|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
6.10.2009 8:14:15   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

hay
punce moje rada bi vam samo sporočila, da moje pikice ni več z mano, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj sem začeka krvavet in ko sem prišla na ultrazvok je bilo ugotovljeno, da je moji pikici nehalo biti srceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo je bilo z vami..

user posted image user posted image user posted image Oh jooj, nadka iz srca ti izrekam sožalje ... drži se in kmalu bo nova pikica, ki bo s tabo do konca. Dosti sreče za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
6.10.2009 8:31:12   
natasaxy
jutro,

kako ste? No zdej pa dost slabih novic upam. Jaz sem ravno klicala za nuhalno, sem mogla uro prestavit na dopoldne, ker bom zdej imela popoldne plesne tečaje po vrtcih pa mi ne bo znesel,......sem vesela, da bom lahko vsaj nekaj delala:):).

Tiste, ki imate že male nadebudneže doma, povejte a ste jih s seboj vzeli na nuhalno. Jaz še kolebam a naj ga vzamem ali ne,......skoz pa sprašuje kdaj bomo imeli dojenčka,....drugače mu pa še nisva povedala direktno da bo dojenčke, dokler ni vse 100% potrjeno da je o.k.

Evo zdej grem malo v šoping,....po sadje, vitaminčke,........pa kosmiče za našega tamalega, je bil danes zjutraj čisto slabe volje, ker jih je zmajkalo, ker vsako jutro zajtrkuje čokolino in kakšne kroglice notri:)

Dovolj za zjutraj,.......lepo bodite

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
6.10.2009 8:38:40   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

http://cgi.ebay.com/NEW-3-WHEEL-BABY-PRAM-BUGGY-PERFECT-FREE-ACCESSORIES_W0QQitemZ280405808189QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item41497d143d&_trksid=p3286.c0.m14
natasa to je-pa kaj ves ce je kaka torba pa dezna zraven namrec moji tuji jeziki so cist fucuser posted image

tatly  te bom razočarala, ta voziček pošiljamo samo po USA in pride na današnji dan cca 350 €... a ti lahko pogledam malo po drugih e-bayih in ti najdem takega, kje v Evropi...samo če si za, drugače ne bom...sploh, ker ti ne gre toliko nemščina ali angleščina...

moram reči, da je zelo lep voziček, mi je všeč in bi ga imela za punčko...zraven pa dobiš torbo za pripomočke, za nogice pokrivat in tudi za dež - vse kar je na slikah spodaj - malo si oglej...

danes pa imam pregled, držte mi pesti, da bo vse ok...malo je smotan, da ne morem dam, pa se umit spodaj, čeprav sem se zjutraj, imam pa odišavljen moker wc papir, pa bo isto ok...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
6.10.2009 8:58:33   
nejanejc
drzimo pesti seveda! :)

jst mam naslednji teden, se mi zdi se dalec, ma vem,d abo hitr tu :)

super vozicek za puncko res, jst se se kar nisem odlocla :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
6.10.2009 8:59:05   
Ribica Nemo
Pozdravček vsem!

Na žalost vam morm tud jaz sporočit slabo novico user posted image  Tudi moje pikice ni več. V petek bi morala imeti nuhajno, sva se tega dne veselila oba z mojim... pa žal ni bil vesel dan. Sem že v četrtek zvečer začela malce krvavet, mela potem še celo noč krče, pa krvi vedno več. Je G v petek potem preveril - SS, plodek je pa sodeč po velikosti odmrl že cca 14 nazaj user posted image user posted image user posted image .user posted image  .

Smo šli seveda na čiščenje, ta teden pa počivam doma user posted image .

Držte se punce, upam da se nobeni ne bo več to zgodl. Vsem želim čim lepšo nosečnost s čim manj skrbi in zapletov.

Nadka! Drži se. Pojdi med ljudi (meni pomaga), samo ne bodi doma ker pol je samo še bolj žalostno. Če si mogoče iz okolice Lj se lahko tudi dobimo na kaki kavici.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
6.10.2009 9:06:31   
NATAŠA35
 tantly  malo sem brskala in našla na polskem ebayu vozičke, ki jih prodaja ta, ki si podala link... pa malo poglej

http://shop.ebay.com/merchant/e-strollers_W0QQQ5ftrkparmsZ65Q253A12Q257C66Q253A2Q257C39Q253A1Q257C72Q253A1205QQ_sopZ1QQ_trksidZp3911Q2ec0Q2em14

kakor sem malo še prebrala, pošilja preko firme UPS tudi v Slovenijo, čeprav piše na vrhu, da pošilja samo v USA, ampak jih pošilja direkt iz poljske, tako da bi se dalo zmenit, da ti pošlje tudi k nam...poštnina pride, kakor je zapisano za SLO cca 20$

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
6.10.2009 9:18:43   
tatly
oj

ela-tudi jaz sem bol za 4 kolesnike sam ta mi je takoj v oko padel,mamo doma takega 4 kolesnika kot se tebi dopade in sem ga dala za hec na bolho ena bi takoj po njega prisla
nataša-hvala lepa-dobro opravi na pregledu
ribica nemo-zelo mi je zaluser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
6.10.2009 9:51:48   
NATAŠA35
Ribica Nemo user posted image user posted image user posted image user posted image mi je žal, drži se in kmalu zopet poskusi zanosit....

