Anonimen -> RE: Aprilčice 2010 (19.11.2009 21:37:24)
|
Hej punce. Jaz sem pa danes cist fertik, je blo ocitno prevec custveno s tem fuzbalom in se nisem dobro naspala. Pa koncno mi je uspelo priti do frizerja, pa sem se kar pobarvala, ceprav eni pravijo, da nosecnicam ne priporocajo. Eno vprasanje imam glede majck, ker je danes zadnji dan pa nikakor ne najdem tistega opisa. Vem da je modra barva pa kaksna se? Pa a so to dolgi al kratki rokavi? Kepica, ti gres pa hitro na materinsko solo, a ne? Al imate jutri pa potem naslednjic komaj februarja? Kako pa to? No ja, meni je zadnjic ena kolegica rekla, da ji je zal, da ni sla prej, ker se ji potem v visoki nosecnosti ni vec dalo nikamor. Bomo videli. Ziva, kje pa si ti doma, da si blizu Sentvida? No, saj midva se nisva ziher s tistim stanovanjem, ampak ce ne bova pocasi nekaj nasla in zacela rihtati se bo meni malo utrgalo. Cojka, nax in pupa81, jaz sem takoj za slascicarno. Ne vem sicer kje je to, ampak bom ze nasla. Do Crnuc mi pa ni tako dalec iz Bezigrada. No, upam, da bom v ponedeljek se na bolniski. Nisem se dobila nove odlocbe. Nekam dolgo jim to traja [sm=zmeden.gif] Aja, se to sem vidla, da se menite. Jaz sem tudi na FB. Ne vem no, Netlog mi je cuden. Vsi vidijo kdo te gleda pa to. Pa itak se mi zdi, da so na Netlogu bolj otroci. Kaj pa jaz vem, nimam toliko casa se s tem ukvarjati. Ena je pa sprasevala zakaj pri nasi malcki 2010 ne more na zid pisati. Ker je to samo skupina, kot kaksen fan oziroma nekaj podobnega. Vsak se lahko pridruzi in vsak vse vidi. Zato se ne da pisati. Lahko pa komentiras pod drugimi. No, se se kaj javim kasneje.
|
|
|
|