|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
17.12.2009 11:24:22   
ursa_p
Zivjo!

Nax05 ... ja kolk imas pa starega psa, da ti zdrzi samo do 8-ih??

Da vam predstavim se moje kuze ... tole so bile vse skupaj, ko se je rodil Gal:

user posted image

Zdej pa sta na zalost ostali samo se 2 (crna doga in ta mala bokserka) user posted image :

user posted image

Tole je skoraj nekaj vsakdanjega:
user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 11:38:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
17.12.2009 12:10:52   
Pikapolonica80
ah kolk sm jz smotana, napišem za mat. šolo še preden preberem vse, pa sm šele pol vidla da je vse blo napisano user posted image user posted image . Se bom poboljšala obljubim.

NATAŠA35 - moj bo z mano, sm pa mu že zdej rekla da pol ko bo šlo čisto zares da ne bom jezna če bo za tisti čas šel ven, če ne bo zdržal.

Neposredna povezava do sporočila: 878
17.12.2009 12:14:54   
Anonimen
urša p- sej mi kuža ne zdrži do 8h. Prvo lulanje imava že ob 6h. Ma tako sem ga navadila že k je bil majhen in zdej je itak prepozno, ker bo star marca 8 let. Maš pa luškane kužije. Mi je ful všeč fotka k Gal leži na kužiju. Kok sta pa stara kužka?

Nataša- pri meni bo tud moj zraven, čeprov se mi že zdej smil kaj vse mu bom rekla.

(odgovor članu Pikapolonica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
17.12.2009 12:27:16   
ursa_p
Pikapolonca80 ... vem, da sem ti se nekaj dolzna sporocit ... samo morm najdt ta pravi blokec v katerega sem pisala mere. user posted image Nisem pozabila.

Nax05 ... nikoli ni prepoznouser posted image Sem narobe napisala, ja ... do 6-ih sem mislila.
Pri nas je bilo vedno tako, vsaj dokler sem imela se jaz sama mojidve (bokserki) ... ce sem prisla bolj pozno domov (sem jih takrat tudi ven peljala) in smo lahko vse skupaj spale tudi do 3-eh popoldne .. al pa se dlje - nobenega problema. Matic je imel svoji malo drugace naucene, ampak smo nov red postavili, tako da grejo lahko prvic ven tud sele ob 10-ih - razen, ce je kaksna kriza s prebavo, pol ze. Pri nas hodimo ob 6-ih ven samo poleti, ko je zjutraj se prav prijetno hladno. user posted image
Ti dve sta stari 7,5 let, pa ta druga bokserka je bila tudi stara 7,5 let (pred kratkim smo jo upavali - rak user posted image user posted image user posted image ), siva doga bi bila pa danes stara cca. 6,5 let (tudi raka slabi 2 leti nazaj user posted image ) - najmlajsa je bila.

Porod ... bo moj zraven - obvezno. Samo ne zelim si, da bo zamudil (na sreco imamo do porodnisnice dobrih 5 minutk) ... ko sem bila prvic v porodnisnisi, so enga ocija domov poslal in se je potem tako hitro odvijalo, da je zamudil porod dvojckov .. se mi je kar smilil.

Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
17.12.2009 13:26:09   
anajrim
ojla user posted image .

nisem pozabila na vas, res pa je da vas zelo redno berem a nimam kaj napisati ko imete tako specifične teme, kg, psi... Jaz nimam psa, kar se tiče pa pdp sem pa kar daleč glede na vaše pdp pa potem nimam kaj z vami deliti. no ja vas pa berem in sem vesela da nas je toliko.

Glede srečanje ša ne razumem kdaj in kdo naj bi se dobil. Jaz imam čas dpopldan!!!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 881
17.12.2009 14:09:18   
krtkova
ha ha, anajrim - lahko pa kakšen vic napišeš!! user posted image user posted image

Jaz vam pa samo sporočam da sem bila zelo uspešna z nakupom hlač. In sicer v Popku!! Končno!! Do sedaj sem imela samo ene kavbojke in si jih še oprat nisem upala, da ne bi ostala brez vsega. user posted image user posted image  Tko, zdej mam pa dvoje in se ene komot lahko umažejo!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 882
17.12.2009 14:30:23   
Anonimen
urša p- sem že probala, da bi ga kasneje pelala ven pa mi ni zdržal, je bila lužica v dnevni. Tako, da me res malo skrbi kako bo ko bo dojenček, ker jaz imam tok izhodov s psom da je groza. Ampak bomo že. To je pa grozno k moraš dat živalco uspavat. Mene je tega že zdej ful strah ker sem preveč navezana. A kar oba sta mela raka. Boga.

krtovka user posted image za hlače. Imajo že kak popust v Popku?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
17.12.2009 14:41:22   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtovka user posted image za hlače. Imajo že kak popust v Popku?

žal še ne, dobiš pa decembrsko darilo - blokc (taka kocka papirna) - hudo izvirno user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
17.12.2009 15:17:10   
Teja K
Hello bejbike in dobrodošle nove user posted image srečke!

