|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
23.8.2009 22:29:52   
mokca
čer!

olala!
ste se pa napisalae.
punce jst bom bolj kratka.ful sem živčna za jutri(24.8.09) mam pregled.kar kap me bo od skrbi.user posted image
in kaj ko preberem vse te poste??!!!
chloe,nefretiti,kai1nohtek10,.....(upam da nisem kero pozabla).........same slabe nvičkeuser posted image no,jaz vseeno upam,da se je tista smotanna uz mašina zmotila.
ker meni je namerila ko sem bila v 1 nos. na uz,po roku in ko te pregledujejo od vsepovsod,da ima naš fantič 32 obseg glavice,.in da je mali,.....tralala.....rodim pa 36,55cm,3750guser posted image
tako da se se ornk zmotijo.

znaki: punce ne komplicirat tiste,ki jih nimate.jaz jih nisem imala pri 1.nos.nič.le napihnjena sem bila,spat nisem mogla-to je ful značilno-ponoči.drgač mi ni bilo nič.bodite vesele in ni res da če ni znakov,ni nekaj ok.seveda je,vse je odvisno kako telo sprejme hormonsko spremembo.

tiste,ki vam je slabo,pa se vam malo pridružujem,ko ratam lačna,mi kruli in slabost je tle.ni huda,ampak moteča,ko pojem je pa ok za 4 ure.pa 1 user posted image res ful pomaga.jo tudi jaz spijem če ne dop pa popoldan.
pravijo,da je treba nekaj pojest preden vstaneš in baje pomaga ingverjev čaj.

se vam javim po pregledu,ve pa držte pesti.kar pobralo me bo.

user posted image user posted image user posted image

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu Aanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.8.2009 22:34:06   
ema tiara
ojla...se vam pridružim...rok po izračunih-mojih-je 15.4.,je pa to moje 5.dete,pregled imam 31.8.sem iz ptuja...prejšni teden sem iela ne rjavkas izcedek ki se je umiri-dokler počivam...kar je malo težko pri štirih razgrajačih...user posted image me veseli da nas je že toliko,mam prvo hčero rojeno na 15.4,lepi datum za rodit...upam da bo ostalo,sem mela že en ss in pri drugi hčeri sta bila dvojčka pa je en plodek ven padel-dobesedno v wc...naj vam mine v prijetnem čveku...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 427
24.8.2009 9:33:20   
Chi_Pita
Pozdravljene čveke ... jooj koliko ste načvekale od mojega zadnjega obiska user posted image ... si moram spet dopust vzet in vse prebrat user posted image

Samo, da veste, da je z mano vse v redu in da že nestrpno čakam jutrišnji pregled, ko bom vidla svojo pikico user posted image ... no zdaj pa se bom lotila brat za nazaj, da vidim, kaj se je lepega dogajalo user posted image ... vas pokomentiram kmalu

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 428
24.8.2009 9:53:54   
country
Dobro jutro, dober dan!
Dragemu sem le sporočila novico. Napisala sem kartico in dala Tinkari, da jo nese atiju. Pa je bil bolj pretresen kot pri taprvi! user posted image

Naročila sem se na pregled in hkrati menjala gin. in porodnišnico. Iz Kranja sem šla na Jesenice k dr. Sredanviču. Upam, da bo v redu. Pregled imam pa 7. 9.

Lep dan, mamice.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 429
24.8.2009 12:17:10   
Chi_Pita
No evo, pa sem prebrala vse ...

pa kaj jaz to berem user posted image ... jooj, kar jokat sem začela ... ŽanaTaja in mausika user posted image user posted image user posted image ... punce držite se ... sej ne vem kaj napisat user posted image

Pa tej izcedki in krvavitve ... pa kaj se to dogaja user posted image ... jooj, držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image ...

Claire ... nazadnje ko sem bila na netu, si imela pregled in še nisi vedela na čem si ... mislila sem nate in sem prav vesela, da je z malo pikico vse v redu in da pridno raste user posted image

mokca ... si imela probleme s seznamčkom ... hehe ... Javi, kako ti je šlo danes na pregledu ... seveda je vse v najlepšem redu in pikici bije srček močno močno user posted image user posted image user posted image user posted image

Chloe in Nafretiti user posted image user posted image user posted image vse bo v redu ... samo optimistično misliti
Hvala vsem za voščilo in za lepe želje ... evo vsaki pošiljam košček user posted image , da se malo posladka user posted image

Aja, pa dobrodošle vse nove srečke ... nas je pa res že dosti ... waw, april res podira vse rekorde user posted image

Hja ... evo jaz sem bila fraj cel teden in sem se tako grozno počutila, da sem skoraj cele dneve prespala ... res, še dobro, da sem si vzela dopust, ker drugače ne vem, kako bi preživela na delu ... na računalnik nisem niti pomislila - sem vedela, da ne boste nikamor zbežale user posted image sem pa mislila na vas user posted image Komaj čakam na jutrišnji pregled ... vam javim, takoj ko opravim ... sem že čisto nestrpna user posted image
user posted image user posted image user posted image kar spala bi ... spet in spet in spet

Zdaj pa vas ne bom več kar tako zapustila, upam, da bo kmalu boljše s temi mojimi slabostmi ...

