Teja K
|
Dobro jutro oz. sedaj že dan! Sem ravno pri malici (velik kozarec svežega sadja) pa sem skočila vas pogledat! UUU vidim, da se boste super imele in da bo Zvezda po vašem obisku morala predčasno zaklenit , pa bodo veselo skakali od sladkorja po vaših bušijih... mi je malo žal, da ne morem prit, ampak grem zato bebija poslušat (mogoče celo videt ). Sem upala, da bom pred novim letom zvedela ali se mi je uresničila želja (da bo punčka) pa dvomim, da bom zvedela, sem ravno za en teden prekratka, da bi bila morfologija , torej bom verjetno zvedela čez 3 tedne... (če bo detece noge dalo narazen, hihihi).. Aja pa da vam povem še eno prigod o Angel Soundu , sem ga tri tedna nazaj nabavila in seveda takoj našla srček in smo veselo poslušali (bratec, ati in mami) kako detecu bije... nakar se v prejšnjem tednu zaslišala še en srček , ja kaj je pa zdaj to'... in kasneje ugotovila, da smo dva tedna poslušali moj srček namesto od bebija ... mama zmešana, kaj hočeš... je bilo pa smeha ... Včeraj pa sem že čutila brcike na roki in ko sem dala atijevo gor, je ta svojo šapo tako položil, da itak ni nič čutil , bogo dete si je mislilo, da je skala padla na njegov dom .. aja pa nakupi , jaz še nimam čisto nič, razen obljubljene posteljice in zibelke, pa božiček bo baje gugalnik prinesl , upam, da bom še kakšne cotike od prvega nazaj dobila... ampak dvomim, je že skoraj osem let mimo, tako, da bo treba v šoping... še po vse ostalo od vozička, do dudic, ampak to drugo leto ... Uživajte danes, jutri pričakujem kakšne slikice, da vas vidim kako se bašete s torticami :-)
|