Anonimen
|
Nincy, itak, da nisi dobila ZS, pa ti tudi ne Cojka, ker sem jaz danes u iber zmesana in vse takoj pozabim. Pa kar nekaj mi iz rok vse leti. Sploh ne vem kaj mi je, kot da ne bi imela koordinacije. Al pa bi bila pijana Zdaj bom poslala obema, obljubim!! Kako ste punce? Kako ste prezivele nedeljo? Midva nisva sla gledat 2012, ampak vseeno hvala za review Nincy :) Jaz sem sla k mojim na kosilo, moza sem pa kar k njegovim poslala, ker se meni ni dalo. Kaj vse si lahko nosecnice privoscimo, super! Jutri se potem vidimo ob 12.15 v Rasici, a ne? Jaz bom sicer lahko le do 13 z vami, ker morem potem starsa na letalisce peljati, ampak ok, si bom drugic boljse splanirala. Neka noc, ti le pripelji sinka zraven, saj bo ziher priden, ker bo 5 bodocih mamic okoli njega. Memole, ko spijeva vse caje ti sporocim, da mi bos dala naslov, da ti kode posljem. Ti si sprasevala za leta a ne? Midva sva narazen 3 leta. Zaenkrat zgleda kar ok, bomo vidli kako bo :) Cojka, midva bova tudi kupila Jane Slalom Pro. Mi je ful lusten vozicek pa lahko se ga manevrira. Sem probala pri eni kolegici. Ceprav ona ima rdece-crnega pa mi ni tolik barva vsec. Drugace pa nimava se cisto nic in tudi nic se ne mislim kupovati dokler ne najdeva stanovanja. Sem pa zadnjic v eni reviji pri ginekologu brala, da je treba razmisliti koliko so te stare zibke se ok, ker rade skripajo in se potem otrok zbudi. Kaj jaz vem. Moja mami tudi pravi, da je nekje se moja zibka in da jo bo dala preoblect, ampak dvomim, da bo kaj iz tega. Ena je sprasevala za pajacke. Danes mi je mami pokazala, ker je vceraj kupila tak ful lusten mali pajacek (54 cm) rjavo-roza barve z nekimi ovckami pa srcki pa necim podobnim. Nekje v Supernovi ga je kupila, lahko jo tocno vprasam, ce katero zanima. Cojka in neka noc, na Smarno pa jaz verjetno res ne bom hodila. Ce prej nisem, ne vem zakaj bi se zdaj matrala. Oh, lena sem za znoret!! Jaz pa ne vem koliko kil sem pridobila, ker se nikoli nisem tehtala. Pri ginekologu grem pa vcasih v polni bojni opremi na tehtnico, vcasih pa samo v kavbojkah. Potem pa ni cudno, da mi niha teza, pa ze za pred nosecnostjo nisem vedela koliko kil imam. Recimo, da sem sla "od oka" v 19 tednih kaksnih 5 kg gor. Zaenkrat vsi pravijo, da samo v prsi in trebuh, haha No se to, potem vam dam pa mir. Se mi zdi, da nekaj cutim v trebuhu, ampak cist cist malo pa na hitro. Malo me zbode in potem mine. Ah ja, neucakana sem. Grem pisat ZSje, ce ne bom spet pozabila. Kura zmesana
|