|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 13:00:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
14.12.2009 16:04:04   
neka_noč
Živjo!
Da vas malo na hitro pozdravim. user posted image

Še vedno imam doma sina in mi tako zelo primanjkuje časa oz. bolje rečeno - ne morem si kaj dosti privoščiti biti pred računalnikom. Opravim le tisto najnujnejše. Doma bo še cel ta teden.  V sredo ima kontrolo in bomo videli kako in kaj. Morda bo šel kaj k babi in dediju - izvem jutri. Če, potem bom imela bistveno več časa.. user posted image

Sicer pa - pozdravljam vse nove  user posted image user posted image user posted image !

Drugače pa, mene zadnjih 6 dni zelo boli spodaj. Ne vem kako bi opisala, a boli me dobesedno - hm hm... točno tam. Ne vem, ali se mi tako zelo raztegujejo (že) kosti ali kaj, a boli stalno  - ko sedim, ležim, hodim, da ne omenjam kako je grozno, ko dvignem eno nogo... user posted image   Npr. ko izstopam iz banje oz. ko se preoblačim.. user posted image Sem klicala v petek pop. mojo g in mi je svetovala naj grem v porodnišnico, a v isti sapi povedala, da naj raje ne grem v soboto, ker je (bila) dežurna dr.Blejčeva. To pa je tista "koza" s katero sem imela izredno slabo porodno izkušnjo.. No comment. Tudi sicer je zelo poznana kot izredno groba in nesramna zdravnica... Sva raje klicala in preverila kdo dela, pa so povedali da ona in tako nisem šla. Če bi me ona "pregledala"..... ko me že tako vse boli.... Jao meni.
No, včeraj je bilo bistveno bolje. Danes pa je ponovno slabše, a ne tako zelo kot v soboto. Ne vem, če ne bom šla še danes ali pa jutri na pregled. Bom videla.. Pregled pri svoji g imam naslednji teden v torek. Če bo tako šlo naprej, mislim, da ne bom mirna in ne bom zdržala.

Tako, da.... kar se tiče Atlantisa - zaenkrat žal odpade. Ne upam, oz. mi tudi ne sede da bi šla.

Cojka poznam knj. 9 stopnic. Ne vem kako gledaš na utelešenje duš, itd. ..... Sama sem jo prebrala v prvi nosečnosti.
Kar se tiče knj. Moj porodni načrt od dr. Wagner-ja - odlična knjiga, ja, sem jo priporočala. Kar preberi. Koristi.
Za kasneje - kar se tiče vzgoje, pa mi je zelo pri srcu ("biblija") Otroci so iz nebes.
Izredno rada berem, se izobražujem, tako da, imam ogromno knjig, ali pa si jih sposodin v knjižnici, ter nato kupim, ker menim, da so knj. najboljše prijateljice duše in jih je potrebno tudi večkrat prebrati. Ljudje filtriramo in si tako zapomnimo, ne vsega, temveč le tisto, kar smo v tistem danem trenutku pripravljeni "slišati" oz. je takrat za nas pomembno. 
Ti kar seži po obeh knjigah. Oz. vseh treh. So odlične.
Moje mnenje pa je, da iz vsake knj. vzamemo tisto za nas najboljše. Sama ne živim po vsem kar piše v knj., so mi pa smernice - glede vzgoje, posla, ....

Toliko....
Moram ven, dokler je še malo dneva. Sin želi na sneg.. in Nikito greva peljat ven...

Uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 827
14.12.2009 17:23:04   
neka_noč
Cojka oprosti, sem pozabila.... Si rekla, da ponovno krvaviš in da so te hoteli obdržati v porodnišnici?! Kako to, mislim, kaj so rekli, da bi lahko bil razlog za tvoje krvavitve? Ker to je pa pri tebi že kar pogosto. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 828
14.12.2009 19:26:28   
Zvezdici
cojka - ti kar lepo pridno počivaj.
Ja mene tudi zanima, če nisem preveč firbčna. So ti sploh povedali, zakaj do tega prihaja?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 829
14.12.2009 20:45:28   
Anonimen
No pa imamo končno snegecauser posted image Jupiiiiiiiiiiiiiii!!!!

