|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
20.8.2009 19:59:23   
Nefretiti
Nohtek10: ojoj, boga reva, si kar predstavljam, kako hude skrbi imaš.user posted image Upam, da se ti bo stanje s ščitnico izboljšalo, in da je tvoja pikica OK. DRŽI SE DEKLICA!user posted image

(odgovor članu 26AnejaA)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.8.2009 8:10:39   
Claire2010
Uf ste načvekale, saj sem se komaj prebila čez vse tole user posted image

No tudi pri meni so se začele slabosti user posted image  Bruham sicer ne, ampak takoj ko je želodec prazen mi je že slabo.. Tako da upoštevam nasvet in takoj zjutraj pojem kak kreker. Utrujena sem pa taaaaako da je to za znoret. Spim ful veliko. Včeraj sem pa po 3 dneh spet spila kavo in sem se počutila fenomenalno. Dvignilo mi je pritisk in tudi utrujenost je šla, tako da sem bila čisto naspidirana par ur... Potem pa je učinek zbledel in spet slabost... user posted image  Tako da zdaj po zajtrku se že veselim kavice, da me malo dvigne user posted image

Včeraj sva se z mojim pogovarjala o imenih. Za punčko imava v ožjem 2 in sigurno bo en izmed teh 2, za fantka pa user posted image  Mojemu je sicer eno ime full všeč, ampak jaz se ga morem še navaditi..... Drugače pa upam, da bova imela lažjo izbiro user posted image  No bomo videli na NS.. (Saj se že takrat vidi ane? Na ne vem katerem koledarju sem brala, da se zdaj - torej 7, 8 t že oblikujejo spolni organi user posted image  )

sasa7 - rok imava na isti dan user posted image  user posted image  in še user posted image  user posted image  za srček

ŽanaTaja - še se spomnim nate, upam, da v redu prebolevaš in da ni prehudo... Tudi ti se boš kmalu spet veselila, boš videla. Beri nas še kaj in oglasi se še kaj, pa sporoči veselo novičko, ko spet enkrat bo!!!

chloe - seveda držimo pesti!!!! In hitro javi!!!

Nohtek1 - razumem, da si v skrbeh zaradi ščitnice... Jaz se sicer na to res kaj dosti ne spoznam, ampak vseeno dvomim, da bi lahko to kaj škodilo plodu... Saj veš, če gre kaj narobe, se že sam odstrani, pri tebi pa je vse ok..

Punce lep dan in čim manj slabosti (kar velja tudi zame user posted image ), aja pa dobrodošle nove (uf koliko nas že je), dodajte se na seznam!

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.8.2009 8:15:32   
Claire2010
Uf punce, zdaj sem pogledala na svoj tickerček in sem videla, da sem noseča že 8 t in 1 dan user posted image  user posted image  user posted image  JOj ne morem verjeti, kako gre to hitro!!!!!!!!!!!! Teli dnevi letijo kot šus in že se obrne teden user posted image

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 378
21.8.2009 8:41:37   
tropical
Oh punce kolk mene trebuh boli, kot da bi me nekaj rezalo, upam da se ne boslabo končalo. pa tudi okoli pasu vse me špika. Ne vem ali je to OK.

Neposredna povezava do sporočila: 379
21.8.2009 8:51:15   
azeleja01
Pozdravljene,

se na kratko pofočkam pred službo. Pri meni še vedno brez kakršnih koli znakov ali težav. Komaj čakam pregled, ki ga imam naslednji teden. Vmes sem se naročila še k zobarju, da mi uredi še vse plombe, saj nosečnost močno vpliva na zobe.
Pozdrav vsem novim nosečkam. Me veseli, da je veliko mladih med nami. Jaz sicer ne sodim v to kategorijo, saj sem prvega imela šele pri 36, drugega pa bom imela pri 40, ker se pri nas pač drugače ni izšlo. Ampak po duši sem pa še v tridesetih. Upam, da bo na pregledih vse ok s pikico. Lep petek!!!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 380
21.8.2009 9:08:51   
Aanchy
Pozdravljene!
No pa se vam je pridružila še ena aprilčica. Anja, 28 let 1.user posted image ...po izračunih na netu bi naj imela rok 17.4.2010. Ampak bom vidla kaj bo rekla g, ki jo imam v sept.. Jaz razen bolečih prsi in utrujenost nimam nobenih težav (3x potrkam...tok-tok-tok)   user posted image . V službi še ne vejo, starši tut ne, le najožji prijatelji. S partnerjem sma se odločila, da boma počakala do g user posted image

