|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
23.12.2009 12:32:12   
Teja K
Mkbk oj!

Začelo se je že na začetku, slabosti so bile dosti hujše kot pri prvi nosečnosti, lasje so mi nenormalno izpadali, tako da sem se postrigla na paža, kar je za cca. 20 cm, čudno pa je da imam nohte super kvalitetne. Tudi malo mozoljev se je na začetku pojavljajo, ampak sedaj imam skoraj bleščeč obraz... najbolj očitna razlika pa je v trebuščku. Pri prvi nosečnosti trebušča ni in ni bilo, šele na koncu sem imela majhno izboklino, sedaj pa da ne pravim ... takoj po 13. tednu je začel buši rast in je sedaj že tolk velik kot sem imela v prvi nosečnosti v 8. mesecu (sedaj sem noseča 18. tednov), pa trebušček je tudi višje, ne vem kako ti naj to razložim, najbolj močen in trd je okrog popka, pri prvi nosečnosti je pa trebuh rastel od sramne kosti do popka, sedaj imam tu skoraj raven trebuh, no to je pribiližen opis, je res težko ta trebuh opisat, tudi G. je včeraj ugotovila, da bebica spi viso pri popoku...

Aja pa pri prvi nosečnosti, ko je bil fantek sem se kar naprej basala s sladkarijami, kot so krofi in pa zelje in repa sta mi dišali, sedaj pa mi krofi sploh ne teknejo, kakšne "lažje" slaščice že mogoče, ampak samo občasno, dosti bolj sem navalila na sadje, pri normalni hrani mi pa zelje sploh ne diši, zato pa mi dišijo sendviči, pica, francoska solata, sama mastna hrana, user posted image user posted image .

In ravno zaradi teh stvari sem vedela, da je punčka user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
23.12.2009 14:03:11   
Anonimen
Hej punce.

Samo Mkbk in Tejo bom na hitro komentirala, ker se ze sekiram. To je sicer moja prva nosecnost, ampak meni ze od nuhalne naprej in na vsakem UZ govorijo, da je puncka. Prejsnji teden na morfologiji pa je tako nogice skupaj tiscal(a), da se ni cisto nic videlo. No, 11.1. greva ravno zaradi tega na 3D, da nama tocno potrdijo, ker zdaj smo pa res ze cisto zmedeni.

No, hocem samo recti, da jaz res ne vem kaksne znake gledat, ampak jaz jih sploh nimam! V celotni nosecnosti mi ni bilo niti enkrat slabo in nisem bruhala. Lasje in nohti niso nic posebnega. Edino, kar me res matra so mozolji. Hrbet imam cist adijo, ta prehod med obrazom in vratom pa tudi. Poleg tega nimam cisto nobenih "cravings" in cisto nobena hrana se mi posebej ne je oziroma disi. Pa glede na to, da sem ze 23 tednov noseca tudi nic ne cutim otroka na ven. Notri sicer nekaj brbota pa se to ne prevec, moz pa ne cuti cisto nic. Kaj sele, da bi se trebuh premikal. Vcasih se prav sprasujem, ce sem sploh noseca user posted image
Glede na to kaj berem na forumih bi se mogla ze ful sekirat kaj je narobe z nasim piskotkom, ampak me je ginekolog malo pomiril zadnjic. Do naslednjega pregleda, me bo spet na smrt skrbelo in mi bo spet mogel dati srce poslusati, da se malo pomirim, da je ziv(a).

No, izkusene, a mi vi lahko poveste kaj bomo imeli? user posted image

Drugace pa vsem zelim lep dan. Zdaj ko je nehalo dezevati, je se prav sprejemljivo vreme, a ne?

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
23.12.2009 14:08:19   
anajrim
Ojla so user posted image

končno ena nova user posted image , ki ima pdp za menoj. Nisem najmlajša!!!

Tako punce moje potičke so pečena zdaj pa veselo se basat, no malce bo treba še počakati, ker so zelo vroče...

