|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
23.11.2009 13:10:14   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Wannabemommy - kakšen izračun porodniške? Od kje? Tudi mene to že malo muči, samo kako veš povprečje, če je pa zdaj šele november? Mi mal poveš, ker bi tudi jaz rada vedela kakšna finančna prihodnost me čaka.user posted image

Joj jaz ti tu ne znam dat informacij, ker jaz dobim porodniško in zaj predčasno porodniško iz Avstrije, ker sem gori zaposlena, tak da za Slovenijo pa nevem. Mislim pa da nimajo isto ,ker kolk sem vidla so tu pri nas v Slo že taka mala nadomestila, če kao nisi zaposlen ,dobiš nek nadomestek cca 190 eur? Nevem ugibam, v primerjavo s tem dobi v avstriji nezaposlena mati okrog 600 eur plus vsak drug mesec 400 eur otroškega dodatka, mislim razlike take da dol padeš. Jaz sem se sam zase veselila, sori

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
23.11.2009 13:46:06   
nizy
pozdravljene,

jaz sem s pregleda bebica je vredu, miga z rokicami in nogicami , mi je pokazal hrbtenico, srčka in ledvičke , tudi med nogice smo pogledal, sam je G reku , da ni 100%,da se mu samo zdi , kaj bi lahko bilo user posted image , tako , da bomo s tem počakali do morfologije  in naslednjega pregleda , ki bo 21.12....

Imam pa jaz uroinfekt in sem dobila hiconcil AB, sem pa dobila še list za bolniško , mi je kar sam predlagal , naj doma ostanem, pa še nekaj mi je napisal , da imam prirojeno anomalijo uterusa v smislu uterus arcuatususer posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
23.11.2009 13:55:25   
ela24
Pozdravljene!
Vidim, da bi bilo fajn it v Avstrijo v službo, kar se nadomestil tičeuser posted image  Saj pri nas je res groza. Zanima me, tiste ki ste v bolniški in dobivate nadomestilo iz zavoda, ste že prejele ta mesec? Ker jaz še kar čakam in čakam, pa nič od nikoder? Pa ni mi nekaj za gnjavit pa jih klicat. Samo če ta tedn ne bo, pol bom pa že poklicala.Čudnouser posted image
Midva z mojim sva skupaj 7 let, in med nama je 7 let razlike in v 7 letu bova dobila otročka in srčno upam da bo vse vredu. Tako da bo ta najina sedmica res srečna številkauser posted image
Kar pa se mnenj tiče, ne se ozirat. Pač je tako, enim je všeč tako drugim tako. Sem pa včeraj slišala en komentar od sicer zlo luštne družinice z dvema malčkoma. Češ da ona dva sta svojo dolžnost opravila in naredila celo več kot nekateri ker imata dva. Ja halo... Ne vem no, sicer se vsak sam odloča. Tudi jaz sem mnenja, da če je otroček sam mu je lahko precej dolgčas... Ampak opravila dolžnost?user posted image  Jaz sem mnenja da se moraš odločit ker si želiš, ne ker je to dolžnost. Pa če je to eden ali jih je 5. Ne vem no... Lahko da sta se samo čudno izrazila...
Sem pa dobila izvide iz bolnice in moram pričet z jemanjem anitibiotika ker so mi pri brisu odkrili bakterijo Candidouser posted image  Upam, da ni to preveč hudo. Pa tudi ob porodu neki antibiotik. Je kateri kaj poznano kako je s tem?
Pa še nekaj sem ugotovila v bolnici, da pri tem angel soundu, jaz ziher nisem vedno poslušala srčka ampak, kdaj tudi svoj utrip ali plodovnicouser posted image  Ker tam so se vedno kar namučli, da so ga našli, meni pa gre to zelo na hitrouser posted image
Kar se kg tiče, jih nisem pridobila še nič. Glede na mojo zalogo se ne sekiramuser posted image  Saj otroček verjetno dobi, kar mora...

Neposredna povezava do sporočila: 3628
23.11.2009 15:01:50   
memole
Ejla!

Spet ste se razpisale!
Spet ste vse doma al kako?user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala posodo prat,pa krompir sem dala kuhat!

