|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
16.12.2009 10:03:05   
Zvezdici
krtkova - res se ne sekiraj! Jaz sem bruhala do konca 4. meseca in se kljub temu redila. Mi še zdaj ni jasno kako je to možno user posted image . Tako, da sedaj ko si ubistvu bruhala, se telo mora spet privadit na normalni bioritem, ker zadrži telo hrano notri, pa bo najbrš zdaj malo trajalo, da se vse normalizira. Naj te nič ne skrbi. Nič ni narobe! 1x na teden greš na wc? user posted image To, pa ni dobro!! To, pa skušaj čimprej popraviti. S kakšnim donatom, laneno seme ipd.
Ti se samo ne sekiraj, ker ni nič narobe user posted image . Jaz sem tudi potem v 1. samem mescu pridobila 5kg.. do sedaj, pa sem že 11 + user posted image .

Še user posted image user posted image , da se res ne boš sekirala preveč.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 851
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 11:10:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
16.12.2009 11:19:54   
knorbalbo
hej bejbe!

Kako ste kaj? Jaz sem ravno v kaosu nakupa vozičkauser posted image ampak upam da bo kmalu za mano.

Me zanima kdaj so termini za materinsko šolo v porodnišnici. Jaz bi začela hodit februarja, da ne bom glih čisto na koncu z velikim trebuhom sopihala. Ali katera ve,kje se da dobit te informacije oz kej se lahko prijavim?

Hvala za info!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 853
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 11:51:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu knorbalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
16.12.2009 12:10:53   
knorbalbo
Sva naročila Quinny buzz 4 ker je bil v akciji znižan za 200€ in je sedaj samo 299€!!! Mah sej sm hotla Mutsyja včerej kupit in mi je prodajalka rekla da tiste barve ki bi jih jaz imela ne delajo več in potem se nisem odločla. Se mi res več ne da komplicerat , bom dokupila še zimske gume za po terenu pa zaključim to zgodbo z vozički ker sem obupala, idealen ne obstajauser posted image

Glede šole....se bo treba pozanimat, 5.1. mam morfologijo v porodnišnici in bom magar tam vprašala kako in kaj. Sporočim ko zvem, lp

Neposredna povezava do sporočila: 855
16.12.2009 12:39:23   
Tjasa27
Oj

Glede šole za starše pokličite 01 522 60 48 mislim da od 11 do 15 nisem čist prepričana. Je pa teta zelo prijazna in vse razloži.

Lep zasnežen dan,

Neposredna povezava do sporočila: 856
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 12:59:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
16.12.2009 13:28:27   
NATAŠA35
cojka user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

vozički jaz bom svojega hauka kar lepo podarila eni 19-letnici, ki je pravkar rodila, pa kupila novega...se še nisem odločila, kaj bi rada kupilauser posted image , ker kar sem gledala, mi nič ni bilo všeč user posted image ...najbolj se mi dopade implastov, samo še očka mora potrditi, katero barvo naj kupim...

kg jaz se ne obremenjujem ne s hrano, ne z čim drugim....mmoram pa reči, da v  tej user posted image nisem objemala školjke, kot v prejšnjih treh, pa se vseeno nisem zredila veliko cca 1kg, prej je šla teža še dol, pa je bila G kar vesela, da se ne redim prevečuser posted image ...so mi pa hormoni pred zanositvijo ponoreli in sem se zredila kar krepko, pa mogoče zato ne gre toliko hitro gor...se bom pa morala kar potrudit, da jih spravim dol, ko rodim...takrat bo lažje, saj bom lahko vsaj malo potelovadila, kar zdaj ne smem, razen sprehajam se...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 858
16.12.2009 13:31:50   
Anonimen
krtovka glede kg se ne sekiraj. Vsaka se redi drugače. Jaz pa zdaj pridno nabiram vsak teden 1 kg. Tako da nič ne bo s +12 kg pred porodom. Če bo šlo tako naprej bomo na +20kg. Pa kaj nej, če sm pa skoz lačna. Sploh pa zdele teli prazniki....joj to me bo ubijal k bom sam jedla pa jedla pa jedla.