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 430
24.8.2009 12:32:43   
mojca976
Lep sončen pozdrav vsem,
sem prišla iz UZ na GK,vse ok, velik je 8 mm, v petek,28.8. imam pa že prvi pregled pri svojem ginekologu.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 431
24.8.2009 13:04:47   
Aanchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 432
24.8.2009 13:35:37   
mokca
ojla!
naj še jaz na hitro poročam.

veliki 1,4cm (merjeno razdalja teme-trtica),user posted image bije 147/min,mat.vrat lepo zaprtuser posted image
juhu in upam da tako ostane.gestacijskoje otroček star 8 tednov .
nuhalno imam 23.9.09 isto pri dr.Strahovi-pravi cuker.takrat bom tudi DHT opravila,se mi zdi vseeno uredu,ker so rezultati še bolj sto posti!

o CHI-piTA: majka mila pogrešala sem te,veš.no sam da si nazaj.user posted image

punce meni se spi,grem spat.se tipkamo.

(odgovor članu Aanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 433
24.8.2009 13:51:56   
mandarinaJ
Pozdravljene aprilčice, tudi mene prosim dodajte na seznamček. Sem namreč srečkauser posted image  s PDP 20.4. , 1. nosečnost.

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.8.2009 14:41:28   
izgubljena_ovcka
Ojoj, jaz sem tudi tako zaspana, da se komaj držim pokonci pa nimam niti najmanjšešanse malo počit ker mi naš taveliki trmari že cel dan. Pomoje bodo spet zobje na paohodu in je siten kot user posted image . Ko bi le imela kako babico kje vblizu, da bi mi malo pomagala kdaj! Uh. user posted image

(odgovor članu mandarinaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 435
24.8.2009 15:07:19   
kai1
ojlauser posted image

Ta vikend je bil zame najtežji. V nedeljo zjutraj sem izgubila svojega malega angelčkauser posted image user posted image user posted image

Že od petka sem krvavela, pa so rekli, da je vse ok. V nedeljo ponoči sem imela zelo močne krče in zjutraj se je plod izločil. Mož me je potem opeljal na urgenco. K sreči me niso čistili, ampak sem dobila injekcijo za pospešeno krčenje maternice in posledično čiščenje. Imela sem seveda zelo močne krče. Po prespani noči v KC so mi po jutranjem uz odobrili, da grem domov.

Po čutim se grozno.......
Trenutno moram počivati, no saj sem psihično na dnu. Mož mi veliko pomaga. Presrečna sem, da imam ob sebi vsaj njega in seveda svojega prečudovitega 2 letnika.

Upam, da se to ne zgodi nobeni izmed vasuser posted image user posted image user posted image
Želim vam srečno user posted image  in čim manj težav.

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
24.8.2009 15:20:07   
Chi_Pita
kai1 velike in močne objemčke ti pošiljam user posted image user posted image user posted image punca drži se ... Sej ne vem kaj napisat ... user posted image   Aprilčice moje, pa ne no  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 437
24.8.2009 16:36:46   
memole
Pozdravljene!

A se vam lahko pridružim?

Po svojih izračunih imam pdp 26.4.!
Prvi pregled pa imam 23.9.

Doma imamo pa že eno navihanko.

Lep dan vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 438
24.8.2009 17:02:59   
neka_noč
Pozdravljene vse Aprilčice 2010!
Sem nova user posted image , vendar pričakujem/o drugič oz. tretjič.  (Enkrat ni bilo ok - parcialna mola hidatidoza)

Ganilo me je sporočilo kai1.... Podoživela sem vse hudo, ki se mi je dogajalo pred letom in pol. Razumem tvojo bolečino, ter vem, da te trenutno ne more nič in nihče potolažit. V uteho naj ti povem kai1, da čas bo zacelil rano, a pozabila ne boš nikoli. In prav je tako. Meni niso pomagale tolažbe, da gre življenje dalje ali podobni izrazi, čeprav sem vedela, da je bilo vse izrečeno dobronamerno. Najbolj mi je pomagala knjiga Prazna zibka, strto srce od društva Solzic (dobiš jo tudi v knjižnici), ter pogovori s tisimi osebami, ki niso drezali vame, ampak le poslušali - ko sem bila sama pripravljena spregovoriti o tem. Zame je bila težka bolečina in zelo intenzivna faza žalovanja cela dva meseca, dokler nisem sama sebe "zbrcala" iz postelje, ter odšla na Lj. Žale, kjer sem se v mislih poslovila od svoje pikice. Bilo je resnično zelo hudo, ker sem imela ob sebi sina - takrat starega 3,5 let s katerim se nisem bila sposobna nič ukvarjati. Ko je pričel iz lego kock "zidati" grob (in ne stolp, kot je mislila moja mami, ki ga je takrat pazila), je bil to prelomni trenutek, da sem se od izgubljene pikice poslovila in pričela nekako živeti dalje.
Faza žalovanje je zelo osebna in morala boš skozi to. Sama. To je neizogibno in edina prava pot k okrevanju in vrnitvi nazaj v življenje. Želim ti, da to zmoreš, s tem, da si daj čas. Jokaj. Pravijo, da solze čistijo dušo... 

