|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
24.11.2009 10:08:33   
nincy29
čestitke za uspešne pregledeuser posted image user posted image
tropical držim pesti(oziroma oba drživa user posted image )
aa jaz še nism nobenega paketka dobila.čakam čakam čakam...
aja pa prosim da me tiste ki ste na facebooku dodate med prijatelje..Nina Kogoj
a na facebooku je tut kaka skupina za aprilčice 2010??ker sem ravnokar videla da majčice imajo..

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
24.11.2009 10:13:36   
dacy
Pa ga imam ... vozicek od Pierre Cardina user posted image user posted image user posted image
Sem dragega peljala vceraj v trgovino kjer sem ta vozicek vidla in sem tolk z navdusenjem vse razlagala da je moj dragi iz zepa potegnil kartico in ga je kupil ... jeiiiiuser posted image

V bistvu je vozicek cist preprost, lupinica je v kompletu,nima pa zimske kosare , ampak je tudi ne bom rabla, saj nasi otroci ne bodo zimski user posted image Je pa modro rdece barve, tako da bomo lahko v njem imeli fantka ali pa deklico. Sem pa slikice dodala v album user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
24.11.2009 10:19:00   
Anonimen
Dacy, zelo lep vozičekuser posted image user posted image

Nincy29, evo, te dodajamuser posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
24.11.2009 10:24:20   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

aja pa prosim da me tiste ki ste na facebooku dodate med prijatelje..Nina Kogoj
a na facebooku je tut kaka skupina za aprilčice 2010??ker sem ravnokar videla da majčice imajo..

evo sem ti poslala prošnjo, če me sprejmeš  user posted image
Mislim, pa da aprilčice ne obstajajo še na FB ... v bistvu sej imamo ta forum za čvekat. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
24.11.2009 10:45:12   
nincy29
majičke so že tu!!!

user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
24.11.2009 10:48:39   
nincy29
To majičko je pa še meni dodatno poslala..je rekla da ker sem se potrudila sprejet usa naročila.user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
24.11.2009 11:00:50   
Anonimen
Super za majcke. Pa res lepo od tetke, da je se tebi eno poslala, ker si bla organizatorka.

Spet ne vem kaj ste se vse pogovarjale. Glede UZ, jaz ga pri svojem ginekologu samo enkrat nisem imela (ker je bil pregled 4 dni po nuhalni), drugace pa vsakic pogleda. Samo slikice pa ne sprinta, potem pa mozek nima kaj videti. Pa vedno tako potrpezljivo caka v cakalnici in potem ko pridem iz ordinacije prvo pogleda v roko ce imam kaj zanjga user posted image No, saj bo na morfologiji zraven pa ga/jo bo spet videl.

pupa81, a sta za spol izvedela na morfologiji, ali noceta vedeti? Naslednjic se nam pa definitivno pridruzis (pa ti nax tudi). Kar povej kdaj imas naslednji pregled, da se ne bomo takrat zmenile user posted image

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
24.11.2009 11:10:03   
Anonimen
Dacy, ful je lusten vozicek!! A so dragi?
Midva gledava Jane Slalom Pro (tako kot Cojka) pa Implast Bolder 3 in Implast Clipper 3 mi je tudi vsec. Ful lepe barve in vzorcke ima. Ceprav vem, da to ni pomembno ... Pa se poceni so.
Linki:

http://www.mimovrste.com/artikel/4030034822/otroski-vozicek-implast-clipper-3-crno-zelen-314

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-i271.shtml

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
24.11.2009 12:08:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Madona, jaz imam non stop občutek, da bo user posted image in se kar malo bojim, da bom razočarana, če se bo videl pimpek. Vem, da je važno le to, da je user posted image zdrav, samo... kaj si najuser posted image

Aprilčica10 sva na istem. Potem si lahko predsatvljaš mene ko sem zvedela, da je user posted image . Itak, da sem vesela, ampak vseeno šok je bil in sem bila (priznam) razočarana. Itak mi je važno, da bo zdravo, pa vem da mi bo na koncu vseeno ko pride ven, ampak vseeno želja po punčki je močna.

