|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
24.11.2009 21:47:32   
memole
Aja sem pozabla,vidiste ko tok pišete potem pa pol pozabim!user posted image user posted image user posted image

Ena je pisala o darilih zdej za novo leto!
Jaz imam slivovo marmelado ki sem jo naredila in bom to dala pa še voščilnice morem naredit pa še kej bom zraven naredila imam kr neki materiala doma tko da nekaj bom že spackala,rada kej ustvarjam sama!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
24.11.2009 21:54:57   
Marjana Simonič
Pozdravljene ! Sem se odločla , da se vam po rednem spremlanju preko foruma tudi sama pridružim user posted image . Naslednji pregled imam 30.11 to je moja 3 user posted image imam pa že dva user posted image dan D pa je 29.4.2010 . Po dveh user posted image si sedaj želimo - upamo na user posted image , sicer pa vseeno samo , da bo vse OK . Lepo bodite

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
24.11.2009 21:59:53   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Marjana Simonič

Pozdravljene ! Sem se odločla , da se vam po rednem spremlanju preko foruma tudi sama pridružim user posted image . Naslednji pregled imam 30.11 to je moja 3 user posted image imam pa že dva user posted image dan D pa je 29.4.2010 . Po dveh user posted image si sedaj želimo - upamo na user posted image , sicer pa vseeno samo , da bo vse OK . Lepo bodite

Dobrodošla in čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu Marjana Simonič)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
24.11.2009 22:06:43   
Anonimen
memole, sem te dodalauser posted image

Marjana, dobrodošla in čestitkeeeuser posted image user posted image

Ma punce, vse ste lušne, mi je super, ko zdaj gledam vaše slikceuser posted image

Jaz sem dokončala predstavitev, ki jo imam jutriuser posted image

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 22:19:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 22:22:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3781
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 22:25:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
24.11.2009 22:29:52   
memole
Evo zdej sem tri sprejela!user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
24.11.2009 22:30:34   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Evo zdej cepivo že povzroča alergije!user posted image user posted image

A to je kakšna nova informacija - je še nisem zasledila? Meni je ginekolog namignil, da je on proti cepljenju, njegova sestra - buldoguser posted image - pa me je prepričevala naj se cepim. Ampak - jaz se ne bom. Ko bo gripa na naši šoli, mrknem na porodniško. Tako je tudi ginekolog svetoval.

Ja prej so na poročilih na pop pokazali!

Neposredna povezava do sporočila: 3784
24.11.2009 22:33:01   
Marjana Simonič
user posted image  Marjana. Je končno še ena, ki ima na isti dan PDP kot jaz. Do sedaj sem samevala.
Držim pesti za user posted image .

.

Ja sem opazla , da imama prav na isti dan user posted image bravo naši user posted image
Iz sočutja , ker si bila sama - samcata iz vse Slovenije sem se vam tudi pridružla .user posted image Zdaj pa sva že dve user posted image superca  . Pa hvala vsem za čestitke - tudi jaz vam vsem souser posted image čestitam . Zdaj pa počasi lahko noč . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3785
24.11.2009 22:49:41   
memole
Jaz grem tudi vodoravno ker sem jutri zjutraj!

Pa ne preveč pisat jutri dopoldan da ne bom spet brala pol dneva!user posted image user posted image user posted image

Nočka vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3786
24.11.2009 23:00:57   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Evo zdej cepivo že povzroča alergije!user posted image user posted image

A to je kakšna nova informacija - je še nisem zasledila? Meni je ginekolog namignil, da je on proti cepljenju, njegova sestra - buldoguser posted image - pa me je prepričevala naj se cepim. Ampak - jaz se ne bom. Ko bo gripa na naši šoli, mrknem na porodniško. Tako je tudi ginekolog svetoval.

cojka a greš v službo ju3? Pa si še na RR??user posted image user posted image  Hitro spat.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 3787
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 23:27:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
24.11.2009 23:37:42   
Kepica83

Veš Kepica - jaz sem prav smotana. AJz pred polnočjo ne grem spat. potem me pa skor pobere, ko mi budilka ob 6 zvoni. Groza. Ampak, vsak dan je isto. Zgleda mi ni pomočiuser posted image

Dobra si ni kajuser posted image . punce a je še katera da jo buši na dotik boli??

Neposredna povezava do sporočila: 3789
25.11.2009 0:17:52   
Di_Di
Čer spet ste ble full pridne in full natipkale ženske, ženske user posted image
Tesh
čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Marjana dobrodošla med nami in čestitke za user posted image user posted image user posted image

Kepica83 mene neki buši boli pa se ga ne rabim dotikat user posted image sploh čez noč in zvečer ... to verjetno zaradi tega ker tko mal čudno spim.. čez dan pa hmmm morda, ker se maternica razteza user posted image hmm boo nimam pojma.

