|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
1.3.2010 8:18:09   
pupa*81
kanada, kanada, kanada, jeeee user posted image user posted image user posted image no sej vmes so se mi mal oči zapirale (kljub napetosti) sam me je možek skoz žgečkal če sm zaspala user posted image tako da bravo hokejistom za super tekmo user posted image pa bravo zame da sm celo vidla user posted image

aglaia user posted image za vselitev user posted image taščo pa kr skenslaj, zdej nimaš časa ker se moraš aklimatizirat pa spoznat sosede user posted image

cojka sladoled je na hitro zginu user posted image moj je sam čudno gledal kam sm vse spravla user posted image

telegram I'm in! sam ne vem kdaj se bomo vidle user posted image no jutri imam pregled in če bo vse po sreči (aka če sm bila dovolj pridna s počivanjem) bom verjetno dobila free-pass iz hausaresta user posted image upam vsaj user posted image

berlingotu pa mi pravimo gajbica user posted image

katarinka ne se špilat s temi ježki... mi bo tipkovnica crknila od vse sline user posted image

krtkova jagodni sok fructal, kaj češ druzga... pr meni kar deluje user posted image

pa lep pozdrav mamici nax če jo boste obiskali! user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
1.3.2010 8:25:45   
MaliMišek
Dobro jutro!

Ko sem preletela RR so mi najprej v oči padli ježki user posted image in zdej se mi cedijo sline kot kakšnemu lačnemu psu user posted image .

Jst sm tud gledala včeraj zvečer hokej in glede na to, da se ne spomnim konca sem očitno zaspala user posted image , sej user posted image si je verjetno kar oddahnil ko sem zaspala, ker sem postavljala vsa mogoča vprašanja in me je imel že sigurno poln kufr user posted image user posted image user posted image .

Danes nisem ravno ogreta na delovno temperaturo user posted image ... sploh ne vem. če bi kej delala v službi, najraje bi se samo malo vrtela na stolu .

Jst sm tud za telegram......super ideja živa!!! user posted image

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 1.3.2010 8:30:09 >

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
1.3.2010 8:38:29   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Katrinka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja prosim, zelite madamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

katrinka pazi se in ne pretiravaj. Zato pa imas da zdaj kaj naredi namesto tebe. Joj kolk je lahko bit pameten drugim, ko pa vem, da sem v bistvu jaz ista. Raje sama kaj naredim, preden se spravim dragemu razlagat, kaj bi rada da naredi

tocno to - bom danes pocivalauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

katarinka ne se špilat s temi ježki... mi bo tipkovnica crknila od vse sline

bom drugic vnaprej napovedala da daste slincke gor....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
1.3.2010 8:40:27   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

bom drugic vnaprej napovedala da daste slincke gor....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je pa dobra!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
1.3.2010 8:45:51   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je pa dobra!!!

ja le povej, sej mam že naštimane user posted image (pa ne zame, da ne bo pomote user posted image )

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 1.3.2010 8:46:56 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 10:05:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
1.3.2010 10:14:30   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

neka_noč - hvala, ker si me poklicala. Bom šla malo prečekirat.
Danes sem med mojim bednim ležanjem malo po tel šarila in sem ene številke nekam prestavila. In ne vprašaj me kam? Tvojo imam shranjeno, ampak mi ne napiše imenauser posted image Sem mislila, da me s kake druge cifre kličeš. Verjetno si mislila, da sem čisti čudakuser posted image user posted image user posted image

Da si čudak si nisem mislila. Te imam za pametno punco, AMPAK mi ni bilo v bistvu nič jasno.... pa imam sebe tudi za pametno punco. user posted image
Upam, da najdeš. user posted image

Ravnokar sem izvedela, da je sobica že prišla .... danes ali jutri nas že kličejo za dostavo. Dobro, da smo ta vikend pohiteli z barvanjem in je vse pripravljeno. Je bilo toliko dela, da sem danes čisto fertik. Pa moram še piškotke pečt (zadnjič), lase umit, pesjanko (še enkrat) ven peljat - dokler je še sonček,.... likat... Uf. Ne vem kako bom zmogla. user posted image

Aglaia krasna novica za selitev in DA SI SE ZNEBILA TAŠČE. user posted image user posted image user posted image user posted image   Tudi jaz se povabim k tebi.. Grška večerja ali pa sladoled, ali pa jagodni sok, ali pa.... karkoli bi pasalo, potem se pa čudim in jamram glede špeha med nogami... Čudno, ne? user posted image Ti kar reci kdaj - očitno pridemo! Komaj čakamo!

