|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
22.11.2009 18:03:18   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

COJKA imaš zasebno.

Tropical jaz imam tudi bolniško. Še za dva meseca mi je podaljšala. Pa od 8.9. sem že doma. V torek gre to na komisijo pol pa da vidim točen datum do kdaj sem doma. Zakaj pa ti je dala bolniško? Je kaj narobe?

Zaradi krčev.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
22.11.2009 18:11:04   
Anonimen
zdravo,jaz imam naslednji pregled utrazvok..2 12.2010.

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
22.11.2009 18:26:04   
Anonimen
zdravonosečnice..kako ste kaj...jaz sem tak ,tak ..zelo me pika v spodnjem delu trebuha...ima kera podobne probleme....drugače pa sem imela 19 11 pregled...utraz oka mi ni delala je rekla ,da je še prenisko dojenček...utrip mi je merila ...se lepo sliši....zredila sem se za 3 kilograme od prejšnega meseca..tak ,da imam sedaj70kg....koliko ste se zredile v  20 tednih  punce....povejte mi a čutite bincanje doječka vsak dan ...ali ne...in kako ste kaj danes preživele nedeljo...jaz sem bila malo vzunaj..potem pa je začelo pihati smo šli notri ...lep večer...

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
22.11.2009 18:40:13   
nincy29
aglaia tudi mene noge ful zatekajo in bolijo,ampak si moram nove majčke kupit ker mi postaja vse pretesnouser posted image .
ne v kepico in popek nism šla ampak sem zdaj cene pogledala in sem videla da imajo majčko od cca. 35€ naprej.če hočeš  nekaj bolj pametnega je takoj 50€.toliko pa ne mislim dajat in potem bom samo 1 zimo nosila.saj v BTC-ju sem bila v 3 trgovina kjer imajo obleke za nosečnice ampak spet ful visoke cene.ena cela je imela majičke od 65€ naprejuser posted image .
2012 je res supr film no.čeprav je ful fantastike  noter veš da morda se 1x to res lahko zgodi.
jah mi tukaj na goriškem ne premoremo 1 kinodvorane.tako da nam je najbližji kino ljuser posted image user posted image .in zaradi tega negreva velikokrat v kino.

chi_pita ja ma prav kriza s temi pajaci res.pa ugotovila sem da jih v italiji imajo veliko cenej kot tuki pri nas.

glede moje mladosti pa.eni pravijo da sem še premlada.ampak jaz vem,čutim da sem pripravljena na otroka.ko sva se odločila z mojim za to mi ni misel da bi čimprej mamica postala šla iz glave.je pa res da imam tudi starejšega fanta(28) oba sva že dala skozi tisto kar sva hotela(žuranje itd.).veliko ljudi mi reče da kako da se nama je to zgodilo.jaz samo kaj??saj sva načrtovala to.pa učeraj sem imela 1 stranko na delu imela in mi reče: a ma čakaš otroka?jaz uno ja.pa ona meni ma ti si preveč mlada za met otroka.sam res si preveč mlada da boš otroka imela.pa stranko sem prvič v življenju vidla in ona tako meni.uufaa kdaj kar popizdim z določenimi strankamiuser posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
22.11.2009 18:44:32   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Nincy 29, ti bom ZS poslala za majcko in naslov, ok? Pa res ti hvala.

tvojga ZS nisem dobila??user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
22.11.2009 18:45:02   
Anonimen
jaz pa pravim,da nikoli nisi premlad za mamico,jaz sem bila stara 19 let ko sem zanosila,pa mi ni žal ..mlad moraš imeti otroke...lp...

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
22.11.2009 18:49:57   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

cojka upam da je zdaj poslalo zs.

user posted image  dobila

Memole - še nekaj mi ni jasno user posted image . A je lahko od istega okusa več teh? Ali samo od posameznega okusa zbiraš?

Ne lahko jih je 10 od kamilici al pa kerega drugega okusa nima veze sam da je 1001 cvet!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
22.11.2009 18:51:19   
neka_noč
Uf, ste napisale.... user posted image   Upam, da kaj ne pozabim.