Aglaia naslednji pregled imam šele 29.12., definitivno zadnja. Tako, da naslednjič se vam res pridružim če se dobimo v Lj. Sploh pa decembra, ko bo okrašeno, sicer ne bomo pile kuhančka, bomo pa čajčkauser posted image

pupa*81 super za pregleduser posted image user posted image user posted image

nincy super majčke so in pohvale gospe, da ti je še eno dodatno poslalauser posted image

Vidim, da imam jaz res srečo, ker meni G vsakič naredi UZ in vsakič dobim slikco.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 24.11.2009 12:11:45 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
24.11.2009 12:11:23   
nizy
super , da  ste dobile  majčkeuser posted image , mene pa zanima kako ste zadovoljne s številkami , so realne user posted image ,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
24.11.2009 12:25:53   
NATAŠA35
jaz bom orenk razočarana, če bo user posted image oz. pištolca user posted image user posted image , zdaj bi lahko kaka user posted image prišla...nekako imam občutek, da je user posted image ...še malo do morfologije, ki bo razjasnila dvome...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
24.11.2009 12:53:37   
Di_Di
ojla no pa smo prijadrali do 19t user posted image user posted image user posted image

naslednjo sredo pa končno morfologija.. sem pa mal user posted image ker moj user posted image ne bo mogu it zdraven, ker ima neka testiranja. Pa tko bi rada da gre z mano, da skup vidva najino pikico in po možnosti zveva kaj bomo imeli user posted image al user posted image ..

pupa81 čestitke za pregled

Chi_Pita jaz sem za da se kej dobimo. Danes in jutri imam sicer gužvo zarad šole, pol pa komot user posted image

nataša35 ti maš pa dobro to poštimano user posted image pr nas država žal ne da ne božičnice ne 13. plače, čeprav so naše plače skor podobne sociali in se prav niti malo nebi branla kake plače več, al pa vsaj kakega evrčka user posted image

tropical tudi jaz držim pestike za pregled

nincy29 če se ne motim sem te že zdanjič dodala na fb user posted image iiii pa tako super majčko si še dobila! Sam si si jo res zaslužla! Sta pa obe full lepi, komi čakam da tudi jaz svojo dobim... tale plava niti ne zgleda tako slabo.. prav všeč mi je postala...

nax05 ti pa si res srečnica, da vidiš svojga user posted image na vsakem pregledu.. jaz bi tudi

Eko pokomentirala sem vas, zdej se moram pa lotit šole. Vas pridem še pol kej pogledat

Pozdravček iz Kopra

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
24.11.2009 12:54:14   
pupa*81
ja naslednjič se definitivno pridružim... NP pa imam 14.12., tako da za takrat nč se menit user posted image

Aglaia ne za spol ne bova vprašala, bol k sva se z user posted image menla, bol sva ugotavljala da nama res ni pomembno, sej spol ne bo vplival na nobeno odločitev... da bo bol jasno: roza stvari že itak ne bi kupovala user posted image mi je prav čudno k je vse v roza/modri barvi, morem prou iskat kake ''normalne'' barve user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
24.11.2009 13:14:25   
BELA BUČA
Jaz pa še nisem dobila majčk, je bil poštar praznih rok.user posted image

Lepo, da ste se dobile. Jaz sem še vedno na bolniški in bolj ali manj ves čas preživim doma. Da si le ne bom kaj očitala.
Za vozičke poglejte na o-baby.de.
JANE je sigurno fajn, so pa na lanskih modelih boljši materiali.
Jutri pa morfologija -- kar tuhtam, kaj bom izvedela, ker še nič konkretni ne brca, rok mam pa 6. 4. user posted image Me že malo skrbi.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
24.11.2009 13:15:59   
tintin
Evo še mene iz pregleda...
NP imam 5.1., vmes še morfologijo 16.12.

vse ok, kile zaenkrat +3.5
dobila predlog za polovični delovnik zaradi težav z išiasom

LP!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 13:22:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
24.11.2009 13:35:37   
Anonimen
Zdravo,kako si kaj...naj se ti predružim...tudi meni se pojavljajo bolečine v križu,trebuhu...sem komaj pokonci,a bolj nizko nosiš ...lp...

