neka_noč
|
Živjo Tudi sama se veselim jutri v Zvezdi ! Upam, da nas pride čimveč. Škoda ker ene še vedno ne morete. Pa drugič, ok? Nax lasagna je bila čisto ok, a je vseeno bolje dati gor parmezan. Ampak - v sili še hudič muhe žre. Je čisto dobra alternativa, če si kdaj brez parmezana. Le da moraš malo bolj pazit, da se ti zgornji del ne zažge. Preliv smetano z jajcem pa nisem premazala na začetku ko sem dajala notri v pečico, temveč nekje bolj na sredini pečenja oz. proti koncu. Gledaš skorjico.... pa preliješ po občutku. Cojka upam, da si pazila, da surle nisi pohodila ! Ja, pramena so ok. Očitno to nosečnost lepo prijema in bo tako do konca. Itak pa hodim, sedaj ko sem noseča, le vsak drugi mesec - čeprav se delajo na folijo eni pravijo, da ni ok zaradi otroka Ne vem no, meni ni, da bi tudi to nosečnost okoli hodila kot grda mavrica. Prejšnjo nosečnost sem bila glede barve tako zelo neurejena , a le zato, ker ni popolnoma nič prijelo. Ne svetla, ne temna. Nič. Popolnoma nič. Sem zdaj toliko bolj vesela. Krtkova jaz šele danes prihajam k sebi. Ne vem ali se že spet pojavlja tista utrujenost zaradi nosečnosti, ali kaj. Važno je, da sem boljše. (Ups, ne hvali dneva pred nočjo. ) Marjanaj čajček , čajček in še enkrat čajček.... pa bo boljše. Morje - mi bomo tudi šli poleti na morje. Na Cres v camp. (Imamo prikolico na pavšal.) Planiram/o nekje od začetka julija do konca avg. (cca 2 meseca) oz. takoj ko bomo dali zadnji pregled oz. cepljenje skozi. Mislim, da je to pri 3-eh mesecih, če me spomin ne vara. Bi bila pa še sept. , ker je takrat najlepše ; mir, prava klima,.... a začne sin s šolo. Prvi razred, pa res ne more že takoj na začetku kar manjkati. Mi je prav žal.. Priprave na - sestavljeno imamo posteljico, v njej pa že zložene oblekice po treh velikostih. Niso še oprane, ker moram še ostale oblekice dobit nazaj od prijateljice, ki sem ji jih posodila... Še te posortirati po velikosti, nato še enkrat pregledati, če imam vsega dovolj - mislim da. Par zadev moramo še kupit, kot tudi kozmetiko za . Imam spisan seznam kaj kupiti (sem našla zvezek iz mš in sem šla kar po njem kaj imam in čes ne...) , v nakup pa gremo februarja, ker še vedno malo špekuliram, da mu odpade pištolca... Želim kupiti en kompletek v katerem ga bomo prinesli iz porodnišnice. Ta kompletek bo št. 56, sicer pa te številke ne mislim kupovati. Imam nekaj kompletkov s to št. od prej, pa hitro prerastejo, tako da vam vsem svetujem, da kupujete od št. 62 dalje. Morda le kak kompletek za iz porodnišnice, da boste imele za svojo dušo. Jaz sem ga v prejšnji "posračkala" ker sem šla v nakupe preden sem šla v mš in tako kupovala tudi št. 56.... Potem pa izvedela v mš, da naj kupujemo od št. 62 ...
|