|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
26.2.2010 10:32:05   
neka_noč
Krti ti ga spet pokaš! user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
26.2.2010 10:33:00   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Krti ti ga spet pokaš! user posted image

s čim??user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
26.2.2010 10:38:20   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

MaliMišek user posted image  ne ne bom prevazala se naokoli medvedka ~ ceprav res komaj cakam, da uporabim vozicek ~ ker se mi predvsem ne bi dalo nesti trenutno vozicka peš iz 4. nadstropja user posted image  lenoba lena.... user posted image

MM & krtkova tut če pozabita iti v MŠ, da ne bosta pozabile še zame eno kopijo predavanj user posted image  Pa mislim, da je prvic res ob 18h, vsaj pri nas je bilo tako, nato pa so naprej predavanja ob 18:15...

user posted image user posted image user posted image za zadnji dan službe (uradno)....da se ne boš pozabila oglasit, ko boš pršla kej pogledat v službo user posted image .

Marjanaj a nimate dvigala? No midva sva tudi v 4. nasdtropju, v bloku pa ni dvigala....in bomo voziček tovorili samo enkrat, ker ga bomo potem, dokler nam ga šač ne ukradejo user posted image , puščala v prostoru, ki je namenjen samo vozičkom. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

ha ha ha, kok sm se nasmejala!! Ja, 3  smo iz iste firme, še dobr, da je firma veeeelika in da z našim odhodom v porodniško ne bo propadla!!

neka noč - sam da sm ti všeč!!!

No, naš avto je dokončno potrjen in naročen!!!

MM in jaz se bova najprej stenstali na vhodu v porodnišnico, potem bova rojevali in se drli iz ene sobe v drugo, potem bova zahtevali, da sva skupaj v sobi in naročili pico (in en šampanjc), otroke bova dali pa kakšni cimri, da jih mal varuje.

Umrla od smeha, ko sem prebrala zadnji odstavek user posted image user posted image user posted image . Jst si naju kr predstavlam in umiram od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
26.2.2010 10:44:44   
neka_noč
Krti - z zadnjim odstavkom - kot ti je napisala MM . user posted image

Zdaj pa grem, res grem... user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
26.2.2010 11:11:14   
sasa1975
čvek čvek čvek....
namesto dnevnega časopisja rumenih strani pa berem R

lepo da tipkate
kdaj se kej vidimo?

lep vikend,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
26.2.2010 11:18:40   
krtkova
ok, zdej štekam, kaj je tko smešno. Ker men najprej ni bilo, sm samo opisala REALNO situacijo, ki se bo dogajal konec maja!

sem moram pa neki pohvalit; v zadnjih 10 dneh se nisem NIČ zredila!!user posted image user posted image user posted image  Ker prej je šlo pa dnevno gor!! Sm pa na žalost na +10user posted image user posted image , tko, da še dobr, da se je vsaj malo zdaj ustavilo.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
26.2.2010 11:19:21   
krtkova
Zdaj pa grem, res grem... user posted image

pejt pejt, da nam glavničkov ne prodajo!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
26.2.2010 11:24:22   
marjanaj
neka_noč odlicno! potem nisem bila prepozna user posted image  zdej boš pa vse glavničke pobrala user posted image

uf ja user posted image  krtkova user posted image  ti pa res vse opazis, jest tega že nebi user posted image  božičkov res nisem vidla, vozičkov pa kar ene par user posted image user posted image user posted image

Mali Mišek v teh nasih litostrojskih blokih v Šiški ni dvigal pa so vsa 4 ali 5 nadstropna. Takrat je veljalo se pravilo, da ce ima blok manj kot 5 nadstropij dvigalo ni nujno. Ah ja, kaj cmo. Bo pa vozicek potem vedno v avtu, zato smo pa kupili vecjega user posted image  Tudi v klet ga ne morem vozit, ker so tudi do tja stopnice in še polno je koles, tako, da ne bi imela kje vozicek pustit user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
26.2.2010 11:36:09   
MaliMišek
Krtkova user posted image user posted image user posted image da se nisi zredila, jst sm se pa, pa sem to na zadnjem pregledu zamočala...sej je bla smo ena kilca user posted image .

