Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 10:32:05
|
|
|
|
neka_noč
|
Krti ti ga spet pokaš!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 10:33:00
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Krti ti ga spet pokaš! s čim??
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 10:38:20
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj MaliMišek ne ne bom prevazala se naokoli medvedka ~ ceprav res komaj cakam, da uporabim vozicek ~ ker se mi predvsem ne bi dalo nesti trenutno vozicka peš iz 4. nadstropja lenoba lena.... MM & krtkova tut če pozabita iti v MŠ, da ne bosta pozabile še zame eno kopijo predavanj Pa mislim, da je prvic res ob 18h, vsaj pri nas je bilo tako, nato pa so naprej predavanja ob 18:15... za zadnji dan službe (uradno)....da se ne boš pozabila oglasit, ko boš pršla kej pogledat v službo . Marjanaj a nimate dvigala? No midva sva tudi v 4. nasdtropju, v bloku pa ni dvigala....in bomo voziček tovorili samo enkrat, ker ga bomo potem, dokler nam ga šač ne ukradejo , puščala v prostoru, ki je namenjen samo vozičkom. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ha ha ha, kok sm se nasmejala!! Ja, 3 smo iz iste firme, še dobr, da je firma veeeelika in da z našim odhodom v porodniško ne bo propadla!! neka noč - sam da sm ti všeč!!! No, naš avto je dokončno potrjen in naročen!!! MM in jaz se bova najprej stenstali na vhodu v porodnišnico, potem bova rojevali in se drli iz ene sobe v drugo, potem bova zahtevali, da sva skupaj v sobi in naročili pico (in en šampanjc), otroke bova dali pa kakšni cimri, da jih mal varuje. Umrla od smeha, ko sem prebrala zadnji odstavek . Jst si naju kr predstavlam in umiram od smeha .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 10:44:44
|
|
|
|
neka_noč
|
Krti - z zadnjim odstavkom - kot ti je napisala MM . Zdaj pa grem, res grem...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 11:11:14
|
|
|
|
sasa1975
|
čvek čvek čvek.... namesto dnevnega časopisja rumenih strani pa berem R lepo da tipkate kdaj se kej vidimo? lep vikend,
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 11:18:40
|
|
|
|
krtkova
|
ok, zdej štekam, kaj je tko smešno. Ker men najprej ni bilo, sm samo opisala REALNO situacijo, ki se bo dogajal konec maja! sem moram pa neki pohvalit; v zadnjih 10 dneh se nisem NIČ zredila!! Ker prej je šlo pa dnevno gor!! Sm pa na žalost na +10 , tko, da še dobr, da se je vsaj malo zdaj ustavilo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 11:19:21
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Zdaj pa grem, res grem... pejt pejt, da nam glavničkov ne prodajo!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 11:24:22
|
|
|
|
marjanaj
|
neka_noč odlicno! potem nisem bila prepozna zdej boš pa vse glavničke pobrala uf ja krtkova ti pa res vse opazis, jest tega že nebi božičkov res nisem vidla, vozičkov pa kar ene par Mali Mišek v teh nasih litostrojskih blokih v Šiški ni dvigal pa so vsa 4 ali 5 nadstropna. Takrat je veljalo se pravilo, da ce ima blok manj kot 5 nadstropij dvigalo ni nujno. Ah ja, kaj cmo. Bo pa vozicek potem vedno v avtu, zato smo pa kupili vecjega Tudi v klet ga ne morem vozit, ker so tudi do tja stopnice in še polno je koles, tako, da ne bi imela kje vozicek pustit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 11:36:09
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova da se nisi zredila, jst sm se pa, pa sem to na zadnjem pregledu zamočala...sej je bla smo ena kilca . Marjanaj naši bloki so res bedni ... haloooo ... kaj pa mladim družinam bit prjazen pa to
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 26.2.2010 11:44:20 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 12:33:34
