neka_noč
|
Živjo punce Cojka nikamor ne pošiljaš odločbe. Je vse urejeno. Vsi, ki morajo/-te biti obveščeni, so/ste obveščeni. Edino tam nekje 15./16.02. , če boste podaljševali bol. stalež, moraš obvezno ponovo dostavit k svoji osebni zdravnici ponovno predlog za boln. stalež od tvoje g, ter ponovno skopirano materinsko knj. . Morda le prej pokliči k tvojemu osebnemu zdravniku, kdaj naj bi dostavila fotokopirano (morda bo on želel prej kot šele 15./16.02.) in predlog, ker morajo še oni spisati, ter poslati na komisijo - kar pa ne morejo zadnji trenutek. Ravnateljica oz. njen mandat - se mi je kar dozdevalo, da bom slišala kaj takega, kot si napisala. Je pa res nesramna tale tvoja.... Torej je tudi od nje odvisna tvoja služba oz. podaljšanje. Zelo zelo nesramno od nje. Saj ti pa lahko "zorganiziraš", da nihče ne bo glasoval zanjo - za podaljšan mandat. Malo se hecam... ampak res grdo od nje. Pri moji prijateljici, ki je profesorica v glasbeni šoli, je bila situacija popolnoma drugačna. Še nagovarjala jo je, da naj ima še enega . Pa še podaljšala oz. za nedoločen čas ji je naredila pogodbo - pred koncem njenega mandata. Zdaj imajo pa novo ravnateljico, ki pa je še večja dobričina (beri razumljiva,...) kot prejšnja. Ja, eni imajo res srečo, drugi manj. A vedi - za vsako rit šiba raste. Bo že še dobila svoje! Za to vedno poskrbi življenje. Krtkova - predlagam, da imamo seznam po nick name-ih, ter bomo potem zraven dopisale, v Zvezdi, še pravo ime, ter nato naredimo kartončke - kot v šoli. Jaz sem bila sveto prepričana, da je Živa (nick name) tudi sicer res Živa. Pa ni! Zdaj vem! Vse nas daje spomin - očitno. Nataša res škoda, ker te ne bo. Želim ti, da te zadeva obide. Če boš vedela kako in kaj glede "dopusta" otroka v šoli, se priporočam za info. Sicer ga ne bom koristila sedaj, ker se mi zdi pomembno, da se otrok čimbolje vklopi v prvi razred... Ampak za kdaj drugič pa je seveda informacija dobrodošla. Glede vožnje v in iz šole pa mi je jasno - itak bomo morali ponj oz. z njim, ker je šola sicer blizu, a je prenevarno da bi šel sam - je ravno glavna Dunajska cesta, ki jo je potrebno prečkati... Ravno to me že zdaj skrbi, kako bomo zj. "sfolgali" ga pripeljali pravočasno k pouku, ker moj lubi dela v Mengšu, prične že ob 7.30 in mora toliko prej iz Lj. . No, nekako bomo morali zadevo urediti, ni kaj. Šola le ni kot vrtec ko lahko otroka pripelješ v bistvu kadarkoli. Hvala za tvoje dosedanje informacije. SEm ti hvaležna. Ursa_p imate pa res smolo. zate in tvoje. Anajrim škoda ker te ne bo. Glede Muller-ja imaš še kako prav. Tega praška sicer ne uporabljam - ga imam od Amway-a, ki je narejen na bazi koruze,... razgradljiv.... prav posebej za . Sicer pa sem uporabljala Pampers plenice, ki so bile res popolnoma druga kvaliteta kot če si jih kupil drugod. Pa še res - oni iz Nemčije, drugje pa s Poljske. Pri Nutelli je ravno tako. In tudi drugih zadevah. Imaš čisto prav. Aja. Edino zadnje leto smo uporabljali prav njihove Mullerjeve plenice, ki pa sem bila z njimi tudi zelo zadovoljna. Zdaj ne vem katere bi kupila - sem že izven. Prijateljice uporabljajo zelo različne. Sem slišala da so ok tudi Hofer-jeve , tako da sploh ne vem katere bomo uporabljali. Bo treba ponovno sprobat. Edino babyborn bom verjetno kupila kar od Pampers - moram pogledat kakšne imajo "pakunge" , ker kolikor se spomnim, pri čisto malem - novorojenčku, porabiš ravno 1 zavitek in pol. To moram še preštudirat. Nič, upam, da nisem kaj pozabila. Šibam peljat ven , nato pa na pregled h g. Upam, da danes že dobim napotnico za Cs ter ostalo vse potrebno. Aja, pozna katera kakšnega anesteziologa? Če da - prosim le za ime in priimek. Vse ostalo se bom sama zmenila - želim pač roditi v Lj. in ne Po. in inf. bi mi bila zelo dobrodošla da bi se vse zmenila....
|