|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
4.2.2010 15:15:45   
Anonimen
Nam je pa ravno v torek v MŠ rekla, da se očetovstvo ureja na CSD (dobr, da nama vsaj to ni treba, ker pomoje bi bil moj otrok brez očeta, glede na to, da moj nima iti mal časa da bi šla kej urejat).

cojka kaj 400 eur da Bled? O superuser posted image A ti povem kok da Domžalska občina? 0,00 eur. A niso dobri no. Blagor men, da živim v Domžalah. Zihr mi je kera fouš.
Kera trgovina pa je v Emporiumu? Ja itak bom še jaz vprašala. Morva nekak zrihtat no.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
4.2.2010 15:17:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Glede avta sva se nekak odločila za letnik 2006. Je kar ugoden. Moj hoče imet diesla pa mislim, da je 2.0. Mah, jaz pa avtomobili. Men je bil notr lepuser posted image

O kok mi je to znano. Men je tud važn, da je zuni in notr lep in to je to. Ampak ne, pri tipih more bit še to pa to pa to.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
4.2.2010 15:18:05   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Nam je pa ravno v torek v MŠ rekla, da se očetovstvo ureja na CSD (dobr, da nama vsaj to ni treba, ker pomoje bi bil moj otrok brez očeta, glede na to, da moj nima iti mal časa da bi šla kej urejat).

Zanimivo user posted image .
Jaz sem to uredila prejšni teden, tako da za upravno enoto (tam kjer so te matične zadeve) sigurno vem, da se to tam ureja.
Zdaj pa res ne vem več . Mogoče se pa še vedno da tudi tam? user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 15:25:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 15:28:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2480
4.2.2010 15:39:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Zanimivo user posted image .
Jaz sem to uredila prejšni teden, tako da za upravno enoto (tam kjer so te matične zadeve) sigurno vem, da se to tam ureja.
Zdaj pa res ne vem več . Mogoče se pa še vedno da tudi tam? user posted image

Zvezdici- pol pa lahko da se ureja na CSD in na UE. Ne vem. Nam je samo CSD omenila.

cojka ja bo treba spremenit vice in bojo mogl začet obstajat o škrtih ljubljančanih. Mislm ful mi je grdo, da Lj ne da nič.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
4.2.2010 17:56:32   
neka_noč
.... se vam javljam.... po dveh Lekadolih je bolečina znosna... Katastrofa. A lahko vzamem dva Lekadola naenkratuser posted image No, zdaj je že kar je.
Tipkam lahko....

Težko vas pokomentiram, ker ste toooolllliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooo napisale. user posted image

Hvala za lepe želje. Bilo je grozno. Igle pa to ni bilo nič .... sem si mislila, ok zdaj sem preživela , konec... a ko je provizori zapiral zob in pritiskal gor - jao, tisto pa je izvalo tako bolečino, da sem skorajda omedlela, nato mi je šlo čisto na jok, ter bila sem popolnoma rdeča... Samo da je za mano. Zdaj samo upam, da smo "sanirali" pravi zob, ker kot pravim, me še vedno boli , a zdaj je bolečina znosna.

Sin je pri očku od naših prijateljev in sem tako lahko prišla malo vas pozdravit... user posted image

Ste me nasmejale..... tisto o joških,... mislim da Krtkova, ali pa Aglaia. Veste, meni tokrat tudi niso ne vem kaj zrasle joške, a imam večje kolobarje in so mi prav "gnusitiv"  in ko pomislim, da naj bi otroku "zbasal" cel kolobar v usta.... Halllooo?! user posted image Prej sem imela prav lepe/simpatične joškice, zdaj pa imam neke meloni podobne z velikimi kolobarji. Bek. user posted image Upam, da se po tokratni nosečnosti res ne spremenijo v kake čajne vrečke. user posted image  

Dobrodošla ena (ali dve user posted image - Jao meni, no comment! user posted image ) user posted image user posted image user posted image Smo vesele vsake nove user posted image !

Srečanje na krofih je bilo tudi meni ODLIČNO! Vedno se tako veliko nasmejimo in to mi je izredno všeč. Bo treba ponoviti! user posted image
Me kar resno skrbi ali bomo na shoopingu tudi kaj kupile, ali se bomo samo smejale....user posted image Smo res prave čveke.

Cojka kdaj pa jutri greš v Ikeo? S tem zobobolom sem kar nekako zanemarila št. plenic... Je bila danes patronažna pri meni in je povedala manjše št. tetra plenic  (ki naj bi jih potrebovala/-e), ampak, bi jaz vseeno vsaj ene iz Toys-a in vsaj ene iz Ikea-e ... že zato ker so drugačne in niso bele.
Sem ti želela dati denar vnaprej..

