|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
5.2.2010 9:25:04   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

mkbk je bila enkrat tud že mkbik,

Ti bi tale nick lahko prodala McDonaldsu!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
5.2.2010 9:26:46   
MaliMišek
user posted image user posted image user posted image

Zdej ko vidim kako ga "serjete" se ne sekiram več...ko sem pa ugotovila da sem te preimenovala sem pa skoraj zakuhala user posted image user posted image user posted image in padla iz stola user posted image

Itak ga pa od kar sem noseča serjem na večih področjih.....bravo jst user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
5.2.2010 9:27:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

mkbk je bila enkrat tud že mkbik,

Ti bi tale nick lahko prodala McDonaldsu!!user posted image

user posted image user posted image user posted image in nagrado delila s tabo a ne, zato ker si mi predlagala. Ne nič ti ne dam, vse bom sama pojedla (če mi bojo ponudil hrano seveda)

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
5.2.2010 9:27:36   
neka_noč
No, bom povedala/napisala.... Mislim pa, da ni bilo odkrito...user posted image   Misliti se pravi nič vedeti. user posted image   Ena te je preimenovala v Krkovo. user posted image   Pa še na Krku si bila, ne? Al sem zdaj jaz to zamešalauser posted image Sicer pa ne bi bilo nič čudnega.... a ne Krtkova?user posted image user posted image user posted image user posted image  
Res, midve si zasluživa nagrado! user posted image Za pozabljivost. Sem ravno mojemu rekla, da si moram nabavit Omego-3 , ker ta mi pa res pomaga pri spominu - a kaj ko ga vedno pozabim naročiti. user posted image   Brez heca. Ga bom naročila. Samo še naročila (ostala) zberem. user posted image
Veste punce, prej sem imela neverjeten spomin, zdaj, v nosečnosti pa je brez primere. No, edino Krtkova mi konkurira. user posted image user posted image user posted image Bravo midve! user posted image

MaliMišek ne vem če je bila tvoja napaka.... user posted image user posted image user posted image Od ene pač... Bodo druge punce bolj vedele. user posted image   Glede branja pa je res tako kot si napisala. Sem pa bila pozorna na napačen napis ravno zato, ker se mi je zdelo domiselno - Krk, nato pa Krkova.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
5.2.2010 9:29:23   
krtkova
MaliMišek  - a ti to resno????? user posted image Joj, bogica, mislim, da se ti nikakor ne bi bilo treba tko zasekirati!!!

nax - jst sm zdej itak na dieti od danes zjutraj!! me ne gane mcdonald (sem pa vanj skor zavila v sredo po telovadbi. Sem zadnje atome energije vložila v to, da NISM zavila tja!!)user posted image user posted image

Jst hočm "nov" avto!!!!! user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
5.2.2010 9:31:18   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

No, bom povedala/napisala.... Mislim pa, da ni bilo odkrito...user posted image   Misliti se pravi nič vedeti. user posted image   Ena te je preimenovala v Krkovo. user posted image   Pa še na Krku si bila, ne? Al sem zdaj jaz to zamešalauser posted image Sicer pa ne bi bilo nič čudnega.... a ne Krtkova?user posted image user posted image user posted image user posted image  
Res, midve si zasluživa nagrado! user posted image Za pozabljivost. Sem ravno mojemu rekla, da si moram nabavit Omego-3 , ker ta mi pa res pomaga pri spominu - a kaj ko ga vedno pozabim naročiti. user posted image   Brez heca. Ga bom naročila. Samo še naročila (ostala) zberem. user posted image
Veste punce, prej sem imela neverjeten spomin, zdaj, v nosečnosti pa je brez primere. No, edino Krtkova mi konkurira. user posted image user posted image user posted image Bravo midve! user posted image

MaliMišek ne vem če je bila tvoja napaka.... user posted image user posted image user posted image Od ene pač... Bodo druge punce bolj vedele. user posted image   Glede branja pa je res tako kot si napisala. Sem pa bila pozorna na napačen napis ravno zato, ker se mi je zdelo domiselno - Krk, nato pa Krkova.... user posted image user posted image user posted image

Krkova?? Ha ha ha user posted image  Tud dobra!! Škoda, da nisi ob tem pomislila na delnice Krke!user posted image user posted image

Kaj pa če bi še men take tablete naročila? A jih lahko zdaj jemo? Kaj pa Bilobil FORTE (da bo zihr prijel)?

