|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
24.8.2009 22:08:07   
mokca
ojoj,ful sem napisala post,dolg,popravla seznam,pa je šlo v maloro.
na hitro: kai1:user posted image
chloe:user posted image (držim pesti)
Chi-pita,izgubljena ovčka: sporočta rezultate!!!user posted image user posted image user posted image

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.8.2009 23:31:47   
katy83
hej, punce!
Jaz se že 2 dni tak slabo počutim. Mi je slabo, če sem lačna, potem nekaj pojem in mi je spet slabo, Bruham sicer ne, ampak, ni pa čisto nič fajn. Pa zaspana sem fuuuuuul. no, vsaj nisem edina, ne? user posted image

jao, ne morem verjet. Kai1, drži se, bodi močna. to je vse kar lahko rečem pa še 1 user posted image zate.

vau, Mokca in Mojca, kako lepo, da sta videli svoje user posted image . jaz bi tud, pa se bom komaj jutri naročila, tak da vprašanje kdaj bom prišla na vrsto.

chloe, zate pa držim pesti v četrtekuser posted image user posted image

čao, Katy

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.8.2009 8:11:48   
nadka30
hay moje aprilčice
pravkar sem s pregleda kjer pa sem doživela šokuser posted image , saj moje pikice ni videt, čepreav mi je ginekolog rekel da lahko da sem zanosila kasneje in da naj pridem čez en teden na pregled in da se bo takrat verjetno ze videl srček jaz nekako nimam dobrega občutka.user posted image Vem da moram biti pozitivna in da sem lahko srečna da ze imam enega srčka doma.Kar ne morem se znebiti tega slabega občutka.
čestitke vsem ,ki ste videle svojho pikico.
Moza ni doma ker je v sluzbi in mu tega se nisem povedala, enostavno sem se morala nekomu izpovedat.hvala za razumevanje.
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 453
25.8.2009 8:56:11   
Chi_Pita
Dobro jutro oz dan je že user posted image

najprej nadka30 misli pozitivno, ne še obupati ...
lej velika user posted image za srečo samo zate ...

Drugače pa ja ... evo mene iz pregleda user posted image smo videli user posted image in pikico kako miga po zaenkrat dovolj velikem prostoru ... punce jaz sem tako vesela ... sem ostala brez besed in sem samo gledala v monitor ... šele zdaj ko sem se vozla na delo so mi prišle solzice in sem se zavedla, da v meni res raste novo bitje user posted image
Aja, pa da se še pohvalim, da smo veliki 19,3mm ... NP pa imam 22.9. ... PDP pa mi je dala 4.4.2010 ...ne vem na podlagi česa

Sem vprašala kako je glede NS in je g. rekla, da je res škoda dinarčkov, ker to kar tam ugotovijo vidi tudi ona na pregledu v 14.tednu ... hm, tako da zdaj res ne vem, pa dragi gre lahko z mano šele v 20. tednu na pregled ... joj kako bo razočaran ...
Kakšne izkušnje imate s tem že mamice? user posted image

Hja slabosti ... še so prisotne ... včeraj ko sem napisala svoj zadnji post sem takoj tekla na WC ... non stop moram nekaj jest, ker drugače user posted image , dokler pa nekaj žvečim ni problema ... pa tudi utrujenost se počasi umirja - upam ...

Zdej pa povedati domačim ... res ne vem kako bova to izpeljala ... any ideas? user posted image
Dobrodošle nove ... user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.8.2009 9:00:16   
Claire2010
Dobroo jutroooo user posted image  !

Včeraj sem bila tako konc in povožena, da sem pozabila napisati - bravo mokca user posted image  user posted image  in čestitke za user posted image .

