|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 11:02:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
5.1.2010 11:28:33   
ursa_p
Evo se lusti od mene ... Gal, oktober 2005 v Postojni

Vse fotke najdete tukaj:
http://www.mojalbum.com/linchaich1/gal-3d-uz-24-10-2005

Ena pa kar tule ...

user posted image

Tole so fotke, imamo pa doma se kar precej filmckov. user posted image

Od sedaj pa je sploh nimam na netu, ker izgleda, kot da mu pol obraza manjka, ker je imel roko pred obrazom. Groza, res.

Zimska ... ta prva je sploh super! user posted image

Krtkova ...ti kr poklici, pa se mogoce kak termin najde.

Lp, Ursa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 13:17:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
5.1.2010 13:21:48   
sasa1975
ojla nosečke,
ker sem zamudila zadnje srečanje v Zvezdi,me zanima kdaj boste ponovile vajo?
lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.1.2010 13:39:15   
krtkova
upam, da kmalu!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.1.2010 13:41:50   
Anonimen
Pa kaj mi zdej delate lušte s temi fotkamiuser posted image Jaz pa imam nobeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 13:48:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.1.2010 13:52:06   
Pikapolonica80
Zimska - Jaz sem bila včeraj na prvem srečanju materinske šole, povej še za katero uro te zanima? Ker se razlikujejo med sabo..maš možnost 9.00, 16.00 in 18.15.

Neposredna povezava do sporočila: 1183
5.1.2010 13:53:09   
Pikapolonica80
Srečanje v Zvezdi - če se boste zmenile za dopoldanski termin jaz lahko šele po 1.2. ko ostanem doma.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
5.1.2010 14:00:17   
Pikapolonica80
Zimska - smotka sm,sej si napisalauser posted image . Evo takole je:
- NEGA DOJENČKA 2 - 7.1. ob 9.00, 8.1. ob 9.00, 7.1. ob 16.00, 6.1. ob 18.15
- PREDAVANJE ANESTEZIOLOGA: 21.1. ob 14.30
- PSIHOLOG: 27.1. ob 16.00, 20.1. ob 18.15.

Neposredna povezava do sporočila: 1185
5.1.2010 14:22:50   
NATAŠA35
krtova kakor sem brala, je super, bolj pa hvalijo kaliste v domžalah, oboji si vzamejo veliko časa...strahova se je pa čisto pokvarila...

srečanje bi prišla pa še vedno delam, tako da mi dopoldanski termin ne paše, razen v soboto

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
5.1.2010 14:30:07   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
srečanje bi prišla pa še vedno delam, tako da mi dopoldanski termin ne paše, razen v soboto

zame velja enako!
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

krtova kakor sem brala, je super, bolj pa hvalijo kaliste v domžalah, oboji si vzamejo veliko časa...strahova se je pa čisto pokvarila...

A to govoriš o Septumu?user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 5.1.2010 14:31:09 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 14:56:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1188
5.1.2010 15:52:43   
Anonimen
Zivjo punce!

Pridne ste, cveke. Jaz ne morem biti pri aprilcicah azurna pa se tu. Se mi zmesa user posted image

Niti se ne spomnim o cem ste se vse pogovarjale. Za krtkovo vem, da je sprasevala za 3d. Kaliste in dr. Strah v Domzalah ni eno in isto. V Kaliste gre Cojka, ce se ne motim. Jaz sem bla pa najprej pri Strahovi narocena, ker mi je bla super prijazna na nuhalni, potem sem si pa premislila, ker je ena od aprilcic res ful priporocala Septum na Smartinski. In ze ko sem klicala so bli ful prijazni in je rekla, da stane 85 eur. Nic ni o 120 govorila. Sem pa narocena v ponedeljek in obljubim, da bom takoj porocala kako je blo in ce se splaca. Vse kar vem je, da traja eno uro in da lahko s sabo pripeljes 4 osebe. In da ti oni vse specejo na cd. Aja, takrat bom 25 tednov in 5 dni noseca, tako da mislim, da imas ti se cas da se prijavis na 3d.

Drzim pa pesti, da bo nas piskotek pokazal spol. Jaz spat ne morem zaradi tega, ker ne vem user posted image

Kako sta se imele z mkbk v Tanergiji? Sta me zignorirale na FB, ko sem vaju sprasevala user posted image Kdo pa vaju je imel? Stasa? Taka blond, nadprijazna. Ona je ful super, ampak je ne bo vec dolgo, ker gre v tujino studirat. Ob torkih in cetrtkih je pa ena druga. Polona se mi zdi. Tudi fajn. Kdaj gresta spet? Jaz grem po moje danes pa jutri pa v petek. Imam cist prevec teh vaj pa se bojim, da mi bodo propadle. Ni pa glih kar tako za stran metat teh 58 eur, a ne?

Dobrodosle vse nove!! Tortice bodo kaj kmalu? Tako, da bosta lahko se Ursa in Zvezdici ostale. Da se bomo malo bolj spoznale. Poleti in jeseni bomo veliko skupaj user posted image

Lep dan vam zelim! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
5.1.2010 17:03:37   
krtkova
Aglaia- nujno poročaj o Septumu ker me vedno bolj mika iti tja.

