neka_noč
|
.... se vam javljam.... po dveh Lekadolih je bolečina znosna... Katastrofa. A lahko vzamem dva Lekadola naenkrat No, zdaj je že kar je. Tipkam lahko.... Težko vas pokomentiram, ker ste toooolllliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooo napisale. Hvala za lepe želje. Bilo je grozno. Igle pa to ni bilo nič .... sem si mislila, ok zdaj sem preživela , konec... a ko je provizori zapiral zob in pritiskal gor - jao, tisto pa je izvalo tako bolečino, da sem skorajda omedlela, nato mi je šlo čisto na jok, ter bila sem popolnoma rdeča... Samo da je za mano. Zdaj samo upam, da smo "sanirali" pravi zob, ker kot pravim, me še vedno boli , a zdaj je bolečina znosna. Sin je pri očku od naših prijateljev in sem tako lahko prišla malo vas pozdravit... Ste me nasmejale..... tisto o joških,... mislim da Krtkova, ali pa Aglaia. Veste, meni tokrat tudi niso ne vem kaj zrasle joške, a imam večje kolobarje in so mi prav "gnusitiv" in ko pomislim, da naj bi otroku "zbasal" cel kolobar v usta.... Halllooo?! Prej sem imela prav lepe/simpatične joškice, zdaj pa imam neke meloni podobne z velikimi kolobarji. Bek. Upam, da se po tokratni nosečnosti res ne spremenijo v kake čajne vrečke. Dobrodošla ena (ali dve - Jao meni, no comment! ) Smo vesele vsake nove ! Srečanje na krofih je bilo tudi meni ODLIČNO! Vedno se tako veliko nasmejimo in to mi je izredno všeč. Bo treba ponoviti! Me kar resno skrbi ali bomo na shoopingu tudi kaj kupile, ali se bomo samo smejale.... Smo res prave čveke. Cojka kdaj pa jutri greš v Ikeo? S tem zobobolom sem kar nekako zanemarila št. plenic... Je bila danes patronažna pri meni in je povedala manjše št. tetra plenic (ki naj bi jih potrebovala/-e), ampak, bi jaz vseeno vsaj ene iz Toys-a in vsaj ene iz Ikea-e ... že zato ker so drugačne in niso bele. Sem ti želela dati denar vnaprej.. Zvezdici lepo, da si z nami. Ponovno. In zelo lepo vodiš seznam. CSD - tu se papirji urejajo 60dni pred PDP-je. Prej, vsaj v Lj., ni mogoče. Očetovstvo se pa lahko ureja tudi pri matičarju. Nakazilo, v kolikor vzameš denar, se izvrši v 30-ih dneh oz. midva oddajava papirje,.. 10.02. in dobim nakazilo 10.03. . Tako mi je rekla prejšnjič, ko sem se zanimala... Sem pa jezna na ZZZS, ker sem v jan.2010 v bolniški in nisem mogla dobit izpiska glede višine izplačila (ki je itak isti kot prejšnji mesec), ker pravijo, da še nisem prejela nakazila na svoj račun,.... kar je meni itak brez veze - potrebujem le birokratsko papir na katerem piše kolikšno je za jan. boln. . Zdaj mi manjka za en mesec in res ne vem kaj naj naredim, ker bom na CSD-ju urejala prej, kot pa dobila to nakazilo.... Potem pa naj bi šlo po uradni dolžnosti (za en mesec!!!), kar pa , baje (tako pravijo na CSD-ju) traja 2 meseca.... Torej bom prej rodila.... Na ZZZS pa pravijo , da je to laž, ter da očitno njim ležijo papirji v predalu 2 meseca, ... Brez veze. Kar nekaj. Eni pravijo tako, drugi drugače, jaz sem vmes in nimam kaj dosti narediti. Torej.... odločila sem se, da priložim še tel. št. pa naj se sami zmenijo. Sama sem svoje naredila in imam tega "laufanja" dovolj. Se še kaj oglasim... za zdaj bo dovolj... itak sem pol stvari pozabila.....napisala pa tudi cel roman..
|