|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
4.10.2009 12:06:32   
Wannabemommy
Lepo pozdravljene

Joj preden človek to prebere za nazaj traja,traja in še enkrat traja.
No torej jutri imamo NS in smo že malo nervozni user posted image držite pesti da bo vse ok.
Se pa javim jutri še enkrat kako je šlo, pa lepo nedeljo še naprej.user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
4.10.2009 13:55:10   
nejanejc
Ojla... ne morem vsega komentirat, se je nabralo veliko branja v enem tednu :) Pridno klepetate.

Sem vesela za vse "uspesne" preglede.... Zal mi je pa za nekatere neusecnosti. Upam, da se vse uredi.

Jst sem tudi za majčko! Res zgleda ugodna, in se tolko bolj, ce je tudi fajn za nosit

Jst se mal redim v trebuh in okol... cez 14 dni mam probo za porocno obleko, upam,da mi bo obleka se dobro stala.

Selitev smo prestali, je blo res pestro. Na hitro se je blo treba zmenit, zdej pa je cel kup skatel, omar pa se en cas ne bo.. Se bo treba nekak organizirat, dobro da so slabosti v glavnem za mano...

lep dan

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
4.10.2009 14:11:41   
nejanejc
ja o vozickih jst zaenkrat podkozno razmisljam, je se tolk reci prej...

sam je pa fajn kak nasvet dobit. Moje kolegice hvalijo quinnije. Grem pogledat kaksno zgleda moje novo mesto-moj nov dom v nedeljo popoldan...

papa

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
4.10.2009 15:27:37   
Di_Di
Dan

Dobrodošli novi user posted image user posted image vse več nas je.. kako lepo! ;)

Čestitam vsem, ki čutite svoje babye in vsem, ki ste jih videle na NS! user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tud že ene parkrat mela občutek, kot da bi mi neki balončki pokali not v bušiju, ma nisem prepričana če je to to. user posted image

Memole iskreno sožalje! Drugače pa sem si pogledala nekaj tvojih slikic, full so lepe.  Sem vidla tvojo malo princesko, pravi cukrček je user posted image pa ugotovila da smo istih let in tam tam imava PDP... k men je na UZ kazalo PDP 25.4 sam mi ga je pustila za 1x na 20.4, no bomo vidli. Si kaj razmišljala boš šla rodit v Izolo?

Nejanejc čestitam za selitev, obilo lepih in toplih trenutkov v vašem novem domu user posted image user posted image user posted image pa čim manj stresne priprave na porokco.

No jaz sem šla pa včeraj z user posted image , sekico in njeno družinico mal v Trst v torija po štrcunah, sem mislila, da bom našla kako trgovinico z otroškimi stvarmi (vozički, sobicami, igračami) pa ni blo kaj razen unih z oblekicami. Eno in edino trgovino ki so jo imeli z igračami so zaprli user posted image So mel pa full lepe stvari za oblečt za malčke, joj kr nisem mogla ven iz trgovin. Sekica mi je pol kupla eno full lepo oblekico od intimissimi k jo bom lahko mela čez celo nosečnost pa še pol user posted image no pol smo šel pa še zvečer s sekico in prijateljico po dolgem času spet mal ven na šagro je bla Danijela in je nardila full žurko, sam žal sem bla full utrujena tko da smo šle kr zgodaj domov. user posted image user posted image user posted image

Drugače mam pa v petek popoldan NS pri Dr. Lovšinu v bolnici Izola in komaj čakam! A je bla morda katera od vas pri njemu? Vsi ga hvalijo kot ginekologa, sam nobene ne poznam, ki bi bla pri njemu na NS. user posted image

Dovolj za 1x želim vam lep preostanek nedeljskega dneva pa čim manj naporen nov delovni teden user posted image

Pozdravček s sončne obale

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
4.10.2009 15:38:16   
memole
Ejla!

Kako ste?

