Di_Di
|
Pozdravljene, vidim da ste spet tipkale kot prave Jaz sem vas v sobroto zvečer mal brala, včeraj smo meli pa krst za nečaka in nečakinjo od mojga tko da sem bla celi dan od doma... šele ob 9ih zvečer sva prišla iz sončne koroške na megleno in deževno obalo No sva pa včeraj pripeljala postlco (čist novo) in pa uno zadevico, ki se da na komodo za previjanje, počasi počasi sva tudi mi dva začela zbrirat stvari skup. memole jaz imam dr. Andrejo Smaila gor v bolnici Izola sam je trenutno na porodniški, je pa full ok. No trenutno jo menja ena mlada ki mi ni ravno naj bl všeč Sabina Verem (ta dela menda tud dol v ZD Izola če sem prav prebrala na drugi temi) no zadnjič je bla bolna in me je pregledal kr dr. Dušan Desinger on mislim da je glavini g celega odelka in je full ok. Na nuhalno sem tudi šla gor v bolnico, pregledal pa me je dr. Boštjan Lovšin čeprav je zamudil na preglede, si je vzel čas in nam vse lepo razložil, odgovril na vsa vprašanja itd.. Probaj si gor zrihtat... je pa res da so sestre pa full zoprne gor in ko kličeš po telefonu morš bit full ustajen, da jih sploh dobiš na telefon.. jaz grem ponavadi kr gor in če je potreno tud mal zaropotam, ker znajo bit res nesramne, so pa zato zdravniki večinoma vsi ok, razen ta Verem mi ni ravno všeč. Če ti se ni odveč gor vozit si probaj zrihtat gor, pomoje bi se dalo kej... Sam ne hodit k Naumovskemu v Lucijo ta je res katastrofa! Tud če ni vse ok, pri njemu je.. kepica83 jaz sem nekje brala da se lahko v nosečnosti poslabša vid če si preveč naprezaš oči, recimo: bereš knjige, gledaš tv al pa računalnik in da zaradi tega tudi odsvetujejo sploh branje knjig... če je res tako pa ne vem... jaz sem tudi ena izmed špeglarc tko da že lep čas nosim očala, sprememb pa za 1x nisem zasledila. Morda bo bolje če naslednjič vprašaš svojega g. chi_pita oprosti, sem prebrala tvoje sporočilo pol pa nisem kej nazaj odpisala... upam da mi čim prej rata, ker se moram danes spokat dol z neta in začet za šolo delat. Danes me čakajo dve naloge jutri še dve v sredo pa izpit jaz in informatika pa 1001 pojem še dobro da mi moj kej tu pa tam pomaga. Bi se pa res lahko tudi me z obale kej skup doble na kakem čajčiju al pa coffetku memole kaj ti praviš? Če se ne motim je še ena z obale med aprilčicami, se ne spomnem točno katera, k je bl malo gor... Seveda ste vabljene tudi ostale, ki niste z obale, da se nam pridružite Moycaa dobrodošla med nami hhmm punce ne se ubadat z razlikami... če ste začutle da je to to, je to to. Mi2 sva sicer leto dni razlike, sva pa nekaj malega več kot leto skupaj... pa se prav nič ne sekiram kaj okog folk govori .. če mi2 čutiva da je to to pol je to to. Moram pa rečt da nisva bla niti pol leta skup ko sva začela delat na tem, da bi zanosila in veste kaj ni mi žal. njemu pa tudi ne! Drugi pa kr naj vrtijo gobce itak drugega dela nimajo vsaj pri meni je tako... naši deci so 1000 krat hujši od žensk.. se neki zgodi en dan ve cela postaja, drugi dan že cela uprava, ta tretji dan že cela slovenija... skratka mene prav briga kaj si oni mislijo in kaj govorijo o nama, nama je prav fajn skup še posebaj zadaj ko sva v pričakovanju! Važno je da se mava rad in se razumeva, ter podpirava en drugega, prav tako pa naju podpirata obe družini in se za nama veselita še enega člana. Tiste ki se danes dobite se lepo imejte, kakšno tortico še za ostale pojejte jaz pa šibam "domačo nalogo" delat ta informatika mi res niti malo ne diši .. sicer pa sam še do srede pol se je je pa rešim
|