|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
22.11.2009 21:24:36   
Anonimen
Cojka, se bom prav potrudila pa nasla tisti clanek, kjer sem to o zibkah brala. Ceprav jaz tudi mislim, da ni treba prevec komplicirati. Sploh je pa to taksna lepa sentimentalna vrednost, da imas se svojo zibko. No, al pa mene hormoni dajejo user posted image
A avto mu pa tako zelo skripa? Kaj pa ima? Sicer je pa res, da naj se otrok kar navadi na hrup. Najbolj so mi bedni tisti, ki kar nehajo ziveti, ko pride otrok. Kar naenkrat ni vec prizgane TV, telefoni se dajejo na tiho, bog ne daj, da bi kdo na vratih pozvonil. Whatever user posted image

Glede vozicka pa, mojemu mozu je tudi modra med vsemi najbolj vsec, ampak meni ni prevec. Mi je tista sivo-zelena bolj. Drugace se pa sploh ne sekiraj kako bo zgledalo. Kaj te briga pa ce fantka v fluorestencno roza okoli vozis, ce je tebi vsec! user posted image

Ja ja, saj jaz sem zdaj pametna, ko pa se je treba zase postaviti se pa jaz tudi cist vase potegnem. Sploh pred kaksnimi pametnimi kolegicami pa starsi. Ah, se tega se morem odvaditi. Koliko mam se dela do aprila user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
22.11.2009 21:27:28   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Joj jaz sem mal prej kr zaspala kr neki me je dol povleklo!user posted image user posted image
Jz sm čist brez energije kot da bi na njivi cele dneve delala!
Mislim da me bo to vreme ubilo ker je skoz tako grdo in če ni sončka se mi niti ven ne da it!

O super da mi boste kode zrihtale!
Sam povejte kera še nima naslova da ji posredujem!user posted image

Še malo pa pride najin ati!user posted image user posted image

Jaz še nimam naslova pošlji mi zs 

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
22.11.2009 21:29:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Joj jaz sem mal prej kr zaspala kr neki me je dol povleklo!user posted image user posted image
Jz sm čist brez energije kot da bi na njivi cele dneve delala!
Mislim da me bo to vreme ubilo ker je skoz tako grdo in če ni sončka se mi niti ven ne da it!

O super da mi boste kode zrihtale!
Sam povejte kera še nima naslova da ji posredujem!user posted image

Še malo pa pride najin ati!user posted image user posted image

Jaz še nimam naslova pošlji mi zs 

Jaz tudi ne. Ampak ni sile, ti bom sporocila, ko bom imela kode. Do takrat te imam pa v mislih. Tudi to nekaj steje, a ne? user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 21:30:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
22.11.2009 21:49:15   
Anonimen
Ja, definitivno je to nekaj vredno, da je stara zibka. No, kot sem rekla, bom nasla clanek.
Avto pa tudi midva isceva, ker imava zdaj samo enega in se to C3, ker ga nisva skoraj nic rabila. Zdaj pa, ce bova kupovala stanovanje, si ne moreva se zraven nekega hudega avta privosciti, mi je pa ful bedno imeti taksnega majhnega, ker gre notri vozicek in zafila cel prtljaznik. Pa skoz Loto igrava pa nic prevec dobro ne kaze user posted image

Aja, ZS sem ti koncno poslala. Bravo jaz! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3580
22.11.2009 22:04:22   
živa
Hoj!

Sem imela iber naporen vikend, namesto da bi ga preležala, sem vsak dan skakala okrog po obveznostih. Menda so pa AB že prijeli, da ne bi katere okužila, tako da sem vam najbrž jutri pridružim. A mi lahko katera pove, kako pridem do Rašice? Pridem po Nemški cesti od Šentvida do Črnuč, kam pa potem? Na kateri strani ceste je, se jo vidi?

Če se zgubim, te pokličem, cojka user posted image . Me veseli, da se bomo spoznale.

A ima katera čas do 14h? Da grem lahko potem direkt v vrtec po mala dva?

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 22:08:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
22.11.2009 22:47:50   
živa
Aha, še to: v sredo sem bila na pregledu, slišala srček user posted image , zredila sem se za dobro kilo (no, tudi to ne bi bilo treba user posted image ). Naslednji pregled in morfologijo imam 21. 12.