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka bcljka - a takole uživaš na faksu . No, fajn da si našla recept za spanje A tok zgodaj imate faks? ob 7:00!!! sej zato pa pizdim če ne spim ker tud če zaspim pol kasnej morm itak že vstat in it... glupo ane?! sej pol sm pa frej in potem morm še popoldne nazaj sva bla pa zdeh v vrtcu in sm se eno uro na poganjalčku (glih mi gre rit notr ) gor pa dol podila z dveletniki... pa še kocke sm sestavlala... pa še korenček smo jedl
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 13:48:29
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj Mali Mišek v teh nasih litostrojskih blokih v Šiški ni dvigal pa so vsa 4 ali 5 nadstropna. Takrat je veljalo se pravilo, da ce ima blok manj kot 5 nadstropij dvigalo ni nujno. Ah ja, kaj cmo. Bo pa vozicek potem vedno v avtu, zato smo pa kupili vecjega Tudi v klet ga ne morem vozit, ker so tudi do tja stopnice in še polno je koles, tako, da ne bi imela kje vozicek pustit Ne samo, da delava v isti firmi, še privat sva skor sosedi --- jaz sem na drugi strani, na Šišenski. Tud nimamo dvigal, ampak sva k sreč v visokem pritličju. Do rojstva pa upam, da bova že drugje.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 13:53:55
|
|
|
|
neka_noč
|
.... da vam sporočim, da SEM DOBILA glavničke. Mislim, da je ostal samo še eden. Zakačila sem kar prodajalko, ker jih nisem našla... ona tudi ne.... je morala klicat kje in če jih sploh imajo... ko sva jih s skupnimi očmi zagledali.... je pa pribila, če so za enkratno uporabo Na koncu sva se obe smejali, bila pa je tudi hvaležna, da se je nekaj novega naučila, ker ni vedela da to obstaja - pa tudi že ima enega otroka. Skratka - dobile smo jih. Jeee! Upam, da jih kljub vsemu ne bomo rabile...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 14:00:08
|
|
|
|
krtkova
|
Neka noč -ti si zakon!!!!!!!! Kolk stanejo, da ti prinesemo denarčka naslednjič!!! Če so za enkratno uporabo, jih vzamem 100!! ha ha MM; samo v vednost; marjanaj je samo v naši stavbi zaposlena, ni ista firma!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 14:06:09
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM; samo v vednost; marjanaj je samo v naši stavbi zaposlena, ni ista firma! Sej jst to vem ... pomoje je Petrca pisala o tem ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 14:08:46
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM; samo v vednost; marjanaj je samo v naši stavbi zaposlena, ni ista firma! Sej jst to vem ... pomoje je Petrca pisala o tem ... Vem, da je marjanaj samo v isti stavbi, dela pa za drugo firmo. Ampak jo imam za "našo"
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 14:27:33
|
|
|
|
krtkova
|
mm - se opravičujem. Ja ja, naša je pa itak!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 14:44:30
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova ni panike ... sej sm bla tolk zmedena, k smo tolk klepetale s Petrco, da nisem več vedla kaj sem kje napisala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 15:05:06
|
|
|
|
marjanaj
|
petrca a res? a tolk blizu sva doma Vidis kolk je svet majhen. A to vajino stanovanje bosta pa prodala? Koliko pa je veliko? neka_noč 3 x hura zate ti si res zakon! Jaz bi jih sigurno iskala k zmešana MM & krtkova & petrca pa lepo je bit "naša" se kr fino počutim bcljka kaj si pa ti delala v vrtcu? a ze treniras za Piko, kam jo bos dala?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 15:21:15