(odgovor članu azeleja01)
Neposredna povezava do sporočila: 381
21.8.2009 9:11:46   
NATAŠA35
jutro vsem...dobrodošle nove...

jaz imam podobne težave, trebuh ali napihnjenost, pa vse me žuli, tak da je že problem, kaj bom obleklauser posted image na hlače sploh ne pomislim, če niso elastične...

jaz imam čuden občutek v želodcu, tako, da moram kar hitro nekaj pojest, potem pa še to zelo počasi, da ne zbruham...zaenkrat še nisem začela, pa tudi upam, da ne, samo ta želodec me daje za umret, pa da ne govorim o zaspanosti...spim že v stojeuser posted image user posted image do kavča, postelje...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu azeleja01)
Neposredna povezava do sporočila: 382
21.8.2009 9:21:18   
ŽanaTaja
Claire2010 - hvalauser posted image  Bom se še vam kaj oglasila, berem vas pa vsak dan, čeprav sem prvič prišla sem z veliko bolečino...ampak je vsak dan manjša...nikoli ga ne bom pozabila ampak živet moram naprej....

Upam, da nam spet čimprej uspe in bom spet kmalu srečka nosečka....

Čuvaj se bejbi, še posebej pa svojga sončka...

Sam res kje pa je Chi_Pita??????

(odgovor članu Aanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 383
21.8.2009 10:11:10   
kai1
oj, punce

Meni nič slabo. Sem pa neznasko zaspana in noge, žile, me zelo bolijo. Ta teden sem imela štiri dni zapored rjavo rdeč izscedek, tako da sem šla danes k G, pa pravi, da je verjetno "vgnezditvena" krvavitev.
Priporoča malo več počitka in folno, ki jo seveda že jemljem. Upam, da bo res vse ok, saj sem pri 1.user posted image  imela kar nekaj težav s tem in sem bila celouser posted image  doma.

Dobrodošle vse nove aprilčiceuser posted image

Upam, da danes ne bo še kakšnih neprijetnih presenečenj, kajti pričakujem sama prijetna presenečenja. Danes namreč praznujem 30. rd.

Želim vam lep dan

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 384
21.8.2009 10:11:54   
čebelca25
žIVJO APRILČICE:)
Če dovolite bi se vam tudi jst pridružilauser posted image . No G. še nisem imela. ampak po mojih izračunih bi bil PDP 19.4...jeeej.
Kot Aanchy, tudi jst drugih težav, razen bolečih prsi in velike utrujenosti nimam...no pa napihnjenostiuser posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.8.2009 10:14:28   
čebelca25
hehe...kai1, tebi pa vse najboljše in najlepše ter veliko veselja v veselem pričakovanjuuser posted image
Lepo praznujuser posted image

(odgovor članu čebelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.8.2009 11:39:42   
tintin
Kai - vse naj naj.
Tudi mene kar pošteno pestijo slabosti...pa zelo izostren vonj imam...jem samo nevtralne stvari, bolj slane (sladko mi je bljak). Najhujši problem imam s pitjem, ker mi 3/4 stvari naredi slabo...in ne vem kaj naj pijem. posledično tudi ful malokrat hodim lulat (ker spijem samo pol litra na dan...če sploh)...V prejšnji nosečnosti mi je bilo slabo do cca 10 ali 11 tedna...tam nekje...

Glede spola: mi je popolnoma vseeno, le naj bo detece zdravo. Ker imam rada sladka pričakovanja in presenečenja tudi tokrat ne bomo vprašali kaj se skriva med nogicami. Prejšnjič mi je bilo krasno, da sem šele pri porodu videla, da je fantek. Čeprav sem slutila, da bo.

Vse punce z izcedki: v prejšnji nosečosti sem ga imela tudi jaz, dobila sem Dabroston, ki sem ga jemala do 15.tedna. Srečno!

Odštevam do pregleda...

(odgovor članu čebelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 387
21.8.2009 12:02:37   
NATAŠA35
kai  vse najboljše ob tvoji okrogli obletnici user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 388
21.8.2009 12:16:37   
jasna
Pozdravljene user posted image ,

sem vas redno brala ampak nisem imela kaj pametnega napisati razen jamranja user posted image .

