|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
22.12.2009 8:50:25   
Anonimen
Dobro jutro punce.

Samo na hitro pokomentiram te zadnje pogovore. Jaz nimam se cisto cisto nic. Nekaj oblekic je mama nabavila in jih ima zapakirane pri sebi, posteljico mi bo posodila kolegica, ampak trenutno njen otrok se vedno spi v njej, vozicek je v trgovini, previjalno mizo sploh se ne veva kaksno bova kupila ... skratka, pripravljena sva za znoret! user posted image

Ursa, meni so tudi tvoje slikice ful lepe. Sploh tista ko mali (predvidevam da bratec) lupcka trebuh. Oooo! Jaz bi tudi imela moza fotografa. Cez kaksen mesec si bom zelela, da bi bil mizar, tako da to pri meni ne pomeni dosti user posted image
Sem pa tudi jaz bolj nefotogenicna. Vidim, da bom mogla k tvojemu mozu priti na foto session, da me naredi lepo. Tako je blo tudi pri porocnih slikah. Profesionalne so sprejemljive, ostale ... ne tako zelo user posted image

Krtkova, se ze veselis za danes? Se mi zdi, da nas bo kar precej vec kot 12. No, jaz vas pridem skoraj sigurno pogledat.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Pikapolonica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
22.12.2009 9:14:31   
krtkova
Krtkova se fullll veseli!!! user posted image  Da vas vse spoznam!!!

Jst tud nimam še nič (OK, košaro za voziček in lupinco sem dobila od prijatelja na posodo), o ostalem pa še sanjam. Pohištvo upam, da bo Ikeino. Če me pa vprašate o ostalih otroških zadevah (od dud do ...kaj pa vem česa), pa sploh nimam pojma še, kaj bom morala kupiti!!user posted image  To bo projekt enkrat drugo leto. user posted image  Se pa ful veselim tega trenutka!!!

Aja, mož od Urse je tako dober fotograf. Joj, blagor!!! Moram mojmu rečt, da mi vsaj kaj pofotka trebušček. Ker sam dvomim, da se bo česa takega spomnil.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
22.12.2009 9:23:15   
NATAŠA35
punce, nočem vas strašit, samo je dobro imet kak mesec ali dva prej vse uštimano, pa ruzak za P pripravljen, pa kaj mora dragi prinesti v P, ker bo drugače prava zmešnjava in boste kaj pozabile...jaz sem, ko sem bila v 3.user posted image sem imela vse prištimano, pa ni bilo tako stresno, kot pa prej...no, ja takrat sem že vedela, kaj vse rabimuser posted image user posted image

jaz bom dokupila plenice, navadne kot za enkratno uporabo, previjalke, dudo, flaško, uložke, kak moderc za dojenje - so se prsi povečale, pa stari ne pridejo več v poštev, blazinice za mleko, hladilno mazilo in to je to...aja pa voziček, čeprav je moj protiuser posted image user posted image

pojejte kako tortico namesto mene...user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
22.12.2009 9:53:08   
Anonimen
Jaz tud še imam nič prištimano za bejbija. Ko bom vse kupila, bom pa prala. Pa še zdej se nisva spravila po posteljico, ki naju v BC čaka že ene 2 tedna. Upam, da nama jutri znese al pa potem naslednji teden, ker zdele imava res pestro.

Kok se vas bo velik zbral. Res fajn in res škoda, ker mi pomoje ne bo uspel. No upam še vedno. Če ne pa drugič a ne punce. Sej tole ne bo zadnjič.