Zvezdici lepo, da si z nami. Ponovno. In zelo lepo vodiš seznam. user posted image

CSD - tu se papirji urejajo 60dni pred PDP-je. Prej, vsaj v Lj., ni mogoče. Očetovstvo se pa lahko ureja tudi pri matičarju.
Nakazilo, v kolikor vzameš denar, se izvrši v 30-ih dneh oz. midva oddajava papirje,.. 10.02. in dobim nakazilo 10.03.  . Tako mi je rekla prejšnjič, ko sem se zanimala...
Sem pa jezna na ZZZS, ker sem v jan.2010 v bolniški in nisem mogla dobit izpiska glede višine izplačila (ki je itak isti kot prejšnji mesec), ker pravijo, da še nisem prejela nakazila na svoj račun,.... kar je meni itak brez veze - potrebujem le birokratsko papir na katerem piše kolikšno je za jan. boln. . Zdaj mi manjka za en mesec in res ne vem kaj naj naredim, ker bom na CSD-ju urejala prej, kot pa dobila to nakazilo.... Potem pa naj bi šlo po uradni dolžnosti (za en mesec!!!), kar pa , baje (tako pravijo na CSD-ju) traja 2 meseca.... Torej bom prej rodila.... Na ZZZS pa pravijo , da je to laž, ter da očitno njim ležijo papirji v predalu 2 meseca, ... Brez veze. Kar nekaj. Eni pravijo tako, drugi drugače, jaz sem vmes in nimam kaj dosti narediti. Torej.... odločila sem se, da priložim še tel. št. pa naj se sami zmenijo. Sama sem svoje naredila in imam tega "laufanja" dovolj.

Se še kaj oglasim... za zdaj bo dovolj... itak sem pol stvari pozabila.....napisala pa tudi cel roman..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
4.2.2010 19:38:28   
MaliMišek

nax - ja, sej Ljubljana tudi nič ne da. Tado, da HB vsaj na Gorenjskem niso tok škrti. Pa tolk vicev o gorenjcih.
Ja, men je ful pomembno, da je avto lepuser posted image . En, k sva bliz prišla in k sem videla, kako je notr že ves zdrajsan, sem mojemu samo rekla, da lahko kar greva.

Res grdo, da Ljubljana nič ne da user posted image

Drugače pa hvala vsem za informacije glede CSD, zdaj vsaj vem kdaj je treba začet migat v tej smeri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2483
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 20:32:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
4.2.2010 21:30:22   
bcljka
neka_noč - zakaj pa ne rečeš delodajalcu za izpisek plače... ?? Jst vsak mesec to dobim... sicer ne vem če je kkšna razlika al si v državni službi al si privat... pač jst dobim od računovodkinje izpisek plače za mesec X.

Neposredna povezava do sporočila: 2485
4.2.2010 22:23:11   
marjanaj
neka_noc drzim pesti za tvoj zobek... jaz imam tudi ze celo zivljenje probleme z zobmi. Sem celo ze z glavo butala v steno, ker me je tolk bolelo. En vikend pa mi je mami dala en tablet proti bolecinam, ker sem samo tulila in tulila. user posted image Na koncu sem bila tako zadeta, da sem 2 dni skupaj prespala, tut jedla nisem nic, 1 x sla na wc v dveh dneh. Sem prezivela do ponedeljka, da sem sla potem k zobarju user posted image . No mami mi je dala Ketonal. Tako, da zdaj vsaj vem za povsem legalno drogo ce se ga hocem zadet. user posted image Cisto hudo sem bila tolk paf, da tut zase nisem vedla. Lezala na kavcu 2 dni skupaj user posted image

nax05 sem ti posla mail s seznamckom in kaj so rekli v MŠ naj imamo, ce ti bo kaj pomagalo. Kar na mail, ki ga imas na FBju. Si dobila?

cojka ne jutri vseh plenic v Ikeji pokupit! Pusti se kaksno zame za v soboto user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 22:36:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
5.2.2010 8:07:05   
krtkova
Dobro jutro.

