|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
23.11.2009 10:58:32   
Kepica83
Levinjica dobro jutro. Jaz sem vredu. Mali res veselo brca. Sem 21t2d. Kakšen voziček to misliš z košarico a maš kakšen link da vidimo?

COJKA zakon je. Res. Takega sma midva imela nagledanega ampak samo voziček. Brez vsega. Pol pa mi ti ta link pripopaš z tako ceno. user posted image user posted image  joj barvi sta obe čudoviti. Mogoče sem bolj za tisto rumeno zeleno ali nekaj takega pa ti?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.11.2009 10:58:44   
NATAŠA35
uhhh ste se razpisale...

jaz imam novi avto, ker je moj na servisu, pa na popravilu, ker se mi je ena malo zaletela v rit...ponujali so mi hondo civic - črno, sem se že videla v njej, pa so mi na koncu dali novo jezziko....

memole: linoti so spravljeni v kuverto, samo naslov mi še 1x pošlji, sorči, ker toliko traja...

starost: midva sva tri leta narazen, on je starejši...živiva skupaj že 14 let, od tega sva dobre 4 leta poročena in imava tri otroke, četrtega pa na potiuser posted image user posted image prvič sem rodila pri svojih 22letih, zdaj pa bom v četrto pri 35-letih in sem že za ene prestarauser posted image user posted image in nekateri komentirajo, kaj če meni še en otrok, če jih imam že 4....pa kaj njih briga koliko otrok bom imela,njihovi komentarji mi že živce načenjajo....

tropical vem kako je, mene tudi krči dajejo in zdaj je vedno hujše, vsak dan me bolj boli, tako da čakam morfologijo in nato na bolovanje....

jaz tudi počasi pripravljam svoj domek in vsak dan nekaj spremenim ali pa imam ideje kako bi obrnili omare in pohištvo, tako da mojmu delam sive laseuser posted image user posted image

voziček  jaz bi vzela zelenega, se mi bolj dopade...ne vem katera je spraševala o ceni vozička, spodaj piše koliko stane...jaz imam enega doma, samo sem rekla, da bom novega kupila, tako da si še ogledujem po netu...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 11:03:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
23.11.2009 11:03:48   
Kepica83
Nataša35 meni se je cena malo čudna zdela. Ker je približno taka cena pri nas samo brez vsega ostalega.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
23.11.2009 11:05:15   
Kepica83
cojka meni se bo zmešalo zaradi tvojega albuma. Nikjer ni slikic. Razen prvo trimesečje. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
23.11.2009 11:06:46   
Anonimen
nincy29..katere blazince pa uporabljaš navadne ali one ko ne premočijo...meni se je to začelo zdaj pojavljati..najbolj ponoči,da mi teče mleko ven....

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
23.11.2009 11:08:43   
pupa*81
ja čvekice moje user posted image dva dni me ni, pa ste vse popisale user posted image

sploh se ne spomnem več kaj sm mislila komentirat user posted image

danes mamo pregled, tako da sam še to čakam user posted image no pa napapajte se tortic še zame user posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 11:11:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.11.2009 11:12:17   
Anonimen
mislim voziček v kompletu..košara,da lahko sedi ,leži pa torbica...nimam nobene slike po trgovinah sem gledala...v beybi centru ga imajo v akciji za 370 eur...meni se zelo dopade...je na tri kolesa ...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.11.2009 11:25:57   
mamika25
Pozdravljene! Bljak kakšno vreme, človek bi samo poležaval.... tudi mene je včeraj bolel trebuh, v bistvu spodnji del trebuha... dopoldne smo mal več delali, pa sem se potem kar čudno počutila. Dete se je čist umirilo. Ampak zdaj je že bolje, spet miga... sem se že ustrašla na najslabše.
Debata teče, torej jaz in moj user posted image  sva narazen 2 leti (on starejši). Jaz bom kmalu 26. Tudi jaz se pridružujem mnenju, da starost ženske ni važna. Važno je kako si ti na tega otroka pripravljen, pa kakšno življenje mu boš omogoču (malo finančno, predvsem pa socialno in materinsko). Ko enkrat rodiš, so stvari ki so ti bile prej pomembne na drugem mestu, za otroka vse, res... včasih sploh ne moreš verjeti kaj vse si pripravljen narediti da bi ga osrečil, pa da bi mu nudil vse tisto kar si želi... Tiste ki imate otročke že veste o čem govorim.