Uživajte v praznikih!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
23.12.2009 14:10:48   
krtkova
Jst pa ravno iz pregleda. Mi je delal UZ s celotnim pregledom (kot morfologija) že kr danes (17t 2d) in je vse OK. user posted image  Nikakor pa ni hotel pikc dati nog narazen!!!! user posted image  Tako, da bom tudi jaz šla kasneje enkrat še na UZ, da pogledajo.

aglaia - kam boš šla ti? In ali je možno, da sem te danes videla pri porodnišnici? Morda je bila pa le ena zelo tebi podobna. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 16:06:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
24.12.2009 8:56:15   
pupa*81
evo še mene, ja tortice so fle pa res fajn, je treba kmal po novem letu ponovit user posted image

cojka super za user posted image ! pa fajn da ti je 3d nardu vmes!

teja user posted image pa za user posted image !

ja to šopingiranje tudi mene mika, sam pol hitro omagam user posted image no sej že tko nism nek šoping-fan, sam zdej pred novim leto te kar zagrabi user posted image

krtkova tudi z moje strani čestitke za pregled user posted image

dobrodošla nova user posted image !

no kaj več pa kasneje napišem! uživajte pupe!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
24.12.2009 10:00:55   
Teja K
Dober dan user posted image ! Božič je tuuuuu!

Aglaia saj se jaz na te znake tudi ne spoznam, oziroma jih imam za vražo, ampak če imaš dve nosečnoti in sta tako različni kot moji, potem se ti nekako zdi, da je lahko drugi spol user posted image ...

In če smatram pa svojih nosečnostih, bi jaz rekla, da boš imela fantka user posted image user posted image , ker je bilo pri meni v prvi nosečnosti enako (nobenih znakov, slabost je bila tako micena, da sem vse skupaj pripisala popiti kavi na prazen želodec, trebuha nisem sploh imela, šele v 7 mesecu se je začel kazat, zdaj pa sem že kot božiček user posted image user posted image )... Sem bila pa full presenečena v prvi nosečnosti, ko sem prišla k frizerju in res se mi ni še nič poznalo, razen povečane joške, pa je ena gospa, ki me je občasno videla, komentira oooo vi pa nosite fantka, bi morala videt moj pogled user posted image user posted image in je imela prav, če prav nihče ni vedel takrat user posted image user posted image , eni očitno znajo, ona je baje v mojih očeh videla... čarovnica pač user posted image ...

Tak da Aglaia, bom mogoče pri drugi vedela več user posted image ...

Včeraj pa sem šla v šoping, božička igrat, in vam povem, da sem skoraj umrla, v BTC-ju katastrofalna gužva, avto sem sparkirala in potem 3 ure hodila po štacunah in vlačla punkle za sabo, na koncu pa šla v Muellerja in hotla še legice za tamalega kupit in so bile police prazne, grozaaaaaaaaaaaaaaa.... no na koncu sem jih dobila v Baby centru v akciji in 9 € cenejše kot sem jih predtem gledala v Muellerju... Danes pa še darila zavijem pa je!

Lepo praznovanje user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   [Brisano sporočilo]
24.12.2009 13:44:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
24.12.2009 13:57:01   
krtkova
to na žalost ni res. user posted image  Jst sm še v službi. Še eno uro, potem na kavo s frendico, potem v trgovino po hrano za praznike in šele potem domov.

Takle mamo!

Lepo lepo praznujte danes, ne jejte preveč, da vam potem ne bo žal user posted image  in smo na vezi.

Pričakujem vaša poročila o prekrasnih darilih, ki jih boste dobile.

Srečen božič!!
Felice navidad!
Kali xronia!
Frohe Weinachten!
Merry x-mass!
Sretan vam Božič!
.....in tako daljeuser posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
24.12.2009 14:30:05   
neka_noč
Lepo pozdravljene v božičnem vzdušju user posted image

Danes sem imela UZ in doživela šok - imamo user posted image   . Bom še potrebovala čas, da sprejemem.... sem bila prepričana, da imamo punčko.