Telegram za Nax - sem tudi za. Se bo pa treba zelo hitro organizirat, če ne, bo šla prej domov. user posted image Torej?
Krtkova, MM lepo jo pozdravita danes! Pa naj poje svojega ježka.... user posted image   Jutri sem pa jaz tam dop. - bi ji lahko prinesla kakšnega... samo sem dop. user posted image Bi se mogla švercat. Če vaju danes ulovijo, pa na primer mene jutri, jo bodo imeli poln kufer in jo bodo prej odpustili... user posted image (beri nagnali domov) .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
1.3.2010 10:16:05   
neka_noč

Dobro juttro?
A ni fajn tale sonček? Jaz sem čist polna energije. Sem bila s Čojko na sprehodu, je prišla blatna do ušes domov.

Telegram - jaz lahko zrihtam. Samo povejte, ali damo kako pikopoko ali samo čestitko. Kakšen predlog za misel ... Karkoli.

Glede na to, da nas je več, bi ji še kaj dodali zraven. Ne vem kaj, ker nimam kataloga oz. ne vem kaj imajo.... Edino priporočam, da ne bi dali glasbene čestitek - meni so šle prav na živce.... Ne vem no. Z odpiranjem sem druge motila...

Neposredna povezava do sporočila: 4083
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 10:25:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 10:29:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4085
1.3.2010 10:31:17   
neka_noč

neka_noč - super za sobico user posted image user posted image user posted image user posted image

telegram - meni so na strani 9 všeč ribica, sonček in slinček.
http://www.posta.si//iframe.aspx?url=telegrami.posta.si/
Dajte si malo pogledat.

... nisem prišla do ribice, sončka, slinčka.... sem že pozabila na bone.... meni so pa boni najbolj všeč user posted image   A vam bi bilo preveč? user posted image   Mislim če bi dodale bon? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4086
1.3.2010 10:34:24   
neka_noč

Voščilnica pa mi je všeč zadnja na prvi strani, če izberete čestitke za rojstvo.

Meni je bila všeč pa LXG22  pa sem potem videla, da je "pojoča"...  Meni je tudi zadnja ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4087
1.3.2010 10:35:13   
neka_noč
A zdaj samo midve tukaj chat-ava? user posted image user posted image   Kje ste ostale? user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
1.3.2010 10:47:31   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Voščilnica pa mi je všeč zadnja na prvi strani, če izberete čestitke za rojstvo.

Meni je bila všeč pa LXG22  pa sem potem videla, da je "pojoča"...  Meni je tudi zadnja ok.

Jaz sem tudi bolj za nepojočo. Ampak tale pojoča LXG22 je ful luškana. Od nepojočih sta meni všeč LXN1 in LXN2. Za zraven pa ribico ali bon.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
1.3.2010 10:49:17   
pupa*81
tukiiii, sam na poti v kopalnico... si grem lase oprat

meni bo ok, kar boste zbrale user posted image itak so ful kjuti stvari

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 1.3.2010 10:50:10 >

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
1.3.2010 10:54:40   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

A zdaj samo midve tukaj chat-ava?    Kje ste ostale? 

Delamo, da lahko vidve lenobi čvekata user posted image .

Hecam se, jaz se trudim, ker sem poguntala, da imam še en dober mesec do porodniške in še skoraj ves doktorat za napisat user posted image .

Žal mi je, raje ne bom šla gledat darilc, ker se mi bo spet scufalo za otroškimi stvarmi user posted image - dobro, da se mi sezone križajo in lahko še kaj kupim ... user posted image Meni je vseeno, lahko damo kaj zraven, glavna je čestitka, ker se ti res fino zdi ob vsem upadu hormonov, da kdo misli nate user posted image - morda na domači naslov, ker če si v LJ le tri dni in se kot prvi dan šteje dan poroda, gre danes morda že domov?  Je treba preveriti. Naš mali zdaj ka rnaprej preklada enega kjuti delfinčka, ki sem ga dobila za prvega otročka s telegramom user posted image .

