chloe
|
Juhuhu, vedno vec nas je!!! Bostina ! Drzim pesti za naslednji ! Evo, jaz sem kot nova Slabosti so, pa niso, drugace pa se pocutim SUPER! Ko bi le bilo tako do konca nosecnosti! Drzim pesti za vse nas! Malcek me daje, kako bo potem, ko bo Iza se tako majhna, mami pa z dojenckom, ampak verjamem, da se bomo hitro zorganizirali. En nasvet od ostalih mamic (Jasna, Mokca, Zana Taja,..), a imajo vasi se dudico? Jaz sem vedno govorila, da moj nikoli ne bo imel dude, ampak lazje govoriti, kot pa storiti . Ne vem, pravijo, da je okrog enega leta fajn dudo proc vzet (sicer jo ima le ponoci pa za njene dnevne dremeze), ampak ne vem, kako bo potem s spanjem? Flaske nimamo vec, mleko pijemo iz loncka, tako da tu smo kar pridni. Chi Pita in Claire, nic skrbet! Jaz sem v 1. prebrala tudi vso mozno litearturo, poslusale zgodbe vseh prijateljic in sorodni, ki so ze mamice, na koncu koncev pa itak najdes svojo pot. Vsak je edinstven in vsaka mamica je edinstvena! Vcasih je treba znat pobrat kaksne dobre nasvete pa ignorirat kaksne druge! Vse bo ok, zato pa imaste tudi nas Evo, jaz komaj cakam, da gremo na dopust 13.8., 21.8. pa pregled. A bo kaksna izmed pricakujocih avgustovk iz foruma zanositev pocasi 'zajadrala' k nam?
|