Vas moram še prebrati za nazaj...
Sem vas želela le na hitro pozdravit in sporočiti novičko.

V veselje mi je bilo tudi z vami jesti tortico in želim si, da nas bo naslednjič še več. user posted image   Smo krasna družba.

Nosečke srečke uživajte v krogu domačih! Prijetno vzdušje vam želim in božajte svoje buškote!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
24.12.2009 15:22:06   
Anonimen
Punce, samo na hitro se javim, da vam vsem zazelim lepe praznike!! user posted image

Jaz se grem tudi pocasi pripravljat na vecerjo in darila user posted image
Vreme je pa prav krasno, a ne? Tipicno ljubljansko :)

Pozdrav vsem.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
24.12.2009 16:31:57   
Zvezdici
Sem prišla samo na hitro, da vam vsem zaželim

Lepe praznike, ter da jih čim lepše preživite s svojimi najbližjimi!

Uživajte na božični večer, ter prav tako na božično jutro! user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
27.12.2009 19:41:35   
Zvezdici
Smo malo  zaspale. Se vidi, da so prazniki.

Sem prišla malo pokukat če kaj novega tukaj.
Meni pred oknom (sem v 4. nadstropju) pokajo rakete in moram reči, da se svetloba prav lepo razlije po stanovanju, hehe. user posted image

Kako ste pa kaj ostale?
Ste pridne in pečete piškote predvidevam.
Uživajte!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
27.12.2009 19:57:32   
sasa1975
ojla nosečke,

prvo lepe praznike in vse kar si same zelite

drugače pa kdaj gremo pa kej v materinsko šolo  rok imam 25.4.ampak ne bi čakala do zadnjega v stari ljubljanski porodnišnici v predavalnici se začne 04.01  ob 16 uri in ob 18.00  oziroma 01.02.2010 pa 9 obiskov je potrebnih  ali gremo?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
27.12.2009 20:07:17   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                   user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                  user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                      2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)             1.user posted image 0.user posted image             7.1                 user posted image    

9.4.2010
 user posted image   neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

17.4.2010
user posted image    nax05 (24)              1. user posted image 0.user posted image       29.12 (P+MF)        user posted image
user posted image     tanika1 (26)            1. user posted image 0. user posted image                                  user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3user posted image              11.1                 user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image            11.1 (3D)           user posted image
user posted image     sasa1975                ?user posted image ?user posted image                                         user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)               user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                  user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)    user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                       user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
27.12.2009 20:10:52   
Zvezdici
Se še opravičujem, da sem vmes kar pozabila na seznamček!
Upam, da je vse prav izpolnjeno!
Pri novejših (če želite) še katera user posted image je ter koliko user posted image imate doma, ter spol če želite oziroma če že veste.

user posted image Saša dobrodošla!
Jaz ne bom šla na materinsko šolo, se mi ne zdi, da bom izvedela kaj novega. Imam že kar nekaj izkušenj z mojimi nečaki (ena je tudi živela pri nas) ter imam to srečo, da lahko vse kar me zanima vprašam mojo sestro.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
27.12.2009 20:51:02   
Anonimen
Ojoj punce kok ste načvekale. Vas nisem mogla spremljat te dni, sem imela tako gužvo. V glavnem vidim, da ste uživale na torticah. Me smo se tud zaklepetale v torek na kosilu, ki se je pol sprevrgel že do večera, tako da sem kar pozno prišla domov, potem pa me je 2 dni čakala samo peka in nakupi. Ampak je bilo fajn. Buši mi je tud ful zrastu v enem tednuuser posted image

neka_noč sej bo razočaranje minilo. Jaz sem bila tud totalno v šoku, ker sem mislila, da nosim punčko, pa sem se zmotila. Ampak zdej sem to prebolela.

cojka teb sem itak že čestitala za user posted image pa še 1x!