Hvala za sožalje!
Di_di hvala glede slikc!
Ja prvič sem rodila v Izoli tko da vrjetno bom tudi zdej upam samo da naletim na uredu sprejem ker prvič je blo prav grozno!

Pri nas je sonček in je toplo!
Sem pa šla mal dremat danes!user posted image user posted image

In ve kaj kej počnete?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
4.10.2009 15:42:59   
nadka30
hay
punce moje rada bi vam samo sporočila, da moje pikice ni več z mano, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj sem začeka krvavet in ko sem prišla na ultrazvok je bilo ugotovljeno, da je moji pikici nehalo biti srceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo je bilo z vami..

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
4.10.2009 16:35:41   
babyloverka
pozdravljene punce user posted image

nadka30 zelo mi je žal user posted image  upam da boš kmalu ok in da vama čimprej uspe spet narediti plusek, tokrat uspešen.

jaz sem pa še danes delala tako da sem sedaj zelo utrujena in sem samo za sedet ali ležat, nikamor me ne dobijo user posted image
glede majčke bi se jaz tudi pofočkala user posted image
naslednji ponedeljek imam ns in koomaaj čakam user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
4.10.2009 16:44:04   
tropical
Ola punce,
kot prvo nadka30 zelo mi žal zate, in upamda kmalu zagledaš nazaj plusek.

Jaz celdan poležavam, zjutraj smo počistili stanovanje pa dva stroja sem dala prat, tako da zdaj bom pogledala če je že suho pol pa se odpravljam likat, kar je največja muka.
nejanejc čestitam z selitev,pa vidim da se poročiš, čestitke.user posted image user posted image user posted image

Uživajte punce to nedeljo,še kar jo je ostalo od dneva.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
4.10.2009 16:52:26   
neka_noč
Nadka30 moje sožalje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
4.10.2009 17:00:22   
ljupka
Natka zelo mi je hudo za tvojo družino,verjetno je velik šok!Isti dan smo mele rok!Upam da čimprej prideš k sebi in zbereš pogum za nove boje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tropikal,vidim ,da imam na seznamu kr dva datuma,pravi je 24.4. tistega prvega 26.4.lahko kr zbrišeš!Hvala!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
4.10.2009 19:31:56   
Di_Di
Nadka30 full user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da čim prej zagledaš plusek!

memole
oz ostale ki ste z obale ste kej razmišljale o telovadbi za nosečnice? boste hodla kam? baje da je full dobro tu v kopru na ogrlici, studijo maja al neki takega. jaz sem pred nosečnostjo hodila tle v balinarsko dvorano pri novem DZ na spining, zadnjič pa so mi poslali mail da imajo tudi telovadbo za nosečnice.

ej punce a katera ve kje se najde in kako se nastvai tale baby ticker al neki takega (sej ne vem če sem prav napisala)? user posted image

jaz sem si tud kljub lepemu sončku zunaj privoščila popoldanski spanec prav pasalo je user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
4.10.2009 19:52:29   
memole
Čer!

Natka
zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image upam da kmalu zagledate nov plusek in da se tokrat obdrži!

Jaz ne bom hodla na nobeno telovadbo ker se mi ne da pa tudi časa nimam!
Mam pametnejše delo!user posted image user posted image

Di_Di
Glede tickerja greš na eno od teh strani kjer si ga lahko narediš pa potem kodo ki jo dobiš skopiraš v podpis.

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
4.10.2009 20:47:34   
tropical
http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/pregnancy.php
na tej strani je super ko se vidi kako pikica miga not. Pa full lepo je napisano vse.

za Ticker strani:
http://www.i-am-pregnant.com/ticker_scripts/goodies.php
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=4&day=26&year=2010
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?ticker_type=1
http://babystrology.com/tickers/
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
http://www.widdlytinks.com/pregnancy/pregnancy-tickers/
http://pregnancyandbaby.sheknows.com/pregnancy/baby/Make-a-free-pregnancy-ticker-4486.htm
http://www.fortunebaby.com/pregnancy-tickers/
http://lilypie.com/Pregnancy.php
http://ticker.7910.org/

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
5.10.2009 8:27:06   
country
Pozdravljene, user posted image !

