|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
5.10.2009 13:24:01   
didi5
Preverjam če ta ticker deluje.

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
5.10.2009 13:26:09   
didi5
in zakaj se ne vidi ticker kot slikica? 

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
5.10.2009 13:33:50   
marjanaj
Uf, kako mi je odleglo danes. Sem imela pregled in ker sem ze nekaj casa nazaj skoraj cel teden krvavela, me je bilo kar malo strah ali pikica se raste v meni... In potem mi danes rece G ce vidim srcek kako bije in jaz gledam pa gledam pa gledam... ampak nic ne vidim... malo pokimam, da ne bi zgledala cisto prismojena, ker jaz pac nic ne vidim, ampak, ce G vidi da bije srcek, potem ze mora biti ok user posted image . K'nede? Pa je rekel da mogoce vidi lulija, ampak, da ni cisto preprican. Ceprav sva midva z mojim nekako prepricana, da bo puncka, hehehe... Ker ima ze moja sestra 2 fanta in od dragega sestra je ravnokar noseca s 2 fantom in vsi cakajo, da bomo v familije koncno dobili kaksno puncko user posted image . Ampak nama je cisto vseeno.... kar bo bo...

In sem se tudi narocila za NS ter dobila datum 15.10.2009. V Dravljah pri dr. Mili Lomšek. Ali jo kdo pozna? je katera ze bila pri njej? Jaz sem zanjo prvic slisala...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
5.10.2009 15:20:32   
smeshka
Nadka30, tudi meni je zelo žal...  user posted image  Jaz verjamem, da ti bo naslednjič uspelo in da bo potem še toliko veselja več...

Jaz mam še zdaj v 14. tednu tisto obdobje, ko me je kar strah da ne bo kaj narobe... Zadnjič smo šle vse tri (s psičko vred) kostanje nabirat, pa smo se jih potem tak najdeli, da katastrofa... user posted image  Če jaz sem pa obsedena s kostanji, se mi zdi, da zdaj, ko sem noseča, še toliko bolj user posted image  Ravno zdajle jih kuham...hehe.

Jaz sem tudi navdušena nad majčkami, kakšne bi pa to bile?

Lep sončen dan še naprej pa uživajte s svojimi pikicami! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
5.10.2009 15:20:33   
smeshka
Nadka30, tudi meni je zelo žal...  user posted image  Jaz verjamem, da ti bo naslednjič uspelo in da bo potem še toliko veselja več...

Jaz mam še zdaj v 14. tednu tisto obdobje, ko me je kar strah da ne bo kaj narobe... Zadnjič smo šle vse tri (s psičko vred) kostanje nabirat, pa smo se jih potem tak najdeli, da katastrofa... user posted image  Če jaz sem pa obsedena s kostanji, se mi zdi, da zdaj, ko sem noseča, še toliko bolj user posted image  Ravno zdajle jih kuham...hehe.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
5.10.2009 15:20:33   
smeshka

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
5.10.2009 15:22:14   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

in zakaj se ne vidi ticker kot slikica? 

didi5 dat ga moraš vokence kjer piše Dodaten opis, ker v onega taprvega ne moreš.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
5.10.2009 15:54:24   
tatly
je katera ze kaj naročevala preko ebaya?veste kak je kaj postnina?namrec nasla sem fenomenalen vozek

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
5.10.2009 16:04:07   
NATAŠA35
tatly, pošlji link, pa ti povem, kak je spoštnino...