Vreme je za en drek jaz hočem sonček!user posted image user posted image

Midva sva 10 let razlike,skupaj sva 7 let poročena pa par mesecev!
In zdej pričakujeva drugega otročka!

Ja jaz sem za da se dobimo!user posted image user posted image

Mene je pa včeraj na levi strani koder je črevesje fajn bolelo sem se premikala kot ena stara nonica,komaj komaj sem se vlegla pa še na hrbtu nisem mogla ležat pa na boku tudi ni blo fajn!
Danes je pa bolje!Se bo treba mal več migat sam v tem vremenu mi ni ravno za hodit na sprehode,sej grem sam spet ne vsak dan,pa enkrat na teden sem popoldan tko da sprehod odpade!
Ah bo že!

moycaa dobrodošla in čestitke!

Kode 1001 cvet se zbirajo do 31.3.2010,sam bi jaz raje čimprej poslala da ne bi zmanjkalo tisto kar hočem ker sem sigurna da bo tisto šlo najprej!

Jaz imam voziček peg perego Plikop3 sam nimam ne košare ne stolčka za dat gor ker tudi ne rabim!
Moja mami bi sicer košaro kupila sam meni ni ker je ne potrebujem za uni en mesec ne mislim dajat tok dnarja!

Ene ste spraševale za pajacke,jaz zdej gledam reklamo od kik in so notri 3 pajacki za 7,49eur je pa plav,roza in zelen in so full lepi!
Tiste ki imate Kik blizu lahko greste pogledat!

Upam da nisem kej pozabla,no pa sej že tko sem preveč napisala!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
23.11.2009 15:06:53   
memole
Aja še to!

Di_Di sem že spraševala za Izolsko bolnico sam ne sprejemajo več ker jih imajo baje za nekaj let v naprej in ni možnosti da vzamejo!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
23.11.2009 15:10:56   
tatly
memole-sem vidla reklamo od kika majo full lepe cotke-jaz mam 5 minut pes do kika user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
23.11.2009 15:16:04   
nizy
tudi midva sva narazen skor 6 letuser posted image ,....sm bila firbec in poiskala besedo uterus arcuatus-srčasta maternicauser posted image , prvič slišim , da imam to obliko maternice , pa sm že v 4user posted image user posted image ,...

v prvi user posted image je bilo sicer govora o hruškasti obliki , danes pa kar srčastauser posted image

glede pajackov pa  ne bom še nič kupovala , ker imam rok šele konec aprila , teli zdaj se mi pa zdijo kar dost topli, takrat bom pa rabila tanjša oblačila ali pa se motimuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
23.11.2009 15:32:10   
Wannabemommy
memole- dobila tvoj zs, dobiš kode od mene in od prijatelce ki ma svoj lokal bo tud šparala, upam da se jih bo dost nabralo

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
23.11.2009 15:42:38   
Anonimen
Oj čvekiceuser posted image

Sem se komaj prebila čez vse kar ste napisale in sedaj seveda pozabila kaj je katera napisala.

V glavnem, glede križa je bil en komentar, mislim, da od Kepice: mene tako boli, da se počutim kot stara mama. Komaj vstanem iz sedežneuser posted image
Iz prsi mi nič ne teče, pa saj boljše da ne, da nimam še s tem problemov.
Glava me tako boli, da mi jo bo razneslo, posledično mi je še slabo in mi gre vse na živce, ker sem na faxu komaj zdržala, da nisem vmes letela na wc. Grozen danuser posted image user posted image

V petek imam pregled, ampak mi verjetno spet ne bo delala UZ, upam, da bom vsaj zvedela kdaj imam morfologijo.

Noč, pridne bodite, upam, da se danes še kaj tipkamo, če bom dovolj pri močeh.

Neposredna povezava do sporočila: 3634
23.11.2009 15:45:57   
Kepica83
No aprilčica10 pol pa nisem edina z bolečim križem.

