|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
8.8.2009 21:51:41   
izgubljena_ovcka
Dober večer nosečke!

Saj ne morem verjet, jaz sem komaj včerja test delala, ve pa ste že toliko načvekale! :)

A se lahko še jaz "uštulim" v temo?

Sem mamica 14m starega fantka in zdaj upamo na sestrico (čeprav jo še nismo načrtovali, ampak zato nismo nič manj veseli!)

Sem z Gorenjske, stara 26, po mojih izračunih bi bil moj pdp 8. 4.

Pa en lep pozdrav in čestitke vsem!user posted image

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 151
8.8.2009 22:44:37   
mokca
čer čveke!
no najbrž me bote brale zjutraj!user posted image user posted image

mi smo z dopusta.bili smo na Debelem rtiču.je fino,hotel super,za otroke mega.samo morje-DISASTER!
kaj ni ena pisala da je s primorske???
CHI-PITA??? kam se hodite kppat???v fieso???piran???tam vem da je lepo,dokaj čista voda.tukaj je ila za skozlat.sem se v 3 dneh 2x kopala,pa ribica sem.user posted image user posted image sem pa se opogumila in se šla kopat v bazen,glih tok da sem zaplavala.me je bilo strah in me je še vedno,ker se res bojim da ne bi infekcije oz.vsaj pravijo da rade pridejo v bazenih.user posted image no srčno upam da ne,ker mali je skos upil :mami pejt v vodo!!" meni pa je bilo tudi grozno vroče.user posted image
drugače sem ok.počutje je uredu,apetit tudi,slabo mi ni nič.je pa res da vsak dan mrknem spat po kosilu za 2 urce!no.....prej sem tudi ko je bila le prilika!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošle: nohtek10,izgubljena ovčka,clarie,ovčka,26aneja,.....in druge.

clarie:kar se pregleda tiče ti samo tolk lahk povm,da mora biti plod od spočetja star 22,21 dni,da začne bit srček.probaj si izračunat.pregrade,če so relativno majhne in če se zarodek ugnezdi ne v njihovo bližino,-ne motijo nosečnost.če pa so dokaj velike....????težko kaj napišem in tudi težko je kaj napisat.v takem primeru ob drugi zanostvi je boljš da se jo odstrani.operacija ni huda!!

meni dopišite prvi pregled:24.8.09

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  pa kr pr vozičkih ste že!!!no lepo!
mi imamo PEGPEREGOTA pliko p3 in je super! lahek,komforten,športni,spraviš ga kamor koli!
nasvet:tudi meni je quiny všeč,samo je ful težek in ob malem prtljažniku v avtu pregoriš.dodaj zraven še 1 otroka,in nakupovanje brez moža in "matr " je tu!je pa lep ful.in lepo vodljiv.
naučili smo se,ker smo imeli 2 vozička,prvega HAUCKA,spada v isti razred kot QUINY,da vozički okol 15 kil so ful štorasti.no,to ugotoviš kasneje.tako da smo potem kupili tega na marelco.ker ostale rastavlaš po delih.
to je samo moj nasvet.

zdaj grem še malo čekirat,potem pa v mižule.

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
9.8.2009 8:27:28   
izgubljena_ovcka
O, vidim, da ene o morju debatirate, jaz sem ga letos samo od daleč malo povohala. Se pa lahko zato mi kopamo v jezeru! user posted image user posted image

Voziček imamo mi quinny freestyle 3xl (ja, pomoje najbolj široko uporabljen model haha) ampak za naš makadam in brezpotja se obnese naravnost super. Sem ga pa s sabo vlačila kar nekaj časa (naš je okoli 10m dobil marelo in sedaj si ne predstavljam potovat s tistim velikim in težkim vozičkom). Sedaj ga imam kar parkiranega v garaži in ga sploh ne zlagam več kar se obnese veliko bolje. Ja, pa še to prednost smo imeli, da ga nikoli ni bilo treba vlačit po stopnicah ker težak je pa res...

Mamo pa vse v modri barvi tako da če bo zdaj punčka bomo gor navesili rožice, roza dekice, metuljčke nelimali pa bo! user posted image

A je vam že kaj slabo? Če ne bi delala testa jaz sploh ne bi vedela, da sem noseča. Okej, mogoče me edino zgaga malo daje zjutraj ampak to minimalno. Joj, upam, da tako ostane!

Lep dan vsem!

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 153
9.8.2009 9:07:16   
azeleja01
Dobro jutro,

Jaz sem pred leti namenoma kupila svetlo modrega Quinnya, pa čeprav sem vedela, da bo prvič punca. Tako, da to z barvami nič komplicirat. Moj Quinny je sicer že naprej v uporabi, le lupinico imam še doma, ostalo sem tudi že kar precej oddala naprej in bomo verjetno kar znova kupovali, če se ne najde kdo, ki ne rabi več. Pri prvi nosečnosti nisem imela košare za Qunnya (sposojen star voziček s košaro), pa mi je bilo zelo žal. Zdaj definitivno kupim komplet za začetek, saj bomo do konca zime vozičkale s košaro, da bo malčkom lepo toplo, potem kar marela v mojem primeru, ker živimo v lj.