če vzameš iz EU, potem nimaš carine, drugače je, zato ti je najbolje naročiti iz nemčije, anglije, italije,...ker tudi ni tako velike poštnine tam do 25€...najbolje je plačevati preko Paypala - samo moraš imeti ali EC ali Visa kartico, ker če ti plačaš in ti ne pošlje blaga, ti ga paypal nakaže...naroči pa pri tistih, ki ima višji %...

jutri mam pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
5.10.2009 16:05:57   
didi5
proba drugič!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
5.10.2009 16:06:42   
didi5
ma ne uspe mi tropical. Samo ti linki - to pa mi ni zanimivo :(:(

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
5.10.2009 16:10:42   
tatly
http://cgi.ebay.com/NEW-3-WHEEL-BABY-PRAM-BUGGY-PERFECT-FREE-ACCESSORIES_W0QQitemZ280405808189QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item41497d143d&_trksid=p3286.c0.m14
natasa to je-pa kaj ves ce je kaka torba pa dezna zraven namrec moji tuji jeziki so cist fucuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
5.10.2009 16:42:06   
ela24
Tatly  lepega si izbrala! Zdaj sem kar malo jezna na sebe ker se nisem bolj potrudila pri angleščini. Vidim, da bi mi sedaj kar prav prišlo. Saj ne morem verjet kakšne vse vozičke imajo, kje smo še mi.. pa naša izbirauser posted image  Cene pa tudi za razjokat pri nas. Če kaj najdem, bom se kar na vas bolj izkušene obrnila za pomoč.
Lp

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
5.10.2009 16:45:21   
tatly
ela-jaz bi se lahko nevem kak trudla nemscino in anglescino samo mi zal ni sla in se niti ne trudim za vse pac eni vejo to drugi nekaj druga se dobro da nam ene punce tu lahko pomagajo,saj nevem ce bom imela ta vozicek res pa mi je fullllll vsec-mam skrt dedauser posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
5.10.2009 16:58:35   
ela24
Res je blazno lep. Najbolj pa so mi všeč izbori barv. Pri nas se mi zdi da ni neke izbire. Vse je bolj enobarvno. Ti so pa tak lepi rožastiuser posted image  Nekaj čez 500 eur pride tale a, ne? Edino kar je sem jaz bolj za štirikolesnike, take ki imajo spredaj dve manjši kolesi. Res ne vem zakaj mi je to všečuser posted image  Pa malo sem skeptična glede tega da ga ne moreš preizkusituser posted image  Saj če bi ga imeli kje pri nas da ga v živo vidiš, pa pol naročiš, to bi pa blo skoraj preveč idealnouser posted image  
Držim pesti, da se bo tvoj omehčal in boš vozičkala tega lepotcauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
5.10.2009 17:28:47   
tatly
ela ne to so dolarji mislim daa je 300e pa se nekaj zravenuser posted image upam da se me res usmili

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
5.10.2009 17:36:24   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

ma ne uspe mi tropical. Samo ti linki - to pa mi ni zanimivo :(:(

če je kakšna drugaa koda zrave probaj drugo

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
5.10.2009 17:47:38   
ela24
Tatly saj če je 300 eur, pol je pa ugoden. se ti ne zdi? Jaz nisem pri nas videla nič bolj ugodnega. Kakšen fond pa ima pol tvoj v mislih?

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
5.10.2009 17:57:54   
*m*o*j*c*a*
živjo user posted image !

nadka žal mi je, da se je tako končalo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošle vse nove user posted image ! sej komaj sledim..user posted image
vidim da že pridno izbirate vozičke in podobno..user posted image js sem dobila prvi kompletek za dojenčka od moje sestrice..user posted image sem rekla, da je zmešana..user posted image ker itak se mi tk kmal zdi, čeprou cajt leti 100 na uro..user posted image tk fajn je blo videt tk majčkeno cotko spet..user posted image sem od male že vse pospravla, pa že dolg nisem gledala kak majhno je mela vse..user posted image bom takrat ko bo cajt da pripravimo vse za prihod drugega člana..najprej si bom pripravila vse v neutralnih barvah, pol bomo pa tk videli, kaj bomo prinesli domov..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
5.10.2009 18:02:14   
tropical
Jaz ne pripravljam nič za dojenčka ker moram poćakat NS kt prvo, pol pa bom mela celo nosečnost čas.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
5.10.2009 18:23:37   
nincy29
ufff vi ste že pri vozičkih user posted image
jaz samo tako bežno pogledam.ampak do nakupa je še daleč.niti še ne razmišljam o temuser posted image .
Jaz pa mam 2 stvari za dojenčka.
1.ko sem zvedla da sem noseča sem kupila igračko.
2.sestra od mojega je kupla take lepe bele nogavičke user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
5.10.2009 20:05:01   
Nohtek10
Ojla, souser posted image !

