Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 8:18:09
|
|
|
|
pupa*81
|
kanada, kanada, kanada, jeeee no sej vmes so se mi mal oči zapirale (kljub napetosti) sam me je možek skoz žgečkal če sm zaspala tako da bravo hokejistom za super tekmo pa bravo zame da sm celo vidla aglaia za vselitev taščo pa kr skenslaj, zdej nimaš časa ker se moraš aklimatizirat pa spoznat sosede cojka sladoled je na hitro zginu moj je sam čudno gledal kam sm vse spravla telegram I'm in! sam ne vem kdaj se bomo vidle no jutri imam pregled in če bo vse po sreči (aka če sm bila dovolj pridna s počivanjem) bom verjetno dobila free-pass iz hausaresta upam vsaj berlingotu pa mi pravimo gajbica katarinka ne se špilat s temi ježki... mi bo tipkovnica crknila od vse sline krtkova jagodni sok fructal, kaj češ druzga... pr meni kar deluje pa lep pozdrav mamici nax če jo boste obiskali!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 8:25:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro! Ko sem preletela RR so mi najprej v oči padli ježki in zdej se mi cedijo sline kot kakšnemu lačnemu psu . Jst sm tud gledala včeraj zvečer hokej in glede na to, da se ne spomnim konca sem očitno zaspala , sej si je verjetno kar oddahnil ko sem zaspala, ker sem postavljala vsa mogoča vprašanja in me je imel že sigurno poln kufr . Danes nisem ravno ogreta na delovno temperaturo ... sploh ne vem. če bi kej delala v službi, najraje bi se samo malo vrtela na stolu . Jst sm tud za telegram......super ideja živa!!!
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 1.3.2010 8:30:09 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 8:38:29
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Katrinka!!!! ja prosim, zelite madam IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj katrinka pazi se in ne pretiravaj. Zato pa imas da zdaj kaj naredi namesto tebe. Joj kolk je lahko bit pameten drugim, ko pa vem, da sem v bistvu jaz ista. Raje sama kaj naredim, preden se spravim dragemu razlagat, kaj bi rada da naredi tocno to - bom danes pocivala IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 katarinka ne se špilat s temi ježki... mi bo tipkovnica crknila od vse sline bom drugic vnaprej napovedala da daste slincke gor....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 8:40:27
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 katarinka ne se špilat s temi ježki... mi bo tipkovnica crknila od vse sline bom drugic vnaprej napovedala da daste slincke gor.... ta je pa dobra!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 8:45:51
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 katarinka ne se špilat s temi ježki... mi bo tipkovnica crknila od vse sline bom drugic vnaprej napovedala da daste slincke gor.... ta je pa dobra!!! ja le povej, sej mam že naštimane (pa ne zame, da ne bo pomote )
< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 1.3.2010 8:46:56 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2010 10:05:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 10:14:30
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka neka_noč - hvala, ker si me poklicala. Bom šla malo prečekirat. Danes sem med mojim bednim ležanjem malo po tel šarila in sem ene številke nekam prestavila. In ne vprašaj me kam? Tvojo imam shranjeno, ampak mi ne napiše imena Sem mislila, da me s kake druge cifre kličeš. Verjetno si mislila, da sem čisti čudak Da si čudak si nisem mislila. Te imam za pametno punco, AMPAK mi ni bilo v bistvu nič jasno.... pa imam sebe tudi za pametno punco. Upam, da najdeš. Ravnokar sem izvedela, da je sobica že prišla .... danes ali jutri nas že kličejo za dostavo. Dobro, da smo ta vikend pohiteli z barvanjem in je vse pripravljeno. Je bilo toliko dela, da sem danes čisto fertik. Pa moram še piškotke pečt (zadnjič), lase umit, pesjanko (še enkrat) ven peljat - dokler je še sonček,.... likat... Uf. Ne vem kako bom zmogla. Aglaia krasna novica za selitev in DA SI SE ZNEBILA TAŠČE. Tudi jaz se povabim k tebi.. Grška večerja ali pa sladoled, ali pa jagodni sok, ali pa.... karkoli bi pasalo, potem se pa čudim in jamram glede špeha med nogami... Čudno, ne? Ti kar reci kdaj - očitno pridemo! Komaj čakamo! Telegram za Nax - sem tudi za. Se bo pa treba zelo hitro organizirat, če ne, bo šla prej domov. Torej? Krtkova, MM lepo jo pozdravita danes! Pa naj poje svojega ježka.... Jutri sem pa jaz tam dop. - bi ji lahko prinesla kakšnega... samo sem dop. Bi se mogla švercat. Če vaju danes ulovijo, pa na primer mene jutri, jo bodo imeli poln kufer in jo bodo prej odpustili... (beri nagnali domov) .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 10:16:05