Kaj boste počele danes? Mi smo na vikendu, vreme se je že skisalo, piknik odpade. U2 sem tudi skenslala, ker mi ni dišalo v tisto gužvo.

Niste mi še odgovorile, kaj mislite, da bo: pri nas stvimo na FANTA.

Neposredna povezava do sporočila: 154
9.8.2009 14:13:36   
ŽanaTaja
IZVIRNO SPOROČILO: azeleja01

Niste mi še odgovorile, kaj mislite, da bo: pri nas stvimo na FANTA.

Mi tudi!!!!

(odgovor članu azeleja01)
Neposredna povezava do sporočila: 155
9.8.2009 15:05:58   
izgubljena_ovcka
Mi smo kupili cel komplet, ne glede na to, da je naše prvo dete junijček in je bil rojen v najhujši vročini. Zelo prav nam je prišla košara ker smo jo uporabljali tudi kot prenosno posteljico. Je pa res, da mu je bila pri treh mesecih in pol odločno premajhna (doma smo vsi visoki in tudi naš mali je enak).

Jaz si zelo želim punčko, že za Jerneja sem v bistvu mislila, da bo punčka tako, da ne morem reči, da imam dober občutek za te stvari. user posted image Za spol pa nisva vprašala in tudi zdaj verjetno ne bova...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 156
10.8.2009 8:43:48   
NATAŠA35
jutro vsem...evo pa sem se le preselila iz upamo skupaj...

danes je test pokazal malo bolj močno user posted image kot v petek popoldan, ko sem iz firbca delala test...

drugače sem iz Kamniškega konca, noseča sem 4. saj imam doma celo gardo fantov starih 12,9 in 5 let, tako da si močno želimo, da smo naredili punčko...

rok naj bi bil 20.04.2010... lepo bi bilo, če bi štruco dobila za svoj 35. RDuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 157
10.8.2009 9:12:11   
Venera
Pozdravljene nosečke!
Dovolite mi, da se vam pridružim!user posted image
Pred leti sem že sodelovala na forumu, ko sem bila noseča z našo princesko, ki je zdaj stara 4 leta in pol ( Februar 2005 ). No, zdaj pa smo tudi pri nas uspeli pridelat user posted image .
Rok imam po mojih izračunih 12.4.2010. Sem pa iz MB, stara 34 let.
Upam, da bo tudi ta nosečnost minila brez problemov!

Vsem skupaj pa želim lepo, mirno in srečno nosečnost!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 158
10.8.2009 9:18:28   
ŽanaTaja
Ne morem verjet kaj sem prebrala...Venera????? No najperej iskrene čestitke...tudi jaz sem takrat sodelovala na istem forumu pod isto temo, ker imam tudi Februarčka 2005, in sem veliko mislila nate....Takrat sem bila Martina....če se me še spomniš...user posted image user posted image

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 159
10.8.2009 9:20:18   
ŽanaTaja
Iskrene čestitke in dobrodošla tudi Nataša35user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 160
10.8.2009 9:23:27   
Venera
Ja pozdravljena Martina, pa saj ne morem verjet, da sva spet skupaj!!!!!! Kaj sva se zmenili??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se spomnim še LU, pa Dolina je bila, če se ne motim!
No, lepo, zdaj pa bomo spet čvekale! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 161
10.8.2009 9:44:39   
Chi_Pita

user posted image  APRILČKI 2010user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, NOSEČNOST, NASLEDNJI PREGLED(NP)

2.4.2010
user posted image
jasna, 32, 2.user posted image , 1 user posted image ,
NP 01.09.2009
4.4.2010
user posted image Nohtek10, 24, gorenjska, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 02.09.2009
5.4.2010
user posted image 26AnejaA, 1.user posted image , 0 user posted image
user posted image Chi_Pita, 24, obala, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 25.08.2009
user posted image Clarie2010, 27, Lj, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 14.08.2009
6.4.2010
user posted image Chloe, 29, Celje, 2.user posted image ,  NP 21.08.2009
7.4.2010
user posted image mokca, 31, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 24.08.2009
8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka, 26, gorenjska, 2.user posted image , 1 user posted image ,
09.04.2010
user posted image  mausi, 40, Gorenjska,  5.user posted image , 2 user posted image , NP 08.09.2009
user posted image azaleja, 40, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 27.08.2009
12.04.2010
user posted image Venera, 34, MB, 2.user posted image , 1 user posted image ,
14.04.2010
user posted image roža03, 3.user posted image , 2 user posted image ,
20.04.2010
user posted image NATASA35, 34, Kamnik, 4.user posted image , 3 user posted image ,
23.04.2010
user posted image ŽanaTaja, 30, Lj, 3.user posted image , 1user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

Dobrodošle vse nove user posted image
    Bi vas prosila, če lahko same popravite oz dodate še kakšne podatke ...