Nataša a kej veš a Peg Perego so dobri? Tud mojmu so ful všeč, ampak jaz še vedno vztrajam pri Impalstu.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
22.12.2009 10:51:56   
NATAŠA35
nax05 ja pege perego so ful dobri, je imel bratranec in je super zadovoljen...je zelo trpežen material, pa ne mažejo se hitro - res pa je odvisno od barve...vsi so zadovoljni, ki ga imajo, ker vse dobiš v kompletu, kar je super....če pogledam impasta je res cenejši, smao če dodam še sedež, pa za nogice, pa prevleko za dež, me pride še dražji
Ko boš šla po pojsteljico, pejdi pogledat še tega vozička, pa ga preizkusi...meni je tudi v plus to, da se zloži kot marela, ko daš stran košaro ali sedež, tako da zavzame malo prostora v avtu, in je primeren za vse avteuser posted image user posted image user posted image user posted image ....to je zelo uporabna stvar, ker imam doma hauka, ki zasede cel prtljažnik, tako da sem morala fasungo iz trgovine dajat na sedeže, ker zadaj ni bilo prostorauser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
22.12.2009 11:03:54   
Tjasa27
Jutro punce!

Kako smo? Jz sem super, sam tok dela sem si naložila zdej ko sem na dopustu in tok kavic je treba nadoknadit za nazaj in za naprej, da se spolh ne spravim do računalnika. Ampak dons se pa sigurno oglasim, sicer verjetno bolj na hitro, ker greva pol nečaka pazit, ampak torticam se pa ne odpovem user posted image

Lorelaj in Pikapolonca sem že šla v šoping, ker ta moja prijateljica ima čez manj kot mesec dni rok in sva mogle mal pohitet zarad nje. Šle sva pa najprej v H&M mal pogledat, ker so imeli ful znižanja. Jz sem kupila samo en bodi. Morm najprej doma pogledat kaj sem sploh dobila od cunjic, da grem pol še ostalo kupit. Cunjice so namreč ostale tako kot sem jih dobila, v škatli oz. v vreči in se jih še nisem lotila prati. Mislim, da je dost časa. Če ne bo pa moj likal user posted image . Najprej morm ugotovit kako naj jih ločim med sabo, ker sem dobila cunjice od različnih, pa da bom pol prav vrnila user posted image . Kakšna ideja?
No pol sva šle pa v Mullerja in sva kupile plenice, mokre robčke, gazice, vate, modrc za dojenje in blazinice, trdo milo, glavniček. To je pa mislim to.
No na konc sva zavile še v Leclerca, ker imajo baje tam najceneje aventove stvari in sem kupila še 2 dudi od aventa pa eno od nuka. Sem hotla še flaške in punce ker nateg. Avent ima tak ličen prvi paketek, ki stane velik več kot če kupiš vsako stvar posebej. No in pol sem ugotovila, da je najbolje kupit sterilizator, ker dobiš dve flaški zraven. Samo nisem kupila, ker nisem ziher, če gre v našo mikrovalovno. Ima pa nuk ful pocen ta prvi paketek in stane mislim da 6 eur - dve flaški in duda.

No to je vse, se vidimo,

čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
22.12.2009 11:11:55   
Teja K
Dobro jutro oz. sedaj že dan!

Sem ravno pri malici (velik kozarec svežega sadja) pa sem skočila vas pogledat! UUU vidim, da se boste super imele in da bo Zvezda po vašem obisku morala predčasno zaklenit user posted image user posted image , user posted image pa bodo veselo skakali od sladkorja user posted image user posted image po vaših bušijih... mi je malo žal, da ne morem prit, ampak grem zato bebija poslušat (mogoče celo videt user posted image ). Sem upala, da bom pred novim letom zvedela ali se mi je uresničila želja (da bo punčka) pa dvomim, da bom zvedela, sem ravno za en teden prekratka, da bi bila morfologija user posted image , torej bom verjetno zvedela čez 3 tedne... (če bo detece noge dalo narazen, hihihi)..

Aja pa da vam povem še eno prigod o Angel Soundu user posted image user posted image , sem ga tri tedna nazaj nabavila in seveda takoj našla srček in smo veselo poslušali (bratec, ati in mami) kako detecu bije... nakar se v prejšnjem tednu zaslišala še en srček user posted image , ja kaj je pa zdaj to'... in kasneje ugotovila, da smo dva tedna poslušali moj srček namesto od bebija user posted image user posted image ... mama zmešana, kaj hočeš...
je bilo pa smehauser posted image user posted image ...