Čestitke za preglede, dobrodošla nova user posted image ! Spomladančki bodo res v velikem številu. user posted image  Tamalo sem rodila za novo leto, leta 06, pa je precej bolj zoprno, ker moreš tisto majhno štručko oblačit v ful oblačil... zdaj bo pa en dva tri poletje, maj, junij... lih super za ven, pa brez kompliciranih oblekc...user posted image  Še zdaj nisem kupila nič za bejbija, pa sem zadnjič gledala v C&A neki bodiji skupi pakirani za 8€, male številke pa kratki rokavi, v več barvah... pa sem si rekla, da je še prezgodi. Še je čas... Pa kkšne male nogovičke za začetek... sej se človek kr razneži.
Za vse tiste ki se boste dobile danes v Lj, želim, da se mate lepo.
Aja, debata je bila glede kilaže - jst sm do danes (22. teden) dobila 4 kg. Gledam da jem raznoliko hrano, samo je pa res da človeka vleče k nezdravi hrani (kot mene zdajle....user posted image )...

Zdele se pa morem spravt h kuhanju, zelje bo. Tmala bo zihr nos vihala, ma bo že mogla če neče bit lačnauser posted image . Sej pol nazadnje zmeri popustim.
Lep dan želim še naprej, naj vam služba čimprej mine, za tiste ki ste (smo) pa doma pa da vam mine čim bolj lepo, sproščeno...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
23.11.2009 11:31:38   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

nincy29..katere blazince pa uporabljaš navadne ali one ko ne premočijo...meni se je to začelo zdaj pojavljati..najbolj ponoči,da mi teče mleko ven....

hmm..u pikapolonici sem jih kupila.z ene strani je vata z druge pa je nepremočljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
23.11.2009 11:32:20   
Moycaa
Živjo!

ste pa res dejavne. veliko bojl kot na drugih podobnih forumih. user posted image  In prav je tako.
Midva sva šla v soboto malo učke vržt na vozičke. Priznam, da prej nisem prestopila praga otroških trgovin... Ooo dio mio, izbira taka, da ne veš kje bi začel. ampak smo se fokusirali na vozičke. Mi je bil simpatičen od Peg Perega (mislim, da model Pilko...) No, o ceni raje ne bi...user posted image  Želim takšnega, ki bo 3 v 1, da bo samo en voziček zadostoval. Kaj pa ve menite o takšni izbiri?

Kar se tiče razlike v letih (kko ste načele to temo). Midva sva narazen 3 leta, skupaj pap sva že 10,5 let. In to najin prvi otroček.

Bodite dobro! user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
23.11.2009 11:33:19   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

nincy - jaz imam tudi šele 23.12. pregled

meni so to zdi takooo dolgouser posted image .bom pa malo prej darilo za roj. dan dobila ko bom novo slikco od pikice dobilauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
23.11.2009 11:36:03   
Anonimen
hvala za svetovanje...lp...

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
23.11.2009 11:40:14   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

hmm..u pikapolonici sem jih kupila.z ene strani je vata z druge pa je nepremočljivo.

Pri meni še se nič ne dogaja v tej smeri.user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
23.11.2009 11:47:20   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

kepica ne se sekirat.sem danes z ginekologinjo o tem debatirala in je rekla da pride vsako toliko da kaki že tako na začetku se to dogaja.drugače naj bi se proti koncu oz. dokler ne začeš dojit sploh ne.je rekla da je lahko zdaj to samo par tednov in potem bo konc oz. bom imela še celo nosečnost.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
23.11.2009 11:51:22   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

kepica ne se sekirat.sem danes z ginekologinjo o tem debatirala in je rekla da pride vsako toliko da kaki že tako na začetku se to dogaja.drugače naj bi se proti koncu oz. dokler ne začeš dojit sploh ne.je rekla da je lahko zdaj to samo par tednov in potem bo konc oz. bom imela še celo nosečnost.

