|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
23.11.2009 19:12:08   
Anonimen
No evo, jaz, ki sem bla najbolj pametna o shranjevanju sem pozabila in nisem shranila in me je cist ven vrglo!! Aaaaaa!!!!! user posted image

Zdaj sem pa cist iz sebe, sploh ne vem kaj sem hotela povedati. Da je blo ful fajn vas videti in spoznati in da se naslednjic lahko dobimo v veselem decembru.Sicer ne na kuhancku ampak saj je vseeno, bojda bo mesto ze 4. decembra okraseno. Pa Cojka, ne morem verjeti, da nase slike na internet dajes user posted image

Aja Ziva, moj moz pozna Blaza. Sta bila bojda soseda, pisarni mislim. No, on je Matija, ce bos kaj Blaza sprasevala, je bil vcasih informatik na mgkp. Jaz sem bla pa tudi glih toliko tam, da sem si med sluzbenim casom moza nasla. user posted image Majhen je svet, a ne Tesh in Neka noc? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
23.11.2009 19:12:53   
Anonimen
Punce vidim, da ste uživale na torticah. Mi je bilo tok žal, da nisem mogla prit. cojka te potem nisem nič klicala če ste še tam, ker sem šele ob 16h prišla nazaj v Lj. Sem več kot 2 uri čakala, ker je bil ginekolog v operacijski. Drugače pa pregled...vse ok, lepo rastemo, me je mal kregala, da sem šla premalo gor (1kg od začetka nosečnosti) in nizek pritisk imam. Aja pa user posted image imamo. Me je kar mal zabil, ker nisem pričakovala, tako da sem se fajn motila kaj nosim. Naslednji pregled imam šele 29.12., to bo morfologija, tako da jo imam jaz definitivno zadnja.
Pa Rh negativna sem. kaj to zdaj pomeni? A samo to, da dobim inekcijo? Pa rekel mi je da imam nizko posteljico,ampak da še ni kritično. Kaj to pomeni, da bo lahko kritično al kaj in da bo treba počivat?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
23.11.2009 19:23:16   
Anonimen
zdravo,naj ti povem ,da še jaz tudi nisem imelamorfologije pa imam rok 8 4 2010.sem zasledila ,da si napisala ,da imaš zelo nizko posteljico,meni je tudi rekla ,da zelo nizko nosim..ali brcanje otroka že kaj čutiš...drugače pa veliko počivaj ,če imaš nizko posteljico...lp...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
23.11.2009 19:38:37   
tanjaklemen

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

zanima me a je katera v bližini celja od teh nosečnic ,ko ste gor vpisane....

jaz sm blizu mozirja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
23.11.2009 19:39:09   
Anonimen
Nax, jaz sem tudi Rh negativna. To samo pomeni, da dobis injekcijo v 27 tednu (se mi zdi, nisem ziher v katerem tednu) in mislim, da takoj po porodu. Drugace to ni nic nevarnega. To s posteljico pa verjetno lahko postane kriticno, ker bo otrok vedno tezji in bo vedno bolj pritiskal dol. Ne vem no, ti bo kaksna druga svetovala, al pa v kaksni knjigi poglej. Pa res skoda, da ti danes ni uspelo. Pa drugic. Pa cestitke za fantka!! user posted image

Aja, to sem se zdaj spomnila, ne vem katera tocno je rekla, da se v nosecnosti naj ne bi bralo knjig. Meni je to tako cudno, da ne morem razloziti. Zakaj pa ne? Saj zato, ce knjigo beres ne naprezas oci nic bolj kot pri TV, racunalniku, voznji, kosilu, kavi ... normalni dnevni aktivnosti skratka. Ne vem no, naj mi ena razlozi prosim, ce ne razumem pravilno kaj naj bi to pomenilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
23.11.2009 19:48:35   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

aaaa kako bi tudi jaz zraven bilauser posted image
vidim da ste se fanj imele.user posted image

ja res je. Prav lepo vas je videti skupaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
23.11.2009 19:49:31   
*m*o*j*c*a*

Zdravo,ja lepo da si se javila...a si mogoče kje iz Mozirja...samo vprašam...lp...

iz mozirja glih ne, sem pa blizu mozirja ja.. :)

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
23.11.2009 19:51:55   
tropical
memole jaz sploh ne dobim nikjer letaka od 1001 cvet, kam naj nalimam kode. Prodajalka je rekla ma sej ni še  to  bomo dobili bloj ppoznouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
23.11.2009 20:08:09   
Anonimen
Zdravo,še ena nova iz savinjske se je javila,,,nismo si veliko narazen v krajih....in kako si kaj....

(odgovor članu tanjaklemen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
23.11.2009 20:10:17   
Anonimen
Ja  lepo Mojca,skoraj domačinke..sem zasledila ,da boš mamica za novo leto,a je prvi otrok....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
23.11.2009 20:11:56   
Tesh
O klepetulje user posted image

Danes je bilo res super, 2 ure so tolk hitro minile. Luštn, luštn, luštn - moramo absolutno še ponovit. Prav fino je res videti s kom tkole klepetaš po netu.

Cojka - ti si pa res pridna, že kar fotko dala gor. Skoz natempirana a ne, hihi

Nax05 - jaz imam nizko ležečo posteljico. Pri meni je problem to, da sega čez maternični vrat in dostikrat imam krvavkast izcedek. Zato sem na bolniški, ker se ne sme preveč sedet. Menda da dokler nimaš izcedkov še ni panike, ima pa posteljica čas da se dvigne tam do 27. tedna. Če se ne, je menda skoraj obvezen carski rez (ko je seveda čas za to).