Ne izgubi volje, da čez čas, ko boš na to ponovno pripravljena, poizkusiš znova - čeprav vem, da te bo strah. Kot je strah sedaj tudi mene...

Vse dobro ti želim kai1...user posted image   Zapomni si - vsaka stvar je za nekaj dobra, čeprav (danes še) ne veš zakaj bi bilo to dobro...  user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 439
24.8.2009 18:21:24   
Claire2010
ojoj... še ena. Saj ne morem verjet... Kai1 user posted image

Punce jaz sem pa tako konc, da ne morem nič.. Danes sem cel dan rabila, da sem zlikala 2 stroja. Po vsaki zlikani majici, sem se tako utrudila, da sem rabila počitek user posted image  Še zdaj nisem končala, še vedno počivam user posted image  Ne res, tako sem utrujena, da ne morem nič. Praktično vlačim se iz enega konca na drugi konec... Slabosti so malo šle, pa so prišle nazaj, ampak niso tako hude, hujša je ta k.. utrujenost user posted image

Chi_Pita wellcome back user posted image  Jaz sem se pa že spraševala kje si.. vidim, da te je utrujenost čisto pokopala, kot mene... Ah saj bo boljše...

Nič, grem jaz malo lenarit, upam, da bo boljše....

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 440
24.8.2009 18:47:35   
Aanchy
Kai1user posted image drži se

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 441
24.8.2009 19:02:38   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aanchy

majas ker teden pa si?

po mojih izračunih 7.teden.... zakaj?

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 442
24.8.2009 19:12:25   
chloe
Kai1  user posted image user posted image user posted image  Posiljam ti velik objem. Jaz razmisljam, da ce v cetrtek na UZ spet ne bo vse OK in bom morala na ciscenje, da moram biti mocna in se zahvaliti naravi za precudovito, zdravo hcerkico. Cas celi rane. Vem, da je lazje govoriti kot storiti, toda verjamem, da ti bo kmalu uspelo.

Mokca, Mojca user posted image user posted image user posted image  Cestitke za srcke!!! Zdaj pa si lahko malo oddahneta, ne? Pravijo, da je po trenutku, ko se zagledajo srcek, moznost, da gre kaj narobe do 13. tedna le se 10%. Se enkrat cestitke!

Chi Pita, dobrodosla nazaj!!! Smo te ze zelo pogresale user posted image  Upam, da si se naspala in spocila. Slabosti so se prisotne?

Jaz sem danes spet dala kri za preverjanje beta Hcg. Rezultati bodo tokrat sele jutri. Upam, da so se vrednosti podvojile, tako kot treba. Ceprav sem malcek skepticna, vse manj noseca se pocutimuser posted image . Ah, je treba mislit pozitivno, a ne? Upanje zmeraj umre zadnje.

Lep vecer vsem user posted image ! Jaz se grem zdaj malo pocartat z mojim mozekomuser posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 443
24.8.2009 19:18:46   
rujčica
Pozdravljene, sem nova aprilčica. To je moja 1. user posted image , stara sem 29 let in prihajam s Krasa.
Po mojih izračunih imam rok 27.04.2010. Za datum pregleda se še nisem dogovorila. Prosim, vnesite me v tabelco.

Z mano je super, nič mi ni slabo, vse mi še diši, tako da se ne smem pritoževati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 444
24.8.2009 19:44:59   
maja1985
kai1 tudi jaz ti pošiljam objem user posted image

chloe tebi pa eno user posted image za srečo in da bo izvid jutri tak, kot si ga želiš.

Jaz sem pa tako grozno utrujena. Zdaj bom zrihtala malega za v posteljo in šla kar z njim spat. Ponoči se sploh ne naspim, ker non stop hodim lulat. Vsaj slabo mi danes ni bilo tak grozno user posted image
Se mi pa tak vleče datum do pregleda ...  Boste šle na NS? Kam pa?

Lep večer vsem!

