|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
18.1.2010 15:24:11   
Anonimen
To za kis sem pa slišala, pa me je kar mal strah probat, ker se mi zdi da to smrdi. 

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
18.1.2010 16:45:52   
NATAŠA35
neka_nočtudi ti imaš prvošolčkauser posted image user posted image ... naš tretji gre tudi v šolo...pa lahko manjka 5 dni, ker imajo vsako leto 5 dni dopusta, tako da brez skrbi...

morje mi predvidevamo, da bomo šli drugo polovico julija in bomo samo podlogo za previjanje vzeli s sabo, pa bo tudi ok...

pranje jaz bom vseeno prala z mehčalcem, samo malo manj ga bom dala kot običajno, potem pa v sušilc...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 17:46:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
18.1.2010 17:48:05   
neka_noč
Nataša hvala za info - nisem vedela, da imajo 5 dni dopusta. A kaj veš kdaj so vpisi oz. kdaj dobimo na dom vabilo za v šolo? Dobila sem informacijo, da naj bi to bilo sedaj v jan. , eni so rekli pa, da v febr. , ter imajo potem neke teste,.... kaj pa vem. A ti kaj več veš? Sem v vrtcu tudi že vprašala pa vzgojiteljici ne vesta točno. user posted image
Čestitam tudi tvojemu prvošolčku. Se kaj veseli šole?

Tudi jaz bom imela s seboj le previjalno podlogo. Je čisto dovolj in praktično. Ko je bil moj sin star cca eno leto in smo šli okoli z avtom, sem imela previjalno podlogo kar s seboj in sem ga previla v prtljažniku. Spot na poti je bilo to zelo praktično. Manj kompliciraš boljše je.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
18.1.2010 17:53:42   
neka_noč
Cojka barvanje ali premenčkanje na 2 meseca tudi meni ni nič slabega, ker vsaj toliko pa moramo dati nase, da smo urejene, a ne? Ene itak ful komplicirajo. Jaz sem že enkrat eno vprašala kako si to potem predstavlja - da bi morala vsaka nosečka potem z narastkom okol hoditi, če se je npr. prej barvalauser posted image ? Pa je bila samo tiho.
Kaj pa, če bi ravnateljico obvestila kar preko pisma? Zraven pa bi še priložila odločbo z ZZZS? Vem, da ni osebno - saj bi jo potem tudi poklicala, a samo toliko, da jo obvestiš in ko prvi šok (beri jeza) mine, jo pa pokličeš user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 18:11:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
18.1.2010 18:31:56   
Anonimen
No zahvaljujoč naši zlati cojki, ki me bo jutri pobrala,se vam tud jaz jutr pridružim na user posted image user posted image user posted image user posted image Se pa že vnaprej opravičujem če pozabim od katere ime, sem namreč res zelo zelo pozabljivauser posted image

barvanje- da vas ne bo jutr kap, ker jaz se zdele nisem barvala že zihr 2 mesca, sem se polenila, se bom naslednji teden šele, tako da ne se me ustrašit ker mi narastek kar seva.

cojka- sej pol bo ravnateljica itak al je pa že dobila po pošti odločbo. Torej jaz bi jo na tvojem mestu samo poklicala kao če je dobila in je to to. Pa da se ji ne boš kej pustila, da te sprav v slabo voljo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
18.1.2010 19:13:59   
neka_noč
Cojka sem se spraševala ali ni bilo vročeno tudi tvojemu delodajalcu - šoli...  pa si potrdila moje domneve. Potem se pa sploh ne sekirat. Ali pokliči, kot ti je napisala Nax, ali pa pošlji mail - kar ti je ljubše. Ne dovoli si pokvarit dneva. Do kdaj ima ravnateljica mandat?

Nax lepo, da se jutri vidimo in lepo od Cojke, da te pride iskat. user posted image
Kar se tiče frizure - bom gledala katera ima na glavi avtocesto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joke! Meni je to zelo znano, ker imam tudi jaz vsak drugi mesec avtocesto na glavi, pa se nič kaj dosti ne sekiram. Prej, ko sem morala okoli letat v kostimih si tega nisem mogla (beri smela) privoščit, zdaj pa.... zakaj pa ne?! Če ti zdaj ne sede it k frizerju in boš šla drug teden - tudi prav. Kot ti paše. Ne glej na druge kaj si mislijo. user posted image Dobrodošla z avtocesto! (Jaz sem jo imela prejšnjič ko smo se dobile. user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
18.1.2010 20:41:23   
marjanaj
avtocesta user posted image mislim da smo bile tudi zadnjic tolk s torticami zaposlene, da res nismo gledale, kdaj je bila katera nazadnje prifrizerju... user posted image

cojka jaz je ne bi poklicala ampak samo mail poslala... ce ne bo spet zacela jamrat in se bos takoj malo krivo pocutila... jaz vem da bi se... pa ceprav je to BREZVEZE! Ti raje zase poskrbi in konec. Raje bodi mirna doma in uzivaj ko reste trebušček... user posted image

nax05 user posted image super da prides user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 22:04:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.1.2010 7:50:15   
krtkova
Jutro bejbe!!
Še 9 ur do user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

avtocesta user posted image mislim da smo bile tudi zadnjic tolk s torticami zaposlene, da res nismo gledale, kdaj je bila katera nazadnje prifrizerju... user posted image