Jaz imam jutri morfologijo, že komaj čakam, da spet vidim našega "sportaša". Zadnje dni je tolk aktiven user posted image

Lep večer punce, čau čau

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
23.11.2009 20:19:06   
*m*o*j*c*a*

Ja  lepo Mojca,skoraj domačinke..sem zasledila ,da boš mamica za novo leto,a je prvi otrok....

za novo leto sem lani postala mamica..user posted image no v bistvu za staro leto..31.12.sem rodila punčko..zdej drugega dojenčka pa pričakujemo aprila..user posted image

kaj pa ti? že maš kej otrok?

tanjaklemen zs maš.. user posted image sodeluj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
23.11.2009 20:21:24   
nincy29
uu mojca tvoja tamala pa je 1 dan prej kot jaz..vam povem da za novo leto pa res ni fanj roj. dneva imet.je že tamala vedlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
23.11.2009 20:24:39   
*m*o*j*c*a*

uu mojca tvoja tamala pa je 1 dan prej kot jaz..vam povem da za novo leto pa res ni fanj roj. dneva imet.je že tamala vedlauser posted image

js sem skoz upala, da rodim januarja, pa ni šlo..zdej mi ni nič žal, da se je tk odločila..user posted image js pa mislim, da ma najboljši roj.dan..mela bo torto, darila..navsezadnje pa še ognjemet..user posted image čudovito..user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
23.11.2009 20:26:02   
*m*o*j*c*a*
zakaj pa ni fajn met roj.dneva za nov let?user posted image js sem pa glih to hotla.. user posted image no pa se je naredilo za staro leto..user posted image

< Sporočilo je popravil *m*o*j*c*a* -- 23.11.2009 20:27:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3665
23.11.2009 20:30:51   
nincy29
eh zato ker moreš pol za novo leto presedet v krogu družine pa seveda po tako dolgiii noči bi 2 dni samo spal ne pa..hihi pa samo 1 darilo dobišuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3666
23.11.2009 20:36:13   
Anonimen
tropical medaš na seznam...levinjica,29,štajerska,2user posted image ,1user posted image .+10,user posted image 2.12.

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
23.11.2009 20:42:36   
*m*o*j*c*a*

eh zato ker moreš pol za novo leto presedet v krogu družine pa seveda po tako dolgiii noči bi 2 dni samo spal ne pa..hihi pa samo 1 darilo dobišuser posted image user posted image user posted image .

aha..no te probleme bo imela pa ko malce starejša..user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
23.11.2009 20:45:28   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

memole-sem vidla reklamo od kika majo full lepe cotke-jaz mam 5 minut pes do kika user posted image user posted image

O super tebi jaz se morem sam vozit!
Če čem it v pikapolonico si morem prav najdet dan za it,baby center naš je tudi bolj bogi pa drag tko da smo prav bogi tle na obali s temi trgovinami bo pa baje zdej v novem centru ki ga delajo pikapolonica sam upam da bo tko založena kot una v Lj če ne je brez veze da jo sploh odprejo!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 20:46:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
23.11.2009 20:46:25   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

memole- dobila tvoj zs, dobiš kode od mene in od prijatelce ki ma svoj lokal bo tud šparala, upam da se jih bo dost nabralo

O super najlepša hvala!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
23.11.2009 20:50:51   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di

ja, ja sem rekla da se moram spokat dol z neta in sem se res... sem bla pridna delala nalogo, skor vse natipkala, sam še par slikic bi moral ustavit, pa kako tabelo in graf ter oblikovno uredit in bi bla naloga končana. Sam jaz biser nad biseri namesto, da sem shranila nalogo sem jo zbrisala... user posted image user posted image user posted image user posted image in zdej jo moram jovo na novo spet tipkat in čarat grr..user posted image no in ker mi je vse skup dol padlo sem prilšla spet na RR mal pogledat..

memole
ja to pa je res, da sta čakalnici nonstop nabito polni... sam če greš osebno gor in poveš da si ostala brez g. ni vrag da te nebi vzeli. Kaj praviš? Al ti ni za gor hodit?

Kako nimam volje za čarat to mini seminarsko user posted image ... še dobro da je zadnji dan za oddajo in da mam do 23.59 še neki fore..

Ne govorim o čakalnici ampak o tem da te vzamejo da potem hodiš tja!
Mi je že par punc reklo da ne jemljejo novih tudi tistih ne ki hočejo menjat!
Bom vidla zdej na pregledu kako in kaj jih bom prašala kdo bo zdej te imel ki so ble pri Miloševiču ker to da se skozi menjavajo te G me mal moti ker je vsakič druga!
Če bi me vzeli bi tudi gor hodila saj mi je isto al grem v Koper al gor za parkiranje je na obeh koncih isto!

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
23.11.2009 20:55:11   
nincy29
Puncee!!
pravkar sem email dobila da so nekatere majčke že na potiuser posted image user posted image .tiste ki ste naročile modre boste jutri že prvo rundo prejele.druge kaki dan kasneje.in še nekaj.ceno majičke nam je dala na 12,50€+ poštninauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
23.11.2009 20:59:46   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

memole jaz sploh ne dobim nikjer letaka od 1001 cvet, kam naj nalimam kode. Prodajalka je rekla ma sej ni še  to  bomo dobili bloj ppoznouser posted image user posted image

Če pošiljaš meni ni potrebno da jih zalepiš!
Če pa zase zbiraš jih dobiš v šparju jaz sem v šparju dobila letake za zalepit gor,lahko si pa tudi z neta dol vzameš na njihovi strani pa si sprintaš dol!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 21:00:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?