Denar lahko tudi nakažemo na tvoj TRR, cojka, če se ne uspemo vse dobit.

Lp,

živa

P.S.: Ne rodit pred mano, jaz bi tudi telegramček user posted image .

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
1.3.2010 11:00:12   
marjanaj
Telegram za nax jest sem čist za! user posted image In pa seveda obvezno mora biti zraven dodatek, ne samo cestitka, če ne je bolj brezveze! Se se pa strinjam z idejo od neke_noči da damo zraven kaksen bon. Ker vem, da ji ni uspelo vse zrihtati in nakupiti in ji bo bon sigurno zelo prav prisel!

voscilnica meni ni slaba tale: VOŠČILNICA LXGV10, 3 po vrsti na strani 3, ki ni pojoca, gor ima pa mladega kuzata. Ker vem, da bo kar nekaj teh dojenckov na voscilnicah dobila. user posted image . Zraven bi dodala bon za baby center za 40 € user posted image Bo to ok? Ce skupaj zberemo: cojka, neka_noč, krtkova, pupa, MaliMišek, petrca, bcljka, živa, marjanaj, pa sigurno bo za tudi še Aglaia. Torej nas je skupaj vsaj ene 10. Ce da vsaka ene 5 € (to sta tako ali tako samo dve tortici user posted image in mislim, da bi zmogle). Ce pa se nam pridruzi se kaksna srakica pri darilu, pa bodo lahko stroski nizji... Tako lahko komot posljemo nax cestitko in darilni bon za 40 €.

A se strinjate?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
1.3.2010 11:04:09   
živa
Joj, jaz bom zdajle izpadla škrta Gorenjka, ampak ... če bomo še drugim pošiljale telegrame z bonom, ko bodo rodile, bomo bankrotirale. Meni je bilo bistvo telegrama pozornost, ne darilo ... Če se odločite, bom seveda prispevala, ampak jaz sem bolj za kako malenkost.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
1.3.2010 11:08:00   
marjanaj
ah, sej ne bomo vsaki posiljale take telegrame... itak bomo potem pocasi zacele rojevati po tekocem traku user posted image aprila nas bo miljon in junija nas bo miljon user posted image . Sej bomo potem skupaj vozickale in se dobivale,

samo, nax je pa tole cisto presenetilo (in po moje ji ni bilo lahko) in vem, da ji bo taka pozornost naredila cisto veselje user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
1.3.2010 11:12:52   
Anonimen
Zivjo punce!

Hvala vsem za cestitke ob vselitvi! Super sem spala in ko sem se zbudila je bil tak soncek, da sem bila prav srecna. Imava pa ful velika okna v dnevni in kuhinji in ko sem zjutraj prisla me je skoraj kap kako slabo so pomita. Cist so flekasta. No, ko pridete na obisk, dobi vsaka eno okno za pomit user posted image

Sem vam rekla, da se bom zdaj bolj pogosto javljala. Ampak ce bo pa prepogosto pa spet nic ne bom naredila. Danes bom sprobala nov pralni stroj, da potem lahko stvari za knedeljcka zacnem prati. In kupovati user posted image

Za Nax se strinjam, da ji posljemo telegram,. Meni je vseeno kaksen je in kaj je zraven. Vesela bo v vsakem primeru! user posted image

Neka noc, jaz sem jutri ob 12 v porodnisnici LJ, ker imam dekompresijo. Kje (in kdaj) si pa ti? Bi sla na kavo v Storkljo? Mojo stevilko imas, tako da se komot zmeniva, ce bos imela cas. Cojka in Marjana, kdaj pa imata vidve dekompresijo?

Ful se veselim MS danes! Mi imamo ob 6 zvecer 2 tedna. Cojka in Sasa, vidve imata pa dopoldan, a ne? Kaj pa Krtkova in MM? Kako pa imata vidve? Krti, a si na bolniski?