(odgovor članu rujčica)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.8.2009 20:53:33   
tintin
Kai1 - en objem.
Vem, da ti je hudo. Sama sem šla skozi to v 1.nosečnosti, ker sem imela IMN. Ne bom niti govorila, da so bile to zame težke psihične muke...poleg izgube pikice sem se soočala še z vprašanji ali bom kdaj imela sploh kakega user posted image (pri IMN obstaja verjetnost, da je kaj narobe z jajcevodi), ...hudo je bilo skratka.
Kot ti je napisala že moja predhodnica si vzemi čas, jokaj, odžaluj in pojdi dalje. Pikica bo vedno ostala v tvojem srcu.

Mojca in Mokca - bravo za srčke!

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 446
24.8.2009 21:23:16   
majas
Kai1 objemeček še od mene... me kar stiska pri srčku.. bodi močna...mogoče je moralo tako biti... saj veš.. ne izgubi volje...vem da boš srečka nosečka kmalu... user posted image user posted image user posted image

Čuvajte se mi aprilčice... papa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 447
24.8.2009 21:26:57   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: Aanchy

majas ker teden pa si?

po mojih izračunih 7.teden.... zakaj?

Vrjetno si me vprašala zaradi slabosti ne? Pri prvi nosečnosti mi ni bilo čisto čisto nič slabo, vse super...  tak da držim pesti da tudi tebi ne bo.. ker ni luštno user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 24.8.2009 21:29:07 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 448
24.8.2009 21:32:03   
nizy
pozdravljene ,

tudi jaz sem danes naredila test in je pokazal dve debeliuser posted image , po mojem naj bi bil rok 26.4,.... je pa moja 4user posted image ,...  imamo pa  3user posted image , .... na pregled se še nisem naročila.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.8.2009 21:56:52   
mokca
APRILSKE NOSEČKE 201O 

user posted image

user posted image  

2.4.2010
jasna, 32, 2.user posted image , 1.user posted image , NP 01.09.
Clarie2010, 27, Lj, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 3.9.
sasa7      NP 24.09

3.4.2010
testianka, 4user posted image NP 17.9.
mamika25, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 23.09.

4.4.2010
Nohtek10, 24, gorenjska, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 02.09.

5.4.2010
26AnejaA, 1.user posted image , 0 user posted image
Chi_Pita, 24, obala, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 25.08.

6.4.2010
Chloe, 29, Celje, 2.user posted image , 1 user posted image ,  NP 21.08.

7.4.2010
mokca, 31, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 24.08.

8.04.2010
izgubljena_ovčka, 26, gorenjska, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 25.08.

09.04.2010
mausi, 40, Gorenjska,  5.user posted image , 2 user posted image , NP 08.09
azaleja, 40, Lj, 2. , 1 , NP 27.08.
kai1, 30, LJ, 2.user posted image , 1 user posted image ,  NP 28.09.
setag, 34, Kranj,  4user posted image ,3user posted image , NP 25.08.

10.4 2010
ela24,24 let 2user posted image ,ouser posted image

12.04.2010
Venera, 34, MB, 2.user posted image , 1 user posted image ,

13.4.2010
majas, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 02.09.
Getreal, 23, primorska, 1.user posted image , 0 user posted image ,

14.04.2010
roža03, 3.user posted image , 2 user posted image ,
gugy, 26, NP 09.09.

15.4.2010
inch, 29, MB, 1.user posted image , 0 user posted image
nadka 30,1user posted image

17.04.2010
Aanchy,28, 1user posted image ,0user posted image ,

18.4.2010
mojca976, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 24.08.

19.4.2010:
nefretiti, 4user posted image ,1user posted image ,NP 27.08.
čebelca25, ? user posted image , ?user posted image ,

20.04.2010
NATAŠA35, 34, Stahovica, 4.user posted image , 3 user posted image , NP 02.09.

mandarina 1user posted image
jana-k: 3user posted image ,1user posted image
katy83, 25, MB, 1.user posted image , 0 user posted image ,

21.4.2010
Di_Di, 26, Obala, 1.user posted image

22.4.2010
barvar, 28, Ptuj, 2.user posted image , 0 user posted image

tintin, 3user posted image , 1user posted image , NP 02.09.
maja1985 , 24, CE, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 15.09.

24.4.2010
soncek, 25, 2user posted image , NP 16.09.

25.4.2010
tropical , 3user posted image ,1user posted image       NP 14.09. 
neli2010, 27,  3.user posted image , 0user posted image

country, 26, 2.user posted image

26.4.2010
memole, PP 23.9.09
nizy: 4user posted image ,3user posted image

27.4.2010
nincy, 18, Nova Gorica, 1user posted image   NP16.09.

rujčica,1user posted image

X.4.2010
nejanejc, 31, Kranj, 1user posted image  , NP 31.08.
cebeli, 1user posted image   NP 11.09.

aprilčic nas je   41 !!!user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

bolniška med nosečnostjo

(odgovor članu nizy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.