Nadka, naj ti čimprej spet posije sonce user posted image

Tropical, tole je pa super! Že prej sem hotela naredit ticker, pa nisem pogruntala, da je treba kodo skopirat. Hvala!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
5.10.2009 8:33:26   
natasaxy
jutro,

nič kaj vesele novičke. Nadka30 zelo mi je žal. Človek ne bi več pričakoval česa takega. Bi skoraj rekla, da zdej smo pa že skoraj iz kritičnega obdobja no.
Skratka Nadka30 drži se,.......vem da je težko, ko boš zagledala nov plusek, bodo stvari pozabljene. Želim ti veliko sreče in poguma ter da hitro preboliš žalostno izgubo.

Jaz nastopam 12 teden,.........tako da upam, da sem počasi iz krize ven. Danes teden pa pregled,......potem pa počasi že nuhalna.

Kako ste kaj preživele vikend? Mi smo šli včeraj na en sprehod do Šobca, smo kar pregodili enih 6 km, tako da se je tamali malo zmatral. No ko smo prišli domov je bil še na rolarjih, okrog osmih sem ga dala spat in je pel in govoru v postelji še do devetihuser posted image user posted image user posted image . Zjutraj pa ob 06.30 me že zbudi. Čeprav bi zdej lahko spal, ko je mami doma in ni panike če pride ob osmih v vrtec.

No zdej grem pa mogoče malo na lov za kostanjem.......je tako lep sonček pri nas.

Bodite pridne in zdrave:):)

čao

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
5.10.2009 8:49:22   
babyloverka
lepo ponedeljkovo jutro želim user posted image

kako ste kaj?
jaz sem včeraj pojedla eno rumovo kroglico in mi je bilo potem tako slabo, celo noč skoraj nisem spala, danes sem zjutraj bruhala in zdaj je malo bolje user posted image  kdo bi si mislil da ti ena taka mala stvarca naredi toliko problemov.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
5.10.2009 8:54:28   
mamika25
Pozdravljene "stare" in "nove" user posted image ! Najprej en velik user posted image  za Nadko30. Naj ti sonček čimprej spet posije.
m83 sem opazla, da imave isti PDP, pa še isto starost. Lepo lepo. user posted image

Country, kako kopiraš in prilepiš ticker in kam? Naštimam ga, potem pa ne vem kako dalje. Mi lahko poveš, prosim? Hvala.

Torej pri meni nič novega. Zadnjič sem čutila dete, pa zdaj spet ene par dni nič. Kot da ga ni. Malo me je kar strah. Mogoče pa tisto ni bilo tisto pravo. Ali pa je pač še tako blago, da niti ne zaznaš, da je to to. Evo še malo pa se mi konča 15. teden.
Delam popoldne, doma pa urejamo otroško sobo, tako, da najraje nebi šla delat, ker je po stanovanju BOMBA!!user posted image
Včeraj je moja mami tamalo uprašala kako bo ime dojenčku, pa je rekla, da mu bo ime BRATEC. user posted image  Smo se smejali še celo popoldne.
Tako malo je treba da ti nekdo polepša dan....... a ne?

Lepo se mejte!

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
5.10.2009 9:28:25   
NATAŠA35
jutro vsem....madonca ste se razpisale....

nadka sem žalostna skupaj s tabo in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image ...naj se ti čimprej pokaže user posted image

jaz čutimuser posted image , že nekaj časa, sploh ko sedim in ležim, tako da komaj čakam jutri pregleduser posted image user posted image , potem pa naslednji dan še NS