Počutim se še vedno tako tako utrujenaaa full, slabosti pa od dneva do dneva odvisno.

Je pa tudi mene začelo razganjati okoli trebuha, pa v materinci me razteza, prav čutim napenjanje, ni kaj buši počasi raste še malo pa bom v 9 tednu. user posted image

Jutri gremo na dopust v Švico se bom vsaj malo shladila majo okoli 20 stopinj ne pa čez 30 kot pri nas celi mesec ta vročina me ful matra, na splošno nisem fan vročine.

Tudi na pregled že komaj čakam, da vidim kaj se dogaja v user posted image .

Zdaj grem pa pakirat.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 389
21.8.2009 12:31:01   
maja1985
kai vse najboljše!

Meni je danes prvič malo manj slabo, sem pa ponoči zelo slabo spala. Zdaj čakam, da se kosilo skuha, potem pa malo spat :) Imam pa taaaaaakoooo napihnjen trebuh, joške me itak bolijo za znoret. Najbolj si pa želim, da že enkrat ta vročina mine :)

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.8.2009 12:39:27   
tropical

user posted image

APRILSKE NOSEČKE 201O

user posted image  

2.4.2010
jasna, 32, 2.user posted image , 1.user posted image , NP 01.09.
Clarie2010, 27, Lj, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 3.9.
sasa7      NP 24.09

3.4.2010
testianka, 4user posted image NP 17.9.
mamika25, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 23.09.

4.4.2010
Nohtek10, 24, gorenjska, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 02.09.

5.4.2010
26AnejaA, 1.user posted image , 0 user posted image
Chi_Pita, 24, obala, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 25.08.

6.4.2010
Chloe, 29, Celje, 2.user posted image , 1 user posted image ,  NP 21.08.

7.4.2010
mokca, 31, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 24.08.

8.04.2010
izgubljena_ovčka, 26, gorenjska, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 25.08.

09.04.2010
mausi, 40, Gorenjska,  5.user posted image , 2 user posted image , NP 08.09
azaleja, 40, Lj, 2. , 1 , NP 27.08.
kai1, 30, LJ, 2.user posted image , 1 user posted image ,  NP 28.09.
setag, 34, Kranj,  4user posted image ,3user posted image , NP 25.08.

10.4 2010
ela24,24 let 2user posted image ,ouser posted image

12.04.2010
Venera, 34, MB, 2.user posted image , 1 user posted image ,

13.4.2010
majas, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 02.09.
Getreal, 23, primorska, 1.user posted image , 0 user posted image ,

14.04.2010
roža03, 3.user posted image , 2 user posted image ,
gugy, 26, NP 09.09.

15.4.2010
inch, 29, MB, 1.user posted image , 0 user posted image
nadka 30,1user posted image

17.04.2010
Aanchy,28, 1user posted image ,0user posted image ,

18.4.2010
mojca976, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 24.08.

19.4.2010:
nefretiti, 4user posted image ,1user posted image ,NP 27.08.
čebelca25, ? user posted image , ?user posted image ,
20.04.2010
NATAŠA35, 34, Stahovica, 4.user posted image , 3 user posted image , NP 02.09.
jana-k: 3user posted image ,1user posted image
katy83, 25, MB, 1.user posted image , 0 user posted image ,

22.4.2010
barvar, 28, Ptuj, 2.user posted image , 0 user posted image

tintin, 3user posted image , 1user posted image , NP 02.09.
maja1985 , 24, CE, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 15.09.

24.4.2010
soncek, 25, 2user posted image , NP 16.09.

25.4.2010
tropical , 3user posted image ,1user posted image       NP 14.09. 
neli2010, 27,  3.user posted image , 0user posted image

27.4.2010
nincy, 18, Nova Gorica, 1user posted image   NP16.09.