Včeraj pa sem že čutila brcike na roki in ko sem dala atijevo gor, je ta svojo šapo tako položil, da itak ni nič čutil user posted image user posted image , bogo dete si je mislilo, da je skala padla na njegov dom user posted image user posted image ..

aja pa nakupi user posted image , jaz še nimam čisto nič, razen obljubljene posteljice in zibelke, pa božiček bo baje gugalnik prinesl user posted image user posted image , upam, da bom še kakšne cotike od prvega nazaj dobila... ampak dvomim, je že skoraj osem let mimo, tako, da bo treba v šoping... še po vse ostalo od vozička, do dudic, ampak to drugo leto user posted image user posted image ...

Uživajte danes, jutri pričakujem kakšne slikice, da vas vidim kako se bašete s torticami :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
22.12.2009 11:14:19   
Teja K
Tjaša en nasvet glede sortiranja... Lepo zloži na mizo ali na tla stvari od prve osebe, naredi fotko, nato od druge osebe, itd. na fotkah pa si označi čigavo je, lahko narediš tudi tako, da na karton napišeš ime in ga postaviš med oblačila...

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
22.12.2009 11:43:28   
mkbk

Dons pa tortice!!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

... nakar se v prejšnjem tednu zaslišala še en srček user posted image , ja kaj je pa zdaj to'... in kasneje ugotovila, da smo dva tedna poslušali moj srček namesto od bebija user posted image user posted image ... mama zmešana, kaj hočeš...
je bilo pa smehauser posted image user posted image ...

da crkneš user posted image user posted image ..sm se narežala!

Aglaia ful dobro za selitev, se še vedno spomnim kak mwga filing je to, sploh ko greš na svoje al pa v čist novo. user posted image

neka_noč ja jst bi recept za piškotke, prosim lepo.

urša_p fajn fotke, se strinjam s tisto, ki je napisala, da trenutno ne bi škodoval mož fotograf (Pa še pol ko je mini dojenček pri hiši ker so tko lepi!), pa pol bi mi tud rabli mizarja, pa kakšnega avtomehanika... user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
22.12.2009 11:44:15   
Tjasa27
Teja K ja sej tko sem nekak mislila, samo ne vem pa kako naj nardim z npr. tetra pleničkami oz tetra majčkami k so iste user posted image ne vem naj kej zašijem gor al kaj?

Hvala za nsvet user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
22.12.2009 11:47:45   
Teja K
Tjaša, tetra planice pa preštej pa potem količinsko vrni user posted image , itak se spremenijo s pranjem in likanjem user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
22.12.2009 12:28:41   
anajrim
Punce jaz dokončno odpovedujem naše srečanje. me žal ne bo ker so prišle čisto druge svari vmes. Imajte se super poladkajte se še za nas,ki nas ne bo.

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
22.12.2009 12:48:48   
lorelaj*
Teja, hihihi, jaz sem tudi skoraj crknila od smeha, ko sem prebrala tole o AS.

Tjaša, huh, hvala za predloge. Si bom kar prepisala, pa upam, da bo med počitnicami kaj časa, da grem v nabavo, ker januar in februar bosta tako divja, da verjetno ne bom mogla kaj dosti.

Uživajte na tortici!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
22.12.2009 13:11:42   
krtkova
user posted image user posted image user posted image tortice so vedno bližje!!! user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
22.12.2009 20:10:52   
ursa_p
Cau!

Na srecanju je bilo vsaj zame kar malo prehitro. Se mi je precej mudilo na predstavo. :D Drugace pa sem vesela, da sem vas spoznala ... edino z zadnjima dvema se nismo predstavili ... kdo sta bili???