Glede materinske šole je pa ne netu. Mislim, da je šola vsak prvi ponedeljek v mesecu. Tako, da jaz moram zdej en dan poklicat, da se zmenim. Pomoje bova hodila januarja.

Neposredna povezava do sporočila: 859
16.12.2009 13:35:29   
Anonimen
Tok, da vam sporočim sem klicala v materinsko šolo. Za nas aprilovke mi je rekla, da je januar prezgodaj, tako da naj hodimo februarja. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 13:42:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
16.12.2009 13:56:48   
krtkova
oooo, kako ste vse prijazne!! najlepša vam hvala!!!! Sej veste, se ne sekiram za umret, pa vseeno.......mal pa sm se. user posted image

hvala hvala, zlate ste!!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 862
16.12.2009 14:05:29   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

3.3.2010
user posted image     LaMay (35)              3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image      Tjasa27                   1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

17.3.2010
user posted image     lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                  user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

21.3.2010
user posted image     ursa_p                      2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

24.3.2010
user posted image     Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             7.1                 user posted image    

9.4.2010
 user posted image    neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image             22.12            user posted image

17.4.2010
user posted image      nax05 (24)              1. user posted image 0.user posted image       29.12 (P+MF)      user posted image

20.4.2010
user posted image      NATAŠA35 (34)         4.user posted image 3user posted image                 11.1             user posted image

21.4.2010

user posted image      Aglaia (27)               1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

29.4.2010
  user posted image   cojka (28)                 1.user posted image 0.user posted image          23.12 (MF)        user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                  3.user posted image 1.user posted image                                  user posted image
user posted image   Blicka (34)                   1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)               1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)               2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 863
16.12.2009 14:06:48   
Zvezdici
NATAŠA35 - sem šla tvoj rok kar prekopirat od vas aprilčic, da boš lahko še na našem seznamu... upam, da nisi jezna user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 864
16.12.2009 15:59:38   
neka_noč
Cojka, Cojka... tebe pa res spomin daje... user posted image user posted image Sem že zdavnaj povedala/napisala glede materinske šole.... - ko si spraševala glede na to, da te ni, ker greš v Švico... Svetujem ti, da si pričneš od zdaj naprej pisat! user posted image
Sicer pa, da ne bo pomote, kaj sem napisala glede materinske šole, se tudi sama več ne spomnim - meni ni pomoči, me spomin že dlje časa daje... user posted image user posted image
Zdaj mi ni več tako pomembno, ker sem že 1x hodila, sedaj sem se pa odločila, da ne bom ponovno, ker sem bila osebno v babiški šoli, vse vprašala, ter že dobila potrdilo za mojega user posted image , kot da je že obiskoval šolo (saj jo je prejšnjič z mano), zdaj morava cca en mesec pred PDP-jem le še zanj plačati, da bo lahko poleg pri porodu (beri v porodnem bloku).

Naj vam vsem povem le to, da boste morale pred pričetkom Šole za starše dvigniti v porodnišnici nalepke. (Administrativni sprejem - tako piše na vratih, je pa to v novi porodnišnici, mimo vratarja in dvigal levo, nato desno do konca, ter na levi strani, leva vrata piše administrativni sprejem - tam dobite nalepke. S seboj imate seveda materinsko knj. . ) user posted image Drugače pa pokličite, da vam vse lepo razložijo - so res prijazne. Aprilčicam svetujejo obisk šole februarja - tudi meni so takrat tako rekli, a glede na moj PDP in predvideni Cs so potem rekle ok, da grem januarja. Sicer pa naj bi bile user posted image 7 mesecev. Tako je s tem.

Aja še to. Tortice/srečanje smo se nekaj menile pri aprilčicah, da bi se dobile - kot smo se enkrat že v slastiki v Črnučah... Bi to ponovile. Tokrat, je predlog, da v Zvezdi v BTC-ju - pa naju s Cojko zanima , ali imate čas dop. , ker sicer je tam pop. gneča... Ste za to, dop. ali pop. , predlagajte še kako lokacijo.... karkoli.... Bi bilo fajn, da se še kaj dobimo na kaki odlični tortici....  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 865
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 17:49:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 8:40:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 867
17.12.2009 8:52:26   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj...

zvezdici hvala, pa nisem nič huda...

srečanje če se dobimo po božiču in pred novim letom, pol lahko pridem tudi dopoldan, drugače pa delam in tako lahko prilezem samo popoldan, na žalost...

materinska šola o kakšnih nalepkah vi to govorite? pojma nimam????jaz jo bom obiskala kar v ZD Kamnik, mi je najbližje...

porod kdo bo z vami ali boste raje same?