X.4.2010
nejanejc, 31, Kranj, 1user posted image  , NP 31.08.
cebeli, 1user posted image   NP 11.09.

aprilčic nas je   39 !!!user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

bolniška med nosečnostjo

(odgovor članu tropical)
  • Neposredna povezava do sporočila: 391
    21.8.2009 15:10:57   
    chloe
    Jaz sem tako zalostna, kar na jok mi gre...
    Vceraj bila pri G, mi je naredil UZ in videti je bilo le eno veliko crno piko. Nobenega plodka, nobenega srcka,... in glede na gestacijsko starost bi naj bila ze 7t2d noseca?!
    G je bil sicer zelo korekten in mi je lepo razlozil vse moznosti...najverjetneje gre za neuspelo nosecnost (pride do oploditve, ampak ne do oblikovanja zarodka), obstaja pa majhna moznost, da smo se zmotili pri izracunu gestacijske starosti in bo zarodek viden cez en teden. Ampak za koliko smo se lahko zmotili? Jaz sem ziher kdaj sem imela zadnjo M in vsaj priblizno ziher kdaj je bila O...Sicer me je poslal na teste ßhCG (enega sem nraedila danes, rezultati popoldne), en v ponedeljek in en v sredo, v cetrtek pa naslednji UZ (da se vidi ce se hormon podvaja)...Cisto sem paf. Ena velika crna luknja na UZ. Pa se slikico mi je sprintal. user posted image user posted image user posted image
    Zelim vam lepo nosecnost pa da se nobeni vec ne pripeti kaj taksnega.
    Jaz pa zdaj uradno en teden doma in kao pocivat. Pa cakat. Za umret.

(odgovor članu kai1)
    Neposredna povezava do sporočila: 392
    21.8.2009 15:37:25   
    setag
    Chloe,
    držim pesti, da bo vse Ok.
    Sicer sem zate veliko bolj optimistična kot zame, čeprav to morda ni prav.
    Namreč v lanskem letu sem imela prazno gestacijsko vrečko in  na prvem pregledu , ki je bil sicer v šestem tednu ginekolog ni videl kar bi pričakovali.
    pa je rekel, prezgodaj smo vas dali na UZ, verjetno ste manj noseča, kot mislimo..
    in sem čakala na nov pregled.
    In še pred naslednjim pregledom, v osmem tednu ,sem zakrvavela in na koncu šla na čiščenje, ker je bila gestacijsk vrečka pač prazna.
    Jaz nisem bila preveč razočarana, ker na to gledam precej razumno, nisem več v rosno mladih letih in to se pač zgodi.
    Zdaj ko sem ravno zakorakala v osmi teden in bom imela na začetku naslednjega tedna prvi pregled, pa ti po pravici povem, da bi bila zelo zelo razočarana, če bi ne slišala otrokovega srčka in potrditve nosečnosti s strani ginekologa.
    Zelo sem na trnih, ves čas razmišljam samo o tem, kdaj se bom končno znašla na UZ pregledu , itd, itd.
    Sicer so v letošnji nosečnosti znaki le-te zelo očitni (imam napihnjen trebuh, občutljive bradavice, sem in tja mi malce postane tudi slabo..). Lansko leto o nosečniških znakih ni bilo dune duha ne sluha.. Tako je bilo pri meni????
    Kako se sicer počutiš ti??

Kakorkoli, ne obremenjuj se preveč- life goes on kakorkoli že bo. za zdaj lahko le čakamo!

LP

(odgovor članu chloe)
    Neposredna povezava do sporočila: 393
    21.8.2009 16:19:21   
    country
    Pozdravljene aprilske nosečke!
    Pridružila bi se vam še jaz, čeprav se mi (priznam) kar malce mudi. Danse sem zagledala user posted image in vem, da je to to. Sicer nisem 100%, kdaj sem imela zadnjo M, ampak po mojih izračunih naj bi imela PDP ok 25 +/- 1 dan.
    Stara sem skoraj 26 in to je moja 2. nosečnost.
    Poleg tega pa se mi prav nič ne mudi možeku pravit... najprej moram ugotovit, kako bom to storila. :) Kako ste ve?

(odgovor članu setag)
    Neposredna povezava do sporočila: 394
    21.8.2009 18:48:17   
    jana84
    Lep dan vsem skupaj!

Naj najprej lepo potolažim Chloe...počakaj izvide, ne se preveč sekirat pred izvidi. Vem da je zelo težko, vendar sekiranje in živciranje nič ne pomagata user posted image ...Moraš misliti pozitivno, mogoče pa je res tista možnost, da niste pravilno določili gestacije...

