|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
17.1.2010 13:12:07   
mkbk
Oj, oj

mi smo šli na praznovanje 2x 29. pa je bilo tok luštno, da sva se šele ob pol dveh domov privlekla< (to je zame zdaj od kar imamo fročka že ful pozno) in danes sem kar malopreč. Ma saj bo. Sem rekla moram zdaj še malo izkoristit dokler še ne rodim, ker pol spet kakšne pol leta ne bo nič, ali pa še dlje, ker bodo potem pa najini frendi začel pammžke dobivat, glede na to da sva zaenkrat midva edina..

Drugače pa malo gledam lisico - bravo Tina!!!!!!!!

LP vsem

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
17.1.2010 17:22:36   
neka_noč
Živjo  user posted image

Midva sva pa z žurke prišla veliko veliko prej - ker potem nisva imela več varstva... user posted image pa sva kljub temu tudi čisto preč. Očitno nisva več vajena ponočevati. Ali pa emšo.user posted image  
Sin naju je čakal...da se vrneva - mu ni bilo nič všeč da greva. Mulc! On bi bil itak ves čas le in samo doma, pa še naju bi imel poleg. user posted image

Lepo mkbk da ste se imeli lepo. Mi smo imeli pravi žur. Na koncu tudi DJ-a tako da se je tudi plesalo in mojemu user posted image glasna glasba sploh ni bila všeč. Me je prav "nabijal" v trebuh. Očitno se je prej lepo napapcal (smo imeli večerjo) in je mislil, da bo lahko v miru prebavljal, pa ga je motila glasna glasba. user posted image No, zato sva bila tudi zadovoljna, da sva prej odšla. (Predvsem jaz. ) Tudi torte ob polnoči nisva počakala.

Sicer pa se mi ravnokar v pečici peče lasagna, jaz  pozabljivka, pa sem pozabila kupit parmezan. Me prav zanima kakšna mi bo uspela, ker bom na vrhu namesto parmezana, premazala le s smetano in jajcem. user posted image

Ja, bravo Tina Maze - sem ravnokar slišala na radiu. user posted image  

Nič, grem malo v horizontalo, ker sem čisto adijo. Zmatrana....

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
17.1.2010 20:20:05   
Anonimen
neka_noč no kakšna je bila lasagna? jaz jo obožujem, samo dam pa vedno gor parmezan, zdej me pa zanima kaka je s smetano in jajcem, da vidim da probam. Si mi lušte naredila.

A takole ve ponočujeteuser posted image Jaz pa sploh nisem sposobna, sploh ne zdržim dolg pokonc.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
   [Brisano sporočilo]
17.1.2010 20:47:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
18.1.2010 8:11:08   
krtkova
Jutro!!

Jaz se že veselim user posted image  jutri v Zvezdi!!!!user posted image

Kako ste?

Vse, ki ste ga žurale; ste že prišle k sebi????user posted image

Jaz sem se v petek načeloma dokončno zmenila za morje!! user posted image  Rezervirala termin!!! Soboto preživela naokoli po obiskih, ker mojega ni bilo doma (je plezal v gorah), včeraj pa sem se ukvarjala s žretjem (oprostite besedi, sam je bilo res tako) pohanega piščanca in se še zdaj počutim kot en knedel!! Sem ponoči ful slabo spala.

Komaj čakam telovadbo danes, da vsaj malo te svinjarije spravim iz sebe.user posted image

No, želim vam lep začetek tedna in vsem en lep pozdravček iz 11. nadstropja, kjer je totalna megla in se ne vidi nič!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
18.1.2010 9:37:54   
Anonimen
krtovka a to si rezervirala morje že za poleti? Boš bila z dojenčkom velik dol?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
18.1.2010 9:52:46   
marjanaj
Ojla bejbe,

po dolgem casu imam spet cas, da se javim... Sej vem, da se jutri sicer vidimo na user posted image .
Sem po enem tednu mojega user posted image  dobila nazaj in ni bilo casa za racunalnik user posted image ...