To ni res!! jst vem, da je bila Cojka dirketno od frizerja!!!user posted image

Nax05 - juhuhu!!user posted image

Koliko nas pa sploh bo??? Bo dovolj krostat? ker če jih ne bo dovolj, jaz lahko razmišljam o kakšni čokoladni, jagodni,.... ni problema.user posted image

Katera bo imela fotkič?? Cojka???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 8:00:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
19.1.2010 8:04:38   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Krtkova - Maš pa dober spomin - nič nosečniško user posted image

Ne tega govort!!!!! jst mam ful slab spomin in vas bom zagotovo vse 100x vprašala, kako vam je ime, tudi tiste, ki smo se spoznale že prejšnjič!!!user posted image user posted image

Al bom pa mizo falila in bom šla kr mimo vas, ker vas ne bom spoznala. user posted image   Čim vidite roza bundo, roza kapo - prosim, ustavite me!!

< Sporočilo je popravil krtkova -- 19.1.2010 8:05:32 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
19.1.2010 8:23:06   
NATAŠA35
srečanje mene ne bo, ker vas nočem nalezti, ker se me nekaj loteva, čeprav bi lahko prišlauser posted image , tako da se bom raje pocajtala...

cojka odločbe ne rabiš pošiljat ali kopirat, ker jo je šola tako ali tako dobila, ker mora biti delodajalec tudi obveščen... jaz bi ji kar mail poslala in jo vprašala za strokovca, pa te tako ne bo v slabo voljo spravila...

neka_noč glede vpisa v prvi razred, ne vem kdaj bo, ker je odvisno od šole do šole, kdaj jih ima, samo mislim, da je rok do konca februarja, boš dobila obvestilo po pošti....pa še tole, prvo leto ga mora nekdo peljati do razreda, kot ga tudi prevzeti, ker je pač prvošolček..

ja, pet dni imajo dopusta, mi ga še nismo koristili, tako da ne vem kako to gre...imam pa kmalu govorilne ure, pa bom malo vprašala, če te zanima...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
19.1.2010 8:34:22   
ursa_p
Zivjo!

Sem imela bolj malo casa za pisanje, ker je moj sinko zbolel. Je imel v nedeljo 40 vrocine, ampak je na sreco vceraj ze padla (Cojka zdej ves kdo je imel vrocino user posted image ).

Pa Matic se je zaletel v nedeljo (mu je pes na cesto skocil in je z gumo zadel ob robnik), tako da sva se brez avta ... da ne govorim kaksen je strosek - se dobro, da imava kasko. Po drugi strani mi grejo pa na zivce psi, ki nimajo ob sebi lastnika ... madona ... ce bi imel lastnika zraven, bi vse on pokasiral, tko morva pa sama placat!!! user posted image
Na sreco pa dobiva danes nadomestni avto, tako da se vidimo.

Drugace pa so me v nedeljo ponoci spet dajali popadki. In ko sem se odlocila, da grem v porodnisnico, so prenehali. Je pa trajalo od polnoci, pa do dveh zjutraj - sem bila ze cist hin. user posted image

Nax05 ... pes in otrok ... jaz sem vedno praktiricala sprehode z varusko (razen, ce ni bila res kaka driska) smo hodili ven, ko je Gal spal - takrat ga pa itak nimas skoz na oceh (kaj pa ce bi zaspala??? - na primer).

Rozca ... hvala, da si napisala glede Zvezdici ... marcevk se nisem prebrala. user posted image

Petrca2507 ... katera dva psa pa imas??? In iz katerega konca si???

Lorelaj ... mislim, da jo lahko razglistis 4x na leto. Je pa kr fajn, ce jo kak mesec predno pride otrocek. Se dobro, da si me spomnila!
PS: Skoda, ker se ne vidimo.

Cojka ... tebe pa ze fajn nosecnost daje ... hahaha.
bolniska = porodniska
prasek = mehcalec
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mehcalec ... namesto mehcalca lahko dodate kis - ne vem al je tukaj ena pisala, da samo ce imate nerjaveci boben al pri marcicah. Drugace se pa res vse zmehca, ko boste likale. Vidim, da ste glede kisa ene ze pisale - in res ne smrdi!!!