A tako. No pol pa vredu. Hvala ti.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
23.11.2009 12:12:48   
Di_Di
Pozdravljene, vidim da ste spet tipkale kot prave user posted image

Jaz sem vas v sobroto zvečer mal brala, včeraj smo meli pa krst za nečaka in nečakinjo od mojga tko da sem bla celi dan od doma... šele ob 9ih zvečer sva prišla iz sončne koroške na megleno in deževno obalo user posted image

No sva pa včeraj pripeljala postlco (čist novo) in pa uno zadevico, ki se da na komodo za previjanje, počasi počasi sva tudi mi dva začela zbrirat stvari skup. user posted image

memole jaz imam dr. Andrejo Smaila user posted image gor v bolnici Izola sam je trenutno na porodniški, je pa full ok. No trenutno jo menja ena mlada ki mi ni ravno naj bl všeč Sabina Verem user posted image (ta dela menda tud dol v ZD Izola če sem prav prebrala na drugi temi) no zadnjič je bla bolna in me je pregledal kr  dr. Dušan Desinger user posted image on mislim da je glavini g celega odelka in je full ok. Na nuhalno sem tudi šla gor v bolnico, pregledal pa me je dr. Boštjan Lovšin user posted image čeprav je zamudil na preglede, si je vzel čas in nam vse lepo razložil, odgovril na vsa vprašanja itd..
Probaj si gor zrihtat... je pa res da so sestre pa full zoprne gor in ko kličeš po telefonu morš bit full ustajen, da jih sploh dobiš na telefon.. jaz grem ponavadi kr gor in če je potreno tud mal zaropotam, ker znajo bit res nesramne, so pa zato zdravniki večinoma vsi ok, razen ta Verem mi ni ravno všeč. Če ti se ni odveč gor vozit si probaj zrihtat gor, pomoje bi se dalo kej... Sam ne hodit k Naumovskemu v Lucijo ta je res katastrofa! Tud če ni vse ok, pri njemu je..

kepica83 jaz sem nekje brala da se lahko v nosečnosti poslabša vid če si preveč naprezaš oči, recimo: bereš knjige, gledaš tv al pa računalnik in da zaradi tega tudi odsvetujejo sploh branje knjig... če je res tako pa ne vem... jaz sem tudi ena izmed špeglarc tko da že lep čas nosim očala, sprememb pa za 1x nisem zasledila. Morda bo bolje če naslednjič vprašaš svojega g.

chi_pita oprosti, sem prebrala tvoje sporočilo pol pa nisem kej nazaj odpisala... upam da mi čim prej rata, ker se moram danes spokat dol z neta in začet za šolo delat. Danes me čakajo dve naloge jutri še dve v sredo pa izpit jaz in informatika pa 1001 pojem user posted image še dobro da mi moj kej tu pa tam pomaga. user posted image Bi se pa res lahko tudi me z obale kej skup doble na kakem čajčiju al pa coffetku memole kaj ti praviš? Če se ne motim je še ena z obale med aprilčicami, se ne spomnem točno katera, k je bl malo gor... Seveda ste vabljene tudi ostale, ki niste z obale, da se nam pridružite user posted image

Moycaa dobrodošla med nami user posted image

hhmm punce ne se ubadat z razlikami... če ste začutle da je to to, je to to. Mi2 sva sicer leto dni razlike, sva pa nekaj malega več kot leto skupaj... pa se prav nič ne sekiram kaj okog folk govori .. če mi2 čutiva da je to to pol je to to. Moram pa rečt da nisva bla niti pol leta skup ko sva začela delat na tem, da bi zanosila in veste kaj ni mi žal. njemu pa tudi ne! user posted image Drugi pa kr naj vrtijo gobce itak drugega dela nimajo vsaj pri meni je tako... naši deci so 1000 krat hujši od žensk.. se neki zgodi en dan ve cela postaja, drugi dan že cela uprava, ta tretji dan že cela slovenija... skratka mene prav briga kaj si oni mislijo in kaj govorijo o nama, nama je prav fajn skup še posebaj zadaj ko sva v pričakovanju! Važno je da se mava rad in se razumeva, ter podpirava en drugega, prav tako pa naju podpirata obe družini in se za nama veselita še enega člana. user posted image