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 868
17.12.2009 8:54:51   
krtkova
jutro, so-user posted image !

Cojka, zakaj nisi šla nazaj spat?? Vsaj v mojem imenu!! Jaz bi dala vse, da bi lahko danes spala!!! Neki švoh se počutim (zelo upam, da ne zbolim!!).

A to se ve aprilčice menite za srečanje? Po mojem bo bolje, da se to dogovarjate na svojem forumu, da ne bo katera od nas k vam uletela. user posted image user posted image

Se kasneje kaj javim, še nisem čisto k sebi prišla. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 869
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 9:45:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
17.12.2009 9:46:27   
Anonimen
cojka a veš da ne vem koliko dni traja šola. Sem prebrala, da je 10 predavanj. Zdej pa ne vem al je to 2x na teden al kako. Pomoje. Ker vem, da je v Postojni isto, pa pride ravno za en mesec predavanj. Milim, da če zamudiš eno predavanje da ga lahko obiščeš naslednji (naslednji mesec).
O a res v Švico greš? Blagorčka. A to gre tvoj smučat? Mi smo se tud menil za Švico za februar, pa sva jo midva potem odpovedala, ker si nisem predstavljala kako se mi bo dal do gor vozit.

srečanje- glede na to, da tud jaz še vedno izležavam domauser posted image , bi načeloma lahko prišla naslednji teden, samo odvisno za kateri dan se bomo zmenile. Krtovka kokr jaz vem je to srečanje tud za ljubljančanke. Al se motimuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
17.12.2009 9:46:45   
pupa*81
evo se še jst javim po dolgem cajtu tudi tukaj user posted image

včeraj sm šla po nalepke za MŠ in mi je tam gospa povedala da bo po novem letu drugačen sistem s temi nalepkami.

V MŠ se boš prijavil 1 teden pred pričetkom in sicer v Babiški šoli (Šlajmerjeva 3a), od pon do pet, od 11h do 15h. mislim da bodo opustili ta motoviljenja z nalepkami... upam user posted image midva greva januarja, pa mi je vseeno nalepke dala in je rekla nej kr grem, zgleda da se bo ta prijava začela šele za februarja. Vseeno še pokličte, cifra je kot je napisala Tjasa27: 01 522 60 48 med 13 in 15, kjer poteka tudi naročanje v šolo za starše. zdej pa spet ne vem kako so si zamislili, ker najprej je napisana cifra za naročanje, pol pa za vpis user posted image no če katera izve, nej poroča!

so že izdali nove letake z datumi, pa jih kr prepišem:

Predporodna priprava
4.1.
1.2.
1.3.
6.4.
3.5.
1.6.
5.7.
2.8.
6.9.
4.10.
2.11.
6.12.

Uživejte user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 872
17.12.2009 9:48:11   
Anonimen
hihi je glih cojka odgovorila glede srečanja k sm jz tok dolg pisala.

cojka a pa teb psička zdrži do 8h brez lulanja? ker prva runda z mojim psičkom je ob 6h zjutri vn, naslednja ob 8h itd. Da te kap. Ne vem kako bo šlo to pol z dojenčkomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 9:59:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
17.12.2009 11:21:02   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: knorbalbo

hej bejbe!

Kako ste kaj? Jaz sem ravno v kaosu nakupa vozičkauser posted image ampak upam da bo kmalu za mano.

Me zanima kdaj so termini za materinsko šolo v porodnišnici. Jaz bi začela hodit februarja, da ne bom glih čisto na koncu z velikim trebuhom sopihala. Ali katera ve,kje se da dobit te informacije oz kej se lahko prijavim?

Hvala za info!

Na tole številko pokličeš: 01/522 60 48 , vsak dan od 11-15.ure in se prijaviš. Jaz sem se zdej prijavila za januar, mislim da bodo za februar sprejemali po novem letu, seveda pa vseeno lahko poizkusiš.

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?