Marjanaj naši bloki so res bedni user posted image ... haloooo ... kaj pa mladim družinam bit prjazen pa to user posted image

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 26.2.2010 11:44:20 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
26.2.2010 12:33:34   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

bcljka - a takole uživaš na faksuuser posted image . No, fajn da si našla recept za spanjeuser posted image
A tok zgodaj imate faks?user posted image user posted image user posted image user posted image

ob 7:00!!! sej zato pa pizdim če ne spim ker tud če zaspim pol kasnej morm itak že vstat in it... glupo ane?! user posted image sej pol sm pa frej in potem morm še popoldne nazaj user posted image

sva bla pa zdeh v vrtcu in sm se eno uro na poganjalčku (glih mi gre rit notr user posted image user posted image user posted image ) gor pa dol podila z dveletniki... pa še kocke sm sestavlala... pa še korenček smo jedl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
26.2.2010 13:48:29   
petrca2507
Mali Mišek v teh nasih litostrojskih blokih v Šiški ni dvigal pa so vsa 4 ali 5 nadstropna. Takrat je veljalo se pravilo, da ce ima blok manj kot 5 nadstropij dvigalo ni nujno. Ah ja, kaj cmo. Bo pa vozicek potem vedno v avtu, zato smo pa kupili vecjega user posted image  Tudi v klet ga ne morem vozit, ker so tudi do tja stopnice in še polno je koles, tako, da ne bi imela kje vozicek pustit user posted image

Ne samo, da delava v isti firmi, še privat sva skor sosedi user posted image  --- jaz sem na drugi strani, na Šišenski. Tud nimamo dvigal, ampak sva k sreč v visokem pritličju. Do rojstva pa upam, da bova že drugje.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
26.2.2010 13:53:55   
neka_noč
.... da vam sporočim, da SEM DOBILA glavničke. user posted image   Mislim, da je ostal samo še eden. user posted image   Zakačila sem kar prodajalko, ker jih nisem našla... ona tudi ne.... je morala klicat kje in če jih sploh imajo... ko sva jih s skupnimi očmi zagledali.... je pa pribila, če so za enkratno uporabo user posted image  user posted image Na koncu sva se obe smejali, bila pa je tudi hvaležna, da se je nekaj novega naučila, ker ni vedela da to obstaja - pa tudi že ima enega otroka. user posted image
Skratka - dobile smo jih. Jeee! Upam, da jih kljub vsemu ne bomo rabile...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
26.2.2010 14:00:08   
krtkova
Neka noč -ti si zakon!!!!!!!! user posted image user posted image  Kolk stanejo, da ti prinesemo denarčka naslednjič!!! Če so za enkratno uporabo, jih vzamem 100!! ha ha user posted image user posted image

MM; samo v vednost; marjanaj je samo v naši stavbi zaposlena, ni ista firma!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
26.2.2010 14:06:09   
MaliMišek

Sej jst to vem user posted image ... pomoje je Petrca pisala o tem ...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
26.2.2010 14:08:46   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Sej jst to vem user posted image ... pomoje je Petrca pisala o tem ...

Vem, da je marjanaj samo v isti stavbi, dela pa za drugo firmo. Ampak jo imam za "našo" user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3965
26.2.2010 14:27:33   
krtkova
mm - se opravičujem.user posted image

Ja ja, naša je pa itak!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
26.2.2010 14:44:30   
MaliMišek
Krtkova ni panike user posted image ... sej sm bla tolk zmedena, k smo tolk klepetale s Petrco, da nisem več vedla kaj sem kje napisala user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
26.2.2010 15:05:06   
marjanaj
petrca a res? a tolk blizu sva doma user posted image  Vidis kolk je svet majhen. A to vajino stanovanje bosta pa prodala? Koliko pa je veliko?

neka_noč user posted image  3 x hura zate user posted image  ti si res zakon! Jaz bi jih sigurno iskala k zmešana user posted image  user posted image

MM & krtkova & petrca pa lepo je bit "naša" se kr fino počutim user posted image

bcljka kaj si pa ti delala v vrtcu? user posted image  a ze treniras za Piko, kam jo bos dala?

Neposredna povezava do sporočila: 3968
26.2.2010 15:21:15   
bcljka

.... da vam sporočim, da SEM DOBILA glavničke. user posted image   Mislim, da je ostal samo še eden. user posted image   Zakačila sem kar prodajalko, ker jih nisem našla... ona tudi ne.... je morala klicat kje in če jih sploh imajo... ko sva jih s skupnimi očmi zagledali.... je pa pribila, če so za enkratno uporabo user posted image  user posted image Na koncu sva se obe smejali, bila pa je tudi hvaležna, da se je nekaj novega naučila, ker ni vedela da to obstaja - pa tudi že ima enega otroka. user posted image
Skratka - dobile smo jih. Jeee! Upam, da jih kljub vsemu ne bomo rabile...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neka_noč, ti si zakon!! dons boš za nagrado sigurno dobr spala user posted image user posted image user posted image

bcljka kaj si pa ti delala v vrtcu? user posted image a ze treniras za Piko, kam jo bos dala?