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
  • Neposredna povezava do sporočila: 162
    10.8.2009 9:45:50   
    ŽanaTaja
    Po mojem tudi če bi se, sigurno nebi padle v isti mesecuser posted image
    No zdaj pa bova spet isti mesec zibale....super....a ti imaš punčko...lepouser posted image user posted image

Jaz sem si jo pri Žan Tai-u ful želela, pa imam fantka in sem prav vesela, glede na to kolk sem bila žalostna...zdaj pa mi je čist vseeno, sam vem pa, da men punčke niso namenjene...
    Bistvo je, da so naši sončki zdravi, to največ štejeuser posted image

(odgovor članu Venera)
    Neposredna povezava do sporočila: 163
    10.8.2009 9:58:15   
    Venera
    Ja, mi imamo našo princesko. Mija je res prava princeska in tudi novega člana se veseli. Naju je kar lep čas gnjavila, kdaj se bo pojavil dojenček v mojem trebuhu! user posted image
    No, zdaj pa nama je v tretjem poskusu uspelo!user posted image Prvo, smo že mislili, da bo za Mijin RD, pa se očitno ni prijelo.
    Smo pa zato zdaj še bolj veseli! Pa tudi Aprila še nimamo nobenega rojstnodnevnika v familiji! user posted image

Mi gremo zdaj v četrtek na morje in komaj že čakamo, tako, da upam, da ne bo kake slabosti! Sicer pa, ne bom se dala! user posted image user posted image user posted image

Ti, ŽanaTaja, a se spomniš, da takrat ko smo bile me aktivne, v daljnem letu 2004-2005, a ni za sezname skrbela ribica?user posted image
    Zdaj pa Chi_Pita vzorno dela seznam! Vsa pohvala!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 164
    10.8.2009 10:11:07   
    Chi_Pita
    IZVIRNO SPOROČILO: mokca

CHI-PITA??? kam se hodite kppat???v fieso???piran???tam vem da je lepo,dokaj čista voda.tukaj je ila za skozlat.sem se v 3 dneh 2x kopala,pa ribica sem.user posted image user posted image

hei ... user posted image jaz se kopam ja ... mi gremo z barkico na bele skale ali proti strunjanu ... se ne kopamo na plaži ... prvo zato ker je full full ljudi, kot drugo pa je voda ob obali umazana za user posted image ... tako, da verjamem, da ti ni bilo do kopanja v morju ... Poleg tega pa če se le da ob vikendih ne hodimo na morje, ker je full turistov s svojimi barkami in je v bistvu kar natrpano to naše majhno slovensko morje ...

Dobrodošle nove srečke user posted image ... sem neki dopolnjevala seznamček, bi vas pa prosila, da same popravite, če je kaj takega user posted image ...

Drugače pa pri meni nobenih pretiranih znakov, razen kislina, ki me počasi spravlja ob živce ... kar koli pojem se mi dviga, najraje bi kar user posted image pa mi nikakor ne uspe ...
    Oho, ve ste prave strokovnjakinje za vozičke user posted image ... mi boste pomagale pri izbiri, ker jaz sem antitalent user posted image user posted image user posted image

Kako pa je kaj s tabo Clarie ... drži se punca, upam, da pikica raste in bo na pregledu že viden napredek user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu mokca)
    Neposredna povezava do sporočila: 165
    10.8.2009 10:15:52   
    Venera
    Tudi jaz sem že videla, da ste pri vozičkih! user posted image
    Jaz sem imela prvega od ABC design, ampak sem ga prodala, ker je bil zelo okorn, ni imel gibljivih koles. Tako, da moramo nabavit drugega!

Punce, a ste videle tistega "kako ponaredek" bugaboo-ja? Bebe Ace? A ste kaj slišale o tem? Meni se namreč kar dopade, Bugaboo pa mi je predrag!

(odgovor članu Chi_Pita)
    Neposredna povezava do sporočila: 166
    10.8.2009 10:19:07   
    Chi_Pita
    IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

jutro vsem...evo pa sem se le preselila iz upamo skupaj...

danes je test pokazal malo bolj močno user posted image kot v petek popoldan, ko sem iz firbca delala test...