Tudi jaz se vam javljam po dolgem času. Mam tako bolj potovalno službo, da mi zvečer komaj uspe prebrati vse vaše poste, kaj šele da bi odpisala.

Naj povem, da je za mano že drugi pregled in NS, oboje je potekalo v redu in z našim malkčkom naj bi bilo vse ok. Res da sem v 12 tednu nekaj krvavela, ampak ni nič vplivalo na plod, zdaj pa je že v redu in upam, da se ne ponovi več, ker sem bila ornh prestrašena, da bo tok pred tem, ko bi dopolnila tri mesec, kaj narobe. Zdaj sem v 14 tednu in stanje se počasi izboljšuje, slabosti počasi minevajo, vendar pa so se mi začeli glavoboli. Baje da zarad tega, ker se je v telesu nabralo toliko krvi in vode in da glava rada boli. Ampak bolečina je kak večer popolnoma neznosna, da niti zaspati ne morem.

Naslednji pregled imam 27.10.2009, za spol na nuhalni nismo vprašali, se bomo prepustili presenečenju user posted image .
Do sedaj še nisem pridobila nobenega kilograma, samo -1 sem izgubila. Pa se ne sekiram, se bo vse vrnilo v dvojni dozi. user posted image

Nič, punce, malo moram še delati, potem pa gledat gospodinje, ki so se končno vrnile user posted image

Pridno božajte bušije!

Aja še to: ali kje v ljubljani v H&M imajo oddelek za nosečnice?

Hvala in LN!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
5.10.2009 20:24:29   
Wannabemommy
Pozdravljene!
Nadka - iskreno sožaljeuser posted image user posted image
Evo tud mi smo imeli danes pregled in NS pa je vse vredu user posted image ( 1 : 4369 ), smo poslušali srčeka, in smo 11.5 cm dolgi vse tak kot mora bit.
Za spoluser posted image še nevemo, NP imamo 2.11. in PDP je sedaj en dan prej torej 13.04.2010. Ful smo veseliuser posted image user posted image

(odgovor članu Nohtek10)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
5.10.2009 20:43:50   
tanjaklemen
ojla! da se se jaz malo javim.danes sem imela pregled in g mi je rekla da srcek lepo utripauser posted image .dojencek se lepo razvija drugac se ji je pa tak zelo mudilo da mi je ultrazvok naredila skor v 1.minuti. spola se se ne vidi.in je rekla da bova drugic bol orng pregledale.NP imam9.11

< Sporočilo je popravil tanjaklemen -- 5.10.2009 20:45:06 >

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
5.10.2009 21:51:38   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: tanjaklemen

ojla! da se se jaz malo javim.danes sem imela pregled in g mi je rekla da srcek lepo utripauser posted image .dojencek se lepo razvija drugac se ji je pa tak zelo mudilo da mi je ultrazvok naredila skor v 1.minuti. spola se se ne vidi.in je rekla da bova drugic bol orng pregledale.NP imam9.11

ooo super novičke..user posted image user posted image   user posted image ma glih takrat se ji mudi, ko ne bi blo treba..user posted image mene to tk razjezi..ma sicer pa, važn je da je vse ok..a maš naslednjič že morfologijo? a je kej rekla? drugič ji pa že kr na začetku reč za spol, da pogledata, da si bo vzela mal več časa..včasih kr pozabi, pol ko pa rečeš pa reče da se ne vidi al pa že ni več časa da bi te mela tam na stolu..user posted image kr nej si vzame čas za tebe, teb je itak fajn ko gledaš user posted image kak miga..user posted image sam se mi zdi da gre pr teb bolj hitr cajt, kot pr men..user posted image ko bom je mela pregled, ga boš tk spet ti hitr mela..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu tanjaklemen)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?