A ja jaz sem Divna Dzajic na fb če katero sploh zanima user posted image

Kar se tiče cepljenja je moje mnenje, da ni šans da se cepim. V nedeljo mi je sestrična od mojga povedala, da se je ena kolegica cepila ( pa ni ne noseča in niti nobene kronične bolezni nima, je bla čist zdrava preden se je cepila) no in reakcije so ble menda kr hude...  punca je že celi teden boga doma z vročino, drisko, ... skratka menda sploh ne pride k sebi. Kakšne znajo bit šele posledice tega ceplejna pa ? Skratka jaz sem definitivno proti!!!

Na pa mi tudi danes ni ratalo pred polnočjo it spat user posted image zato pa zdej šibam user posted image

Lepe in sladke sanje vsem skupaj

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
25.11.2009 0:28:10   
Kepica83
Sem te dodala. Če seveda si pravauser posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
25.11.2009 7:56:02   
lija34
dobrodošla Marjana, tudi jaz že imam dva user posted image  in si zdaj želimouser posted image , držim pesti tudi za NATAŠA35 in seveda za vse ostale, ki še moramo čakat da se naši user posted image  odloćijo, da bodo pokazali kaj imajo tam spodaj.

Kepica83 mene ne boli vedno na dotik, samo včasih v desnem delu v višini popka, bom vprašala ko imam pregled.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
25.11.2009 8:30:18   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Že prvi je bil rojen s carskim - prečna lega, ter imela sem operacijo srca (endoskopsko). Zdaj bi raje rodila vaginalno, a glede na to, da imam daljši rez od predhodnega carskega (večja nevarnost, da maternica ob popadkih poči - pomeni smrtnost), mi bo tudi tako ok.... user posted image

ojoj ... tudi jaz ti želim vse naj naj pri porodu. user posted image   A pa g. že zdaj ve, kako se po porod odvijal? Imam eno vprašanje zate - meni  user posted image leži vodoravno, zato se širim bolj v širino kot naprej v trebuh - a to pomeni, da leži prečno in tako tudi ostane do konca? user posted image Pa se bo ja še kaj obrnila moja pupa?

Pa kako vam uspe toliko načcekat v enem dnevu ... dokler vse preberem in pokomentiram, ste ve že na naslednji debati? user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače punce user posted image za preglede ... in za user posted image . Oho bo imela moja pupa kar veliko izbiro user posted image

memole ... kje v Trstu si to bila?  imajo tudi kaj za user posted image ?

dobrodošla Marjana user posted image in ja navijam za user posted image

Uh ta fb ... jaz pa ne vem kako naj vas najdem? Sem prebrala imena, pa sem do zdaj že vse pozabila. Jaz tudi hočem videti poroko pod vodo - user posted image za tako izbiro. user posted image Grem pod aprilčke gledat in vas bom kar klikala user posted image

Drugače sem se pa šla štrižt - sej ne vem če sem prev napisala user posted image ... imela sem dovolj tistega čopa non stop, malo spremembe v nosečnosti paše user posted image

Aja, glede majčk pa user posted image jaz sem razočarana ... tako mi štorasto stoji, da ne vem koliko jo bom nosila ... rokave ima 3x preširoke in prekratke, v dolžino je dobra, vendar se ta materjal takoj raztegne in tako tudi ostane - nima nič elastena notri. Pa opazila sem, da sem edina plačala več kot ve user posted image kaj ste dale 12,50€ (a poštnine in pakiranja niste plačale) - jaz sem plačala 16,10€. Ma jo bom že ponucala ni straha, če ne drugo za sprehode ali za doma.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
25.11.2009 8:55:39   
Anonimen
Jutro punceuser posted image

Na hitro sem vas prebrala, ker se moram pripravit na nastop, čeprav mi jezik vedno tako teče, da se bojim, da bom imela vse skupaj predolgo, ne pa prekratkouser posted image

Di_Di: hvala za poslano prošnjouser posted image

Kepica83, mene trebuh ne boli, me pa tako špika oz. je kar daljša bolečina, na levi strani spodaj kjer je jajčnik. Pa me zdaj že nekaj časa ni bolelo. Tudi moj user posted image me je včeraj samo 2x opozoril naseuser posted image Spet paniko zganjamuser posted image

Jooj, upam, da bo moja majčka v redu, bi jo rada za ven oblekla. Upam, da mi ne bo tako čudno stala kot tebi Chi_Pitauser posted image Koliko si pa vzela št.? Jaz sem imela prej 36/38, pa sem sedaj vzela 40.

cojka: jaz sem ista kot ti. Zjutraj sem taka, kot bi me povozil traktor (vsako jutro, da ne bo pomote), zvečer pa visim na računalniku pozno v nočuser posted image

Lep danuser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
25.11.2009 8:58:14   
Anonimen
Še nekaj na hitro: katera je Karmen? Waaa, tako me spominjaš na eno igralko, pa se ne morem spomniti na katerouser posted image