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 3583
23.11.2009 8:39:38   
Kepica83
cojka fuuul lepa vozička. Zakon. Kaj to je cena za cel komplet??? Ravno takega midva želiva imeti. Pa še na tri kolesa je, pa ročna zavora. Super siuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
23.11.2009 8:40:28   
Chi_Pita
Dobro jutro ... pri nas je spet to žalostno deževno vreme. user posted image
A se je primorska klima preselila v ostali del slovenije, ker tukaj je pravo ljubljansko vreme - no zadnje čase je to že pravo primorsko vreme. user posted image

levinjica ... pisala si glede brcanja - jaz mojo pupo čutim vsak dan ob istem času (na 3-4 ure) - začne se ob 4.30, ko grem na wc; pol ob 8, ko pridem na delo; pol ob 12h, ko imam merendo; pol ne vem - sem verjetno preveč v moovingu, da bi čutila; pol pa ob 20h,  ko sem ponavadi pred TV ... pol pa itak spim user posted image Ma res je prav štosno, ker je vedno ob istem času - je rekla moja mami, da tako kot zdaj brca, se bomo na začetku hranili. user posted image No meni take ure odgovarjajo user posted image  user posted image user posted image - če bo seveda to držalo.

kg ... evo spet napišem ... danes sem stopila v 22. teden in sem šla gor (tehtala sem se zjutraj) cca +6.5 - mene moja g. ni kregala, v bistvu niti meni kg ni omenila še do zdaj. user posted image Sem pa prej imela 63/64kg na 179 cm - mislim, da me nima zakaj kregat. user posted image In ja punce - res ne se sekirat za te kg, ker nekatere bol suhcene in manjše punce morate iti gor več kot druge, ki imajo malo zalogice od prej.

zatekanje ... jaz sem se odpovedala slani in dosti začinjeni hrani - meni pomaga, da ne zatekam (vsaj do zdaj nisem) ... pa full vode pijem.

memole ... veš da ni panike za kode - me pa sam zanima, do kdaj se to zbira? - in ja, upam, da mi jih bo uspelo nekaj spacat skupaj.
Glede razlike v letih ... jaz 24, dragi 25. Sva pa skupaj ... mmm, da pomislim user posted image teče 8.leto ... 1.februarja imava 8let user posted image Se mi zdi kar lepa številka za ustvarit nekaj novega, skupnega user posted image ... Sva se pa tudi midva nažurala in zdivjala že prej (ko ni bilo zakona, da alkohol ne smejo piti mladoletni user posted image ).

Se mi mudi ... vas pokomentiram do konca čez pol urce.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
23.11.2009 9:00:37   
Kepica83
Chi_pita midvi sma tesno ena ob drugi, kaj se roka tiče, pa kaj se kg tičeuser posted image user posted image . Jaz sem tudi v 22 tednu pa imam +7kg.user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
23.11.2009 9:13:10   
Anonimen
Dobro jutro čvekice!

Ste mele spet debate včeraj. Joj vam povem, mene je včeraj prov bolel buši. Ponavadi so bili metuljčki prijetni, zdej jih kak teden ni bilo, je bil bolj mir, včeraj pa kr neki. Ne vem kaj je bilo, ampak bolelo je pa ful. tako da komaj čakam danes ginekologa, da vidim če je vse ok, sem čist panična. Jaz pa še zdej ne čutim tistih pravih brcik, sem pa v soboto vstopila v 19. teden.

Aja kg...do sedaj sem šla gor 1,5kg. Punce glede kg se nič ne sekirat. Enim se tud buši bolj pozna kot drugim.

Midva z mojim sva 4 leta narazen, on starejši, sva pa skupaj...februarja bo 7 let, pa par mescov sva poročena. Jaz mislim, da vsak pri sebi ve kdaj je zmožen za otroka. tako da nincy za te komentarje se sploh ne sekiraj. Še mene, pa sem stara 24, kdo debelo pogleda kao v smislu halo a že otroka boš mela, a ni zdej čas za žuranje....user posted image

cojka kaj k bi dala gor slikco od strani, da bi vidle bušija?

Črnuče-punce meni je res žal za danes, cojki sem že včeraj sporočila. Včeraj bi mogla imet končno pregled, ker jaz imam to ponavadi čez vikende, ker hodim v porodnišnico. In mi je ginekolog prestavil pregled na danes ob 12.30. Tako, da mi žal ne bo uspelo prit. Ker itak vedno čakam od pol urce do urce da pridem na vrsto, potem pa še pregled in vožnja iz Postojne nazaj v Lj in bo ura tik tak velik in vas verjetno ne bo več v slaščičarni. Mi je res žal, samo upam, da razumete, da piška nisem vidla že 1 mesec in da res moram it na pregled. Tako, da naslednjič se vam pa res pridružim.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
23.11.2009 9:13:31   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Chi_pita midvi sma tesno ena ob drugi, kaj se roka tiče, pa kaj se kg tičeuser posted image user posted image . Jaz sem tudi v 22 tednu pa imam +7kg.user posted image

user posted image user posted image user posted image hehe ... sej sem napisala ostalim puncam naj se ne veselijo preveč, ker bojo tudi one prišle na našo kilažo user posted image ... tako je, če imaš rok na začetku meseca user posted image in če rad ješ seveda ... aja, pa jaz nisem nič user posted image - ko ste nekatere preživele na wc-ju sem jaz bila v hladilniku user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
23.11.2009 9:26:52   
Moycaa
Pozdravljene!