Ta megla je pa res cist mim!user posted image  Mene tako zebe... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
18.1.2010 10:00:15   
NATAŠA35
oj vsem...

jaz še vedno ne vem, ali moj gre ju3 na teren ali neuser posted image , šefe še nič ni sporočiluser posted image , tako da ne vemuser posted image user posted image ...

jaz sem bila pridna, pa sem kar veliko oprala, čeprav smo ugotovili, da je prejšnjič pod gumo zlezel copat, ki sem jih prala in so bile cunje vse muckaste, dobro da imam še sušilec, ki mi te mucke lepo spravi v posodico za muckeuser posted image user posted image imam kar dosti za prat, ker nas je pet komadov, pa jaz imam vsake toliko časa svoje minute čiščenja omar, tako da velikokrat čisto spet leti v stroj in nato nazaj v omarouser posted image user posted image ....eh pa še pajacke je treba oprat....uhhhh

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
18.1.2010 10:19:16   
Anonimen
Jaz pa še kar nič nisem dala prat. S čim pa perete otroške cunjice?

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
18.1.2010 10:26:20   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtovka a to si rezervirala morje že za poleti? Boš bila z dojenčkom velik dol?

ja za poleti! Ne bom ravno fulll velik na morju, druga polovica avgusta in september - ki pa je odvisen od vremena. 

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
18.1.2010 10:32:04   
tanika1
Jaz tudi še nisem dala nič prat, zato pa tašča pere na veliko, ma še ful oblekc od svojih 5 otrok, pa ene ma še čisto zapakirane, še nikol uporabljene, tko da mi ne bo treba veliko kupovat, ker za doma bo to kar ok, za lepše bom pa kaj kupila, pa kakšne bodije bom šla kupit, ker tega takrat še ni blo.
Mislim da pere kar z navadnim praškom, samo mehčalca se ne sme uporabljat.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
18.1.2010 10:45:46   
Anonimen
Ja to vem, da se ne sme dat mehčalca, zato me pa zanima s čim, ker men mehčalci noro lepo dišijo. Da pa cunje ne bi dišale, mi pa ni.

krtovka- kam pa boš šla to? Pri nas al Hr?

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
18.1.2010 11:19:52   
lorelaj*
Danes imam dopoldne dopust, tako da sem vas končno lahko prebrala. Popoldne pa šibam v šolo na konferenco in zvečer v šolo za starše. Jutri me v Zvezdo žal spet ne bo, ker imam dopoldne službo, zvečer spet šolo v porodnišnici in moram vmes malo domov zadihati. Januar mi je čisto ubijalski.

Mene je tudi ful strah, kako bo, ko bo dojenček. Upam samo, da me ne bo kaj presenetilo in da bom imela vsaj vse pripravljeno. Trenutno enostavno nimam energije, da bi vse nakupila, oprala ... če pa ne bom imela pripravljenih stvari, bo pa sploh kriza. Je pa ful fino, da ste mamice napisale svoje izkušnje. Osebno sem taka, da če vem, kaj me lahko čaka, mi je precej lažje. Najbolj grozno mi je, če me kaj popolnoma preseneti.

Sicer pa imam tudi jaz psičko in sem v bloku, tako da mi tudi ni čisto jasno, kako bomo. Večinoma bo že mož, ampak se mi kar smili, ker bo moral vse sam. Drugače sem bila pa zaenkrat zelo zadovoljna s citydogom - pride nekdo in ti pelje kužka ven na kar dolg sprehod, cena je pa 9 EUR (je drago, če bi to ves čas rabil, ampak za kdaj pa kdaj pa ful prav pride). Tako da če dragega ne bo doma, bomo pa njih naročili. Ali pa taščo prosili, ki živi dokaj blizu. Problem je edino, da je najina psička ful močna in živa, sploh če zavoha kakšno svinjarijo ali sreča kakšnega pasjega frenda, tako da jo kar težko dava komu drugemu. Za kakšno izredno lulanje bo pa res treba kar babyfon porabiti. Na koliko časa je treba pa razglistiti kužke, ko pride dojenček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 12:56:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lorelaj*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.1.2010 12:57:22   
neka_noč
Živjo  user posted image

Tudi sama se veselim jutri user posted image v Zvezdi !   user posted image user posted image user posted image

Upam, da nas pride čimveč.  Škoda ker ene še vedno ne morete. Pa drugič, ok?