Jst bi pomlad, morje in Krk!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
5.2.2010 9:34:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

To smo pa pol vse spregledale. Ja krtkova kaj nej rečem, dobre nicke dobivaš od nas. Sam tale neka_noč glede na to kok je pozabljiva, si pa dobr zapomne kako ena narobe nick napišeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Zdej ko vidim kako ga "serjete" se ne sekiram več...ko sem pa ugotovila da sem te preimenovala sem pa skoraj zakuhala in padla iz stola

Ah dej nehi to se ne smeš sekirat, kaj bi pol šele jaz lahko rekla. da bi me punce loh totalno skenslale

neka_noč hvala za št od tvohega dragega. jo bom posredovala naprej kolegici.

marjanaj hvala za mail, sem dobila. Aja ne vem a veš da imam voziček. Ga loh prideš pogledatuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
5.2.2010 9:34:21   
anajrim

aglaia - ja definitivno se moramo enkrat dobit, upam da mi rata naslednjič!!!

jaz se pa grem za celi vikend potepat po prekmurju k mojim starim staršem, pa tetam in stricem, pa bratrancem in sestričnam... pa še kaj bi se našlo.

Ne načvekajte preveč, da me ne zadane v ponedeljek zvečer kap!!!user posted image user posted image user posted image
lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
5.2.2010 9:39:33   
pupa*81
ja sam res, kaj je s tem našim spominom... jst sm bla tudi prej gazda za si vse zapomnit, zdej mora pa možek na vse mislit, k mi je bejbi pojedu možgane user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
5.2.2010 9:47:01   
MaliMišek
Jst se grem tud potepat  po Prekmurju user posted image user posted image user posted image . Me bo babi spet poredila, ker po njeno, kljub temu, da zgledam kot da sem pojedla celo lubenico, še vedno nisem zadost okrogla user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
5.2.2010 9:53:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Jst hočm "nov" avto!!!!! user posted image user posted image

krtkova kaj je zdej z vajinim avtom?

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Me bo babi spet poredila, ker po njeno, kljub temu, da zgledam kot da sem pojedla celo lubenico, še vedno nisem zadost okrogla 

O ja poznamo to. Jaz raj kar ne hodim neki ful tja, ker bi bila drugače kot balon.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 10:10:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
5.2.2010 10:21:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Vidim, da ste danes vse bolj povožene. No, nax se ni nič pritožila.

Kako to misliš, da se nisem pritožila. valda da sem se. tud jaz sem danes čist mim. Si spet spregledala moj post a neuser posted image O cojka neki bo treba ukrepat s tabo. Sej še veš kaj raim iz Ikee a ne (dobr da nisi tok pozabljiva kot neka_noč in krtkova)user posted image

cojka tud jaz sem si zadala, da na tehtnici nočem videt št 70. Ok sej imam še neki fore do tja, sam jo bom pomoje vseen vidlauser posted image
Za uno posteljnino piše da je za posteljice 120x60 in 140x70. A veš da se jaz tud ne morem odločit al mi je všeč al ne. Sem pol še mojmu težila, da nej pove mnenje, joj deca za kej vprašat je tud.... njemu je itak vseen....gggrrr.... No tako, da se ne morem odločit al bi vzela al ne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
5.2.2010 10:22:59   
Anonimen
Aja, a bo katera šla na Plavi orkestar?

Jaz sem pol mal po tistem k si mi rekla da so vidla reklamo in zdej vsakič k jo vidim mojmu težim, da bi pa jaz tud to šla. Pa je reku sam ok. Halo kaj ok a to pomen da greva al ne??? Jaz bi rabla kdaj prevajalca.