Dopust ... mi smo uporabljali prenosno posteljico (je imela pa gor tudi previjalno)! Pa tudi doma smo jo imeli v dnevni sobi pri Galu, da je cez dan spal v njej. Je bil pa tako priden, da sem lahko tud sesala, pospravljala, pomivala, ... zraven, pa je kar spal. user posted image

No, toliko zaenkrat.

Lp, Ursa

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.1.2010 9:10:18   
marjanaj
krtkova aja sej res... zdej sem se tut jaz spomnila, da je bila cojka direkt skoraj od firzerja user posted image  ampak zato, ker je imela foto session s fotografom user posted image  in je bila potem se toliko lepsa user posted image

cojka a si imela ze kaksno novo slikanje? Ce imas katere slikce razvite, jih prinesi s sabo! user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
19.1.2010 9:32:24   
anajrim
punce ojla!

mene ne žalost danes ne bo ker mi je en služben sestanek ravno ob 17h prišel vmes in ne morem prestavit!user posted image

Glede mehčalca in praška je pa tako jaz perem s Froshevim tekočim praškom in pa uporabljam tudi Froschev mehčalec, če ga kupite v Muellerju je povsem naraven oz. bio in ni nevarsnost alergij oz, so minimalne, ker so sestavine naravne in ni nepotrebnih kemikalij. zakaj kupiti ravno v Muellerju je pa takole. Mueller naroča direktno pri proizvajalcih matičnih firm in ne pri podružnicah. Preverjeno plenice Pampers kupljen v Muellerju si iz Anglije povsod drugje pa jih naročajo iz Polske. Kvalitieta je pa veliko boljša pri Muellerjevih. jaz vse kupujem v Muellerju in je res razlika. Če ga imate blizu preizkusite!!!

No ja to je pač moje mišljenje in jaz sem z Muellerjem zelo zadovojna.

UŽIVAJTE MAXIMALNO V ZVEZDI PA ŠE ENO user posted image user posted image user posted image NAMESTO MENE POJEJTE!!! user posted image

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
19.1.2010 9:44:02   
Anonimen
cojka- definitivno me ne boš mogla zgrešit, ker se narastek vid z aviona. Pa kaj nej, tok sem se polenila, to pa zato, ker sem doma. Prej k sem delala, si tega nisem privoščila, zdej pa. Ah ja....dokler ne začnem hodit ven v pižami je vse okuser posted image

O vidim, da bova mele s cojko rejli po cestiuser posted image hahaha, punce prehitele vas bova pa vse tortice popapaleuser posted image

krtovka- ta glede spomina o imenih mi je pa znana ja.

Nataša škoda. Čimprej se pocajtej.

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.1.2010 9:45:35   
krtkova
user posted image user posted image user posted image  uspela sestaviti seznam 10 bejb, ki pridemo čez 7 ur in 15 min na srečanje v Zvezdi in mi vse zbriše!!!user posted image user posted image

Bom poizkusila še enkrat. Torej najavljene:

mkbk
aglaia
neka_noč
cojka
pikapolonica80
sasa1975
tjasa27
Ursa_p
nax05
krtkova

user posted image user posted image user posted image

a sm še katero pozabila?????? ne mi zamerit, proooosim!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
19.1.2010 9:55:05   
marjanaj
še jest user posted image  vse za user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.1.2010 9:59:28   
krtkova
mkbk
aglaia
neka_noč
cojka
pikapolonica80
sasa1975
tjasa27
Ursa_p
nax05
marjanaj
krtkova

user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.1.2010 10:01:05   
Anonimen
waw kr 11 nas bouser posted image . Pa majo dost torticuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
19.1.2010 10:30:32   
NATAŠA35
joj kak sem žalostna, da ne morem pritiuser posted image user posted image , ampak zaradi vas bom raje to spustilauser posted image user posted image , nočem, da vam bacile natrosim na torticeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
19.1.2010 10:47:13   
neka_noč
Živjo punce user posted image user posted image user posted image