Glede ostalih, katerih se srček še ne vidi (nadka 30), pa sploh ne vem kaj naj si mislim. Očitno se to velikokrat zgodi (tudi meni se je!!!), ampak kot opažam, se potem večinoma kar dobro izteče in je na naslednjem pregledu že viden... Zdaj pa ne vem v čem je problem... pomoje res v tem prezgodnjem naročanju. Nadka kateri teden pa si ti? Tako je, vsako telo je razred zase in mislim, da ni nekega pravila tukaj, kdaj točno bi se moglo videti (čeprav je meni G zagotavljal, da v 6 t bi se pa že moglo videti - pa ni res, vidlelo se je šele v 7t), je pa tako, da kasneje ko gremo na pregled, bolj nam je prihranjeno tisto mučno čakanje, ali se bo na nasl. pregledu kaj videlo...  Skratka, jaz še vedno držim pesti za vse vas, nadka30, cloe, in ostale in sem optimistična...

Joj kako sem se zdaj razpisala user posted image  Vidim, pa da vedno in vedno še prihajajo nove, ki so komaj naredile test, meni se pa zdi, da sem že celo večnost noseča user posted image , vse pa imamo rok aprila user posted image  No zdaj je pri meni že skoraj 1 mesec odkar vem za to skrivnost...

Bodite pridne, se še kaj oglasim, upam, da zagledam dobre novice od tistih, ki imajo danes pregled... Naj se pokaže čimveč user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 455
25.8.2009 9:04:01   
tintin
Jutro še od ene user posted image ....ma mi je slabo...

Nadka
držim pesti

Chi pita česitike za srček! Hm, za NS niso usposobljeni vsi...no pri nas v Kr ima moja ginekologinja licenco za NS, ampak ti lahko naredi tudi t.i zastonj NS (samo izmeri debelino gube in ne izračuna tveganja). Glede prisotnosti na pregledih. Moj mož je bil vedno z menoj, tudi naslednji teden bo. Moja G sploh ne komplicira glede tega oz. se ji zdi celo fajn. Sicer pa je otroček tudi del tvojega partnerja/moža?

Kako povedat domačim? Če se le da jih presenetite:)

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 456
25.8.2009 9:05:50   
nejanejc
Hejla...

zal mi je za izgubljene pikice.. kai1:user posted image

me pa veseli,da so pregledi šli ok in da pikice rastejo, čestitke

sem dolžna se eno voscilo za rojstni dan. Auguroni Chi_pita!

jst se kar v pripravah za poroko pa komej cakam,da bo mim....

najbolj pa cakam pregled v ponedljek, se mi zdi ze cela vecnost...

slabosti pridejo v glavnem med tednom v sluzbi, ko sem doma so bolj redke... joške me mogoce malenkost manj bolijo... scipa me pa se vedno v maternici...

lep dan

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 457
25.8.2009 9:06:46   
nejanejc
Nadka, drzim pesti, da bo naslednji teden vidna pikica in bo vse ok!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 458
25.8.2009 9:08:00   
nejanejc
jst sem mojmu nardila tiramisu (ker so baby piškotki) pa gor s cokolado nardila plus.... on pa ni mel pojma kaj bi to blo...

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 459
25.8.2009 9:08:37   
Claire2010
ooooo Chi_Pita naj še tebi čestitam za user posted image ... Bravo user posted image  In kako velik je že! Imaš slikico?

Tudi meni je moj G rekel, da je NS metanje denarja stran, ker vse to vidi on in lahko izmeri, edina razlika je v tem, da on nima licence in da tega NE zaračuna. Ostali te pa oglobijo za lep denarček. Točno tako je meni rekel. Zdaj pa ne vem.... Jaz sem se nagibala, da grem, malo tudi zaradi CD-ja in slikc, ki jih lahko dobiš, da imaš en spominček user posted image  Te slikce z NS so res tako lepe...  No moj je bil z mano že na obeh uz, tako da ga je že videl (še pred mano user posted image ), tako da zaradi tega nimam pomislekov... Ne vem bom videla na naslednjem pregledu, če mi bo naredil vse te meritve, kot jih na NS.