ursa p
dobrodošla!

krtovka glede kg...vsaka se redi drugače. Sem pa nekje prebrala, da naj bi se do 20. tedna zredile do 4kg.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 20:47:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
14.12.2009 20:54:40   
anajrim
Cojka - upam da se ti stvar popolnoma pozdravi in da dočakaš pdp. Srečno!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 832
14.12.2009 20:57:20   
Zvezdici
cojka - pa ta ženksa je res ena user posted image , da ne rečem kaj! Kako si te je sploh upala prepričevati, da ti ubistvu nič ni. Pa to ne moreš vrjeti!
Še dobro, da je potem prišel drugi zdravnik in te pregledal!
Saj nisi ne vem kaj, da bi prišla kar tako zato ker ti je dolgčas.. joj joj.
Ti, pa sedaj res pridno počivaj in upam, da te težave minejo hitro!

Neposredna povezava do sporočila: 833
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 21:03:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
14.12.2009 21:22:11   
Zvezdici
Ja saj vrjamem. Seveda, da pol že misliš, da kera budala si ker si prišel tja, ter da je vse v tvoji glavi.
Sploh, pa ko te tkole prepričuje nekdo, ki naj bi ti pomagal user posted image .

Le spočij se!
user posted image En kakavček (da ne bo kavice, ker je prepozno user posted image ), da bo malo lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 835
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 21:24:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 21:54:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
14.12.2009 22:05:41   
mkbk
Cojka - ja blejčeva je ful groba...poznam iz lastne izkušnje, spomnim se pa tudi te ki je tebe pregledovala, nekaj na y se na koncu piše, če j eto ta, pa mlada paluštna, ja. No one je meni pribila, ko se mi je 4 tedne po porodu vnelo pri šivih, da sao me kao kavbojke obdrgnile, da zgleda tko obdrajsano, mislim haloooouser posted image , nakar mi je potem mojh G razložil, ko se mi je v pol leta še dvakrat zagnojilo, da so mi pač tako zašili, da je zgleda nekaj šiva not ostalo in se ni razpadale in se mi pač gnoji.

Mah mela sem občutek, da so v LJ porodnišnici še kar mesarji, razen dveh izjem (Pušenjaka in pa še ene ki je imal ful kratek priimek), samo vejo pa kaj delajo kljub temu, da so majčkeno user posted image

Drugače pa lepo sneženo lahko noč. Upam, da ga jutri še kaj pade....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 838
15.12.2009 10:38:49   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtovka glede kg...vsaka se redi drugače. Sem pa nekje prebrala, da naj bi se do 20. tedna zredile do 4kg.

Jaz sem se že do 16. tedna 3kg!!!!! Mislim, da je to preveč!! Jaoo

Cojka - madonca, tole me je pa kr zmrazilo. user posted image za preživeti stres!
Kakšna zdravnica je pa to? Sej en morem verjeti!!!  Men bi se kr zmešalo. A si ji kakšno krepko rekla?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
15.12.2009 13:11:33   
neka_noč
Cojka hvala za obrazložitev. Mislim, to je pa too much... Po drugi strani pa vem iz lastrnih izkušenj, da se v lj. porodnišnici dogaja marsikaj, tako da niti nisem tako zelo presenečena. Zato tudi sama odlašam s pregledom tam in bom raje počakala do torka, ko imam pregled pri svoji g. Upam le, da zdržim. Menim, da mi itak nihče ne more kaj dosti pomagati, ampak moram počivati.

Želim ti, da vse težave minejo! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 840
15.12.2009 13:25:46   
neka_noč
Cojka,  še to, sem pozabila user posted image - blazina za dojenje je fenomenalna. Zdaj vsaj spim. Sin ji pravi  črv (komentira; a spet boš tega črva nesla v posteljo) , moj user posted image pa kača (komentar; kolk je pa tebi všeč ta kača) .  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 13:48:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
15.12.2009 16:04:16   
lorelaj*
Huh, Cojka, za pošizit. Sploh ne vem, kaj bi rekla. Pa kaj je enim dohtarjem? user posted image Res še dobro, da te je pogledal še drugi, si imela pravzaprav kar srečo, da te ni samo domov poslala. Ne moreš verjeti. Zdaj pa le počivaj in se čuvaj.