Tjasa27 ... imam predlog zate ... moja mami je meni tako oznacila vse cunje. Vzela je sukance razlicne barve in cunje ali na listku ali nekje na notranji strani ali pa pri robu (plenicke) oznacila tako, da je sukanec samo veckrat ovila okoli (se pravi sivala na istem mestu in ne koncu niti ni bilo potrebo zavezovat sukanca, ker itak ostane noter. Je pa vsaki od tistih, ki mi jih je posodila "pripisala" eno barvo in potem njene cunje oznacevala z isto barvo. No, upam, da razumes ... drugace ti prinesem drugic kaj s sabo in ti pokazem.

Hvala vsem za pohvale o fotkah. Nove bodo kmalu, saj se fotkava enkrat na mesec. :D

Lp, Ursa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
22.12.2009 20:53:07   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                      2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                      2.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)             1.user posted image 0.user posted image             7.1                 user posted image    

9.4.2010
 user posted image   neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image             22.12             user posted image

17.4.2010
user posted image    nax05 (24)              1. user posted image 0.user posted image       29.12 (P+MF)       user posted image
user posted image     tanika1 (26)            1. user posted image 0. user posted image                                  user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3user posted image              11.1                user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         23.12 (MF)        user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)            1.user posted image 0.user posted image             8.1                 user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                 user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                 user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                   1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                 user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                 user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                 user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
22.12.2009 20:55:46   
Zvezdici
je bilo treba kar nekaj novih dodati na seznam. Dobrodošle vsem novim user posted image tukaj user posted image user posted image .

Drugače, pa upam, da ste se fajn imele na tortici! Mi je žal, da sem prišla samo za 5 minut, ampak vsaj spoznala sem vas pa le.
Je bilo lepo videti obraze, da si sedaj malo bolje predstavljaš s kom se pogovarjaš. Čeprav moram priznati, da moram obnoviti imena, ker je bilo vse bolj na hitro zame user posted image .

Sem, pa šele 20 minut nazaj prišla domov tako da, uf sem čisto zmatrana, pa še noge me noro bolijo, tako da postelja kliče.

Lep večer!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
22.12.2009 20:56:07   
Anonimen
Zivjo!

Kje ste vse punce? Sem ze na aprilski temi sprasevala ce ste se kaksno tortico dobile zastonj pa ste se vedno tam user posted image

Ursa, jaz sem te zgresila oziroma si tako hitro sla, da se nisem uspela priti do tiste strani mize. Sem prisla mislim, da cist zadnja med vsemi. Imam rjave lase in ocala. Sem pa cist zamudila Zvezdici so mi povedale punce. Skoda. Bom drugic bolj tocna pa upam, da bosta vidve tudi imele vec casa. Komaj cakam tvoje nove slikice. Mozek obvlada user posted image

Drugace pa je blo srecanje super kul. Prav fajn punce ste! Upam, da se nam kmalu spet uspe dobiti, da se bomo se malo bolj premesale in spoznale med sabo. Potem pa skupno vozickanje definitivno bo! Jaz bom mojega piskotka napokala v avto pa se v LJ pripeljala pa je. Bo ziher vec na svezem zraku, ce bom zraven cvekala, kot ce bi se sama sprehajala user posted image

Sem pa cist zmatrana zdaj in grem kar spat. Bom jutri kaj vec napisala.

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
22.12.2009 21:12:55   
anajrim
Punce, gotovo ste imele super dan! So bile tortice odlične???

Jaz pa imam že gotovo filo za čokoladno potico, ki jo bom jutri spekla, aja pa še kokosovo bom naredila. Ve ste delale lušte s torticami jez pa jjih bom malo s potico. Brez zamere!!!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
22.12.2009 22:06:10   
krtkova
Sam tok, da vam povem, da je bilo srečanje SUPER!! Kakšne luštne punce!!user posted image  PO novem letu ponovimo!! Kajti zgovorne smo bile tok, da sploh nisem verjela, da je bila ura pol 7h, ko smo šle. Jaz sem šla direktno na grščino in šele zdejle prišla domov.