Neposredna povezava do sporočila: 2514
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 10:28:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
5.2.2010 10:32:04   
Anonimen
Ja, glede posteljnine tud men moj nič ne pomaga. Ti že veš, kaj rabiva in nabaviuser posted image  - so njegove besede.
No, sej po eni strani bolje. Si sploh nočem predstavljat, da bi moj imel gorenjske lastnosti, pol bi verjetno mogla kakšno staro posteljnino razparat in sama zašit za dojenčkauser posted image
Tako, da tako lahko vsaj izberem, kar mi je všečuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti nisi resna.

Aja sem šla še enkrat na pikapolonico. Piše, da se popust oračuna na blagajni. Torej če jaz z mojo blond bučo prov razumem, se torej od klubske cene odšteje še popust.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 5.2.2010 10:33:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2516
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 10:37:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
5.2.2010 10:42:28   
Anonimen
cojka ja sej jaz sem prov rekla, da bom šla vprašat kakšna je dimenzija deke, ker so tok različne te posteljnine da je joj in ne bi rada imela pol 5 dek doma.
A veš, da greva danes mogoče po omaro, če mu bo ratal bit seveda pred deseto doma. ČE????

Aja punce da vam povem, včeraj nam je v MŠ rekla, da naj kar pričakujemo v porodnišnici še vedno omejene obiske samo na partnerja in da naj se tega držimo, ker so že začeli razmišljati, da bi še partnerjem prepovedali obiske (baje so to storili, mislim da je rekla, v Izoli in Šempetru).

Neposredna povezava do sporočila: 2518
5.2.2010 10:47:01   
krtkova
avto - ne vem, kaj naj rečem. Trenutno mi gre na živce, ker nimam dost denarja za tistega, ki bi ga mela. user posted image  Ful kredita pa tud nočem vzeti.
Pa tle okol mene v službi vsi neke avte kupujejo, pa vsi neke

telovadba - vedno se s kom zmenim (mkbk, aglaia,...), pa pol ne morem zahinavit. Sej če bi bila samo sama od sebe odvisna, bi mogoče kdaj tud zahinavila in ostala doma. Danes grem celo 3. v tem tednu!! user posted image  Prej nism bila nikol tok pridna!!

Matr, za vsak komentar moram iti nazaj na poste gledat,da ne bom kej pozabila. Res ne vem, kaj mi je. user posted image

Nax - a te še ni izučilo, da se moških ne sprašuje za mnenje. Al ti u iber zakomplicira al pa mu je vseeno.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
5.2.2010 10:49:28   
krtkova

Ti že veš, kaj rabiva in nabaviuser posted image  - so njegove besede.

user posted image user posted image user posted image user posted image  moj je rekel isto!!!!! Jst pa hočm njegovo mnenje!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2520
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 10:58:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
5.2.2010 11:15:25   
Anonimen
krtkova ja kakšne fensi avto bi pa ti imela?

Ja, deci se včasih res obnašajo ko eni troti. No, včasih so pa zlati medoti.

nax - super za omaro. Držim pesti, da tvojemu uspe pridt pred 10-to. 

S tem se pa totalno strinjam. Moj je kdaj tak cuker, kdaj bi ga pa tok sfaširala.

cojka se raj ne veselim omare, ker jo hodiva že 3 tedne iskatuser posted image In dvomim, da bo danes kaj drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 2522
5.2.2010 11:31:02   
krtkova

krtkova ja kakšne fensi avto bi pa ti imela?

s-max al pa mondeo karavan (ne glih čist novga, sam prestarega pa prezgonenega pa tud ne)user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
5.2.2010 11:32:34   
sasa1975
ojla,

lep pozdravček vsem nosečkam...

danes sem imela ginekologa sem v 29.tednu in dojenček ima že 1620 gr
mi je pa g. omenil da je medenična vstava:-(
če je čas da se obrne,

lep dan vsem skupaj

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
5.2.2010 11:35:04   
neka_noč
Krtkova piškotke pečem. So že spečeni.. user posted image Zdaj se hladijo. Žal ne grem nič tam mimo, bi ti jih pa sigurno dostavila - drugače. Grem v Medvode.

