neka_noč
|
Krtkova piškotke pečem. So že spečeni.. Zdaj se hladijo. Žal ne grem nič tam mimo, bi ti jih pa sigurno dostavila - drugače. Grem v Medvode. Cojka ok, potem ne bom komplicirala glede denarja. Veš, spomnim se časov kako sva midva hodila v Avstrijo in sva imela tisoč in sto stvari za prinest za druge.... Zato. Dobro, tistih cca 10€ vem da ni problem založiti, a vseeno... Saj me razumeš. Uživajta in srečno/varno vožnjo. Plavi orkestar - ful bi šla.... Žal pa ne grem. Sva pa danes zvedela za Pokljuko in bi ful šla, pa sva klicala, a je vse zasedeno. No, razen, v kolikor kdo odpove - v čet. še pokličeva. So ravno počitnice.... Ampak šla bi pa res ZELO rada. Je pa moj prej "prbil" kam bova pa dala Nikito? Sem čisto pozabila nanjo- joj, kaka pasja mama sem Uboga "kitka". Kg - punce jaz sem že krepko čez 70 ! Sem že štartala s preveč kg. Saj sem šla potem 4 kg dol, a kaj ko zdaj že drvim proti 80 Ko sem šla rodit Luka sem jih imela 85!!! To nosečnost sem se bistveno manj zredila, a štartala s preveč kg in tako potem pravijo, da se , v kolikor štartaš z nekoliko prekomerno težo, ne smeš preveč zrediti (beri se moraš manj rediti). Mene je kar groza. Sicer se poskušam ne sekirat, a.... je težko. Že zdaj se počutim ko en kit, ali pa slonica. Moj mi v hecu reče, da sem njegova matica Mu bom dala matico - me je on tako naredil! Pa njegov obseg trebuha je bil do nedavnega večji od mojega!!!! Nick name-i; to pa res opazim. (Samo potem pozabim katerea je kaj napisala. ) Meni gre blazno na živce tudi ko npr. vidim napačno napisano (npr. kaki reklami) z , moralo pa bi pisati s.... Če me razumete. Krtkova Omega-3 je odlična zadeva za srce, možgane, spomin, razvoj ploda v maternici, ker vsebuje tudi folno kislino,... in lahko se jemlje tudi med . Sem ga v prejšnji nosečnosti jemala redno - zato pa imam tako pametnega otroka. No, malo heca mora bit - a je sigurno vplivalo na razvoj njegovih možgančkov. Upam, da ta sedaj, ker nisem jemala tega, ne bo kaj prikrajšan. Omego - 3 sem jemala tudi po srčni operaciji ; takrat sem imela strašne težave s spominom. Zaradi anestezije. Za Bilobil pa ne vem če lahko jemo sedaj. Drugače pa so Omega -3 bogate nenasičene maščobne kisline, ki so sicer dosegljive v ribah (losos, postrv, sardele, skuša, slanik). Če bi pa res katera želela to naročit naj pove. Razlika je namreč ali jemlješ naravne ali pa "umetne" (narejene v laboratoriju) vitamine oz. dodatke k prehrani. Nutrilite prehranska dopolnila k prehrani so naravna. (Pa tudi preverjena. Njihov proces je od vzgoje npr. rastline, pa vse do končne predelave. Kot tudi ne uporabljajo nevarnih pesticidov - uporabljajo naravne sovražnike; npr. pikapolonice, bogomoljke,.. , pa za rahlanje zemlje kalifornijske deževnike,... Nič pesticidov. ) Vsebujejo pa še fitohranila, česar pri sintetičnih pripravkih ni. Prehrana je danes žal zelo osiromašena. Joj, sem se razpisala o vit. . Mene se res ne da ustavit.
|