|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
24.11.2009 18:05:46   
nincy29
sem skupino aprilčice 2010 naredila na facebooku.tako da tiste ki jim nism vabila poslala dobrodošle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
24.11.2009 18:15:31   
ela24
Ojla!
Na facebooku sem dodala tebe cojka in pa še eno z imenom Polona. Katera je že to? Spomin imam kot kokoškauser posted image
Jaz pa sem se danes naročila na 3D ultrazvok. Upam, da ne bom razočarana in se bo lepo videlo. Je bila katera? Mogoče v prejšnji nosečnosti..
V četrtek pa imam morfologijo in že nestrpno čakam in upam da bo vse vredu. Sem pa tako imela v bolnici dvakrat ultrazvok, tako da upam, da so pogledali kako in kaj. Ima pa otroček popkovnico okrog vratu, pa so mi rekli da je to čisto običajno. Saj vem da te že je, če so tako rekli, samo malček pa me vseeno gloda, da se ne bi ki zadušil zaradi tega. Pač prva nosečnostuser posted image  Pri drugi verjetno nisi tako radovedn, ali pa še boljuser posted image
Lep večer vsem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
24.11.2009 18:21:44   
tropical
Ola punce, sem z pregleda bolovanje imam do konca tako da drugi mesec grem na komisijo in pol imam po vsej verjetnosti do konca bolovanje. Doktorca že ve. Ah.user posted image
Odobrila mi je kratke sprehode in počivanje. user posted image No če je za otroka tako bolje bom tudi jaz potrpela.
Rekla mi je naj se pazim teh ki hodijo kontrolirati če sem doma.user posted image
Lepe majčke imate. Jaz bom vprašala kolegico če mi na črno majco napiše pridem aprila, kar z flomastri za tekstil. Smo že probali na eni star zdaj bom dala ji pa eno, ki mi je kar široka da jo bom lohk mela do konca.user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
24.11.2009 18:22:09   
Tesh
Babe, ve ste čist zmešane. Od včeri zvečer nisem brala, pa ste spet tolk napisale user posted image

Cojka - ja dobr si me ocenila, sem jaz čisto taka kot ti. Tole mirovanje mi je božja kazen hehe. Ampak ne, sej je vsaka stvar za nekaj dobra. Vse za mojega pikca.
Joj tale tvoj je pa res smotan. In kako je sploh kaj komentiral kri?

Jaz sem bila danes na morfologiji, še dobro da ni bilo moje, ker je bil tolk fajn tale ginekolog. Še ena se je učila zraven in je res vse full razložil user posted image
Vse je ok, lulček tudi tokrat je, tako da juhu bo fantek, jeeeeee. Je pa kar že velik. Pravi, da je lahko velik, ker sva oba visoka, lahko pa da bom prej rodila. No, večji in težji je za 9 dni prej. Ups, hihi, zato ga pa že tako konkretno čutim. Ima 25 cm in 1/2 kg. Bajsek moj user posted image

Zdaj pa še malo počakamo, pol pa na 3D :)

Za krvave izcedke pa tudi ta ginekolog ne ve natančno zakaj jih imam, hm. No, glavno da je moj junior ok.

Zdaj pa grem mal počivat, potem pa dragemu pomagat okrasit kafič.

Papa punce, lepo se imejte!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
24.11.2009 18:24:32   
tatly
bela buca-sem te hotla dodat pa sta 2 poloniuser posted image
katera je pa tanja?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3755
24.11.2009 18:51:09   
neka_noč
Živjo čvekice!

Berem in berem, grem na naslednjo stran, pa vidim, da se je še ena dodatna stran načela.... user posted image bom prebrala za nazaj drugič....

Nincy se ti zahvaljujem, da si še nas zamudnice dodala k naročilu in bomo prejele majčke. Všeč mi je, ko jo takole vidim na fotkah. Res, hvala za tvoj trud! user posted image

Cojka in ostale, ki smo se dobile... upoštevam vaš nasvet glede dodajanja postov, da potem spet ven ne padem z neta, ko vse napišem, tako da zdaj kopiram... user posted image

Danes sem imela pregled in me je vaginalno pregledala, je vse bp. Pravi, da je user posted image visoko v nebesih  in da očitno brca dol v mehur. Mi daje elektrošoke. user posted image Malo je namignila kaj naj bi imeli, pa se bom še vzdržala in ne povem - glede na to, da imam pojutrišnjem morfologijo. Upam, da dobim slikico. Prvo konkretno! Jo bom kar zahtevala.

Čestitke za user posted image - ne vem več katera je.... Sorry. Ampak čestitke vseeno! user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
24.11.2009 18:54:32   
neka_noč
Tesh čestitke za pregled!
Meni je danes G povedala, da bom imela planiran carski in sicer verjetno celo 10 dni prej - torej se lahko zgodi, da bo rojen na 01. april! user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
24.11.2009 18:58:14   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Tesh čestitke za pregled!
Meni je danes G povedala, da bom imela planiran carski in sicer verjetno celo 10 dni prej - torej se lahko zgodi, da bo rojen na 01. april! user posted image

Zakaj pa to?user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
24.11.2009 19:07:10   
neka_noč
Že prvi je bil rojen s carskim - prečna lega, ter imela sem operacijo srca (endoskopsko). Zdaj bi raje rodila vaginalno, a glede na to, da imam daljši rez od predhodnega carskega (večja nevarnost, da maternica ob popadkih poči - pomeni smrtnost), mi bo tudi tako ok.... user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
24.11.2009 19:23:51   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Že prvi je bil rojen s carskim - prečna lega, ter imela sem operacijo srca (endoskopsko). Zdaj bi raje rodila vaginalno, a glede na to, da imam daljši rez od predhodnega carskega (večja nevarnost, da maternica ob popadkih poči - pomeni smrtnost), mi bo tudi tako ok.... user posted image

O ljubi bog. Naj le bo vse vredu draga mojauser posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
24.11.2009 19:40:41   
neka_noč
Hvala! user posted image Verjamem, da bo vse ok in za nagrado dobim štručko! user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
24.11.2009 19:41:11   
Anonimen
nincy ja jaz sem Petra. Mene ne moreš falit na fb, imam 2 priimka in slikco s poroke.