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč .... da vam sporočim, da SEM DOBILA glavničke. Mislim, da je ostal samo še eden. Zakačila sem kar prodajalko, ker jih nisem našla... ona tudi ne.... je morala klicat kje in če jih sploh imajo... ko sva jih s skupnimi očmi zagledali.... je pa pribila, če so za enkratno uporabo Na koncu sva se obe smejali, bila pa je tudi hvaležna, da se je nekaj novega naučila, ker ni vedela da to obstaja - pa tudi že ima enega otroka. Skratka - dobile smo jih. Jeee! Upam, da jih kljub vsemu ne bomo rabile... neka_noč, ti si zakon!! dons boš za nagrado sigurno dobr spala IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj bcljka kaj si pa ti delala v vrtcu? a ze treniras za Piko, kam jo bos dala? šla sva na obisk k moji tašči oziroma Nejčevi mami sej greva velikrat... sam jst ponavad nism tko razpoložena za igranje k dons... sm bla glavna atrakcija da ne govorim kok se je Nejc smeju k sm spravla rit na poganjalnik Pika bo pa itak v ta vrtec hodila... mamo že vzgojitlco zbrano
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 15:31:14
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj petrca a res? a tolk blizu sva doma Vidis kolk je svet majhen. A to vajino stanovanje bosta pa prodala? Koliko pa je veliko? Stanovanje je od partnerjeve babice in je veliko 43 m2 (brez kleti in garaže). Zdej je sicer pisano na partnerjevo mami, ampak je v pogodbi napisano, da se stanovanja ne prodaja, dokler je babi živa. Midva ji trenutno nekaj doplačujeva za stroške v domu, ki so veliiiiko nižji od katerekoli najemnine. Ko se bova midva preselila, pride v to stanovanje partnerjev brat. On naju bo tud delno izplačal, ker bova vse tam pustila. Jst bi rada imela novo opremo v novi bajti , čeprov sva stanovanje opremljala pred 4 leti. Not je bila od opreme kuhinja (tukaj sva zamenjala 1 omarico, hladilnik in kupila pomivalni stroj) in kopalnica (kupila sva omarce in pralni stroj). IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova ni panike ... sej sm bla tolk zmedena, k smo tolk klepetale s Petrco, da nisem več vedla kaj sem kje napisala Jst sm tud komej vsemu sledila. Na eni strani vama, na drugi strani mojmu, ki mi je preko Google Talk-a pisal, potem sem še RR brala, pa sodelavcu odgovarjala. Zanimivo, da sem vsem pravilno odgovorila in nisem nič pomešala
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 16:42:56
|
|
|
|
bcljka
|
kje pa je nax danes??! nč se še ni javla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 18:06:22
|
|
|
|
marjanaj
|
bcljka v katerem vrtcu pa dela tvoja tašča? A si ti hodila v ta naš vrtec na Kodeljevem? Jaz sem razmišljala, da bi dala prošnjo tudi v ta vrtec. Glede na to, da je moj delavnik od 9h do 17h, je full dolga, da je mali toliko casa v vrtcu. Če pa bi bil na Kodeljevem, pa bi ga mogoce lahko sla kdaj moja mami iskat... Kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 18:12:53
|
|
|
|
anajrim
|
Punce, jaz sem imela danes morfologijo in bomo imeli še enega . Videti je zdrav le slikati se ni pustil... LP
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 18:18:03
|
|
|
|
Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Punce, jaz sem imela danes morfologijo in bomo imeli še enega . Videti je zdrav le slikati se ni pustil... LP Čestitam
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 26.2.2010 18:25:47
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj bcljka v katerem vrtcu pa dela tvoja tašča? A si ti hodila v ta naš vrtec na Kodeljevem? Jaz sem razmišljala, da bi dala prošnjo tudi v ta vrtec. Glede na to, da je moj delavnik od 9h do 17h, je full dolga, da je mali toliko casa v vrtcu. Če pa bi bil na Kodeljevem, pa bi ga mogoce lahko sla kdaj moja mami iskat... Kaj pa vem... ubistvu jst sm mela varuško in nisem hodila v vrtec... dokler si ga nisem sama izborila... k sm se obesla na ograjo od vrtca in jokala tok časa da so me pol vpisal pa še to sm bla pol sam do kosila... tko da moj otrok gre definitivno v vrtec in to že v jasli! še posebi k vidm kok se majo fajn pa kok uživajo! tašča dela v vrtcu Penejped enota Zalog... tko da Pika bo tja hodila... pa tud fajn je k jo bo babica loh vzela če midva ne bova mogla...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......