Cojka ok, potem ne bom komplicirala glede denarja. Veš, spomnim se časov kako sva midva hodila v Avstrijo in sva imela tisoč in sto stvari za prinest za druge.... Zato. Dobro, tistih cca 10€ vem da ni problem založiti, a vseeno... Saj me razumeš.
Uživajta in srečno/varno vožnjo.
Plavi orkestar - ful bi šla.... Žal pa ne grem. Sva pa danes zvedela za Pokljuko in bi ful šla, pa sva klicala, a je user posted image vse zasedeno. No, razen, v kolikor kdo odpove - v čet. še pokličeva. So ravno počitnice....  Ampak šla bi pa res ZELO rada.
Je pa moj prej "prbil" kam bova pa dala Nikito? Sem čisto pozabila nanjo- joj, kaka pasja mama semuser posted image user posted image Uboga "kitka".

Kg - punce jaz sem že krepko čez 70 ! Sem že štartala s preveč kg. Saj sem šla potem 4 kg dol, a kaj ko zdaj že drvim proti 80user posted image   Ko sem šla rodit Luka  sem jih imela 85!!!  To nosečnost sem se bistveno manj zredila, a štartala s preveč kg in tako potem pravijo, da se , v kolikor štartaš z nekoliko prekomerno težo, ne smeš preveč zrediti (beri se moraš manj rediti). user posted image Mene je kar groza. Sicer se poskušam ne sekirat, a.... je težko. Že zdaj se počutim ko en kit, ali pa slonica. Moj mi v hecu reče, da sem njegova matica user posted image user posted image user posted image user posted image   Mu bom dala matico - me je on tako naredil! Pa njegov obseg trebuha je bil do nedavnega večji od mojega!!!!

Nick name-i; to pa res opazim. (Samo potem pozabim katerea je kaj napisala. user posted image ) Meni gre blazno na živce tudi ko npr. vidim napačno napisano (npr. kaki reklami)  z , moralo pa bi pisati s.... Če me razumete.

Krtkova Omega-3 je odlična zadeva za srce, možgane, spomin, razvoj ploda v maternici, ker vsebuje tudi folno kislino,... in lahko se jemlje tudi med user posted image . Sem ga v prejšnji nosečnosti jemala redno - zato pa imam tako pametnega otroka. user posted image No, malo heca mora bit - a je sigurno vplivalo na razvoj njegovih možgančkov. Upam, da ta user posted image sedaj, ker nisem jemala tega, ne bo kaj prikrajšan. user posted image
Omego - 3 sem jemala tudi po srčni operaciji ; takrat sem imela strašne težave s spominom. Zaradi anestezije.
Za Bilobil pa ne vem če lahko jemo sedaj.
Drugače pa so Omega -3 bogate nenasičene maščobne kisline, ki so sicer dosegljive v ribah  (losos, postrv, sardele, skuša, slanik). Če bi pa res katera želela to naročit naj pove. Razlika je namreč ali jemlješ naravne ali pa "umetne" (narejene v laboratoriju) vitamine oz. dodatke k prehrani. Nutrilite prehranska dopolnila k prehrani so naravna. (Pa tudi preverjena. Njihov proces je od vzgoje npr. rastline, pa vse do končne predelave. Kot tudi ne uporabljajo nevarnih pesticidov - uporabljajo naravne sovražnike; npr. pikapolonice, bogomoljke,.. , pa za rahlanje zemlje kalifornijske deževnike,... Nič pesticidov. ) Vsebujejo pa še fitohranila, česar pri sintetičnih pripravkih ni.
Prehrana je danes žal zelo osiromašena.
Joj, sem se razpisala o vit. .  user posted image   Mene se res ne da ustavit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......