Neposredna povezava do sporočila: 460
25.8.2009 9:10:42   
Claire2010
Aja Chi_Pita, še to, zakaj gre dragi lahko šele v 20. tednu s tabo na pregled??? A G. prej ne pusti? user posted image Moj je lahko na vsakem pregledu in uz z mano, vključno s prvim, ki je bil vaginalni.

Neposredna povezava do sporočila: 461
25.8.2009 9:11:58   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj...

kai1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal za tvojo pikico...mogoče je moralo biti tako, čeprav mislim, da te niso vzeli preveč resno glede krvavitev...pozabila ne boš nikoli, samo vem pa da boš kamlu srečkauser posted image drži se...
chi_pita  čestitke za user posted image ....

pri meni še nič slabosti, samo zaspanost in utrujenost, ki pa jo počasi zamenjam z urejanjem doma...lačna sem kar pogosto in ne boste verjele, da raje pojem kaj slanega (pašteta z čebulo mi gre v slastuser posted image ) kot pa kaj sladkegauser posted image , tako da zdaj smrdim po čebuli...

opazila sem malo močnejše izcedke in malo močnejši vonj tam spodaj, pa se moram umivat večkrat ali brisat večkrat na dan...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 462
25.8.2009 9:12:51   
naja6
za Chi_Pita
no ne vem če je NP ravno tak brezveze.je pa res da ni poceni,ker tam gleda kolko ima tekočine od zadaj    pri tilniku pa srčeka      posluča pa zmeri ga,pa kaj  vem kaj še vse,je pa pri meni lahko bil moj zraven,pa še snemali smo našega sončka,je pa res da je to stvar vsakega posameznika
naja6

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 463
25.8.2009 9:25:02   
Chi_Pita
Grrr zdaj sem pa jezna na svojo g. ... zakaj ne pusti, da gre dragi zraven ... verjetno se bom prav zaradi tega naročila na NS ... da greva skupaj user posted image tintin in Claire ... točno to mi je rekla g. glede NS...  če bo dragi hotel videti pikico pred 20.tednom greva sigurno na NS... JA SLIKICO IMAM ... tle pred sabo in jo občudujem

Hvala za čestitke vsem ... pa za voščilo nejanejc ... a ti pa se kr na poroko pripravljaš ... ooo to je pa lepo ... ja iskeren čestitke user posted image ... ne ne, staršem morava povedati, dragi že ve od prvega dneva user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 464
25.8.2009 9:50:02   
nadka30
hvala vam punce

morala sem se izpovedat pa tudi pošteno sem se user posted image sedaj mi je kar malo lažje, hčerko sem odpeljala omi tako da me ni videla dauser posted image , ker potem bi me kar naprej spraševala zakaj jokam, vendar ji tega ne morem narediti saj ima v nedeljo user posted image rojsti dan in se moram z njo veselit pa čeprav me v notranjosti razžira od skrbi.

Čeprav vem da sem bila hitro na pregledu (konec 6 tedna) in da bo drug teden vse ok me grize tista nevednost kaj pa če,..
lep vas je brat in upam da se vam drugi teden pridružim z boljšimi novcami. Drugače pa en lep sončen pozdrav iz štajerskeuser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 465
25.8.2009 10:06:19   
Chi_Pita

user posted image   APRILSKE NOSEČKE 201O user posted image

user posted image  

2.4.2010
jasna, 32, 2.user posted image , 1.user posted image , NP 01.09.
Clarie2010, 27, Lj, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 3.9.
sasa7      NP 24.09

3.4.2010
testianka, 4user posted image NP 17.9.
mamika25, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 23.09.

4.4.2010
Nohtek10, 24, gorenjska, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 02.09.
Chi_Pita, 24, obala, 1. , 0 , NP 22.09.  user posted image

5.4.2010
26AnejaA, 1.user posted image , 0 user posted image

6.4.2010
Chloe, 29, Celje, 2.user posted image , 1 user posted image ,  NP ?

7.4.2010
mokca, 31, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP ?  user posted image

8.04.2010
izgubljena_ovčka, 26, gorenjska, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 25.08.