Mi imamo pa v torek morfologijo. Komaj čakam.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
27.12.2009 21:48:59   
neka_noč
Živjo user posted image

Mi imamo krasen dan za nami. Smo imeli obiske po dolgem času, bili smo tudi v mestu...

Se vidi praznično vzdušje ko nas ni toliko na forumu in prav je tako.

Nax05 imaš prav. Bom šla preko tega. Nisem razočarana, sem pa bila res ZELO šokirana. Tako zelo sem bila prepričana  - 99,9% da še kar ne morem verjeti. Sem šla zadnjič pregledovati oblekice od sina za tega user posted image kaj imamo, kaj bo potrebno dokupit - glede številk, pa sem "ugotovila", da imam kar precej body-ev v modri barvi in ko sem v roko vzela enega belega z modro črko B, ter spodaj napisom boy, sem si v mislih rekla, da ta body bo pa samo za doma, ker piše boy.... nato pa dojela, da ga "biksam".... ker nimam punčke, temveč fanta in bo itak ok body...  Kar ne gre mi v glavo. Nekako še vedno čakam na pregled v jan. , ko naj bi mi kljub vsemu še enkrat delali UZ (tako mi je rekla g ) in ko/če dobim potrditev spola, šele takrat grem dokupovat kar še potrebujem.
Sem pa ravno pred UZ v čakalnici brala v nov. reviji (mislim da Mama) intervju od Saške Lendero, kjer je omenila, da so ji rekli, da nosi fantka, rodila pa je punčko. Morda imam malo upanja s tem , kaj pa vem, če je to ok. Res, ne gre in ne gre mi v glavo. Pa mi bo moglo it. Četudi je res fantek, ga bom imela zelo rada - kot imam našega hlačmana, ki je, mimogrede, krasen fantek. Moj user posted image . Upam, da nisem dala napačnega vtisa. Res je le šok in ne razočaranje. Bi bilo pa fino imeti eno bejbo pri hiši. user posted image
Držim pesti za morfologijo. Itak da bo vse ok. Morda bi bilo bolje rečeno, da ti želim obilo užitkov ob gledanju svojega user posted image   . Uživaj na morfologiji!

Materinska šola - sama tudi ne bom šla ponovno, ker sem se pozanimala, da v kolikor sem že enkrat hodila, mi ni potrebe. Tiste pa, ki ste prvič nosečke srečke vam tolplo priporočam, da greste - tudi in predvsem zaradi dihalnih vaj....  Ene ste se že nekaj menile, da boste šle skupaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
28.12.2009 8:34:25   
sasa1975
PODARIN NOSEČNIŠKE HLAČE ŠT.38 KAVBOJKE IN 40 BELE ŽAMETNE HLAČE,LP

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
28.12.2009 9:36:06   
Zvezdici

user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                   user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                  user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                      2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)             1.user posted image 0.user posted image             7.1                 user posted image    

9.4.2010
 user posted image   neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

17.4.2010
user posted image    nax05 (24)              1. user posted image 0.user posted image       29.12 (P+MF)        user posted image
user posted image     tanika1 (26)            1. user posted image 0. user posted image                                  user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3user posted image              11.1                 user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image            11.1 (3D)           user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)               user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                  user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)    user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                     user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
28.12.2009 9:43:27   
Zvezdici
Dobro jutro!user posted image

naxuser posted image user posted image za bušija. Jaz imam to srečo, da ker je bolj majhen, si še (sicer za silo) še lahko zavežem čevlje. Vendar počasi ne bo šlo več  user posted image .
Poročaj kako je šlo po pregledu user posted image !

neka_noč - potem, pa le počakaj na morfologijo. Mogoče se pa pokaže, da se je G zmotil. Ampak seveda, samo da je vse ok. Saj 2 fanta pri hiši bo sigurno tudi kar glasno user posted image in zanimivo. Ti pa vrjamem kako se počutiš, ko si sigurna da bo punčka, pa dobiš fanta ven.
Kako pa to, da ti bo še enkrat delala UZ?