Jaz pa kr več ne najdem časa za RR, še pri majčicah se več ne javim. Ampak moje ljubljančanke pa moram pozdravit... vidim, da si mela eno grdo zgodbo Cojka user posted image , sovražim takšne zadeve...

vozički - nimam pojma kaj bom mela

KG - sem v 18 tednu in +2,40kg

Izpit statistike nisem naredeila, sem dobila pet in sem jezna ko hudič, sedaj pa že za nov izpit študiram user posted image grozaaa.

Kopanje - Neka noč , kot vidiš mi še ni uspelo user posted image user posted image , včeraj sem morala it na neko novoletno čago, pa čvapčiče jest user posted image user posted image

Tolk na hitro od mene...

Pazite nase in bodite pridne

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 885
17.12.2009 16:15:21   
lorelaj*
Porod - moj bo tudi zraven, upam, da bo čim dlje zdržal, potem bo šel pa ven, če mu ne bo več znosno. Ga čisto štekam tudi, če bo mal pobegnil, čeprav upam, da ne bo. Me pa malo skrbi, če bo lahko prišel na vsa predavanja o porodu v šolo, ker ima čist blesavo službo. Ma, ga bodo že morali spustiti, pa naj enkrat brez njega nakladajo.

Pikapolonica, hahaha, me veseli, da nisem edina, ki včasih nima pod nadzorom vseh teh forumov. user posted image

Kile - tudi meni grejo zdajle bliskovito navzgor (trenutno imam +8, 27 tednov). Se mi tudi sanja ne, kaj bo po praznikih, že zdaj mi vsak teden tehtnica pokaže 1 kg več. Nazadnje bom kot balon. Zdajle se par dni malo pazim in se res izogibam sladkarijam, pa ni nič bolje. user posted image Malo se tolažim, da je to zdaj eno obdobje, da potem se bo pa spet malo umirilo. user posted image Ja, saj vem, izgovori, izgovori ... Nič, bomo pa potem hujšale. Čeprav se bojim, da bo potem, ko bom cele dneve doma, še huje. user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 886
17.12.2009 16:48:07   
ursa_p
Zivjo!

Bom se malo o psih .. moram tole komentirat.

Nax05 ... ena Maticeva je bila precej podobna tvojemu. Ce se je ni peljalo ven, ko je gospa zelela, se je sla al polulat al pa kr pokakat v predsobo. Pa lahko je bilo tud po 2-eh urah. Pa sta mi Matic pa tasca ves cas razlagala, da sta ze vse naredila, pa da jo ocitno res tisci ... japajade. Sem jo jaz vzela v roke, pa smo po cca parih mesecih postali tako cisti, da je lahko doma cakala tudi po 10 ur (no, to je bila res skrajna sila, ker ponavadi so bile same doma cca 8 ur). Res se vse da, ce se hoce. Jaz tega sigurno ne bi gledala, da mi pes tako zgodaj tecnari za ven ... "alo spat". Je pa tako ... ce te skrbi kako bo, bos mogla ali spremenit sedaj, ko dojencka se ni doma ali pa nikoli. Nikakor ne uvajaj sprememb sele takrat, ko bo dojencek doma. Mi smo vse, kar smo zeleli odpraviti odpravljali pol leta pred prihodom Gala, tako da niso povezale eno z drugim, drugace imas lahko precejsnje tezave.

Ce pa rabis kak nasvet, me pa komot vprasat na privat. Pa ne mislit, da sem te napadla, ampak predvsem te opozarjam na to, da ne bos potem, ko pride dojencek delala sprememb. user posted image

Morm sibat v trgovino ... jutri "praznujem" v sluzbi, pa moram se vse nakupit. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
17.12.2009 17:52:23   
mkbk
Hej hej ljubljančanke...

Mal da pozdravim, že dolgo nisem...- srečanja se pa veselim, samo jaz bi bolj težko sama prišla, ker sem še na porodniškem...če vas ne bi motunaš user posted image . Sicer običajno potem nimam kaj prav dosti od kave, ne vem, drugač bom pa mogla user posted image za varstvo nafehtat.

Vozički - jaz bom mela še od tamalga Hartana, je ful super edino precej velik je.

Kg- 16 tednov, +1 kg, kar solidno,samo mam še 4 kile od prejšnje N.

Hlače - Krtkova koliko so bile bv Popku, če ni skrivnost, tam zanjo mesezdi kdaj tud ceno navit do višav user posted image

teja K, madonca si mi lušte naredila s čevapki, mnjami, takoj bi kakšno porcijo s kajmakom...