Jst sm dons povožen hipo (povodni konj v prevodu).user posted image  Sam to sm hotla sporočit. Verjetno je nizek pritisk, pa še ob 5h sm se zbudila, k sm mela grozne sanje.user posted image

Komaj čakam, da bo konc delovnega dne in da se začne vikend. Popoldne z mkbk na pilates, potem pa lenarim do jutri zvečer!user posted image

Sm tok - da veste, da čakam, da me mal razvedrite - srake!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2488
5.2.2010 8:14:57   
petrca2507
Jst se tud dons počutim najslabše v tem tednu. Očitno bo kriva sprememba vremena user posted image . Zdej čakam naše babe (= sodelavke), da dvignejo riti in gremo na kavico. Potem pa počas naprej. Še dobr, da je petek in gremo lahko prej domov user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
5.2.2010 8:22:12   
MaliMišek
Ampak očitno je res nekaj z vremenom....tudi jaz sem lezla iz postelje po vseh štirih, zdaj se pa držim za mizo, da ne padem slučajno pod njo user posted image . Dobro da je petek in grem lahko ob enih že domov (če bo nujno), pa še v ponedeljek smo doma user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
5.2.2010 8:26:06   
mkbk
Jutro!
user posted image  user posted image  user posted image
No da se pofočkam pri vas, ko ste vse take revce...jst mam totalno zabasan nos že kakšen teden, pa ne gre nč na bolš in ponoč nism spala od 4....za pop***

Jst res ne vem kdo nas bo zabavu? Mogoče Aglaia, k je teke fejst dečva da ji zih vreme ne pride do živga. Btw. Si prevzela flet??

Neposredna povezava do sporočila: 2491
5.2.2010 8:46:21   
pupa*81
no pa je bla zgleda res ena blesava noč, tudi jst nism lih preveč spala user posted image zdej sm pa k cunja... aaa, čajna vrečka user posted image user posted image user posted image

marjanaj fajn skrbi tvoja mami zate s Ketonalom user posted image user posted image user posted image to drugače dajo pri kašnih zlomih, sploh odprtih user posted image tebe pa kr mami zafiksa user posted image te pa čist razumem, mam tudi jst zobovje razsuto k boksarji user posted image

no dejmo bejbe, mal življenja! user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
5.2.2010 8:52:44   
neka_noč
Dobro jutro user posted image

Hvala vam za lepe želje. user posted image Mislim in upam, da gre na bolje. Ponoči sem vstala ob 04.30 in morala vzeti (zopet) Lekadol.
Zdaj sem nekako ok, a ne ravno brez bolečin. Moram pa danes delat, ker sem dobila eno naročilo od stranke, ki pa je res ne morem zavrniti. Pa še dostaviti ji moram danes. Če sem iskrena, bi morala v bistvu že včeraj vse narediti in bi danes le še dostavila, a tisto včeraj z zobobolom ni bilo šans, da bi karkoli delala. Še mislit nisem mogla tako je bolelo. Tako da, Marjanaj , vem kako ti je bilo takrat - kot si opisovala. Zobobol ali ušesa je največja katastrofa. Mene je pa itak bolel zob s pol glave (seveda tudi ušesom), ter še vrat (z grlom vred). Vse je bilo razboleno.
Marjanaj jaz imam tudi že celo življenje probleme z zobmi.... tukaj bi ti lahko povedala celo zgodbo, kako mi je ena zobarca zobe "zafurala".. user posted image Od takrat... katastrofa.

Cojka če želiš ti dostavim denar, ko zaključim z delom. Ob 16-ih moram biti v Medvodah, a moram prej od doma... Verjetno pa gresta vidva zgodaj pop. . Lahko te pokličem takoj ko končam z delom in ti prinesem denar. Veš, mi je bedno, da boš nekaj zalagala. Kaj če bi vsem? Potem bi morala vzeti s sabo veliko denarja oz. bi ga zate veliko manj ostalo...
Aja, barvo bi pa zeleno-modro.

Bcljka veš, jaz sem sama sebi delodajalec. Imam obračune za zasebnike, a mi nič ne pomaga. Morajo mi izpolniti na ZZZS (kar je bolniške) in DURS . Njihovi štemplji, itd. 
Drugače pa, da ne boš mislila, moj user posted image dela pri zasebniku, pa sploh ne dobi obračunov plač. Prej jih je dobival (po PTT), zdaj pa že nekaj časa ne - ne vem zakaj, pa vem , da jih mora po zakonu. Sicer, ko je rekel , da jih potrebuje (sva mislila sama izpolnit vlogo za očeta) - jih je dobil brez problema. A zdaj, ko mu mora izpolnit njihova računovodkinja (vlogo) pa kar čakamo da dobimo izpolnjeno. Ne vem kaj tako mečka. Je že direktor jezen.

Krtkova te dam eno domačo nalogo - ena (ne vem katera - čudno, neuser posted image ) te je tudi preimenovala. user posted image Ugani v kaj? Kar glej za nazaj... boš imela veliko dela...user posted image  

Nič, grem še kaj naredit, če ne..... adijo naročilo! user posted image   Vas še kaj berem, pa tudi napišem. user posted image

Uživajte srake..... Pa upam, da se vam dan spremeni v vsaj malo bolj pozitivnega! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.2.2010 9:10:16   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Cojka  Veš, mi je bedno, da boš nekaj zalagala. Kaj če bi vsem? Potem bi morala vzeti s sabo veliko denarja oz. bi ga zate veliko manj ostalo...