Še ena aprilčica se vam bom pridružila. PDP imam 24.4. In kako se drugače počutite? Moram reči, da je 2. trimesečje čisti užitek (če primerjam s 2. in 3. mesecem). Metuljčkov še ne čutim. Komaj pa čakam, da grem k zdravniku, je že rekel, da naslednjič, se bo pa že videl spol otroka. ampak še vedno ne veva, ali želiva vedeti ali ne. Ali ve že veste?

Bodite dobro! user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
23.11.2009 10:14:55   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

user posted image user posted image user posted image hehe ... sej sem napisala ostalim puncam naj se ne veselijo preveč, ker bojo tudi one prišle na našo kilažo user posted image ... tako je, če imaš rok na začetku meseca user posted image in če rad ješ seveda ... aja, pa jaz nisem nič user posted image - ko ste nekatere preživele na wc-ju sem jaz bila v hladilniku user posted image

Chi_pita jaz še vedno bruhamuser posted image . Ravno včeraj zjutraj sem 3x bruhala in 9x driska. Danes samo slabo, in driska. Upam da nisem kaj drugega fasala. Aja papam pa normalno. Ampak se zavedam, da kakšen g več je boljše za otročka. Tako da jaz nič ne gledam na hrano. Čeprav sem od 18 leta pa do nosečnosti imela vedno 53kg. Me sedaj kg ne motijo. Vse za mojo bebiko. Edino grozne probleme imam z križem. Že več kot dva meseca. In mislim da bodo te bolečine trajale kar do konca. Že dva meseca me moj dvigne iz postelje. Ali pa če se hočem k njemu stisnit in po boku puzam do njega, pol se obrne pa me k sebi potegne. Mi je zadnjič rekel da spuščam zvoke kot prehlajeni tjulenjuser posted image . Ali pa da spuščam zvoke kot jeleni pri paritviuser posted image user posted image . Aja hlač si nemorem oblečt stoje, zaradi bolečin. Pa tudi sede je težko, zarad križa pa buši mi že malo smetauser posted image . Tudi hodim kot pingvin, ker me pekoča bolečina iz križa dol v noge spremlja na vsakem koraku.  Ah kaj čemo. Bo že nekak.user posted image

Mooycaa dobrodošlauser posted image  Ja midva že vema spol. Sma ga izvedela na morfologijiuser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
23.11.2009 10:30:02   
dacy
Evo mene iz pregleda user posted image

Toksoplazmoza se vedno negativna user posted image , sladkor je vredu user posted image , edino urin ni bil vredu, so neke bakterije prisotne in me je dala na dodatno preiskavo in ce bo se vedno isto, pol me bodo poklicali in moram nazaj da mi predpise zdravljenje... srcek lepo bije, jaz pa sem zgubila 0,5kg , tak da za na seznamcek:

NP 14.12.2009 in +1,5kg ... (nic ni vec +2) user posted image

V cetrtek pa se morfologija user posted image

< Sporočilo je popravil dacy -- 23.11.2009 10:33:41 >

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
23.11.2009 10:35:17   
nincy29
hello pupike.
jaz sem lihkar od ginekologinje.
pridobila sem +1kg sem pa fasala unetje nožniceuser posted image user posted image tako da zdaj smo na svečkah in mazilu.poslušali smo tudi srček kako lepo bije.naslednji pregled pa imam 28.12 in takrat tudi morfologijo.a ni to mal pozno?user posted image bom že kmalu u 23. tednu takrat
ah kaj čmo.
me zanima če ma še kakšna probleme z unetji??

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
23.11.2009 10:36:35   
katy83
pozdravček aprilčice.

