![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 11:40:11
|
|
|
|
mkbk
|
Hej hej! Mi sm mel čez vikend ful ful dela...je prišla še sestrca ki v Nemčiji študirea in je mela par dni nazaj rd, tko da smo malo praznoval, pa eni frendi so bli na obisku, pa mi smo šli na obisk... no danes sem šla pa malo pokukat gor da vidim, kako je z našimi torticami, pa vidm, da smo jih vse v mislih že pojedle, tako da boljše, da majo orenk zalogo tam v Zvezdi! Zvezdici - no pa bova dve Manci . Drugače nas je pa bolj malo naokrog, večina jih je pa starih ke okoli dve leti. A kar deset komadov se nas je nabralo čez vikend! Pohvalno. Ja jaz vas po moje ne bom mogla zgrešit k mate najbrž že večje bušije, jaz sem papredzadnja na seznamu, se mi zdi. Jaz bi tudi pekla piškote...a ma katera kašen recept, za piškote z marmelado. Sej vem na netu jih je malo morje, ampak nikol ne veš kakšni izpadejo..al pa kašni cimetovi....ANYONE? Cojka - skoz je govora o teh tvojih fotkah, pišuka, mene že oreng firbec daje...pa še profesionalc te fotka - se jih da videt? Jst pa danes ne bom NIČ kuhala, ampak se mi pica lušta (ja vem ful sem en junk food manijak ) gremo v Garažo!! In pol...pol grem pa v šoping...majke mi!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 11:47:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 12:00:31
|
|
|
|
mkbk
|
cojka ...mene ma tud da bi se dala pofotkat, sam se nefotogenična ko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 12:04:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 13:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka sem pogledala fotke ša na fb-ju. Super Res fantastične so. POl k bo mal večji buši bojo pa še lepše.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 13:50:54
|
|
|
|
Teja K
|
DAn ljubljančanke! Sem tako brez časa, da nimam tudi časa vas prebrat ... jutri me žal ne bom ... grem na pregled pogledat kako napreduje ... tako da prosim pojejte še eno tortico zame ... Cojka jaz te bom pofočkala za prijateljico k sem firbčna ko ....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 13:53:05
|
|
|
|
Teja K
|
A na FB-ju ste tudi že... marička vse zamujam...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 13:57:03
|
|
|
|
krtkova
|
kje na fb????
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 13:57:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 13:58:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 14:02:26
|
|
|
|
krtkova
|
ok, ko pridem domov, te pofrendam! Tukaj žal nimam dostopa.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 14:05:16
|
|
|
|
Teja K
|
eko Cojka mene boš ziher spoznala se nisem pretirano maskirala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 14:15:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 16:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo punce! Samo na hitro se javljam, da mi mogoce jutri uspe vas priti pogledat. Saj neko noc in cojko ze poznam, tako da vas bom lazje nasla. No, razen, ce bom mela ful ocala zarosena, ker bo notri pretoplo Hvala Zvezdici za ZS. Lepo, da si se spomnila na nas, ki se ne javljamo tako redno. Ampak z veseljem sporocam, da vem kje bom (najvec) vozickala drugo leto. Po Brezovici! Danes sva podpisala pogodbo in placala aro. Februarja se seliva! Cist sem navdusena Ce je se katera kje tam okoli doma, se lahko kaj dobimo. Drugace pa jaz se vedno mislim, da se bomo ziher kaj v Tivoliju srecevale. Jaz bom se vseeno hodila za Bezigrad in v Dravlje pa se bomo zmenile v kaki slascicarni. Bomo videle jutri kako zelo bomo napadale tortice. Ceprav po porodu nimas vec takega prirocnega izgovora Ne vem o cem trenutno tece debata. Grem malo pocivat pa pridem spet zvecer in bom takrat vec komentirala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 17:23:19
|
|
|
|
lorelaj*
|
Jaz vam tudi kar malo zavidam, ker se boste v tako lepem številu jutri mastile. Jaz bom pa doma teste popravljala. Grem pa vsaj zvečer na koncert, če ne bom preveč sesuta, ker me že zelo zelo daje in komaj čakam počitnice. Kdaj bom pa za začela kaj pripravljati, mi pa sploh ni jasno, vidim pa, da imajo nekatere marčevke že vse ne le nakupljeno, ampak tudi oprano in zlikano ... Joj, bog ne daj, da me kaj prehiti, bo moral v predalu spati, tko kot menda moj dragi na začetku. Tjaša, hahaha, ti penzonistka, ti! A si že bla v šopingu z uno frendico? Daj napiši, ko boš, da boš povedala, kaj sta nabavili. Lepo se imejte jutri in nikar preveč ne čvekajte, že tako bo menda dež.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 20:05:50
|
|
|
|
nanny.girll
|
heila! jz bi se vam z veseljem ju3 pridružila sam nimam prevoza sem pa iz šenvida in če je kera iz teh koncev pa bi me vzela sabo ji plačam tortico
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 20:06:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 20:18:41
|
|
|
|
neka_noč
|
Živjo Se samo na hitro javim in vas pozdravim... Cojka hvala, da si rezervirala. Odlično si to opravila. Dobordošle vse nove - vidim, da se nas zbira vedno več in ja, tema absolutno ne bo zamrla . Prav je tako. Komaj čakam, da se jutri vidimo. Upam le, da ne bom tako utrujena kot danes. Sem prespala Svet na Kanalu A, ter tudi 24 ur. Zdaj grem pa delat. Sem odlašala do zadnjega, zdaj pa imam. No, da se popravim - že včeraj sem opravila 80% dela, ker sem vedela, da imam danes stisko s časom - saj , zato pa sem bila pop. tako zelo utrujena.. Skratka, veselim se, da se jutri vidimo in zmažemo kako tortico, kako rečemo in se spoznamo. Tiste, ki vas ne bo, pa se vidimo drugič. Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 20:21:53