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Dobro juttro? A ni fajn tale sonček? Jaz sem čist polna energije. Sem bila s Čojko na sprehodu, je prišla blatna do ušes domov. Telegram - jaz lahko zrihtam. Samo povejte, ali damo kako pikopoko ali samo čestitko. Kakšen predlog za misel ... Karkoli. Glede na to, da nas je več, bi ji še kaj dodali zraven. Ne vem kaj, ker nimam kataloga oz. ne vem kaj imajo.... Edino priporočam, da ne bi dali glasbene čestitek - meni so šle prav na živce.... Ne vem no. Z odpiranjem sem druge motila...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2010 10:25:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2010 10:29:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 10:31:17
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka neka_noč - super za sobico telegram - meni so na strani 9 všeč ribica, sonček in slinček. http://www.posta.si//iframe.aspx?url=telegrami.posta.si/ Dajte si malo pogledat. ... nisem prišla do ribice, sončka, slinčka.... sem že pozabila na bone.... meni so pa boni najbolj všeč A vam bi bilo preveč? Mislim če bi dodale bon?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 10:34:24
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Voščilnica pa mi je všeč zadnja na prvi strani, če izberete čestitke za rojstvo. Meni je bila všeč pa LXG22 pa sem potem videla, da je "pojoča"... Meni je tudi zadnja ok.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 10:35:13
|
|
|
|
neka_noč
|
A zdaj samo midve tukaj chat-ava? Kje ste ostale?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 10:47:31
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč IZVIRNO SPOROČILO: cojka Voščilnica pa mi je všeč zadnja na prvi strani, če izberete čestitke za rojstvo. Meni je bila všeč pa LXG22 pa sem potem videla, da je "pojoča"... Meni je tudi zadnja ok. Jaz sem tudi bolj za nepojočo. Ampak tale pojoča LXG22 je ful luškana. Od nepojočih sta meni všeč LXN1 in LXN2. Za zraven pa ribico ali bon.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 10:49:17
|
|
|
|
pupa*81
|
tukiiii, sam na poti v kopalnico... si grem lase oprat meni bo ok, kar boste zbrale itak so ful kjuti stvari
< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 1.3.2010 10:50:10 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 10:54:40
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč A zdaj samo midve tukaj chat-ava? Kje ste ostale? Delamo, da lahko vidve lenobi čvekata . Hecam se, jaz se trudim, ker sem poguntala, da imam še en dober mesec do porodniške in še skoraj ves doktorat za napisat . Žal mi je, raje ne bom šla gledat darilc, ker se mi bo spet scufalo za otroškimi stvarmi - dobro, da se mi sezone križajo in lahko še kaj kupim ... Meni je vseeno, lahko damo kaj zraven, glavna je čestitka, ker se ti res fino zdi ob vsem upadu hormonov, da kdo misli nate - morda na domači naslov, ker če si v LJ le tri dni in se kot prvi dan šteje dan poroda, gre danes morda že domov? Je treba preveriti. Naš mali zdaj ka rnaprej preklada enega kjuti delfinčka, ki sem ga dobila za prvega otročka s telegramom . Denar lahko tudi nakažemo na tvoj TRR, cojka, če se ne uspemo vse dobit. Lp, živa P.S.: Ne rodit pred mano, jaz bi tudi telegramček .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 11:00:12
|
|
|
|
marjanaj
|
Telegram za nax jest sem čist za! In pa seveda obvezno mora biti zraven dodatek, ne samo cestitka, če ne je bolj brezveze! Se se pa strinjam z idejo od neke_noči da damo zraven kaksen bon. Ker vem, da ji ni uspelo vse zrihtati in nakupiti in ji bo bon sigurno zelo prav prisel! voscilnica meni ni slaba tale: VOŠČILNICA LXGV10, 3 po vrsti na strani 3, ki ni pojoca, gor ima pa mladega kuzata. Ker vem, da bo kar nekaj teh dojenckov na voscilnicah dobila. . Zraven bi dodala bon za baby center za 40 € Bo to ok? Ce skupaj zberemo: cojka, neka_noč, krtkova, pupa, MaliMišek, petrca, bcljka, živa, marjanaj, pa sigurno bo za tudi še Aglaia. Torej nas je skupaj vsaj ene 10. Ce da vsaka ene 5 € (to sta tako ali tako samo dve tortici in mislim, da bi zmogle). Ce pa se nam pridruzi se kaksna srakica pri darilu, pa bodo lahko stroski nizji... Tako lahko komot posljemo nax cestitko in darilni bon za 40 €. A se strinjate?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 11:04:09
|
|
|
|
živa
|
Joj, jaz bom zdajle izpadla škrta Gorenjka, ampak ... če bomo še drugim pošiljale telegrame z bonom, ko bodo rodile, bomo bankrotirale. Meni je bilo bistvo telegrama pozornost, ne darilo ... Če se odločite, bom seveda prispevala, ampak jaz sem bolj za kako malenkost.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 11:08:00
|
|
|
|
marjanaj
|