Aja, se glede avtov, meni so ti "dostavni" ful grdi, ampak sem pa slisala, da so v redu za druzine glih zaradi drsnih vrat. Pa prtljaznike imajo velike pa poceni so. Ampak na zivce mi gre, da mi ga mati vsiljuje. Ah, celo nosecnost se ze pregovarjam z njo in ostalimi. Mogoce res hocejo samo pomagati, ampak ne maram tega, da mi vsi vsiljujejo svoje mnjenje. Pa vozicke. Pa knjige. Pa otroske sobe. Pa ... user posted image user posted image

Haha, kako sem jaz neumna. Sama sebe sem sposobna v slabo voljo spraviti user posted image user posted image
Grem na kavo pa neumita okna gledat. To bo se veselo user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 11:15:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
1.3.2010 11:33:40   
marjanaj
telegram, uf sem ugotovila, da je tut un kuza pojoc user posted image . Potem se pa strinjam s petrco, da sta LXN1 in LXN2 lepsa.
Za katero opcijo bi se odlocile:

1. cestitka + bon za BC za 40 € -> zberemo pa cca. 4,80 €
2. cestitka + igracka ribica -> zberemo po cca. 2,50 €

Sporocite, in za tisto, za katero se jih bo vec odlocilo, ji bomo poslale, a prav?
Cojka, ce bos ti tako dobra, bos lahko ti narocila? Potem ti pa na kavici vrnemo.
Ti imas vse podatke od nax.

Aglaia, jaz bom tudi na tistem koncu takrat. Pridem se jaz na kavo! Kdaj pa, prej ali kasneje? Sporoci.

Neposredna povezava do sporočila: 4097
1.3.2010 11:34:17   
sasa1975
OJLA,

mene tudi štejte pri telegramu  NAX in glede na to da nas je kar nekaj mislim da bi bil bon ok

COJKA ja se vidiva v MS danes ob 13.00

AGLAIA super sedaj si na svojem in si zmagala,če bos za kaksno dopoldansko kavo javi

KRTKOVA hvala za kontakt

vsem ostalim user posted image  lep sonček pozdravček in božajte busije

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 4098
1.3.2010 11:54:08   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
1. cestitka + bon za BC za 40 € -> zberemo pa cca. 4,80 €

Jaz sem za tole opcijo.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
1.3.2010 11:56:01   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

No, ko pridete na obisk, dobi vsaka eno okno za pomit user posted image

Neka noc, jaz sem jutri ob 12 v porodnisnici LJ, ker imam dekompresijo. Kje (in kdaj) si pa ti? Bi sla na kavo v Storkljo? Mojo stevilko imas, tako da se komot zmeniva, ce bos imela cas. Cojka in Marjana, kdaj pa imata vidve dekompresijo?

user posted image user posted image user posted image   ..... okno za pomit..... ja..... POTEM GREMO PA VSE RODIT!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

KAVICA jutri... SUPER!  V Leonišču bom malo po 10-i, ker moram še v laboratorij (jetrni testi, voda,...), nato CTG, ob 11.30 imam uro pri svoji g. Ne vem pa, do kdaj bom morala čakat. VSEKAKOR TE POKLIČEM - sicer pa imaš ti dekompresijo cca 40 minut (če se ne motim, neuser posted image ) .... in če ne bom še gotova, bom sestro vprašala koliko jih je še pred mano in bom, če bom lahko, skočila ven na kavico .. Lahko tudi v porodnišnici - pa še Nax pokličemo... user posted image A pride še katera sraka? Aja, a vam prinesem glavničke za temenca - sicer moram sploh pogledat katere ste mi naročile.... Pa Cojka, če boš ti tudi kaj tam - bi ti lahko dale dinarčke za telegram...  user posted image   Vse bi lahko zrihtale. 
Jaz bi šla pa še v Štorkljo kaj pojest - no, če in ko bom gotova pri g. Sigurno bom lačna ko volk. user posted image
A je dobra ideja? user posted image   Mislim resno.

Cojka zaradi mene je lahko telegram s čestitko in bonom za 40€, kot je predlagala Marjanaj. Če ne, sem pa pri drugi varianti tudi poleg. Mene štej zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?