sasa - kako pa to, da jih ti ne rabiš?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
28.12.2009 10:31:37   
Anonimen
neka_noč jaz te čist zastopim. Ko je men g povedal, da je fantek sem bila ful razočarana in šokirana. Itak, da je najbolj pomembno, da je otrok zdrav, samo jaz se spomnim sebe kako mi je bilo grozno. Sploh nisem mogla dojet in skoz sem govorila, ah sej se g tud zmotijo, ziher se je zmotil in je punčka. Pa me je mami pol mal postavla na realna tla. Res sem rabila kak teden al še kak dan več, da sem dojela in sprejela to dejstvo, ampak zdej sem šla skozi to in  komaj čakam, da mali pišek pride ven. Je pa pri meni ta razlika, da bo to moj prvi, medtem ko ti že imaš fantka. Ker jaz že zdej težim, da v drugo more bit punčka. Ah sej bo, vem kako ti je...ampak boš prebolela in boš vidla, da boš tud tega čmrlja imela najraj (no sej ga itak že imaš).

Zvezdici a ti si že težko obuješ čevlje? men še gre, tok velik še ni buši. Ampak glede na to  s kako hitrostjo raste...bomo mel kmal problme. Moj prav, da mi trebuh zraste sam da ga pogledamuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1072
28.12.2009 10:59:59   
Pikapolonica80
olauser posted image !

Berem da ste uživale na torticah, meni žal ni uspelouser posted image . Skoz je nekaj zdaj v decembru, tako da upam da se v januarju kaj organizira pa pridem tudi jazuser posted image .

Nax05 - ti imaš rok en mesec za mano. Trebušček bo zdajle začel rasti pospešeno. Jaz sem do 20.tedna nosila še svoje hlače, zdaj pa ko sem v 29. pa sem že čisto taprava nosečnica in je že nekaj težav pri obuvanju nogavic, škornjevuser posted image . To je pa prednost poletnih nosečk, natakneš papučke pa šibaš, ful manj zakomplicirano.

Aglaia-kot vsako leto tudi ta december ni nič z mano in mojo telovadbo tako da zgleda se bova srečali šele takoj v januarju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
28.12.2009 11:08:19   
krtkova
Jutro,

končno se spet kaj dogaja tukaj.

Jaz sem pa tako zelo prehlajena, da sem danes kar doma ostala. Za znoret je!! Že itak težko spim zarad rastočega trebuščka, zdej pa še dihat ne morem in mojega skoz zbujam s smrkanjem. Se mi tud on smili.

Prvi del praznikov je za nami, mal službe in še en podaljša vikend. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
28.12.2009 12:52:31   
mkbk
Hojla, punce!

Evo naša družina je nazaj iz Prekmurja (saj majo tud tam računalnike, samo se mi ni dal nič tipkat), smo šli za praznike mao tasta in tačo pogledat, pa na eno 60.letnico in itak, da grejo kile gor, raj ne grem na vago ene par dni. Drugače sem imala pa v čet. pregled pri G in je HB rekel da naj bi vse štimal, pismo se bila res vesela, sem pa vprašal za spol in itak da se ni videlo (čeprav na nauhalni se pa je.... grrrr, sicer mi načeloma ni panike, ker res nisem tok zlo firbčna, samo vedno mora imeti Uncle Murphy kakšen prst vmes! user posted image )

Mi je pa reku g glede kilaže, da do 26. tedna se da še kaj nadzirat, pol pa kao samo gor leti, Do 2/3 nosečnosti naj bi pridobil polovico vse teže, ki jo dobiš do konca, samo da je to tvoja teža in ne teža dojenčka, bah. user posted image Sm že rekla, da si bom počas nehala najedat s temi kilami, pa bo kar bo.

No to je pa to. Mi imamo danes doma Dedka Mraza in morm še ene par daril zavit....in kupit user posted image .

papa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.