Ja, Azim in Besim (šipca iz Črnuč) sta na Trubarjevi - imajo lokal (bivši Ježek), ni slaščičarna. Vsaj ni bila.

Cojka morda se lotim Šmarne. S palcami. Meni ni problem se vsesti v avto, temveč mi je problem, da ne bi (ker sem vztrajna) kaj pretiravala - glede pulza zaradi otroka, pa tudi operirana sem bila na srcu... Nimam pa merilca - polarja. user posted image

Slastika pri šipcu jutri; Morda bi sina pripeljala s seboj, a se bojim, da bo poln energije in potem ne bo nič od "čveka".... pa še prostorsko ... nas bo dovolj že nas user posted image   - bušijev. Meni zadnjih 14 dni trebuh raste, raste, vzhaja, da ni res. Ravno danes sem imela ene kavbojke zadnjič na sebi, ker sem prišla do konca z elastiko in so me že včeraj tiščale, danes pa sem jih morala pri gumbu in zadrgi odpeti, ker sicer bi bruhala, tako me je tiščalo. user posted image
Sicer sem zdrava in lahko pridem jutri. Upam, da mi uspe. Bom iskala "bušmane". user posted image

punce tista ki bi rada majičko mela...se bom poskusila zmenit da mi doda še vaše majčke v naročilo.tako da prosim čimprej mi na ZS pošljite katero barve majčke in številko naročate in vaš naslov seveda!

Nincy ti pošljem ZS glede majčke. Zlata si, da se tako angažiraš. Me pa zanima, za nazaj nisem uspela vsega prebrati, kakšna je opcija glede naročila oz. barv, napisa? Če mi lahko še enkrat napišeš, te lepo prosim, da potem vem kaj naročiti. Se pa prilagodim, absolutno.

... Vem da sem želela še dvema nekaj napisat, a ne vem več kaj ... user posted image   Toliko je napisanega, pa sproti pozabim..  Sorry..

Pozdravljam vse user posted image srečke!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
22.11.2009 18:52:22   
neka_noč
aja, kode - zbiram, dobiš, Memole. Imam izpisan tvoj naslov. user posted image Nisem pozabila nate. 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
22.11.2009 19:04:37   
Tesh
Hej punce, hehe kolk pridno pišete,vas je tolk luštn brat :)
Meni je spet neki slabo - mal preveč pojem, pa me že vse tišči. Kaj šele bo čez kak mesec, ojoj user posted image
Moj mali na momente tako brca, da je danes zjutraj uspel brcike videti tudi moj dragi, popoldan sem šla pa k svojim staršem mal na crkljanje, je pa še njima pokazal kako on to zna user posted image

Aglaia - pridem, pridem, komaj že čakam user posted image

Grem zdaj malo ležat, da me mine slabost, da lahko spet kaj popapcam potem hihi.
Aja glede teže - jaz sem pridelala 4 kg do zdaj (začenjam 21.teden).

Lepo se imejte, pa naj delovni teden čim hitreje mineuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
22.11.2009 19:05:53   
memole
Čer!

Kako kaj?

Jao s tem da si mlad gre tudi meni včasih na živce zakaj ne rečejo eni ki jih ima čez 30 da je prestara mislim kakšna pa je razlika med 30 al pa 20?
Tudi nekatere pri 30 so čist otročje pa pojma nimajo pa sam žurale bi pa se dol dajale vsak vikend z drugim!
Vsak ima otroka takrat kadar mu paše in začuti da je čas!
Kok se eni obremenjujeo s tem pa to ne moreš vrjet!