Tiste ki se danes dobite se lepo imejte, kakšno tortico še za ostale pojejte jaz pa šibam "domačo nalogo" delat user posted image ta informatika mi res niti malo ne diši .. sicer pa sam še do srede pol se je je pa rešim user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
23.11.2009 12:18:31   
Kepica83
DI_DI knjig ne berem nič sedaj v nosečnosti. tv-ja nisem gledala že od 23.10. edino na pcju kaj sem tu pa tam. Nevem kaj bi lahko bilo krivo. user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
23.11.2009 12:37:55   
BELA BUČA

Z leti in čvekami se že nekaj časa ne ukvarjam več, ker so ljudje tako zelo zlobni ... Zarečenga kruha imam že poln želodec, pa vendar. Veliko sem razmišljala o tem, pa ni šlo drugače, kot da sva se odločila za skupno življenjsko pot. Midva sva narazen skoraj devet let, skupaj sva pa tri in pol. Jaz pričakujem prvega otročka, moj dragi pa tretjega -- in kaj? Imava se super, otroka sta presrečna, uživamo skupaj, kar je najbolj pomembno. Prej sem bila pa v "normalni" vezi, kar se tiče družbene sprejemljivosti, pa ni šlo. Ravno tako moj dragi -- vse fajn navzven. Škoda komentarjev, kar je za skup, je za skup ne glede na leta in okolico.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
23.11.2009 12:49:54   
Wannabemommy
Dobro jutro oz. kolker vidim za nekatere že dobr dan

Joj jaz sem komaj zaj vstala iz postelje, je bla včeraj dolga noč. Vidim da še vedno debatirate o razlikah med vami in o mnenju drugih. Mnenja drugih me sploh ne ganejo, naj imajo veselje.
BELA BUČA - zelo lepo povedano

mamika25- jaz še tud nisem ničesar kupila , razen moj je kupil otroško sobico, ki nama je bil všeč

Dans sem ful dobre volje, dobila sem izračun porodniške in se mi kr smeje,.....
Dobrodošle noveuser posted image

Nič lepo se mejte

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
23.11.2009 12:55:45   
mamika25
Wannabemommy - kakšen izračun porodniške? Od kje? Tudi mene to že malo muči, samo kako veš povprečje, če je pa zdaj šele november? Mi mal poveš, ker bi tudi jaz rada vedela kakšna finančna prihodnost me čaka.user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
23.11.2009 13:04:04   
tropical

jaz pa pravim,da nikoli nisi premlad za mamico,jaz sem bila stara 19 let ko sem zanosila,pa mi ni žal ..mlad moraš imeti otroke...lp...

Če jih lahko imaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
23.11.2009 13:06:20   
tatly
oj.koncno imam malo mirauser posted image pikica je glih zaajala.smo bli vceraj na sejmu in sem jo  mogla 2 ure nosti ker ji gresta dva zobka naenkrat ven in jo je vecraj fulllll mantralo-bogca moja malauser posted image se dobro da je celo noc ajala kot angelcek
kepica-gdaj bi se pa midve lahko doble na kavici bi te zveseljem spoznala in seveda vse vas ostale
aja pozna katera koga ki proda rdeco quinny kosaro?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
23.11.2009 13:06:26   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Dans sem ful dobre volje, dobila sem izračun porodniške in se mi kr smeje,.....

z CSD-ja? Kaj si mogla naredit za izračun? daj mi malo pomagaj kak pa kaj? Ker mene tudi zanima izračun.

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?