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 10:02:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
6.10.2009 10:11:25   
nikkybo
Zdravo...
Ribica Nemo, žal mi je...če ti ni bilo usojeno...bolje, kot da bi imela pikica v prihodnje kake težave...
Boš videla, kmalu nam boš zopet sporočila veselo novičko... Počivaj in držimo pesti da bo naslednjič potekalo brez težav...
Jaz pa na svoje največje veselje sporočam izzid včerajšnje nuhalne, kjer so mi povedala da je pikica super, živahna, zdrava, prešteli smo prstke, nuhalna je minimalna 1.1, lepo raste in ugotovili da je zelo zelo živahna...Ja ginekologinji je kar dala dela...hehe
Naslednji pregled imam zdaj 14.10.
Slabo mi je pa še vedno, kjub temu da sem že dopolnila 12 tednov....uffh in to ne malo!!
Uživajte punce, pa se slišimo!!**

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
6.10.2009 10:28:06   
pupa*81
joooj punce, 3 dni me ni pa same slabe novice... nadka in ribica nemo user posted image , pa user posted image za srečo vnaprej... saj sploh nimam besed za tolažbo, želim vama da čimprej mine.

z našim bušijem je drugače vse ok, kilce so šle rahlo gor, pa lušta se mi po kostanju user posted image komaj čakam da ga gremo kam nabrat.

ela24: a si napis na majčki lahko izbiramo? kako ste druge mnenja glede napisa... a bi vse imele 'pridem aprila', men je recimo ful ušeč 'undercover' user posted image pa ne vem kje sem jo vidla user posted image

tropical: za seznamček mi spremeni NP iz 12. na 19.10. ker mi je g prestavila.

no lepo se imejte pa srečno na pregledih!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 6.10.2009 10:29:39 >

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
6.10.2009 10:32:48   
nadka30
punce hvala vam za vse spodbudne besede, zivljenje gre naprej, pa ce hocemo ali pa ne user posted image
ciscenje je za nami, ta teden imam pocitek potem bomo pa videli,
vsem zelim vesele, zdrave aprilcke2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da bom kmalu spet med noseckamiuser posted image

ribica nemo javi se na zs

lp

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
6.10.2009 10:34:06   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: andra74

tantly in ostale, ki kupujete preko eBaya oz. v tujini...bodite pozorne, kje lahko uveljavljate garancijo. Fajn je, da jo lahko uveljavljaš v Sloveniji, da ne bi bilo v primeru sile potrebno vozička pošiljati nazaj k dobavitelju. Na eBayu pogledaš, kdo je prodajalec in ga magari vprašaš po emailu glede garancije.
Mene je tudi premamilo že precej tehničnih stvari v Nemčiji, pa jih ravno zaradi garancije nisem kupila, ker bi morala kupljeno stvar pošiljati nazaj k njim (čeprav so zastopstva za to blagovno znamko tudi v Slo). Moja sestra ima z vozički slabe izkušnje - imela je dva in za oba je morala uveljavljati garancijo - pri enem so se zatikala kolesa, pa bremza al kaj jaz vem kaj. Ne vem, kakšne znamke sta bila, ker se še zdaj ne spoznam na vozičke (kaj šele pred 5 leti), vem pa, da nista bila kar nekaj brez veze. Na koncu je enega po pol leta uporabe celo vrnila nazaj, ker ga niso uspeli porithati. Nočem strašit, je pa fajn pomisliti tudi na to.

jaz sem velikokrat kupovala preko ebaya in do sedaj nisem imela nikoli težav, če kaj ni bilo vredu sem pač poslala nazaj na njihove stroške, pa je...

kar se tiče teh vozičkov, jih v SLO ni, so samo na poljskemin dajejo 2-letno garancijo za celotni voziček, kakor sem prebrala...drugače se je pa najbolje obrnit na prodajalca, da dobiš izčrpne informacije....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
6.10.2009 10:35:22   
babyloverka
user posted image hej punce pozdrav še od mene

ribica nemo ful mi je žal in upam da bo čimprej spet bolje.

