katy83
|
pozdravček aprilčice. Čez vikend ste bile full pridne in ste dosti načvekale , kar je bilo meni full v veselje brat, ampak včeraj se mi ni dalo nič pokomentirat, tak da sem zdaj tu. no, mi2 z lubijem sva včeraj sestavljala komodo za in je bilo tak lepo na koncu, ko je bila sestavljena, pa zraven sva dala previjalno, k,i sva jo dobila, stene so itak že prebarvane, tak da se počasi že vidi, da je to baby soba. razlika v letih - moj je 9 let starejši od mene. Sem mislila, da sem ena redkih pa vidim, da vas je kar nekaj. mladost/starost mamic - eh, to pa mi je res čisto brezveze, da se ljudje vtikujejo v to, kdaj boš imel otrok. Kaj bodo oni za njega skrbeli? Res pa je, da ljudje vedno kaj najdejo, da lahko obrekujejo. pri nama npr. so nekateri full šokirani, ker sva skupaj komaj 2 leti. Ponavadi so to pari, ki so skupaj že 7, 8 let, pa še ne živijo skupaj, pa tak dalj. Midva živiva skupaj že od prvega tedna, od prej se poznava, tak da... eh, nima veze. V glavnem hočem povedat, ne se sekirat, če ljudje kaj bluzijo, ker nima smisla. NE SE SEKIRAT PUNCE, SEKIRE SO ZA SEKANJE DRV. brcike - tudi jaz opažam, da najin brca vedno ob isti uri. Zdaj za čez dan še ne vem, ker sem zmeraj aktivna, vem pa, da zvečer vedno začne ob 22.30. točen je kot ura. Kepica83 - Tudi jaz opažam, da se mi je vid med nosečnostjo poslabšal. pa full imam občutljive oči. prej sem 8 let nosila leče brez kakršnihkoli težav, zdaj pa vedno težje, tak da se trudim okoli hodit z očali. Moycaa - dobrodošla ja, evo pa sem se razpisala. Ziher sem kaj pozabila, bom drugič. Aja, tista ki zbira kode 1001 cvet. Do kdaj to rabiš? Glede na to, da delam v restavraciji, bi se mogoče dalo kaj zrihtat. Samo nisem ziher al imamo 1001 cvet čaje ali Tuševe, glede na to, da smo Tuš. nič, uživajte, čao, Katy
|