Anonimen -> RE: Aprilčice 2010 (19.11.2009 0:00:38)
|
Jaz sem se vedno tu. Cakam, da se pridejo fuzbalerji ven. Mi gre kar malo na jok [sm=zmeden.gif] Sem vidla skupinico na FB, ceprav ne stekam glih kaj bi tam delale, saj smo iz celega leta 2010 in se nic ne menite med sabo. Tako, da se tja verjetno ne bom vclanila. Sem pa vas nasla ;) Cojka, to je pa fajn, da boste na tekme hodili pa da bo mali navijac. No, al bo pa kar fuzbaler [sm=smiley36.gif] Dacy a ti pa se ne ves kaj boste imeli? Pa boste sploh vprasali ali bo presenecenje? Punce, nasa pupika pa mene se nic ne brca. Ne vem no, vsaj meni se tako zdi. Saj sem komaj vstopila v 18 teden in vem, da je se cas, ampak vseeno. Ceprav je pri meni tako, da cim karkoli zacutim v trebuhu grem jest. Potem pa ni cudno, da nic ne cutim [sm=jezicek.gif] Aja, kdaj se boste pa kaj ljubljanske nosecke dobivale? Meni je vseeno, daj me malo prosim obvescaj Cojka, ok? Se to, a hodi katera (sploh te iz LJ) na pilates za nosecnice mogoce? Jaz hodim v Zupancicevo jamo (v center Tanergija) in je ful ful dobro. Se lahko s kaksno se tam dobimo, ce hodi katera. No, zdaj grem pa tudi jaz pocasi spat. Grem jutri koncno k frizerju [sm=bravo.gif]
|
|
|
|