Krtkova te dam eno domačo nalogo - ena (ne vem katera - čudno, neuser posted image ) te je tudi preimenovala. user posted image Ugani v kaj? Kar glej za nazaj... boš imela veliko dela...user posted image   

Cojka - tudi meni je precej neprijetno. Sporoči na zs tvoj račun, pa ti nakažem!!

Neka - noč: OK, grem v akcijo!!user posted image user posted image  Sam sej sama vidš,da me sploh ne moti, ker tud opazim ne. user posted image
Kaj boš pa pekla? A boš kej po Šmartinski se vozila? Al pa mimo Bežigrada? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
5.2.2010 9:11:24   
Anonimen
Jutro srakice!

marjanaj hvala ti. Bom šla zdele pogledat na mail. Itak če si poslala na unga k ga imam na fb napisanega, potem sem ga ziher dobila.

pikapolonica - a je že katera pogruntala, ali dajo v teh treh dneh še dodatni 15% popust na klubske cene ali na obične cene?

cojka to sem tud jaz že spraševala. Sem včeraj še 1x pogledala (mislim, da na speltno stran) in dajo na klubske cene še 15% dol, če sem prov zastopila (sej veš blond pa to). Bom še 1x pogledala.

neka_noč upam, da ti Lekadol kaj pomaga in da boš boljše. Zoboboli so res huda stvar.

Pa kaj smo danes vse čudne. Jaz sem čist razštelana. Ful me boli glava, spet mi je neki slabo (ne vem kaj je to zadnje čase), čist sem mim.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.2.2010 9:13:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Cojka  Veš, mi je bedno, da boš nekaj zalagala. Kaj če bi vsem? Potem bi morala vzeti s sabo veliko denarja oz. bi ga zate veliko manj ostalo...

Cojka - tudi meni je precej neprijetno. Sporoči na zs tvoj račun, pa ti nakažem!!

Neka - noč: OK, grem v akcijo!!user posted image user posted image  Sam sej sama vidš,da me sploh ne moti, ker tud opazim ne. user posted image
Kaj boš pa pekla? A boš kej po Šmartinski se vozila? Al pa mimo Bežigrada? user posted image user posted image user posted image user posted image

krtkova in neka_noč vidve nista za nikamor. Pa kaj sam še men spomin nekak dela (na trenutke seveda)user posted image Pomoje neka_noč misli uno k smo jo že odkril, da te je preimenovala oz je sama takoj odkrila in si ji še TI krtkova rekla, ad se je nalezla od mene. Jao babe moje.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.2.2010 9:16:00   
krtkova
krtkova in neka_noč vidve nista za nikamor. Pa kaj sam še men spomin nekak dela (na trenutke seveda)user posted image Pomoje neka_noč misli uno k smo jo že odkril, da te je preimenovala oz je sama takoj odkrila in si ji še TI krtkova rekla, ad se je nalezla od mene. Jao babe moje.

user posted image user posted image user posted image  sej jst sm pomislila na tisto, sam če me ubiješ, se ne morem spomnit katera ja to bila.user posted image user posted image user posted image

Sam midve z neko-noč (jo) sva glavni zmagovalki natečaja o pozabljivosti in dobiva nagrado od vas.user posted image user posted image Kar spomnite se, kaj nama boste podarili!!user posted image user posted image

(sej sm vedla, sam sm moram priti na forum in volja bo takoj boljša!! HVALA)

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
5.2.2010 9:17:03   
MaliMišek
Jp,...., moja napaka je bila user posted image , sicer pa baje preberemo samo prvo in zadnjo črko, ostalo vmes si pa zmislimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.2.2010 9:21:50   
Anonimen
A MaliMišek ti si bila to. Verjemi, da sem jaz definitivno zmagovalka v preimenovanju tuki gor. krtkova je bila krtovka zelo zelo dolgo, mkbk je bila enkrat tud že mkbik, bcljka je bila ...kaj žeuser posted image No u glavnem jaz premagam vseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2499
5.2.2010 9:24:02   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Jp,...., moja napaka je bila user posted image , sicer pa baje preberemo samo prvo in zadnjo črko, ostalo vmes si pa zmislimo user posted image

No, zdej veste, zakaj takrat sploh nisem opazila. user posted image user posted image  MaliMišek - upam, da se ne sekiraš zarad tega???? Halo!!!?!??!??!user posted image

Mislim, da se je mkbk najboljš znajdla - napiše Krti, pa je!! Pa še men je tko ljubko!!user posted image user posted image

nax - ti si zmagovalka v večih kategorijah!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......