šla sva na obisk k moji tašči oziroma Nejčevi mami user posted image sej greva velikrat... sam jst ponavad nism tko razpoložena za igranje k dons... sm bla glavna atrakcija user posted image user posted image user posted image da ne govorim kok se je Nejc smeju k sm spravla rit na poganjalnik user posted image Pika bo pa itak v ta vrtec hodila... mamo že vzgojitlco zbrano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
26.2.2010 15:31:14   
petrca2507
petrca a res? a tolk blizu sva doma user posted image  Vidis kolk je svet majhen. A to vajino stanovanje bosta pa prodala? Koliko pa je veliko?

Stanovanje je od partnerjeve babice in je veliko 43 m2 (brez kleti in garaže). Zdej je sicer pisano na partnerjevo mami, ampak je v pogodbi napisano, da se stanovanja ne prodaja, dokler je babi živa. Midva ji trenutno nekaj doplačujeva za stroške v domu, ki so veliiiiko nižji od katerekoli najemnine.
Ko se bova midva preselila, pride v to stanovanje partnerjev brat. On naju bo tud delno izplačal, ker bova vse tam pustila. Jst bi rada imela novo opremo v novi bajti user posted image  , čeprov sva stanovanje opremljala pred 4 leti. Not je bila od opreme kuhinja (tukaj sva zamenjala 1 omarico, hladilnik in kupila pomivalni stroj) in kopalnica (kupila sva omarce in pralni stroj).

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Krtkova ni panike user posted image ... sej sm bla tolk zmedena, k smo tolk klepetale s Petrco, da nisem več vedla kaj sem kje napisala user posted image

Jst sm tud komej vsemu sledila. Na eni strani vama, na drugi strani mojmu, ki mi je preko Google Talk-a pisal, potem sem še RR brala, pa sodelavcu odgovarjala. Zanimivo, da sem vsem pravilno odgovorila in nisem nič pomešala user posted image  user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
26.2.2010 16:42:56   
bcljka
kje pa je nax danes??! nč se še ni javla user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
26.2.2010 18:06:22   
marjanaj
bcljka v katerem vrtcu pa dela tvoja tašča? A si ti hodila v ta naš vrtec na Kodeljevem? Jaz sem razmišljala, da bi dala prošnjo tudi v ta vrtec. Glede na to, da je moj delavnik od 9h do 17h, je full dolga, da je mali toliko casa v vrtcu. Če pa bi bil na Kodeljevem, pa bi ga mogoce lahko sla kdaj moja mami iskat... Kaj pa vem...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
26.2.2010 18:12:53   
anajrim
Punce, jaz sem imela danes morfologijo in bomo imeli še enega user posted image . Videti je zdrav le slikati se ni pustil...

LP

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
26.2.2010 18:18:03   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Punce, jaz sem imela danes morfologijo in bomo imeli še enega user posted image . Videti je zdrav le slikati se ni pustil...

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamuser posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
26.2.2010 18:25:47   
bcljka

bcljka v katerem vrtcu pa dela tvoja tašča? A si ti hodila v ta naš vrtec na Kodeljevem? Jaz sem razmišljala, da bi dala prošnjo tudi v ta vrtec. Glede na to, da je moj delavnik od 9h do 17h, je full dolga, da je mali toliko casa v vrtcu. Če pa bi bil na Kodeljevem, pa bi ga mogoce lahko sla kdaj moja mami iskat... Kaj pa vem...

ubistvu jst sm mela varuško in nisem hodila v vrtec... dokler si ga nisem sama izborila... k sm se obesla na ograjo od vrtca in jokala tok časa da so me pol vpisal user posted image user posted image user posted image pa še to sm bla pol sam do kosila... user posted image

tko da moj otrok gre definitivno v vrtec in to že v jasli! še posebi k vidm kok se majo fajn pa kok uživajo! user posted image user posted image user posted image tašča dela v vrtcu Penejped enota Zalog... tko da Pika bo tja hodila... pa tud fajn je k jo bo babica loh vzela če midva ne bova mogla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......