neka_noč
|
Cojka, Cojka... tebe pa res spomin daje... Sem že zdavnaj povedala/napisala glede materinske šole.... - ko si spraševala glede na to, da te ni, ker greš v Švico... Svetujem ti, da si pričneš od zdaj naprej pisat! Sicer pa, da ne bo pomote, kaj sem napisala glede materinske šole, se tudi sama več ne spomnim - meni ni pomoči, me spomin že dlje časa daje... Zdaj mi ni več tako pomembno, ker sem že 1x hodila, sedaj sem se pa odločila, da ne bom ponovno, ker sem bila osebno v babiški šoli, vse vprašala, ter že dobila potrdilo za mojega , kot da je že obiskoval šolo (saj jo je prejšnjič z mano), zdaj morava cca en mesec pred PDP-jem le še zanj plačati, da bo lahko poleg pri porodu (beri v porodnem bloku). Naj vam vsem povem le to, da boste morale pred pričetkom Šole za starše dvigniti v porodnišnici nalepke. (Administrativni sprejem - tako piše na vratih, je pa to v novi porodnišnici, mimo vratarja in dvigal levo, nato desno do konca, ter na levi strani, leva vrata piše administrativni sprejem - tam dobite nalepke. S seboj imate seveda materinsko knj. . ) Drugače pa pokličite, da vam vse lepo razložijo - so res prijazne. Aprilčicam svetujejo obisk šole februarja - tudi meni so takrat tako rekli, a glede na moj PDP in predvideni Cs so potem rekle ok, da grem januarja. Sicer pa naj bi bile 7 mesecev. Tako je s tem. Aja še to. Tortice/srečanje smo se nekaj menile pri aprilčicah, da bi se dobile - kot smo se enkrat že v slastiki v Črnučah... Bi to ponovile. Tokrat, je predlog, da v Zvezdi v BTC-ju - pa naju s Cojko zanima , ali imate čas dop. , ker sicer je tam pop. gneča... Ste za to, dop. ali pop. , predlagajte še kako lokacijo.... karkoli.... Bi bilo fajn, da se še kaj dobimo na kaki odlični tortici....
|