No, lepo boditeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3795
25.11.2009 9:01:12   
NATAŠA35
uhh ste se razpisale...

tesh čestitke za pregled in da ste ugledali pištolcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neka_noč tudi tebi čestitke za pregled in želim ti, da bo vse ok na porodu, pa četudi bo carski rez in mali bo pravi mačo, ko se bo rodiluser posted image

memole kakor vem, ne bi smela dobiti odpovedi med nosečnostjo, ker si zaščitena z zakonom, zato se malo pozanimaj in to velja ne glede na to da si tehnološki višek...po novem smo zaščitene, tudi ko pridemo prvi dan delat - delodajalci so radi dajali ravno takrat odpovedi, če dojite otroke

marjana dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image , želim ti, da po dveh user posted image ugledaš user posted image in da se ti želja uresniči, čeprav je velika možnost, da dobiš user posted image kar 95%, če imam dva fanta že od prej...če ne boš poskusila še v 4. kot jazuser posted image user posted image

cojka hvala, da držiš pesti zame, morfologijo mamo 07.12. in komaj čakamouser posted image user posted image user posted image

lija34 tudi tebi želim, da ugledaš user posted image , meni ni ratalo tako da poskušam še v 4. in zadnjič, čeprav se zarečenega kruha največ pojeuser posted image user posted image

FB Mene najdete pod Nataša Mihalič

evo toliko zaenkratuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
25.11.2009 9:07:59   
Anonimen
Bejbe ve pa res dolg čvekate zvečer, jaz sem ob 21h, najkasneje ob 22h fertik in vidim samo še posteljo.

nincy in cojka vajine slikce sem že včeraj poškilila na fb-ju, sta ful luškane. cojka kaj ti nimaš nobene slikce s tvojim? No zdej moram it pa še ostale poškiltuser posted image

Mene buši boli, ampak ne na dotik, kar tako. Je pa zgleda to od tega da nizko nosim. Sam da je vse ok, pa bomo že potrpel.

aaaa, da vam povem, sem šla včeraj kupovat adventni venček, na koncu pa sem kupila krožnik in svečke in dekoracijo, da bom sama skupaj spravila. Ma ne bi o tem kok sem pol šele zapravila, me je kar glava bolela. Matr majo navite cene.

memole kje si kupila nosečniške hlače? Jaz samo še dvoje hlače gor spravim, tako da bo treba it v šoping.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
25.11.2009 9:09:55   
Tesh
Živjo čvekice,

evo sem se pridružila grupi na facebooku, zdaj pa vas počasi dodam za prjatlce, uff vas je res tolk, da si bo kar težko zapomnit kera je kera user posted image
Joj, sam Cojka, ne dat tle une slikce naše skupinske gor, jaz sem ipak na bolniški, pa da ne bi kdo kaj težil - no kar nekaj sodelavk je na mojem FBju, pa bi pol kaj govorit začel..

Kepica - mene tudi dostikrat boli buši, tko kar konkretno. Ampak po moje je to kar sestavni del. Verjetno so to neki krči, tako da kako magnezijevo šumečko popij, pa bo mogoče bolje.

Dobrodošla Marjana - jupiiii, kolk nas je user posted image

neka_noč - čist sem pozabla napisat, da se te moj spomni. Hehe, kolk je majhen tale svet a ne? Se lahko kdaj tam na kavi zmenva.

Sem ziher hotla še kaj napisat, pa potem vedno pozabim, ker tolk napišete.

Lep dan punce, spet je sončk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
25.11.2009 9:10:26   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Jooj, upam, da bo moja majčka v redu, bi jo rada za ven oblekla. Upam, da mi ne bo tako čudno stala kot tebi Chi_Pitauser posted image Koliko si pa vzela št.? Jaz sem imela prej 36/38, pa sem sedaj vzela 40.

Jaz tudi upam, da ne bo nobeni stala tako kot meni, ker sem sama sebi prav smešna. user posted image  user posted image Ma kaj pa vem, koliko sem prej nosila ... kratke majčke vedno small, majčke z dolgimi rokavi pa tako, da so mi bili rokavi prav - imam dolge roke user posted image . ma imela sem 38 - tam nekje. Aja pa naročila sem 40 ... če bi vzela manjšo ne bi dosti falila, edino rokavi bi bili 3/4 user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
25.11.2009 9:13:23   
amelie
Po dolgem času se spet javim - samo toliko, da povem, da sem vas našla na facebooku in sem se priključila skupini. Jutri imam morfologijo, kot vedno pred pregledom sem tudi tokrat že malo nervozna, ampak upam, da bo vse okej. Dete pa pridno brca, najbolj po zajtrku in zvečer pred televizijo :) Tudi trebuh je končno začel dobivati obliko, ker do zdaj je očitno šlo vse v rit in noge user posted image  

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?