Ej borka user posted image ... sej nisem mogla verjet, da je prva rozika v avgustu ... sem se mogla prepričat, če si to res ti user posted image ... waw, zdaj pa bo pupa, kaj praviš? user posted image user posted image ...
    upam, da pridejo tudi druge borkice iz avgusta k nam user posted image user posted image user posted image user posted image ... april bo podiral vse rekorde user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
    Neposredna povezava do sporočila: 167
    10.8.2009 11:00:54   
    nejanejc
    Ojla :) Lepo brat že o vozickih, ma še ne razmisšljam o tem, ma v mislih bo pa pocas treba tudi to met :)

Jst mam prvi pregled 31.8.2009, glede na prvi dan menstruacije sicer res pasem v marec, sam je bilo dete ziher spoceto kaseneje in bo zacetek aprila....
    Se mizdijo to tedni kar dolgi.. Še tri pa bo.. Komaj cakam... Traja to, poletje je....

Sem bla pa v cetrtek na Triglavu, je blo lepo, ampak neponovljivo :) Tolk od dopusta letos :)

Lep dan še naprej :)

(odgovor članu Chi_Pita)
    Neposredna povezava do sporočila: 168
    10.8.2009 11:57:21   
    NATAŠA35
    user posted image user posted image upam, da res....jaz sem kar pogledala test, uh...aja meni spremeni samo mesto iz Kamnika v Stahovico prosim (na seznamu)

vidim, da te daje kislina, zjutraj pojej kak piškotek pomaga...jaz razen zaspanosti in bolečih prsi nimam nobenega drugega znaka...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
    Neposredna povezava do sporočila: 169
    10.8.2009 12:01:07   
    jasna
    Pozdravljene,

čestitke vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image .

Mi smo vikend preživeli na kmetiji pri stari mami, naš malček je užival obožuje živalice samo komarji so ga zeloo napikali, mi je danes ponoči rekel naj ga popraskam da ga srbi user posted image -

Moje slabosti so še zmeraj dobro da sem na bolniški če ne ne vem kako bi delala.

Glede pregledov zmeraj je bolje malce kasneje ko se lepše vidi kako in kaj, jaz ga mam šele v 10 tednu bom še nuhalno imela takoj za tem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 170
    10.8.2009 14:44:16   
    azeleja01
    Pozdravljene vse novopečene user posted image ,

počasi se nas bo kar nekaj nabralo. Jaz vsako toliko časa malo pokukam k marčovkam iz firbca, se mi zdi, da sem v naši skupini že celo večnost, pa je od user posted image minil šele dober teden. Včeraj sem pozno v noč prebirala vse kaj se dogaja s plodom v 6. tednu in sem ugotovila, da so to najbolj odločilni tedni za razvoj vitalnih funkcij. Od slej torej samo še ultra zdrava hrana, kar uživam že sicer... Omejila sem št. popitih kav dnevno, ki so moja razvada, saj jih včasih (zaradi nizkega pritiska) spijem tudi več kot tri user posted image , zamenjala sem zeleni čaj z belim. Ostalo je pa OK. Tudi počutje še naprej nad povprečjem.
    Tako, da imam čas, da izbiram voziček user posted image ...in čakam na prvi pregled.

(odgovor članu jasna)
    Neposredna povezava do sporočila: 171
    10.8.2009 16:16:10   
    mojca976
    Pozdrav vsem user posted image ,sem prisidrala na to temo, kajti prav danes sem zvedela da bomo zibali 18.4.2010 (približen izračun). Čez 14 dni imam UZ in upam da bo vse ok. Je pa to moja 1. nosečnost.

(odgovor članu azeleja01)
    Neposredna povezava do sporočila: 172
    10.8.2009 17:01:37   
    katy83
    hej, jaz sem delala pred 3 dnevi tes in je pokazalo user posted image , tak da po moji izračunih sem aprilčica 2010. pri ginekologinji še nisem bila, ker ima dopust.

lep pozdrav, Katy

(odgovor članu Chi_Pita)
    Neposredna povezava do sporočila: 173
    10.8.2009 20:07:12   
    chloe
    Dobrodosle vse nove user posted image !

Chi Pita, bravo za seznam. Meni prosim samo dodaj 1.user posted image . Hvala:)

Claire2010, kako se pocutis? Je ze kaj novic? Mislim nate!user posted image user posted image

Jaz pa grem v cetrtek na dopust, juhuhuhu... Komaj cakam! 21.8. pa pregled! To tudi komaj cakam user posted image

(odgovor članu katy83)
    Neposredna povezava do sporočila: 174
    10.8.2009 20:53:01   
    kai1
    pozdravljene user posted image

Sem zelo vesela, da se vam lahko pridružim. To je moja 2.user posted image , pdp pa okoli 9.4. 2010. Doma imam dvoletnega sinčka.
    Na prvi pregled se bom naročila jutri.

lp

(odgovor članu chloe)
    Neposredna povezava do sporočila: 175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?