 20:42:34   
Anonimen
Se strinjam s krtovko. Ful je bilo fajn. Mi je bilo kar mal škoda k sem mogla it. Ampak me je moj čakal s kombijem z delavcem, ker sta avto peljala na servis. Definitivno pa mormo ponovit.
krtovka si pol še eno zmazalauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.1.2010 6:45:08   
sasa1975
JUTRO,
hvala za včeraj res ste simpatićne punce in me veseli da smo se spoznale,
bilo nas je veliko in je bilo kar težko slediti vsem temam (upam da mi bo dala kakšna za prepisat ,če sem kej zamudila...ste bile se dolgo po tem ko sva odsli z Cojko?lep dan vsem in objemčke za Marjana J,Cojko,Nax5,Živo,krtkovo,Neko noč,Pikapolonico,UrsšaP,Mkbk upam da nisem katero izpustila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.1.2010 7:47:28   
krtkova
Jutro!

Sasa1975 - a ne moreš spati? user posted image  Kakšno zgodno javljanje!!!

Nax05 - zelo sem vesela, da sm te spoznala, da vidim še v živo to zabavno bitje!!user posted image  In NE, nisem še ta tretje tortice pojedla!!!user posted image  Mi je bilo pa kr slabo po dveh veš, sem eno od tortic potem nesebično delila z nekdanjim najboljšim prijateljem - (wc-jem).user posted image

Danes imam pregled, kar pomeni v prevodu; spet bom ure in ure sedela v čakalnici. Imam eno knjigo s seboj, sam še malico nekje na poti kupim!user posted image

Želim vam vsem lep dan!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.1.2010 7:56:28   
krtkova
nax05 - sam še to; jst sm krtKOVA in ne krtOVKAuser posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.1.2010 8:31:11   
anajrim
Neka noč - ja kar se tiče muellerja je res vse tako kot sva napisali! Mi uporabljamo samo pampers plenice, ker smo na muellerjeve, lumpijeve alegični! Je pa res da so muellerjeve zelo dobre, moja sestra jih uporablja od začetka že pri dveh pa še pri tretjem jih bo, pa še ceneje so kot pa pampers, pač eni nimamo te sreče, da bi takole prihranili, ker moramo imeti pampres. user posted image

Upam da ste se imele včeraj v zvezdi noro lepo, pa upam dase vam naslednjič končno pridružim...user posted image

Ja sem do konca prebrala in vidim da ste se imele res fino! So pa zaslužili z vami, upam da ste kak popust dobileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep dan želim

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.1.2010 9:08:05   
Anonimen
Krtkova in cojka niso nas skenslaluser posted image user posted image

KRTKOVA
- Joj sori...pa sej si vidla učer mojo barvo las, ne vem zakaj sm misnla da si krtovka. Prebrala sm in sm si tko pol zapomnila in pol skoz tko pisala. Dobr da si mi povedala. Sej nisi jezna a ne. Ne bom kregana na naslednjem srečanjuuser posted image
Ja tud jaz sem zelo vesela da sem vas spoznala, super ste punce. Se mi zdi res tko fino klepetat z nekom, ki je na istem kot ti. K sem mojmu razlagala, da nas je bilo 11 nosečnic na kupu, se je sam smeju.
A res si bruhala pol revca.
Lepo opravi na pregledu, pa poročaj kako je bilo.

cojka a veš da sem jaz tok zblojena da sploh ne vem a sem ti včeri rekla hvala za prevozuser posted image No če ti nisem, res ful ful hvala, da si pršla pome. Zlata si.

Saša1975 ti pošiljam objemčka nazaj. res je bilo super ja. Za ponovit. Nas je bilo pa res tok velik, da je bilo težko vsem sledit.

anajrim ja naslednjič obvezno pridi, ker je res fajn veš.

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.1.2010 9:38:04   
sasa1975
NO že nekaj dogaja,
ja KRTKOVA ustajam ker vozim starejso hči v solo,drugace rada spim nič bati...

vam pa moram povedati da sem imela tezko noč za sabo, pa nisem hotla panike zganjat ampak me je res vse bolelo in danes mi moj ginekolog pove da sem ze odprta tko da strogo lezanje da me dete ne prehiti in da ne rodim se ta mesec . sem v 27.tednu

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.1.2010 9:41:10   
marjanaj
user posted image nax05 user posted image  krtovka.... ves, da jaz tega sploh ne bi opazila, ce nebi krtkova tega sama opazila... ker je enostavno lazje, samo pogledas in nisi pozoren... tako kot si je tezko zapomnit pri Aglaji... user posted image  dobr sta me nasmejale s tem... user posted image

user posted image  hvala punce za vcerajsni klepet, bilo je odlicno in seveda bomo ponovile user posted image

cojka zlata si, da se ti je dalo plenice trogati s sabo...

in seveda: neka_noc user posted image  hvala za mnjami kroglice.... si videla, kako smo jih zmazale? user posted image  samo, ves, to nismo krive me, ampak te mali pozeruscki, ki jih prenasamo s sabo v trebusckih! user posted image  oni so vsega krivi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.1.2010 9:42:39   
marjanaj
joj sasa1975 pazi se user posted image ! to pa res bolj pocivaj! user posted image  pusti tvojemu, naj te malo razvaja user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.1.2010 10:15:05   
Anonimen
Ma jz sm se zdej tok navadla na krtovka, da bom pomoje še zihr kdaj falila in bom napisala krtovka namest krtkovauser posted image

saša a ti si že od prej na bolniški? Joj dej res počivaj, madonca ker to je pa prekmal da pride že ven. Držim pestke, da bo vse ok.

Punce a smo ble mal smešne učer s temi pleničkami pa 11 bab z bušijem na kupuuser posted image

marjanaj se strinjam, nč nismo me krive da tok pojemo, samo te naši malčki so krivi. Lumpi so a ne.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.1.2010 10:16:20   
krtkova
Halo, nax05??? itak, da ne zamerim, dej nehi no. Sploh nism opazila, ena me je včeraj spomnila na to (ne vem več katera). user posted image

Jst pa šibam na pregled, na poti se pa še pri marjanaj ustavim, da jo pozdravim!!

Sasa1975 - madonca!! POČIVAJ!!!!!!!!!!!! Sm se kr ustrašla, k si napisala, da se že odpiraš!! Dej nehi!!! Pazi nase in na otročka!! Mislimo nate!! user posted image

evo, grem

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.1.2010 14:11:20   
Pikapolonica80
Lorelaj - Jaz sm si premislila, nekaj bom šla v četrtek zjutraj, za psihologa mi bosta pa vidve s Tjašo povedale če se splača it ali ne. Bo pa dvojno dozo udarila Tjašauser posted image .

Saša1975 - user posted image   Pa to gre kaj nazaj al tako ostane ko se enkrat odpre? Počivaj user posted image  kolikor le lahko, naj ti user posted image  pomaga pri šolarčku, ki ga še imate doma.

Srečanje - Jaz vas sploh nisem dosti sledila, no ni šlo, smo se marčevke nabasale na kup pa se dolgo nismo vidle pa smo čvekale, tko da naslednjič nardimo en mix da se to ne ponovi user posted image , da še vas malo bolj spoznam. bi mogle it v kitajsko k majo okroglo mizo pa potem nobeden ni predaleč da bi se zaklepetaluser posted image . Drugač pa luštno, ja ja, nas je vidla ena s firme, je rekla da smo ble prov smešneuser posted image user posted image , no ni tko mislila, luštne vse s trebuhiuser posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 14:11:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.