neka_noč
|
Živjo! Da vas malo na hitro pozdravim. Še vedno imam doma sina in mi tako zelo primanjkuje časa oz. bolje rečeno - ne morem si kaj dosti privoščiti biti pred računalnikom. Opravim le tisto najnujnejše. Doma bo še cel ta teden. V sredo ima kontrolo in bomo videli kako in kaj. Morda bo šel kaj k babi in dediju - izvem jutri. Če, potem bom imela bistveno več časa.. Sicer pa - pozdravljam vse nove ! Drugače pa, mene zadnjih 6 dni zelo boli spodaj. Ne vem kako bi opisala, a boli me dobesedno - hm hm... točno tam. Ne vem, ali se mi tako zelo raztegujejo (že) kosti ali kaj, a boli stalno - ko sedim, ležim, hodim, da ne omenjam kako je grozno, ko dvignem eno nogo... Npr. ko izstopam iz banje oz. ko se preoblačim.. Sem klicala v petek pop. mojo g in mi je svetovala naj grem v porodnišnico, a v isti sapi povedala, da naj raje ne grem v soboto, ker je (bila) dežurna dr.Blejčeva. To pa je tista "koza" s katero sem imela izredno slabo porodno izkušnjo.. No comment. Tudi sicer je zelo poznana kot izredno groba in nesramna zdravnica... Sva raje klicala in preverila kdo dela, pa so povedali da ona in tako nisem šla. Če bi me ona "pregledala"..... ko me že tako vse boli.... Jao meni. No, včeraj je bilo bistveno bolje. Danes pa je ponovno slabše, a ne tako zelo kot v soboto. Ne vem, če ne bom šla še danes ali pa jutri na pregled. Bom videla.. Pregled pri svoji g imam naslednji teden v torek. Če bo tako šlo naprej, mislim, da ne bom mirna in ne bom zdržala. Tako, da.... kar se tiče Atlantisa - zaenkrat žal odpade. Ne upam, oz. mi tudi ne sede da bi šla. Cojka poznam knj. 9 stopnic. Ne vem kako gledaš na utelešenje duš, itd. ..... Sama sem jo prebrala v prvi nosečnosti. Kar se tiče knj. Moj porodni načrt od dr. Wagner-ja - odlična knjiga, ja, sem jo priporočala. Kar preberi. Koristi. Za kasneje - kar se tiče vzgoje, pa mi je zelo pri srcu ("biblija") Otroci so iz nebes. Izredno rada berem, se izobražujem, tako da, imam ogromno knjig, ali pa si jih sposodin v knjižnici, ter nato kupim, ker menim, da so knj. najboljše prijateljice duše in jih je potrebno tudi večkrat prebrati. Ljudje filtriramo in si tako zapomnimo, ne vsega, temveč le tisto, kar smo v tistem danem trenutku pripravljeni "slišati" oz. je takrat za nas pomembno. Ti kar seži po obeh knjigah. Oz. vseh treh. So odlične. Moje mnenje pa je, da iz vsake knj. vzamemo tisto za nas najboljše. Sama ne živim po vsem kar piše v knj., so mi pa smernice - glede vzgoje, posla, .... Toliko.... Moram ven, dokler je še malo dneva. Sin želi na sneg.. in Nikito greva peljat ven... Uživajte!
|