Tebe cojka sem pa tud dodala.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 19:47:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 19:48:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
24.11.2009 19:58:38   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

nincy ja jaz sem Petra. Mene ne moreš falit na fb, imam 2 priimka in slikco s poroke.

Tebe cojka sem pa tud dodala.

moram pohvalit da si zelo lepa bodoča mamica.in poroka pod vodouser posted image user posted image ostala sem brez besed ko sem slike gledela..res supeeer!user posted image user posted image pa od poroke slikce so tut tko zakon!pa luštnega konjička maš.a si ga že ujahala?user posted image
a sta potapljača s tvojim da sta se za tak podvig odločila?kje je pa bilo to?uuf koliko vprašanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 20:03:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
24.11.2009 20:18:58   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Punce, koliko pa ste imele na pregledih raven hemoglobina. Sploh tiste, ki ste slabokrvne? Saj ste verjetno že nepisale, samo na to, koliko smo danes načvekale, se mi res ne da it nazaj gledat.

nax - ja res lepe slikce s poroke. Kok sta dobra. Ful lepa porokauser posted image

Jaz mam  HB 89. železa pa 26,3.

Neposredna povezava do sporočila: 3767
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 20:34:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
24.11.2009 20:39:45   
Anonimen
nincy in cojka hvala za pohvaleuser posted image . Bom še zafarbalauser posted image . Moram it tud jaz zdej na fb vaše slikce poškilt.

To kobilco mi je 2 letui nazaj kupil možek za božička, sem jo ujahovala, samo zdej odkar sem nosečka, ne smem več nanjo. MI je groznouser posted image .
Ja z mojim sva nora na potapljanje, zato tud podvodna poroka. Bila pa je v Piranu, ker sva hotla imet ob seb svoje bližnje.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
24.11.2009 20:53:03   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

ja modre naj bi danes prispele.rdeče pa kakšn dan kasneje

Jaz sem tud naročla modro, pa ni poštar še nič prineseluser posted image , pa cel dan sem jo čakala upam da bo jutri, a ste ostale vse dobile?

Tesh - čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image

cojka - Ja jaz sem mela kontrolo  zaj v novembru pa sem na spodnji meji s hemoglobinom in moram jemat železouser posted image , ni dobro

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
24.11.2009 21:04:18   
memole
Čer čveke!

Joj spet ste se razpisale ste prave klepetulje!user posted image user posted image user posted image

Glede UZ jaz sem ga do zdej imela vsakič ko sem šla torej 3x in vsakič tudi slikico dobila,zdej bom imela pa še četrtič ker bom imela morfologijo!

Ma jaz sem že prej spraševala za G v izolski bolnici in so mi rekle znanke da ne jemljejo več ker jih imajo preveč tko da zdej pa ne vem kako in kaj!Bom pa na naslednjem pregledu prašala kako in kaj je zdej s tem če ne drugo vsaj za kasneje ko bom rodila če do takrat ne bojo našli nekoga ki bo prevzel pacientke od Miloševiča!

Jaz imam tudi od pikapolonice kartico jo imam že iz prve nosečnosti,sem imela tudi od ariela in od baby centra tudi imam,sem si v prvi nosečnosti vse te kartice zrihtala!user posted image user posted image

Dacy jaz pa ne vidim slik vozička!

Jaz sem ok brcik še ne čutim upam da jih bom kmalu!

Sva pa danes šla z možekom v trst in sem si kupila šeene nosečniške hlače in če bi vedla prej da so tok poceni jih tle sploh ne bi kupovala ker bi tam dobila dvojne za to ceno ki je pri nas!
Pa tamali sva kupila oblekco!user posted image

Vsem čestitke za preglede!

Super majčke in komaj čakam da jo dobim!

Jaz sem tudi na FB in sicer Petra Špik!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
24.11.2009 21:07:26   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

nincy in cojka hvala za pohvaleuser posted image . Bom še zafarbalauser posted image . Moram it tud jaz zdej na fb vaše slikce poškilt.

To kobilco mi je 2 letui nazaj kupil možek za božička, sem jo ujahovala, samo zdej odkar sem nosečka, ne smem več nanjo. MI je groznouser posted image .
Ja z mojim sva nora na potapljanje, zato tud podvodna poroka. Bila pa je v Piranu, ker sva hotla imet ob seb svoje bližnje.

Katera pa si na facebooko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
24.11.2009 21:24:19   
memole
Punce mene me zanima kako je s tem če si noseč pa ti dajo odpoved zaradi tehnološkega viška!
A to lahko naredijo?
Kakšna je pa potem porodniška?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
24.11.2009 21:38:04   
memole
Evo zdej cepivo že povzroča alergije!user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
24.11.2009 21:42:34   
ela24
Cojka, jaz sem Vlasta na facebooku. Ti si pa prava športnica. Pridna! A hodiš na trebušni ples? Tudi jaz sem hodla, zdaj pa ga nimajo nikjer v Mb za nosečnice;) Pa tako rada bi hodila.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?