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3717
24.11.2009 13:40:47   
NATAŠA35
no mi smo edini v Slo, ki se s to panogo ukvarja, in nam je tako malo zalaufalo...moram reči imamo kar visoke plače vsi, sedaj že pol leta imamo pribitka 20% bruto plače, nekako dva meseca pa še 10% dodatno, tako da se mi je plača zvišala za 30%...prešnje leto smo dobili tako 13.plačo, kot tudi božičnico, ki je bila v obliki mercatorjevih bonov, saj so nam eni plačali del računa v obliki bonov - tako da sva z možem dobila nekako 700€ še bonov, ki sva jih potem porabila za darilauser posted image user posted image ...ja vse prov pride...

joj, komaj čakam majčke...zdaj vidim, da je modra kar fletnauser posted image user posted image user posted image

včeraj peljala avto na servis in na štrihanje odbijača, pa je danes že narejenuser posted image user posted image user posted image , hvala bogu, sem se navadla na mojega...pa še oprali so mi ga user posted image user posted image user posted image user posted image , se sveti kot nov, pa bo zdaj v petek star 1 letouser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
24.11.2009 13:42:35   
Anonimen
zdravo nax5..jaz že čutim brcanje...vsak dan bolj,v začetku so bili samo vsak drugi dan ..zdaj pa vsak dan...lp..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 13:46:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3720
24.11.2009 14:43:09   
tatly
oj
nincy-sem te dodala na fb cudovit trebuscek imasuser posted image
jaz pa imam sedaj za vse vas vprasanje.malo me skrbi skoraj nikol ne cutim cez dan brcik zvecer jih samo bol slabe,sem pa samo ene 2 krat konkretno brco cutila,kaj to zato ker sem cez dan nonstop na nogah?
morem it mala ze plezi po meniuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3721
24.11.2009 14:54:05   
Kepica83
živjo punce!
Tudi jaz sem danes dobila majčke. Še za novo pečenega atija. Slikice so v albumuuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
24.11.2009 15:19:20   
nincy29
kepica sem pogledala majičke.super so.jaz bom tudi mojemu kako kupila user posted image
Drugače pa je meni majčka čez roke mal velika.sam jo bom v sušilca dala da mal skupi greuser posted image .jo pa zdej že na delu nosim in poglede strank pobiramuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
24.11.2009 15:24:22   
Anonimen
levinjica super, da zdaj čutiš brcike. Jaz ta pravih še vedno ne, sem pa včeraj to povedala ginekologu in mi je rekel, da naj nič ne skrbim.

Nataša ja zate pa verjamem, da boš verjetno res tok v šoku kot jaz, če dobiš še enga fanta. Jaz sicer nimam še nobenega, ampak tud ta bo prišel prezgodaj. Sem res tok hotla met prvo punčko. Še danes sem čist mim zarad tega.

cojka no da si vsaj srčka slišala če že druzga ne. user posted image

Meni je včeraj Mojca ta od majčk pisala, da me bojo danes čakale majčke v nabiralniku, pa ničuser posted image upam, da jih dobim do petka, ker pripravljam mojemu presenečenje in nujno rabim majčke zanj. iiiiiiiiii, še par dni pa moj lubi prideuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
24.11.2009 15:24:44   
Anonimen
cojka,to je bilo namenjeno Nataši.35...lp...

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?