Porod - men je bilo ful dobro, da je bil moj zraven in vem da se bo ful bedno slišal, samo to je bila skoraj zadnja romantika zame. Pa si ne bi nikol mislila. Mi je ful seglo do srca, ko so mi dajal popadke bre painkillerjev, pa je bolel ko user posted image , moj lubi je pa jokal namesto mene. Pol so mi dal pa mal protibolečinskih mi je bil pa itak cel svet lep, sm bla tok zadeta, da se na vseh slikah smejem. Sicer je mož ene dvakrat pozelenel vmes ko so mi prediral mehur, pa ga je babca vprašala če bo šlo in se je mogu malo bolj za posteljo prijet, ampak je šlo (ko drugače on ful ne more gledat teh nadaljevank iz bolnic pa tega). Aja, pa pri prerezovanju popkovnice ga je tudi malček slabilo user posted image . Sem bila fu pozitivno presenečena in se mi je potem kakšen mesec zdelo, da brez njega sploh ne bi mogla rodit.

Evo vmes ko sem pisla sem se nažirala z enimi kruhki, zdaj mi je paslabo...grem v horizontalo za kake 15 min, počakat da mine, pol mam pa v kuhni posledice atomske bombe in morm malo odkidat, preden se možek domov iz službe pritrocka in me napi***!

papa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 22:53:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 22:56:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
18.12.2009 8:31:36   
krtkova
Jutro bejbe - ljubljanske srajce!!!user posted image user posted image
(tko nam menda pravijo ne-ljubljančani user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Hlače - Krtkova koliko so bile bv Popku, če ni skrivnost, tam zanjo mesezdi kdaj tud ceno navit do višav user posted image

57 eur. Men se ni zdelo veliko, pa mi je ena prijateljica že povedala, da sm mal zgubila občutek za cene. Pred nosečnostjo še nikoli nisem kupila hlač za samo 57 eur, nekako nimam take sreče. user posted image

A smo zdej že kej bližje z našim srečanjem v Zvezdi (matr bom jedla njihove torticeuser posted image mnjami mnjami!! user posted image )???????  A sem morda spregledala kak datum???

Upam, da ste vse na toplem in da vam ni treba na kakšen teren, ker zunaj je kar mraz.

Pozdravčki iz tople pisarne user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 8:52:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
18.12.2009 9:43:38   
Anonimen
ursa p bova pogovor raje nadeljevale prek zs da ne bo katera tukaj hudauser posted image

srečanje- jaz naslednji teden lahko samo ponedeljek in torek. Ker sredo imam že dan za peko, v četrtek je pa itak že večerja in bom tud cel dan za štedilnikom. Tako, da če se bosta dobile te dva dni pridem, drugače pa žal drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 893
18.12.2009 9:50:21   
Zvezdici
Dobro jutro punce.

Glede srečanja.. jaz razen ponedeljka in četrtka nimam časa. Bi bila za srečanje in njaami tortico user posted image .

ursa_p - lepe slikice user posted image

cojka - se mi zdi, če se prav spomnim, je njen user posted image fotograf.
Upam, da  ursa ni zamerila, ker sem kar jaz odgovorila user posted image . Samo se spomnim, ko je pri nas marčevkah povedala.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
18.12.2009 10:04:49   
neka_noč
Dobro jutro user posted image

Srečanje -  predlagam, da bi se prvo menile za kdaj (dop. ali pop.) oz. uro, ker bi tako lažje skombinirale srečanje. Kot vidim imamo vse neke zadeve, obveznosti in lažje bi se bilo menit, če bi vedele za vsaj približni termin, kot pa če vse pišemo kdaj ne moremo. Sama imam naslednji teden vsak dan vsaj eno zadevo "za poštimat", a vmes bi (morda) lahko našla kaj časa za srečanje. Sina imam tudi še vedno doma in je zdrav, tako da bi ga pripeljala s seboj - če vas ne moti... 
Predlagam torej prvo termin. Ste za to?
Sama bi v pon. lahko pred 12-o uro ali pa po 14-i, v sredo imam fleksibilno in bi se lahko menila dop.(moram le po bolniški list v ZD in delajo dop.) , v čet. po 10.30-i uri. Kako ste kaj ostale - kdaj bi katera lahko oz. bi ji odgovarjalo?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 10:15:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 10:16:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
18.12.2009 10:19:30   
Zvezdici
Bi morale prav seznam narediti od celega tedna in potem delati kljukice zraven, pa da vidimo kje nas bo več user posted image .

Jaz sem ob sredah in petkih po cel dan frej. Včasih tudi torek. Odvisno kateri datum (zaradi faksa).
Joj.. upam, da nam rata se uskladit user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

Neposredna povezava do sporočila: 898
18.12.2009 10:30:28   
krtkova
jaz sem dopoldne v službi!user posted image  Sicer zelo blizu Zvezde, tako, da bi mogoče lahko prišla vas vsaj pozdravit (kao med malico). Lahko pa vse dni razen srede.

A pa bi katera popoldne? Recimo ob 4h?

Recimo torek ob:

a) 11h
b) 16h

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.12.2009 10:37:16   
Anonimen
Tole se bo težko uskladit. Men je ok v ponedeljek in torek tja do 12h, 13h. 

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?