ah, sej ne bomo vsaki posiljale take telegrame... itak bomo potem pocasi zacele rojevati po tekocem traku aprila nas bo miljon in junija nas bo miljon . Sej bomo potem skupaj vozickale in se dobivale, samo, nax je pa tole cisto presenetilo (in po moje ji ni bilo lahko) in vem, da ji bo taka pozornost naredila cisto veselje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 11:12:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo punce! Hvala vsem za cestitke ob vselitvi! Super sem spala in ko sem se zbudila je bil tak soncek, da sem bila prav srecna. Imava pa ful velika okna v dnevni in kuhinji in ko sem zjutraj prisla me je skoraj kap kako slabo so pomita. Cist so flekasta. No, ko pridete na obisk, dobi vsaka eno okno za pomit Sem vam rekla, da se bom zdaj bolj pogosto javljala. Ampak ce bo pa prepogosto pa spet nic ne bom naredila. Danes bom sprobala nov pralni stroj, da potem lahko stvari za knedeljcka zacnem prati. In kupovati Za Nax se strinjam, da ji posljemo telegram,. Meni je vseeno kaksen je in kaj je zraven. Vesela bo v vsakem primeru! Neka noc, jaz sem jutri ob 12 v porodnisnici LJ, ker imam dekompresijo. Kje (in kdaj) si pa ti? Bi sla na kavo v Storkljo? Mojo stevilko imas, tako da se komot zmeniva, ce bos imela cas. Cojka in Marjana, kdaj pa imata vidve dekompresijo? Ful se veselim MS danes! Mi imamo ob 6 zvecer 2 tedna. Cojka in Sasa, vidve imata pa dopoldan, a ne? Kaj pa Krtkova in MM? Kako pa imata vidve? Krti, a si na bolniski? Aja, se glede avtov, meni so ti "dostavni" ful grdi, ampak sem pa slisala, da so v redu za druzine glih zaradi drsnih vrat. Pa prtljaznike imajo velike pa poceni so. Ampak na zivce mi gre, da mi ga mati vsiljuje. Ah, celo nosecnost se ze pregovarjam z njo in ostalimi. Mogoce res hocejo samo pomagati, ampak ne maram tega, da mi vsi vsiljujejo svoje mnjenje. Pa vozicke. Pa knjige. Pa otroske sobe. Pa ... Haha, kako sem jaz neumna. Sama sebe sem sposobna v slabo voljo spraviti Grem na kavo pa neumita okna gledat. To bo se veselo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2010 11:15:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 11:33:40
|
|
|
|
marjanaj
|
telegram, uf sem ugotovila, da je tut un kuza pojoc . Potem se pa strinjam s petrco, da sta LXN1 in LXN2 lepsa. Za katero opcijo bi se odlocile: 1. cestitka + bon za BC za 40 € -> zberemo pa cca. 4,80 € 2. cestitka + igracka ribica -> zberemo po cca. 2,50 € Sporocite, in za tisto, za katero se jih bo vec odlocilo, ji bomo poslale, a prav? Cojka, ce bos ti tako dobra, bos lahko ti narocila? Potem ti pa na kavici vrnemo. Ti imas vse podatke od nax. Aglaia, jaz bom tudi na tistem koncu takrat. Pridem se jaz na kavo! Kdaj pa, prej ali kasneje? Sporoci.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 11:34:17
|
|
|
|
sasa1975
|
OJLA, mene tudi štejte pri telegramu NAX in glede na to da nas je kar nekaj mislim da bi bil bon ok COJKA ja se vidiva v MS danes ob 13.00 AGLAIA super sedaj si na svojem in si zmagala,če bos za kaksno dopoldansko kavo javi KRTKOVA hvala za kontakt vsem ostalim lep sonček pozdravček in božajte busije
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 11:54:08
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj 1. cestitka + bon za BC za 40 € -> zberemo pa cca. 4,80 € Jaz sem za tole opcijo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 11:56:01
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia No, ko pridete na obisk, dobi vsaka eno okno za pomit Neka noc, jaz sem jutri ob 12 v porodnisnici LJ, ker imam dekompresijo. Kje (in kdaj) si pa ti? Bi sla na kavo v Storkljo? Mojo stevilko imas, tako da se komot zmeniva, ce bos imela cas. Cojka in Marjana, kdaj pa imata vidve dekompresijo? ..... okno za pomit..... ja..... POTEM GREMO PA VSE RODIT!!! KAVICA jutri... SUPER! V Leonišču bom malo po 10-i, ker moram še v laboratorij (jetrni testi, voda,...), nato CTG, ob 11.30 imam uro pri svoji g. Ne vem pa, do kdaj bom morala čakat. VSEKAKOR TE POKLIČEM - sicer pa imaš ti dekompresijo cca 40 minut (če se ne motim, ne ) .... in če ne bom še gotova, bom sestro vprašala koliko jih je še pred mano in bom, če bom lahko, skočila ven na kavico .. Lahko tudi v porodnišnici - pa še Nax pokličemo... A pride še katera sraka? Aja, a vam prinesem glavničke za temenca - sicer moram sploh pogledat katere ste mi naročile.... Pa Cojka, če boš ti tudi kaj tam - bi ti lahko dale dinarčke za telegram... Vse bi lahko zrihtale. Jaz bi šla pa še v Štorkljo kaj pojest - no, če in ko bom gotova pri g. Sigurno bom lačna ko volk. A je dobra ideja? Mislim resno. Cojka zaradi mene je lahko telegram s čestitko in bonom za 40€, kot je predlagala Marjanaj. Če ne, sem pa pri drugi varianti tudi poleg. Mene štej zraven.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?