Cojka nikamor ne pošiljaš odločbe. Je vse urejeno. Vsi, ki morajo/-te biti obveščeni, so/ste obveščeni.
Edino tam nekje 15./16.02. , če boste podaljševali bol. stalež, moraš obvezno ponovo dostavit k svoji osebni zdravnici ponovno predlog za boln. stalež od tvoje g, ter ponovno skopirano materinsko knj. . Morda le prej pokliči k tvojemu osebnemu zdravniku, kdaj naj bi dostavila fotokopirano (morda bo on želel prej kot šele 15./16.02.) in predlog, ker morajo še oni spisati, ter poslati na komisijo - kar pa ne morejo zadnji trenutek.
Ravnateljica oz. njen mandat - se mi je kar dozdevalo, da bom slišala kaj takega, kot si napisala. Je pa res nesramna tale tvoja....  Torej je tudi od nje odvisna tvoja služba oz. podaljšanje. Zelo zelo nesramno od nje. Saj ti pa lahko "zorganiziraš", da nihče ne bo glasoval zanjo - za podaljšan mandat. user posted image Malo se hecam... ampak res grdo od nje.
Pri moji prijateljici, ki je profesorica v glasbeni šoli, je bila situacija popolnoma drugačna. Še nagovarjala jo je, da naj ima še enega user posted image . Pa še podaljšala oz. za nedoločen čas ji je naredila pogodbo - pred koncem njenega mandata. Zdaj imajo pa novo ravnateljico, ki pa je še večja dobričina (beri razumljiva,...) kot prejšnja. Ja, eni imajo res srečo, drugi manj. A vedi - za vsako rit šiba raste. Bo že še dobila svoje! Za to vedno poskrbi življenje.

Krtkova - predlagam, da imamo seznam po nick name-ih, ter bomo potem zraven dopisale, v Zvezdi, še pravo ime, ter nato naredimo kartončke - kot v šoli. user posted image user posted image user posted image  
Jaz sem bila sveto prepričana, da je Živa (nick name) tudi sicer res Živa. Pa ni! user posted image Zdaj vem!
Vse nas daje spomin - očitno.

Nataša res škoda, ker te ne bo. Želim ti, da te zadeva obide. user posted image
Če boš vedela kako in kaj glede "dopusta" otroka v šoli, se priporočam za info. Sicer ga ne bom koristila sedaj, ker se mi zdi pomembno, da se otrok čimbolje vklopi v prvi razred... Ampak za kdaj drugič pa je seveda informacija dobrodošla.
Glede vožnje v in iz šole pa mi je jasno - itak bomo morali ponj oz. z njim, ker je šola sicer blizu, a je prenevarno da bi šel sam - je ravno glavna Dunajska cesta, ki jo je potrebno prečkati... Ravno to me že zdaj skrbi, kako bomo zj. "sfolgali" ga pripeljali pravočasno k pouku, ker moj lubi dela v Mengšu, prične že ob 7.30 in mora toliko prej iz Lj. . No, nekako bomo morali zadevo urediti, ni kaj. Šola le ni kot vrtec ko lahko otroka pripelješ v bistvu kadarkoli.
Hvala za tvoje dosedanje informacije. SEm ti hvaležna. user posted image

Ursa_p imate pa res smolo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvoje.

Anajrim škoda ker te ne bo.
Glede Muller-ja imaš še kako prav. Tega praška sicer ne uporabljam - ga imam od Amway-a, ki je narejen na bazi koruze,... razgradljiv.... prav posebej za user posted image .
Sicer pa sem uporabljala Pampers plenice, ki so bile res popolnoma druga kvaliteta kot če si jih kupil drugod. Pa še res - oni iz Nemčije, drugje pa s Poljske. Pri Nutelli je ravno tako. In tudi drugih zadevah. Imaš čisto prav.
Aja. Edino zadnje leto smo uporabljali prav njihove Mullerjeve plenice, ki pa sem bila z njimi tudi zelo zadovoljna. Zdaj ne vem katere bi kupila - sem že izven. Prijateljice uporabljajo zelo različne. Sem slišala da so ok tudi Hofer-jeve , tako da sploh ne vem katere bomo uporabljali. user posted image Bo treba ponovno sprobat. Edino babyborn bom verjetno kupila kar od Pampers - moram pogledat kakšne imajo "pakunge" , ker kolikor se spomnim, pri čisto malem user posted image - novorojenčku, porabiš ravno 1 zavitek in pol. To moram še preštudirat.

Nič, upam, da nisem kaj pozabila. Šibam peljat ven user posted image , nato pa na pregled h g. Upam, da danes že dobim napotnico za Cs ter ostalo vse potrebno.
Aja, pozna katera kakšnega anesteziologa? Če da - prosim le za ime in priimek. Vse ostalo se bom sama zmenila - želim pač roditi v Lj. in ne Po.  in inf. bi mi bila zelo dobrodošla da bi se vse zmenila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
19.1.2010 10:51:53   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Krtkova - predlagam, da imamo seznam po nick name-ih, ter bomo potem zraven dopisale, v Zvezdi, še pravo ime, ter nato naredimo kartončke - kot v šoli. user posted image user posted image user posted image   
  Bom prinesla nalepke, napišemo gor imena in si jih bomo dale na puloverje!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.