09.04.2010
mausi, 40, Gorenjska,  5.user posted image , 2 user posted image , NP 08.09
azaleja, 40, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 27.08.
setag, 34, Kranj,  4user posted image ,3user posted image , NP 25.08.

10.4 2010
ela24, 24 let 2user posted image ,0 user posted image

12.04.2010
Venera, 34, MB, 2.user posted image , 1 user posted image ,

13.4.2010
majas, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 02.09.
Getreal, 23, primorska, 1.user posted image , 0 user posted image ,

14.04.2010
roža03, 3.user posted image , 2 user posted image ,
gugy, 26, NP 09.09.

15.4.2010
inch, 29, MB, 1.user posted image , 0 user posted image
nadka30, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 01.09.

17.04.2010
Aanchy,28, 1user posted image ,0user posted image ,

18.4.2010
mojca976, 1.user posted image , 0 user posted image , NP ?

19.4.2010:
nefretiti, 4user posted image ,1user posted image ,NP 27.08.
čebelca25, ? user posted image , ?user posted image ,

20.04.2010
NATAŠA35, 34, Stahovica, 4.user posted image , 3 user posted image , NP 02.09.

mandarina 1user posted image , 0 user posted image
jana-k: 3user posted image ,1 user posted image
katy83, 25, MB, 1.user posted image , 0 user posted image ,

21.4.2010
Di_Di, 26, Obala, 1.user posted image , 0 user posted image

22.4.2010
barvar, 28, Ptuj, 2.user posted image , 0 user posted image

tintin, 3user posted image , 1user posted image , NP 02.09.
maja1985 , 24, CE, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 15.09.

24.4.2010
soncek, 25, 2user posted image , NP 16.09.

25.4.2010
tropical , 3user posted image ,1user posted image       NP 14.09. 
neli2010, 27,  3.user posted image , 0user posted image

country, 26, 2.user posted image

26.4.2010
memole, PP 23.9.09
nizy: 4user posted image ,3user posted image

27.4.2010
nincy, 18, Nova Gorica, 1user posted image   NP16.09.

rujčica,1user posted image

X.4.2010
nejanejc, 31, Kranj, 1user posted image  , NP 31.08.
cebeli, 1user posted image   NP 11.09.

aprilčic nas je   41 !!!user posted image user posted image user posted image

Hei sem malo popravila, sem pa tudi pobrisala tiste spletne strani, ker je drugače seznam preveč dolg ... bomo vsake toliko osvežile tudi tiste strani user posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.8.2009 10:21:49   
NATAŠA35
a toliko nas je žeuser posted image user posted image user posted image user posted image .....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 467
25.8.2009 10:25:56   
Nefretiti
Dan......

Žal vas bom tudi jaz zapustila. Izvedela sem, da se je raven bHCg tako znižala, da pomenijo te krvavitve SS. Čeprav niso močne, ne boli pretirano, ampak brezveze.....

Lepo je bilo klepetati, želim vam, da prijetno klepetate naslednjih 8 mesecev.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 468
25.8.2009 10:36:59   
katy83
pozdravljene!

vau, jaz pa sem danes imela srečo. Sem poklicala g. in mi je rekla naj kr v petek zjutraj pridem na pregled. Pa sem bila full vesela, samo zdaj pa me je malo strah, da je mogoče prehitro. Nadka30  ne še obubat, boš vidla, da boš naslednji teden zagledala user posted image . držim pesti.
Chi Pita - vau, kak lepo, je pa res že velikuser posted image . čeprav na tem področju ravno nimam izkušenj, pa ti vseeno priporočam, da greš na NS. veš kak so lepe slikce. user posted image

o, ne, zdaj pa še Nefretiti - verjamem da ni lahko, drži se, pa ti želim, da čimprej zagledaš user posted image user posted image .

lepo bodite punce. želim vam lep dan.