Neposredna povezava do sporočila: 843
15.12.2009 17:25:59   
mkbk
Cojka mene najbol jezi, ko me gdo razkuri in po možnosti še po krivem ali pa se zgodi kakšna nesramnost in sem čisto tiho, čez kake pol ure, ko je že zdavnaj prepozno mi pa take fajn na misel pridejo, kaj vse bi jim mogla nazaj pribit user posted image .

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 17:34:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
16.12.2009 8:13:58   
NATAŠA35
evo, pa sem vam bo pridružila še ena user posted image , čeprav sem z kamniškega konca - pa ta tema miruje, že nekaj časa, tako ali tako spadam pod lj regijouser posted image user posted image - seveda če me sprejmeteuser posted image user posted image

nekatere se že poznamo, ker smo aprilčice, a ne da....za ostale sem pa mama treh sinčkov starih 12, 9, in 5, ki pričakuje svojega 4. otroka...zaenkrat so nam samo 1x ma MF rekli, da bo fant, čeprav sem gledala kot nora, sem videla samo popkovnico, tako da še vedno upamo, da bo user posted image ....se še odločamo za UZ 4D, kakor sebe poznam se bom odločila v zadnjem trenutkuuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 846
16.12.2009 8:34:30   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Jaz sem se že do 16. tedna 3kg!!!!! Mislim, da je to preveč!! Jaoo

Krtkova - sploh ni nobenega pravila, jaz sem se do 20. tedna vsega skup zredila 2 kg, sem mislila kako mi bo šlo fajn tud naprej, zdaj sem 27. tednov pa sem na 9,5+user posted image . V nasprotnem primeru se boš pa ti mogoče redila naprej enakomerno pa boš prišla mogoče samo na 6+....Nimaš si kaj pomagat, če se ne bašeš s hrano pa ne pretiravaš z sladkarijami, je ok. Bomo po porodu spet bolj fituser posted image .

Aglaia - sploh ne uspem priti ta teden v Tanergijo, ker mam ful dela, decemberskega, sem mislila da letos ne bo tako ko imam bolj umirjeno življenje, pa je še kar zapolnjenouser posted image . mogoče se uspem do konca tedna privleči do tja, drugače pa šele v ponedeljek...

NATAŠA35 - Seveda te vzamemo user posted image . Imaš pa pestro doma med samimi fanti user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 847
16.12.2009 9:09:54   
NATAŠA35
pikapolonica hvala na dobrodošlici, raje ne sprašuj user posted image user posted image , ta teden je kar mir, ker imam enega na taborju, drugače je sam kreg in dretje...nikoli mi ni dolgčasuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 848
16.12.2009 9:36:32   
Zvezdici
Krtkova - 3 kg do 16. tedna niti slučajno ni veliko!! Jaz sem bila takrat že 7kg +. 3kg je idealno!

Nataša35 - dobrodošla!! user posted image Kdaj, pa imaš rok, če ni skrivnost? Da te lahko dam na seznamček.

In pa vsem user posted image dobro jutro!
Spet snegec naletava user posted image user posted image .

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 849
16.12.2009 9:56:32   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Krtkova - 3 kg do 16. tedna niti slučajno ni veliko!! Jaz sem bila takrat že 7kg +. 3kg je idealno! 

Te 3 kg sem pridelala v zadnjih 3,5 tednih, od kar ne bruham več toliko. Zato me malo skrbi. Res pa, da imam težave z odvajanjem in hodim 1x na teden.user posted image  Se bom stehtala enkrat po obisku WC-ja. user posted image

(pa še to, ker mi je kr slabo, skoz nekaj jem in zato upam, da bodo slabosti odšle in s tem tudi neprestano prežvekovanje user posted image )

Pri nas je tudi 5 snežink v zraku, naj še malo padaaaa!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?