Nax lasagna je bila čisto ok, a je vseeno bolje dati gor parmezan. Ampak - v sili še hudič muhe žre. user posted image user posted image user posted image     Je čisto dobra alternativa, če si kdaj brez parmezana. Le da moraš malo bolj pazit, da se ti zgornji del ne zažge. Preliv smetano z jajcem pa nisem premazala na začetku ko sem dajala notri v pečico, temveč nekje bolj na sredini pečenja oz. proti koncu. Gledaš skorjico.... pa preliješ po občutku.

Cojka upam, da si pazila, da surle nisi pohodila !user posted image user posted image user posted image
Ja, pramena so ok. Očitno to nosečnost lepo prijema in bo tako do konca. Itak pa hodim, sedaj ko sem noseča, le vsak drugi mesec - čeprav se delajo na folijo eni pravijo, da ni ok zaradi otroka user posted image Ne vem no, meni ni, da bi tudi to nosečnost okoli hodila kot grda mavrica. Prejšnjo nosečnost sem bila glede barve tako zelo neurejena , a le zato, ker ni popolnoma nič prijelo. Ne svetla, ne temna. Nič. Popolnoma nič. Sem zdaj toliko bolj vesela.

Krtkova jaz šele danes prihajam k sebi. Ne vem ali se že spet pojavlja tista utrujenost zaradi nosečnosti, ali kaj. Važno je, da sem boljše. (Ups, ne hvali dneva pred nočjo. user posted image )

Marjanaj čajček , čajček in še enkrat čajček.... pa bo boljše. user posted image

Morje - mi bomo tudi šli poleti na morje. Na Cres v camp. (Imamo prikolico na pavšal.) Planiram/o nekje od začetka julija do konca avg. (cca 2 meseca) oz. takoj ko bomo dali zadnji pregled oz. cepljenje user posted image skozi. Mislim, da je to pri 3-eh mesecih, če me spomin ne vara. Bi bila pa še sept. , ker je takrat najlepše ; mir, prava klima,.... a začne sin s šolo. user posted image Prvi razred, pa res ne more že takoj na začetku kar manjkati. user posted image Mi je prav žal.. 

Priprave na user posted image - sestavljeno imamo posteljico, v njej pa že zložene oblekice po treh velikostih. Niso še oprane, ker moram še ostale oblekice dobit nazaj od prijateljice, ki sem ji jih posodila... Še te posortirati po velikosti, nato še enkrat pregledati, če imam vsega dovolj - mislim da. Par zadev moramo še kupit, kot tudi kozmetiko za user posted image . Imam spisan seznam kaj kupiti (sem našla zvezek iz mš in sem šla kar po njem kaj imam in čes ne...) , v nakup pa gremo februarja, ker še vedno malo špekuliram, da mu odpade pištolca... Želim kupiti en kompletek v katerem ga bomo prinesli iz porodnišnice. Ta kompletek bo št. 56, sicer pa te številke ne mislim kupovati. Imam nekaj kompletkov s to št. od prej, pa hitro prerastejo, tako da vam vsem svetujem, da kupujete od št. 62 dalje. Morda le kak kompletek za iz porodnišnice, da boste imele za svojo dušo.
Jaz sem ga v prejšnji user posted image "posračkala" ker sem šla v nakupe preden sem šla v mš in tako kupovala tudi št. 56.... Potem pa izvedela v mš, da naj kupujemo od št. 62  ...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.1.2010 13:03:01   
neka_noč
Cojka super, da si dobila bolniško!!!  user posted image user posted image user posted image Sem prav vesela. Zdaj se pa sprosti. user posted image (Jaz imam tudi podaljšano - do 15.02.   .)
Pa uživaj zv. ko se boš tuširala v novi kopalnici!!!!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.1.2010 13:06:32   
neka_noč
Ajaj, sem pozabljiva....
Za user posted image se boste navadile prati brez mehčalca. TAko je. Žal. Boljše, kot pa da bi zaradi tega imel kakšne alergije.
Drugače pa, user posted image imajo že sami po sebi tak značilen/poseben vonj - vonj po življenju. Boste videle. Sicer tega morda ne boste vonjale same, a vsak , ki vstopi v stanovanje, kjer je user posted image to vonja. Ne se sekirat. 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.1.2010 13:07:38   
Anonimen
cojka- jeeeee za podaljšanje. Sej zdej pa zihr ne boš šla delat, boš do porodniške doma.