Katy

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.8.2009 10:37:43   
nadka30
nefretiti pa ne tudi ti danes z slabimi novicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žal mi je vem, da si si tega otročka zelo želelauser posted image , mislim da je danes eden zelo slabih dni v tem tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pošiljam ti en topel objem,in te pikapoloniceuser posted image user posted image user posted image user posted image , ki naj ti prinesejo srečo in da bi čim lažje prebolela to bolečino.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 470
25.8.2009 10:42:58   
Nefretiti
Najlepša hvala punci!

Resnično mi je žal, da ne bom tudi jaz z vami, veliko mi pomenijo tople besede, ki jih berem.
Ampak......kaj čmo. Narava / Bog ima svoje načrte. Očitno še ni prišel moj čas.

Sedaj je upanje praktično umrlo, čakam pa lahko samo še tiste hude krvavitve. Zelo zoprno bi bilo, če bi se mi to zgodilo v službi.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.8.2009 11:00:47   
nadka30
Nefretiti

tudi jaz se počutim, kot bi me pohodlo 100 bizonovuser posted image , po glavi mi roji samo to da ni vse ok , ker se še ni videl srček, pa čeprav vem, da je možno da sem zanosila kasneje.
Samo to čakanje to naslednjega torka me bo ubilo.user posted image
Nefretiti kakšno dela pa opravljaš, kaj ti je pa g. rekel, je sploh še kakšno upanje?.
en topel objem

Neposredna povezava do sporočila: 472
25.8.2009 11:23:06   
Nefretiti
V bistvu mi je rekla, da imam bHCG-ja 21. Potem ni rekla nič. Ker je videla, da sem postala žalostna je rekla, da mogoče pa še le ni treba obupat, da je prišlo kasneje do oploditve. Ampak z g. se zelo, zelo dobro poznava, pa ji je verjetno bilo hudo, ker me je mogla razočarat. Dejstvo je, da bi morala biti raven okoli tisočkrat večja.
Seveda sem jaz takoj obrnila pol spleta in ugotovila, da je vrednost tako nizka, da nima smisla karkoli pričakovati.
Ta teden bom še v bolniški, čeprav sem bila danes eno urco v službi in tudi jutri grem. Imam pretežno leteče delo......šibam po stopnicah, hudo stresno, večino časa sem v gibanju. Kriza bo zopet sporočiti šefu, da ni iz vsega nič. Me bo imel počasi že poln kufer.
Jutri grem spet h g., zopet bo pogledala kri in verjetno naredila UZ (da vidimo, kaj je s sluznico, ploda tako verjetno ni).
Moram reči, da sem praktično vrgla puško v koruzo.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.8.2009 11:24:47   
Nefretiti
Nadka: merodajna je vrednost jormona. Srček se res lahko vidi šele malo kasneje.
Upam, da se ti dobro izteče! Držim pesti.

K sreči me razveseljuje moja nagajivka, ki je včeraj upihnila 2 svečki.

Neposredna povezava do sporočila: 474
25.8.2009 11:31:54   
nadka30

titleAndStar(18,0,0,false,"",""
Nefretiti potem imaš tudi avgusteka doma tako kot jaz samo da bo moja v nedeljo stara že pet let in da smo se za tega kar namučli in res upam da bo v torek vse ok. Meni je g. rekel če grem na bolniško do torke pa sem rekla da ne , ker bi potem še bolj o tem razmišljala in bi se mi kartko malo utrgalo, tako pa grem popoldan delat in bom majn razmišljala o tem , čeprav vem da ne bom morala 100% odklopit.
resnično upam da boš jutri imela boljše rezultateuser posted image - če pa ne bojo ti iz vsega srca privoščim, da boš kamlu spetuser posted image in da boš takrat prišla do svojega zelo,zelo,zelo zaželjenegauser posted image .
lp

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

oblačila
symba

kje najraje kupujete otroška oblačila?

baby center (13%)

oviesse (3%)

h&m (59%)

iana (1%)

pikapolonica (3%)

kik (21%)

Število vseh glasov: 116

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!