Pilates nama je bil super všeč in ja, ta blond Staša naju je imela. Krasna punca. Naslednjič greva izjemoma v četrtek, ker grem jst jutr v kino. Prideš lahko še ti???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 18:03:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1191
5.1.2010 18:35:49   
bcljka
tud jst se bom udeležila srečanja tokrat... men je načeloma vseen kdaj je... sam vseen raj popoldne ker sm dopoldne večinoma na faksu (ampak če ni izpit loh tud kej spustim)... user posted image
sm bla pa 2 dni nazaj v zvezdi in sm si prvoščla več kot preveč user posted image

lep večer vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1192
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 19:54:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
5.1.2010 21:58:49   
Anonimen
Zivjo.

Cojka, o kaksnih slikah ti to? A jih imas v albumu? Jaz pa mislim, da ti bodo podaljsali do konca bolnisko. Saj je glih se 2 meseca. Meni so jo za tocno 2 meseca, od novembra do januarja. No, drzim pesti, da ti ne bo vec treba med mulce user posted image

Krtkova, nisem mislila nic slabega s tem, da sta me zignorirale. Si pa takoj odgovorila, zdaj je pa se Cojka tvoj status napadla user posted image Zakaj pa v sluzbi ne smes na FB? user posted image

Sem bila pa danes na pilatesu, ker imam se 4 obiske do naslednje srede za porabiti. In smo delale s trakovi. Sem se spomnila, da so nam to decembra govorili, da bomo spremenili. Prej smo delale z zogami in utezmi. Ampak postane kar dolgocasno. S temi trakovi pa je mene skoraj kap! Ze vidim, da bom imela jutri muskelfiber. Noge in roke so me orng bolele. Al sem pa ze cist nosecniska. Pa se 18 obiskov imam. Mi jih je tasca za bozic kupila. Aaaaa, ubiti me hocejo!! user posted image
Torej, vama se sporocim za cetrtek. Cojka, dajmo se zmeniti pa gremo vse 4 v Fuzine na telovadbo. A je tam tudi kaksna slascicarna? user posted image

Aja, za Septum porocam takoj, ko pridem domov. To bo verjetno okoli 8 zvecer. Ce ne tukaj pa na FB. Al pa ti ZS posljem. Cist sem nestrpna!

Pa res se nas je kar nekaj nabralo noseck ljubljanskih. Super. Ceprav aprilcice se vedno vodimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1194
5.1.2010 22:02:40   
Anonimen
Sem ze nasla slikice. Krasne smo, res user posted image

Pa sem pogledala se tvoje od bratrancka. Hude so te bele! Nadlustna si!! Pa zgoraj brez. Uuuuu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 22:21:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 22:24:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1197
5.1.2010 23:17:36   
marjanaj
Ojla punce...

vedno mesam oba foruma, nasega aprilskega in tega ljubljanskega, potem pa ne vem na katerem se pisala user posted image

tortica, jaz sem seveda spet ZA. Zveda je odlicna. Mogoce pa predlagam tokrat ob 17h, ker vem, da jih veliko se dela, pa da lahko pridejo po sluzbi....

cojka joj sem zdajle gledala tvoje slikce user posted image in so tako lepe user posted image

aja pa mogoce kateri pridejo prav linki za MŠ:
Šola za starse po Ljubljanskih ZD: http://www.zd-lj.si/zdlj/content/category/18/194/356/
Šola za starse v porodnišnici: http://www3.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=13&o=1
in zgibanka z datumi: http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Neposredna povezava do sporočila: 1198
6.1.2010 7:37:19   
krtkova
Jutro!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Krtkova, nisem mislila nic slabega s tem, da sta me zignorirale. Si pa takoj odgovorila, zdaj je pa se Cojka tvoj status napadla user posted image Zakaj pa v sluzbi ne smes na FB? user posted image

v službi so nam blokirali večino strani na internetu, kot npr: forume (razen rr - ??), FB, strani z igrcami), skratka vse kar menijo, da ni službeno. Pri nas mamo mal problem s tem, ker delam v marketingu in na določenih teh straneh tud oglašujemo in pol ne moremo preverit. Pa tud določen pregled potrebujemo, ki so nam ga vzeli. Se borijo šefi, da nam to ukinejo....pa jim ne gre najbolje. Zato vse na FB-ju preverjam popoldne. Torej, če je kaj nujnega, raje na rr, ker ga mam tud v službi.user posted image
Zdej me pa kr matra, kaj je Cojka napisala!! user posted image

Zvezda - očitno moramo kmalu spet organizirati. Meni na žalost pride prav samo popoldne, ob 17h je men čist OK, bom pa še mal v kakšno sosednjo trgovino zavila user posted image . Že razmišljam, kako naj naročim več različnih tort, pa pol vsake malo! Mogoče bi to tko izvedle, da bi naročile kr vse torte iz vitrine in dale na sredino in potem vsaka lahko vsake malo poje.user posted image  Men se zdi to super ideja!!!user posted image

Zdej grem pa Cojkine slike gledat!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
6.1.2010 9:37:24   
tannya
Dobro jutro,
ne uspem vam čisto sleditiuser posted image  Ampak tisto o torticah v Zvezdi pa sem fajn zasledilauser posted image  in upam, da bom uspela priti na naslednje srečanje.

Urša - sem videla lepo sliko od Gala...tudi jaz sem rodila v Postojni otrobra 2005, mogoče pa sva se celo srečali.

A je mogoče katera od vas iz Fužin?

Želim vam čudovit dan,
T

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.