Ja glede srečanja sem včeri govorila z mojim. Peljat me skor 100% ne bo pomgel, lahko pa me bo prišel iskat. tako da načeloma bi lahko prišla. Zdej Nataša je rekla, da še ve kako bo, cojka tebe pa tok ne bi rada obremenjevala, da se boš peljala zastonj do Domžal. Drugo ej če bi šla tuki mimo.

neka_noč no pa sej ni mogl bit slabo, itak uporabiš tist kar maš. Jaz sem tud zadnjič neki po svoje nardila k doma nism mela ta prave stvari, no mojmu je blo na konc še bolj všeč kot ponavadi.

Men je Lunin mehčalec najboljši, mi tok dobr diši perilo. Sam kaj ko tega kao ne smeš uporabit za dojenčka. Kaj pol lahkouser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.1.2010 13:09:45   
Anonimen
Aha torej za user posted image pol peremo samo s praškom?

Jaz sem tud hotla it na morje za celo poletje oz še september, sam mi ni jasno kaj nej pol s previjalno mizo in posteljico k jih bom mela doma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.1.2010 13:30:47   
marjanaj
cojka user posted image  bravo za bolnisko! Samo, ne prevec po trgovinah hodit in zapravljat user posted image ... Sej vem da je tezko bit doma user posted image

mehčalec kako prati brez mehčalca? Pol so pa cunjice trde user posted image  Kaj pa un Sensitive od Lenorja, ki je gor dojenček narisan? A tudi tega se ne sme uporabljat? user posted image

prašek a so tudi pri prašku omejitve? Jaz perem doma kar vse s Perwollom... A to tudi ne smem več in moram zamenjati? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.1.2010 14:04:00   
neka_noč
Za user posted image se pere BREZ kakršnegakoli mehčalca. Tako so nam povedali v mš, ko sem hodila tja v prvi user posted image . Dvomim, da je danes kaj drugače. Če je, me prosim seznanite - tiste, ki boste hodile v mš. Sama sedaj ne mislim, mi tudi ni treba (sem se pozanimala oz. bila tam) hoditi v mš. Baje, da že vrsto let predavajo eno in isto, torej, domnevam, da je tudi glede mehčalca tako. user posted image
Alergij pa je itak vsako leto vedno več.... tako da - mi bomo tudi tokrat prali brez mehčalca.
In pa, nič se bat - oblekice niso zato nič trde. Itak jih moraš tudi prelikati.

P.s.: Plenice pa se pere na 90st.C. .  Mislim, da je ena spraševala user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.1.2010 14:04:36   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanajmehčalec kako prati brez mehčalca? Pol so pa cunjice trde user posted image  Kaj pa un Sensitive od Lenorja, ki je gor dojenček narisan? A tudi tega se ne sme uporabljat? user posted image

Jaz mehčalca že itak ne uporabljam in moje cunjice niso nič trde!! mehčalec ful uničuje tkanine. Pa meni tudi ni hujšega kot to, da se mešata vonj mojega parfuma z vonjem oblek po mehčalcu. No, to je moje mnenje!!

Punce, sam še 27 ur in ZVEZDA vabi!!!!! Mnjami!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.1.2010 14:40:01   
neka_noč
Krtkova neverjetna si - odštevaš ure! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Skoraj sem dol padla! 

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
18.1.2010 14:46:47   
NATAŠA35
mehčalec  za user posted image lahko perete z froschovim tekočim praškom, pa ne bote rabile mehčalca, pa cunjice ne bodo tak trde, niti ni toliko agresiven za kožico...če vam po pravici povem sem se samo pri prvem user posted image držalatega navodila, pa še to na samem začetku, drugače pa perem enako, razen mogoče sem na začetku prala njihove stvari posebej...pa tudi mehčalec sem uporabljala, pa nobenemu ni bilo nič, mogoče zato, ker sem majčke in plenice vse lepo polikala na pari....prosim ne komplicirat preveč, pa tudi vsega kar vam v MŠ povedo ne rabite vzet za 100%...

oblačilca  - pajacki se perejo od 30-60st C, plenice in vse kar je belo pa na 90....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
18.1.2010 14:51:58   
pupa*81
pa če imate sušilni stroj, pol sploh ni treba mehčalca, pride ven vse tolk puhasto user posted image drugače pa nasveti starih mam user posted image : daš mal belga kisa s praškom v stroj pa so cunce mehke... preverjeno NE smrdi user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.