Čez vikend ste bile full pridne in ste dosti načvekaleuser posted image , kar je bilo meni full v veselje brat, ampak včeraj se mi ni dalo nič pokomentirat, tak da sem zdaj tu. user posted image

no, mi2 z lubijem sva včeraj sestavljala komodo za user posted image  in je bilo tak lepo na koncu, ko je bila sestavljena, pa zraven sva dala previjalno, k,i sva jo dobila, stene so itak že prebarvane, tak da se počasi že vidi, da je to baby soba. user posted image

razlika v letih - moj je 9 let starejši od mene. Sem mislila, da sem ena redkih pa vidim, da vas je kar nekaj.

mladost/starost mamic - eh, to pa mi je res čisto brezveze, da se ljudje vtikujejo v to, kdaj boš imel otrok. Kaj bodo oni za njega skrbeli? user posted image   Res pa je, da ljudje vedno kaj najdejo, da lahko obrekujejo. pri nama npr. so nekateri full šokirani, ker sva skupaj komaj 2 leti. Ponavadi so to pari, ki so skupaj že 7, 8 let, pa še ne živijo skupaj, pa tak dalj. Midva živiva skupaj že od prvega tedna, od prej se poznava, tak da... eh, nima veze. V glavnem hočem povedat, ne se sekirat, če ljudje kaj bluzijo, ker nima smisla.
NE SE SEKIRAT PUNCE, SEKIRE SO ZA SEKANJE DRV. user posted image

brcike - tudi jaz opažam, da najin user posted image  brca vedno ob isti uri. Zdaj za čez dan še ne vem, ker sem zmeraj aktivna, vem pa, da zvečer vedno začne ob 22.30. točen je kot ura. user posted image

Kepica83 - Tudi jaz opažam, da se mi je vid med nosečnostjo poslabšal. pa full imam občutljive oči. prej sem 8 let nosila leče brez kakršnihkoli težav, zdaj pa vedno težje, tak da se trudim okoli hodit z očali.

Moycaa - dobrodošla user posted image

ja, evo pa sem se razpisala. Ziher sem kaj pozabila, bom drugič.

Aja, tista ki zbira kode 1001 cvet. Do kdaj to rabiš? Glede na to, da delam v restavraciji, bi se mogoče dalo kaj zrihtat. Samo nisem ziher al imamo 1001 cvet čaje ali Tuševe, glede na to, da smo Tuš. user posted image

nič, uživajte, čao, Katy

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
23.11.2009 10:40:56   
Kepica83
Nnincy glavno da je bebi ok. Vnetje pa se bo kmalu umirilo. Jaz na srečo nimam teh problemov.
Katy83 lepo da sobica napreduje. Jaz razen cotik nimam še ničuser posted image

Dacyuser posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled.

Moj bejbi pa non stop brca. Po 24 ur na dan. Pa to konkretnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
23.11.2009 10:49:01   
Anonimen
Dobro jutro,ste se naspale...jaz sem bolj slabo spala....in kaj boste danes počenjale...zanima me ,če se je že kateri nosečnici pojavilo ,da ji iz prsi teče mleko...lp

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 10:49:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
23.11.2009 10:49:39   
dacy
Hja tropical cisto prav imas glede tega da vedno kdo kaj zabluzi ...

...meni naprimer so vsi govorili da se mi ze bioloska ura izteka ker sem stara 30, jaz pa na vse gledam iz drugega vidika... mladost sem izkoristila maksimalno in cisto nic mi ni zal da bom sele zdaj imela prvega otroka... res je lepo bit mlada mamica, ce je le ta pametna in ne kot ena od mojih kolegic, katera je dosti mlada rodila, zdaj pa je tamala vecinoma pri babici , ker mora kolegica skoz na kake party-je hodit. Tega jaz pri sebi glih ne bi htela, ampak vsak ima cisto kak mu odgovarja in mi niti na misel ne pride da bi se vtikovala v njene odlocitve...

jaz in moj dragi sva tud sele 2 leti pa pol skupaj in ce komu kaj ne pase je to njihov problem in ne moj user posted image ... je pa moj dragi 3 leta in pol mlajsi od mene ... user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
23.11.2009 10:52:15   
Anonimen
Kepica83...dobro jutro,,,kako si kaj...sem zasledila ,da tvij dojenček kar veselo brca...v katerem tednu si pa ....lp...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3598
23.11.2009 10:55:20   
Anonimen
kaj pravite na vozičke ,ko imajo košaro zraven ...se vam dopade ali ne...

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
23.11.2009 10:56:20   
nincy29
levinjica meni tut mleko teče.sam to ni prav tisto tapravo mleko sem že pozabla kako se temu reče.sem si pa blazinice za dojenje kupila tako da mi ne moderčkov pomaže.
drugače pa sva mi2 z mojim tudi samo malo več kot 2 leti skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?