Mislim, da smo res eno tortico dobila zastonj, mar ne Neka_noč??user posted image

Mkbk - zelo se veselim pilatesa s teboj in potem poizkusiva še ZD Fužine s Tjaso! Kul!!

Vse, ki vam ni uspelo priti, morate nujno naslednjič, tudi zate velja Zvezdici, čeprav si prisotnost pofočkala, kajti tudi tistih 5 min velja. user posted image

Lep večer vam želim in lahko noč!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
22.12.2009 23:06:37   
mkbk
Samo zaželim lahko noč....smo se tako hitro pobrale iz Zvezde, da se sploh nisem uspela poslovit od vseh...

Bilo je ful prijetno, fajn videt tolk user posted image na kupu! user posted image

Jaz sem se pa potem divje zašopingirala, sem šla najprej v BC, po l pa še v Mullerja, po igrače. V Mullerju so imeli zgoraj sto stopinj, da crkneš, jaz pa v bundi in žabah, folk je pa spraševal, če imajo tukaj zastonj savno user posted image res skor sm napol kuhana napol omedlena prišla do blagajne. Potem sem šla pa še mal v Zaro in v Emporium...jaaaa sej sem že enkrat napisala, da mene dnar tišči, samo zdaj sem pa res rabila user posted image , majo že ful znižano..v glavnem domov sem pricapljala ob 21.12 in sem bila zadnji nakupovalec v emporiumu (boge prodajalke), samo kaj ko sem že tam moram izkoristit, zdaj spet dolgo ne bo nič....

Nč se grem prepričat, da morm spat....zjutri bo zgodaj budnica!user posted image

Možek pa lika....

Nočko.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
23.12.2009 8:44:02   
Teja K
Hej, Hej Ljubljančanke!

vidim, da ste včeraj uživale in se basale s sladkorjem... mi je žal, da nisem prišla, ampak sem zato videla svojo user posted image (mi je UZ spet na črno naredilauser posted image ) in zvedela sem, da je user posted image se moja želja uresničila in da imamo žemeljco user posted image user posted image user posted image ... čist sem happy... moj malo manj, ampak se je pa smejal, tako, da menim, da je v njem bolj prepričanje da mora bit fant, in da je prav vesel da je pupa, če prav si že sedaj dela skrbi, kako bo ko bo začela za fanti gledat user posted image user posted image ...

Torej za seznam:

user posted image , Morfologija pa 26. 1. 2010

Joj sem vesela! Sem dobila super fino darilo za božička, user posted image in sedaj bo Karolina - Lina user posted image tako ji bo ime, tudi že lahko dobila kakšno malenkost za božička user posted image user posted image

Danes grem pa jaz v šoping, se prebijat po BTC-ju in zapravljat, tokrat tudi za Lino user posted image ...

Joj sem vesela... je pa G. rekla, da skoraj z gotovostjo reče da je punčka, ampak če se je zmotila upa da je ne bomo ubili, hihihihi, ma kje samo da je detece zdravo... Ampak jaz vem, da je punčka, sedaj sem dobila samo potrditev, ker je nosečnost toliko drugačna od prve, ko sem nosila fantka da je to nekaj neverjetnega...

No lepo bodite, grem delat, da mogoče prej šibam v šoping, če vse dokončam!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
23.12.2009 9:03:48   
Teja K
za seznam še

naslednji pregled
naslednji pregled 18. 1. ob 12. uri

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
23.12.2009 11:03:02   
lumpa6
oj se vam lahko tudi jaz pridružim, sem v 6 t. rok nekje 17.8.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
23.12.2009 11:37:15   
mkbk
Teja K Zakaj ti je ta nosečnost tolk drugačna? K meni je moja tudi, imam fantka od prvič, pa me zanima kaj se tebi zdi da je drugače? Pri meni je to recimo koža, pa slabosti je manj...

čakam, da se odločim, če bom vprašala za spol!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.