Jaz sem rodila prvič pri 22 bi pa prvega imela šele pri 25 tko sem vedno govorila ampak ker se je zgodilo sva obdržala in se nisem prav nič žrla joj zdej ne bom mogla ven in tko dalje,jaz sem veliko prežurala meni niti en vikend ni ušel če me glava ni bolela.Potem sva pa tu pa tam šla ven,večinoma ko je on imel kakšen službeni žur al pa une novoletne večerje in tako,jaz pa sem šla sam na obletnice šole,pa kdaj pa kdaj na kakšno pijačko s kolegico ker sem pač mnenja da pa tu pa tam moreš mal odklopit saj ni to nič slabega!
Tudi ko si mamica si moreš vzet čas tudi zase in se mal it razvajat pa tudi za partnerja si moreš vzet čas in takrat daš otroka v varstvo in greš z partnerjem na večerjo,kakšen bazen,kino nekam da si malo sam če ne je samo napetost v odnosu!
Kakšne so pa kej razlike med vami z partnerji če ni skrivnost seveda!user posted image user posted image
Midva sva 10 let razlike!user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 19:08:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
22.11.2009 19:09:37   
nincy29
neka_noč imaš rdečo z črnimi rokavi in svetlo modro s temno modrimi rokavi.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 19:10:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
22.11.2009 19:10:52   
Kepica83
Memole midva sva 4 leta razlike. To je najmanjša razlika do sedaj. Sem vedno imela starejše. Od začetka se mi je mešalo zraven njega, zdaj pa je že boljše. Ampak še vseeno bi se v določenih zadevah lahko bolj zresnil.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
22.11.2009 19:11:57   
nincy29
coljka se popolnoma strinjam s tabo.mislim da točno veš kdaj je partner tisti pravi in da hočeš z njim si družino ustvarit.
midva sva 10 let razlike..

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
22.11.2009 19:18:02   
Anonimen
memole,midva sma si narazen 4 leta ,pa če bi si bila več me nebi motilo ..niso važna leta,,važno je kako se zastopiš..in kaj nosiš v sebi...lp..

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
22.11.2009 19:23:22   
Tesh
Midva sva pa 5 let razlike - jaz starejša user posted image
Jah, zarečenega kruha se največ poje hihi

Sicer pa se strinjam - vsak zase najbolj ve in čuti kdaj si bo ustvaril družino. Joj ljudje in njihovi predsodki user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
22.11.2009 19:25:46   
Anonimen
zanima me a je katera v bližini celja od teh nosečnic ,ko ste gor vpisane....

(odgovor članu Tesh)
  Neposredna povezava do sporočila: 3569
22.11.2009 20:10:07   
Anonimen
Čeeeruser posted image

Midva sva narazen 2 leti, drugače pa: Nincy29, še zase slišim kako pripombo, češ - kako to, da sva se odločila za user posted image , ko pa sem KOMAJ 2. letnik faxa, pa 22 sem stara. Ne vem katera je rekla, ampak se popolnoma strinjam z njo, da po 30 si pa že prestar. Potemtakem sploh ne vem kdaj naj bi človek v dandanašnjih časih imel otroka... Ko je moja mami zanosila pri 22ih je bila za tiste čase že skoraj prestara! Na faxu pa je bila itak noseča vsaka druga. Mater me razpizdijo...

Levinjica, jaz sem iz Zasavja.

Lep večer, drage moje, in se tipkamo jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
22.11.2009 20:34:14   
Anonimen
Nincy, itak, da nisi dobila ZS, pa ti tudi ne Cojka, ker sem jaz danes u iber zmesana in vse takoj pozabim. Pa kar nekaj mi iz rok vse leti. Sploh ne vem kaj mi je, kot da ne bi imela koordinacije. Al pa bi bila pijana user posted image
Zdaj bom poslala obema, obljubim!!

Kako ste punce? Kako ste prezivele nedeljo? Midva nisva sla gledat 2012, ampak vseeno hvala za review Nincy :) Jaz sem sla k mojim na kosilo, moza sem pa kar k njegovim poslala, ker se meni ni dalo. Kaj vse si lahko nosecnice privoscimo, super!

