mkbk
|
Hej hej ljubljančanke... Mal da pozdravim, že dolgo nisem...- srečanja se pa veselim, samo jaz bi bolj težko sama prišla, ker sem še na porodniškem...če vas ne bi motunaš . Sicer običajno potem nimam kaj prav dosti od kave, ne vem, drugač bom pa mogla za varstvo nafehtat. Vozički - jaz bom mela še od tamalga Hartana, je ful super edino precej velik je. Kg- 16 tednov, +1 kg, kar solidno,samo mam še 4 kile od prejšnje N. Hlače - Krtkova koliko so bile bv Popku, če ni skrivnost, tam zanjo mesezdi kdaj tud ceno navit do višav teja K, madonca si mi lušte naredila s čevapki, mnjami, takoj bi kakšno porcijo s kajmakom... Porod - men je bilo ful dobro, da je bil moj zraven in vem da se bo ful bedno slišal, samo to je bila skoraj zadnja romantika zame. Pa si ne bi nikol mislila. Mi je ful seglo do srca, ko so mi dajal popadke bre painkillerjev, pa je bolel ko , moj lubi je pa jokal namesto mene. Pol so mi dal pa mal protibolečinskih mi je bil pa itak cel svet lep, sm bla tok zadeta, da se na vseh slikah smejem. Sicer je mož ene dvakrat pozelenel vmes ko so mi prediral mehur, pa ga je babca vprašala če bo šlo in se je mogu malo bolj za posteljo prijet, ampak je šlo (ko drugače on ful ne more gledat teh nadaljevank iz bolnic pa tega). Aja, pa pri prerezovanju popkovnice ga je tudi malček slabilo . Sem bila fu pozitivno presenečena in se mi je potem kakšen mesec zdelo, da brez njega sploh ne bi mogla rodit. Evo vmes ko sem pisla sem se nažirala z enimi kruhki, zdaj mi je paslabo...grem v horizontalo za kake 15 min, počakat da mine, pol mam pa v kuhni posledice atomske bombe in morm malo odkidat, preden se možek domov iz službe pritrocka in me napi***! papa
|