|
|
|
|
neka_noč
|
Še to; ena je spraševala za recept za piškote. Imam ga - nekega iz polnozrnate moke in cimetom. Delajo se z modelčki, so v bistvu navadni (po izgledu), a bolj zdravi, ter nekako drugačnega in bolj polnega okusa. Pozabila sem katera je spraševala - naj se mi javi... Lahko ti ga posredujem če želiš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 20:33:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 21.12.2009 22:21:34
|
|
|
|
ursa_p
|
Zivjo! Jutri se pa res zberete v velikem stevilu, tako da sem se odlocila, da vas pridem vsaj "pozdravit", pa da se na hitro spoznamo. Glede na to, da se dobite ze ob 16-ih, pridem direkt iz sluzbe za pol urce na klepet. Potem bo pa treba h Galu v vrtec, ker ima predstavo ob 17-ih. Lorelaj ... jaz nimam se nic nakupljeno. Sva sla z Maticem ta vikend v Muellerja, pa sem ga samo na hitro vprasala, ce ve kaj je nujno za nakupit, ce me slucajno kaj prehiti, pa bo ze nekaj skupaj spravil. :D Jaz kar odlasam in odlasam in bom sla po nakupih verjetno sele konec januarja ali nekje februarja - drugace bo samo stalo vse doma. :D Cojka ... tukaj imas samo 2 fotki ... al jaz mogoce vseh ne najdem? Jaz tudi mislim, da bodo slike se bolj zanimive, ko bo tvoj trebuscek se vecji - da se bo vsaj dobro poznal. Mkbk ... jaz se en totalno nefotogenicen clovek in se skoraj ne najde fotke, da ne bi bila cudna. Res ... katastrofa in se tudi zato ne maram slikat. No, pa so moje fotke nosecniskega trebuscka precej ok, sploh glede na napisano oz. glede na to kdo je na slikah. Nekaj jih imam tudi v svojem albumu, ostale pa najdes spodaj v povezavi v podpisu. Evo nekaj linkov: http://www.matickuder.com/Slike/Nosecnice/images/0017.jpg http://www.matickuder.com/Slike/Nosecnice/images/0009.jpg http://www.matickuder.com/Slike/Nosecnice/images/0031.jpg Drugace pa so lahko fotke tudi na taksen nacin - vsaj meni so precej bolj vsec: http://www.matickuder.com/Slike/Nosecnice/images/0021.jpg http://www.matickuder.com/Slike/Nosecnice/images/0025.jpg http://www.matickuder.com/Slike/Nosecnice/images/0001.jpg Tako da ... ce se zelis it poslikat, naj te nic na skrbi, da se ne bi nabralo dovolj res dobrih fotografij. Jaz imam en recept spravljen, ampak teh piskotov se nisem delala. So pa ocenjeni s 4 in jih nameravam se letos spect. Pa precej enostavno je videt vse skupaj. http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Piskotki-4186.html Se vidimo jutri. Lp, Ursa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 22:29:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.12.2009 7:38:20
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro, Ljubljančice. Kakšno je pa to vreme zunaj? a je konc sveta al kaj? prov nagraužno...... Upam, da do 4h posije sonce!! Ursa_p - kakšne nore fotke!! Kje si se to slikala?? Jaz bi imela točno take!! Punce, danes bom bolj malo jedla za kosilo, zato ker se veselim požrtije s torticami. Če ne bom takoj zavila k vazi mizi, me zagledate ob vitrinah s tortami. Bom v živo roza bundi (me ne morete faliti ). Pa šveps bom pila zraven----joj se veselim (kot da bi me prvič spustili med ljudi in v slaščičarno ). Drugače pa nič posebno novega; Cojka je moja nova FB prijateljica , kjer sem si ogledala še ostale njene super fotke!!! Pa še ene par takih, kjer se stiska k svojmu . iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Zdej bi šla pa kar nazaj spat.........
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.12.2009 8:29:32
|
|
|
|
Pikapolonica80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj* Joj, bog ne daj, da me kaj prehiti, bo moral v predalu spati, tko kot menda moj dragi na začetku. Tjaša, hahaha, ti penzonistka, ti! A si že bla v šopingu z uno frendico? Daj napiši, ko boš, da boš povedala, kaj sta nabavili. Lepo se imejte jutri in nikar preveč ne čvekajte, že tako bo menda dež. si me nasmejala ! Moji deklini sicer ne bo treba spati v predalu, ker posteljo že ima, sam ne vem v kaj bo oblečena . Tjaša ko boš šla v šoping si pa zapisuj da bova šle še midve z Lorelaj po spisku, drugač bova pol spustile .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 22.12.2009 8:42:43
|
|
|
|
NATAŠA35
|
uuu punce kaj sem vam fouš in obenem žalostna, ker me danes ne bo z vami ...na žalost nikakor ne morem priti, ker gre moj dragi na teren, pa moram potem po malega...ahhhh sem pa včeraj gledala vozičke in bom kupila peg peregotac pliko3, ker se složi v marelo in tako zasede malo prostora...sem pa hotela implastovega bolderja 3, pa moj ni preveč navdušen...samo ko je videl ceno za peg peregota 607€, pa tudi ni preveč navdušen drugače pa še nisem nič nakupila, niti oprala, tako da upam, da me ne preseneti, glede na to, da je že 4 ...naslednji teden smo doma, pa bomo začeli prati in prištimati za ...previjalno mizo imamo domače proizvodnje, samo kupiti moramo prevleko...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.