Punce zdaj sem gledala posnetek carskega reza.... ljuba Mati Marijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upamda mi nebo treba tega.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
23.11.2009 16:17:36   
Di_Di
ja, ja sem rekla da se moram spokat dol z neta in sem se res... sem bla pridna delala nalogo, skor vse natipkala, sam še par slikic bi moral ustavit, pa kako tabelo in graf ter oblikovno uredit in bi bla naloga končana. Sam jaz biser nad biseri namesto, da sem shranila nalogo sem jo zbrisala... user posted image user posted image user posted image user posted image in zdej jo moram jovo na novo spet tipkat in čarat grr..user posted image no in ker mi je vse skup dol padlo sem prilšla spet na RR mal pogledat..

memole
ja to pa je res, da sta čakalnici nonstop nabito polni... sam če greš osebno gor in poveš da si ostala brez g. ni vrag da te nebi vzeli. Kaj praviš? Al ti ni za gor hodit?

Kako nimam volje za čarat to mini seminarsko user posted image ... še dobro da je zadnji dan za oddajo in da mam do 23.59 še neki fore..

Neposredna povezava do sporočila: 3636
23.11.2009 17:02:18   
Nohtek10
Souser posted image  zdravo!

Se vam bolj redko oglašam, berem pa redno, samo sem ratala bolj lene sorte, kar sem noseča user posted image .

Ena je govorila, da je oblačila za nosečnice kupila nekje v Lescah. Kje točno je ta trgovina? V sredo se bom peljala tam mimo in bi mal pogledala, ker zdaj pa tudi meni počasi zmanjkuje gaderobe.

Glede vozička: ravno danes sem v pikapolonici gledala tega Jane slalom pro modrega in je naravnost fantastičen. Barva mi je ful lepa, voziček je ful lahak, enostavo se zloči in res ne zavzame veliko prostora, ko se zloži, tako da pri ns bomo kar na to štartali.

Glede vnetij pa: tudi jaz mam skoz neka vnetja: dvakrta že glivice, kjer sem dobila prav antibiotok, ampak po antibiotiku je kakih 10 dni ok, pol se pa spet pojavi. Men pomaga, da si mažem z LCA jogurtom...

Upam, da ste se danes najedle tortic še za nas ostale? :user posted image

se pišemo, jutri imam morfologijo in komaj čakam!!user posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 17:28:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nohtek10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
23.11.2009 17:50:46   
nincy29
aaaa kako bi tudi jaz zraven bilauser posted image
vidim da ste se fanj imele.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
23.11.2009 17:56:10   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

jaz tudiiiii

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 18:11:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
23.11.2009 18:20:35   
neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

jaz tudiiiii

Ja, res smo se imele fajn.
Pa še dovolj priložnosti bo, da se vse dobimo, ne samo Ljubljančanke.

Tako je. Vse dobrodošle!

Cojka si pa neverjetna. Res pridna. Si ži gor "prilepila" slikico. Hitra, pridna, pa še na plesne greš zdaj enkrat. Uživaj na plesnih!

Vau, net mi dela! Upam, da zdaj tudi prilepi...

Neposredna povezava do sporočila: 3642
23.11.2009 18:36:29   
Anonimen
Wannbemomm zdravo...kako si kaj ..tudi mene zanima kako se izračuna dodatek za porodniško izračun...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
23.11.2009 18:36:48   
Kepica83
uau afne kak ste lepeuser posted image user posted image user posted image . A slikal pa vas je šipac ali kaj?user posted image user posted image  se znajdete frajlice. Res ste lepotičke vse po vrsti.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
23.11.2009 18:42:08   
Anonimen
tiste ko ste že imele morfologijo...a ste že prej imele kakšen pregled ,utrazvok otroka ,ali je bil to prvi pregled...lp...

(odgovor članu Nohtek10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
23.11.2009 18:44:18   
Anonimen
Lepa slikica ni kaj ..škoda da je toliko razlike bi se kar pridružila...lp...

Neposredna povezava do sporočila: 3646
23.11.2009 18:52:39   
*m*o*j*c*a*
živjo bejbe!

kok smo?? :) levinjica sem zasledila, da si nekaj strani nazaj spraševala, če je katera iz okolice celja..js sem iz zg.savinjske..pa hodim v celje na faks.. user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 18:55:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
23.11.2009 19:02:13   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Kepica - ja Šipac nas je slikal user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3649
23.11.2009 19:05:31   
Anonimen
Zdravo,ja lepo da si se javila...a si mogoče kje iz Mozirja...samo vprašam...lp...

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?