jaz sem se včeraj tak slabo počutla v službi, zdaj pa imam hvalabogu dopust do konca tedna tako da bom lahko doma bolj na izi. v ponedeljek pa nuhalna, oujeeee user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
6.10.2009 10:44:58   
aprilasemtu
Nadka30 in Ribica Nemo žal mi je za vajini pikici. Upam, da bosta lahko preboleli to izgubo in bo v vajini življenji kmalu zopet posijal sonček v trebuščku.

marjanaj pri dr. Mili Lomšek sem bila na NS pred približno tremi tedni. Gospa vse lepo razloži, je le bolj mirne in tihe narave??, tako da se mogoče zdi malce zdolgočasena. Sicer je pa okey. Vzela sem tudi CD s slikcami in kratkim filmčkom (cena skupaj 75€).

Jaz sem tudi imela krizo z vročino in glavobolom v nedeljo in včeraj (tudi nisem šla v službo). Danes je že bolje, vendar me maternica in križ tako bolita, da je za znoret.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
6.10.2009 10:58:45   
nejanejc
Ribica Nemo user posted image user posted image user posted image  Drzim pesti za naprej!

Jst  pa iscem frizerja, ki ma barve, ki ne vsebujejo "phenylenediamine".... Sem namrec alergicna. Bi blo pa fajn kak ton na moje lase dat, ki so bolj misje...

Mene tud obcasno maternica boli, ampak to naj bi blo od sirjenja ane... Kriz pa em je vcerej tud fajn bolel, ma mogoce bolj zato,ker sem po tursko sedela pol dneva v nedeljo...

V sluzbi mam malo kaosa, ker me ni blo velik tu prejsnji teden, se kar mal prevec sekiram... pa jem, ponvadi je glih kontra... Ma bo ze tud to slo mimo.

Lep dan še naprej

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
6.10.2009 10:59:28   
tropical
Ribicanemo zelo mi je žal zate, drži se. In držimpestke , dakmalu zagledaš plusek.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
6.10.2009 11:03:20   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica Nemo

Na žalost vam morm tud jaz sporočit slabo novico user posted image  Tudi moje pikice ni več. V petek bi morala imeti nuhajno, sva se tega dne veselila oba z mojim... pa žal ni bil vesel dan. Sem že v četrtek zvečer začela malce krvavet, mela potem še celo noč krče, pa krvi vedno več. Je G v petek potem preveril - SS, plodek je pa sodeč po velikosti odmrl že cca 14 nazaj user posted image user posted image user posted image .user posted image  .

Žal mi je zate user posted image pa še na isti dan smo imele rok user posted image upam, da vama kmalu uspe še enkrat in da se bosta takrat zares lahko veselila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ribica Nemo)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
6.10.2009 13:06:27   
tatly
nevem zakaj jih tlko zgubi svoje sonckeuser posted image user posted image user posted image user posted image me kar strah postaja ko nonstop stello dvigujem in po meni se mece samo nemorem da je ne bi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
6.10.2009 13:34:01   
NATAŠA35
dobro bi bilo, če jo ne bi dvigovala, sploh pa ne dovoli, da se meče po tebi...kaj šele bo, ko boš imela trebuščeh, a?

ja mojega 5-letnika več ne dvigujem, ne smem, pa še moj mi ne dovoli, ker vedno malo pokrvavim, pa se bojim...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
6.10.2009 14:03:41   
tatly
natasa si ze mela pregled

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
6.10.2009 14:17:52   
*m*o*j*c*a*
Ribica Nemo žal mi je, da se je tudi pri tebi tako žalostno končalo..user posted image jojj, pa so zadnje dni res samo neke slabe novice..user posted image  user posted image user posted image upam, da boš kmalu zagledala spet plusek in da se bo takrat vse srečno končalo..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
6.10.2009 14:35:12   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj počnete?

Jaz sem ok!
Trenutno pa kuham kosilo!
Popoldan pa peljem Laro na neko predstavo v vrtec!user posted image

Ribica nemo en user posted image za tebe in da bi kmalu spet zagledala +!

Joj jaz bi tudi kostanje jedla pa ne vem kam naj jih grem nabirat eni pa tudi pravijo da še niso!user posted image
Tiste ki ste bolj iz primorske strani kam jih hodite nabirat?

No lep dan vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
6.10.2009 14:57:01   
pupa*81
ja kostanj na primorskem... odvisno s kjerga konca si... najlepš je rabutat v vipavski dolini, po pobočjih čavna in kuclja... sam pazi na kmete z vilami user posted image prav v gozdu pa ne vem kje bi bli?

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
6.10.2009 14:57:37   
pupa*81
aja, butl jst, sej si z ankarana user posted image no pol pa ne vem user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?