Pri nas je vse po starem...Kakšnih hudih nosečniških problemov nimam, hvala bogu. Pa saj jih tudi za Jakoba nisem imela. Mogoče sem malce bolj utrujena (seveda kaj ne bom pri sinku prepolnem energije in taki pasji vročini kot je zunaj!). Ampak mislim, da bo vse skupaj minilo drugi teden septembra ko damo našega razgrajača v vrtec...

Pregelda še nisem imela. Vendar se nič ne mudi. Sem zadnjič gledala v staro materinsko knjižico in prvi pregled zabeležen je bil ko sem bila noseča 9tednov. Res je da sem imela prej že dva pregleda zaradi rjavkastega izcedka pa tudi dva UZ...Vendar materinsko knjižico sem dobila šele takrat...Tako da se mi popolnoma nič ne mudi... Če se počutim fajn in tudi kakšnih drugih opaznih nenadnih sprememb ni...Sploh ni panike... Se mi zdi da sem prejšnjo nosečnost bolj komplicirala in paničarila verjetno zaradi predhodnega SS...

Tako, sedaj moja dva angelčka ninkata že ohoho...od 16.40! Zdaj jih bo pa treba it kaj zbudiit, ker ga gremo žurat...Najprej na rojstni dan potem pa še k sosedu, k se naslednjo soboto poroči in ima danes kalono (žurko)...
    Nič, fajn se mejte, pa čim manj sekiranja in slabega počutja...Pa da bom še jaz pametna izpadla---dejte čimveč PIT!!!

(odgovor članu country)
    Neposredna povezava do sporočila: 395
    21.8.2009 20:07:05   
    Nefretiti
    Dan!

No pa da se pridružim tudi jaz s skrbmi o prazni gestacijski vrečki. Sicer je po izračunih danes 5T4d, ne vem, ali se bi že lahko kaj videlo, ampak na pregled sem šla, ker kar pošteno krvavim. Sicer je sluznica še vedno debela, to pa je tudi vse, kar smo videli.
    Upam, da bo vse OK, ker bom zelo težko prenesla že 3. neuspelo nosečnost. Bomo videli čez kak teden, kaj bo.

(odgovor članu jana84)
    Neposredna povezava do sporočila: 396
    21.8.2009 20:08:06   
    Claire2010
    oh chloe, saj je tako kot da bi svojo zgodbo brala 2 tedna nazaj...  Saj veš, da je bilo pri meni identično - samo črna pika in en teden mučnega čakanja na bolniški... Upam, da se tudi tebi srečno razplete in boš odšla iz naslednjega pregleda s slikco v rokah, na kateri ne bo samo črna pika user posted image

Saj bo hitro minilo, zamoti se s čim, pa misli pozitivno!

A drugače imaš kakšne znake (slabost, širjenje maternice..)?

Pa pošiljam ti eno user posted image za srečo!!

(odgovor članu jana84)
    Neposredna povezava do sporočila: 397
    21.8.2009 20:26:17   
    izgubljena_ovcka
    Joj, kaj to berem neke slabe novice? (no, upam, da res ne bodo to postale, pozitivne misli, chloe in veliko sreče in stisnjene pesti še od mene).

Jaz pa komaj najdem čas za računalnik. Ob delu, tamalčku in vrtu se komaj utegnem ukvarjat s tem. Največ naredim takole proti večeru, če je naš misko milosten do mene in brez problemov zaspi.

Tiste, ki že imate otroke in po možnosti take, ki ne spijo najbolje ponoči... si predstavljate vstajat za dva?? Meni se že zdaj kar oči obračajo če pomislim, kako bo to izgledalo!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
    21.8.2009 20:30:57   
    Di_Di
    Nista sami prejšnji tednen so se tudi meni pojavili user posted image  user posted image

Po izračunih na RR naj bi bil PDP 21.04.2010, počakati pa moramo še na 1. pregled, ki ga imam šele 10.9.. joj komaj čakam! user posted image

Za 1x  razen občasne utrujenosti in  špikanja v bušiju pa bolečih dojk je vse ok. user posted image

Naj povem še nekaj o sebi 1. user posted image PDP 21.04.2010, stara 26 let, z obale

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 399
    21.8.2009 20:55:28   
    Claire2010
    joj Nefretiti tvojega posta pa sploh vidla nisem...  Tudi tebi pošiljam user posted image  za srečo in ti želim srečen razplet...

(odgovor članu Di_Di)
    Neposredna povezava do sporočila: 400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?