jaz se že bolje počutim, ni več toliko utrujenosti, tako da vsaj nekaj lahko naredim po hiši....user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
5.10.2009 9:34:02   
tropical
Dobro jutro, jaz sem danes dežurala celo noč  sem user posted image bruhala ne vem ali je kakšna virooza al kaj  drugega, brez vročine. Tako da danes nisem šla v službo, ker me želodec boli, mogoče pa bom dobila kašen dan bolovanja.
Bi mi zelo pasalo.
Mi kostanj ssmo pobrali skoraj vsega, kar ga nam niso pokradli.
Daes je prav čuden dan.
tako ker sem doma še ven ne bom mogla, mi prav teži po eni stani.
Jaz sem nastopila 11. teden, kolk čas gre hitro. Ampak po tihem se še zmeraj bojim ali je vse uredu z mojo pikico. Po prejšnjem ss. v 8. tednu imam namreč grozen strah da ne bi bilo kaj narobe.

Lep dan vam želim

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
5.10.2009 9:37:12   
tatly
spet zalostna novicauser posted image user posted image nadka zelo mi je zal za tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
   Aprilčice 2010
5.10.2009 9:50:14   
BELA BUČA
Lep pozdrav vsem skupaj.
6. 4. bom predvidoma prvič mamica. user posted image  Nuhalna je mimo (1 : 3659). Že skoraj mesec dni sem na bolniški, ker imam prenizko posteljico. Čakam, kaj bo rekla komisija. Še vedno vsake par dni rahlo (par kapljic) krvavim, v spodnjem delu trebuha pa se mi ves čas nekaj "dogaja" - rahli krči, zvijanje ... V nobenem primeru se ne počutim, da sem sposobna za v službo. Še vedno jem dabroston in spasmex po potrebi.

Veselim se vaših razmišljanj, mnenj in sporočil.

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
5.10.2009 9:59:41   
Getreal
ojoj user posted image   nadka žal mi je za to kar moraš prestajati user posted image tudi sama sem krvavela od vsega začetka in sem se cel čas bala za mojo bebiko, ampak zgleda da bo vse ok, ker sem sedaj že v 13 tednu.
Upam, da se ti kmalu spet nasmehne srečauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
5.10.2009 11:01:56   
nejanejc
Ojla, nadka tudi meni je zelo hudo zate. Upam,da kmalu posije sonce tudi zate.

Meni je pa dane spet slabo, nevem zakaj... upam,da ni kaka viroza... ceprav sem bla kar malo na meji se mi zdi zudi z vrocino.. Sem mogla lekadol vzet...

Spet v sluzbi po enem tednu, cela gora papirjev. Vsaka stvar,ki jo resim, je ze spet nova.... Ne zmanjka.

Lep dan!

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
5.10.2009 11:03:46   
nejanejc
aja, tropical in Didi hvala za cestitke. Sploh nimam casa velik razmišljat za naprej... Je se velik dela v stanovanju...

zdej pa res spet delat naprej :)

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
5.10.2009 12:56:41   
didi5
nadka: zelo, zelo nesrečna zate. Ampak je treba verjet, da se vse zgodi z razlogom, pa čeprav ti v tem trenutnku ne te ne katerekoli besede ne pomenijo nikakršne tolažbe. user posted image user posted image user posted image

Meni se pa zdi, da se je moj trebušček POMANJŠAL. Ker semimela žeres velikega za trinajsti teden (pa ob večerih je tudi večji) ampak dopoldan se pa mi zdi pomanjšan. Me je kar malo že strah te NS,da ja ne bomzvedla kaj slabega. Po drugi strani se pa veselim.  Eh pišem kot tipični dvojček.user posted image user posted image

Sicer se je pa tudi meni zdelo v petek, da sem videla premik trebuščka, komaj opazno. Pa sem si mislila, da je to sigurno črevesje in premiki zaradi maternice. včerja sem pa čutila samo en (kot pravite ve) mehurček na desni strani. Vsaj zdelo se mi je.

Vsak dan nekaj novega. Aja pa še to - v parih dneh sem že 2* začutila ostro bolečino čez jajčnike navdol (kot da bi te kdo z nožem potegnil) sem se kar prestrašla. Ima katera podobne težave?

Za majčko sem in!!!

Uživajte nadvse lepe sončne oktoberske dneve.

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?