Jutri se potem vidimo ob 12.15 v Rasici, a ne? Jaz bom sicer lahko le do 13 z vami, ker morem potem starsa na letalisce peljati, ampak ok, si bom drugic boljse splanirala. Neka noc, ti le pripelji sinka zraven, saj bo ziher priden, ker bo 5 bodocih mamic okoli njega. user posted image

Memole, ko spijeva vse caje ti sporocim, da mi bos dala naslov, da ti kode posljem. Ti si sprasevala za leta a ne? Midva sva narazen 3 leta. Zaenkrat zgleda kar ok, bomo vidli kako bo :)

Cojka, midva bova tudi kupila Jane Slalom Pro. Mi je ful lusten vozicek pa lahko se ga manevrira. Sem probala pri eni kolegici. Ceprav ona ima rdece-crnega pa mi ni tolik barva vsec. Drugace pa nimava se cisto nic in tudi nic se ne mislim kupovati dokler ne najdeva stanovanja. Sem pa zadnjic v eni reviji pri ginekologu brala, da je treba razmisliti koliko so te stare zibke se ok, ker rade skripajo in se potem otrok zbudi. Kaj jaz vem. Moja mami tudi pravi, da je nekje se moja zibka in da jo bo dala preoblect, ampak dvomim, da bo kaj iz tega.

Ena je sprasevala za pajacke. Danes mi je mami pokazala, ker je vceraj kupila tak ful lusten mali pajacek (54 cm) rjavo-roza barve z nekimi ovckami pa srcki pa necim podobnim. Nekje v Supernovi ga je kupila, lahko jo tocno vprasam, ce katero zanima.

Cojka in neka noc, na Smarno pa jaz verjetno res ne bom hodila. Ce prej nisem, ne vem zakaj bi se zdaj matrala. Oh, lena sem za znoret!! user posted image

Jaz pa ne vem koliko kil sem pridobila, ker se nikoli nisem tehtala. Pri ginekologu grem pa vcasih v polni bojni opremi na tehtnico, vcasih pa samo v kavbojkah. Potem pa ni cudno, da mi niha teza, pa ze za pred nosecnostjo nisem vedela koliko kil imam. Recimo, da sem sla "od oka" v 19 tednih kaksnih 5 kg gor.
Zaenkrat vsi pravijo, da samo v prsi in trebuh, haha user posted image

No se to, potem vam dam pa mir. Se mi zdi, da nekaj cutim v trebuhu, ampak cist cist malo pa na hitro. Malo me zbode in potem mine. Ah ja, neucakana sem.

Grem pisat ZSje, ce ne bom spet pozabila. Kura zmesana user posted image

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
22.11.2009 20:53:29   
Wannabemommy
Čer

Jaz pa sem dans tak utrujena, sva z mojim komplet mansardo renovirala in dans še zadnje sobice prebarvala, tudi otroško sobico, joj ko bo lepa,.... me že pipa ko sam pomislim da bo v torek not že pohištvo pa itd,
Kako ste pa ve preživele vikend? Upam da lepo in da ste si nabrale novih moči za prihajajoči teden.

Memole - tud od mene lahko dobiš črtne kode od čajev, ni panike; Pa mislim da si ti spraševala za razlike v letih, midva z user posted image  sva 6 let razlike, pa to sploh ni pomembno. Jaz mislim da tud če imaš otroka si morata partnerja še vedno vzeti tudi čas za medsebojni odnos in malo romantike, zato pa pride prav kaka babica da popazi nauser posted image
nincy29 - kamorkoli pogledaš, vedno se najde nekdo ki ti bo znal kaj takega povedat, sam nasmehni se in idi dalje, to je tvoja stvar ne pa njihova, jaz v tem vidim sam prednosti, mlajši si lažje je;
Sicer pa a kje obstaja kako pravilo kdaj postati mama?, mislim da ženska sama ve ali je na to pripravljena

Nič punce želim vam še lep večer in pridno božajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 21:02:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
22.11.2009 21:04:44   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

memole,midva sma si narazen 4 leta ,pa če bi si bila več me nebi motilo ..niso važna leta,,važno je kako se zastopiš..in kaj nosiš v sebi...lp..

Ja itak da leta med partnerjema niso važna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
22.11.2009 21:14:44   
memole
Joj jaz sem mal prej kr zaspala kr neki me je dol povleklo!user posted image user posted image
Jz sm čist brez energije kot da bi na njivi cele dneve delala!
Mislim da me bo to vreme ubilo ker je skoz tako grdo in če ni sončka se mi niti ven ne da it!

O super da mi boste kode zrihtale!
Sam povejte kera še nima naslova da ji posredujem!user posted image

Še malo pa pride najin ati!user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?