Anonimen -> RE: Aprilčice 2010 (18.11.2009 22:34:57)
|
Pozdravljene punce! Se ena aprilcica se javlja. Spremljam vas v bistvu ze od septembra (ko sem v 8 tednu koncno pogruntala, da ze nekam dolgo ni bilo menstruacije in da to nekaj ne stima), ampak do nuhalne nisem hotela nic napisati, potem sem imela ful probleme v sluzbi (zato sem zdaj na bolniski, ceprav mi cisto nic ni) zdaj pa sem koncno nasla malo casa, da se vam tudi uradno pridruzim. Sem pa skoz spremljala debate, tako da vem priblizno o cem je ze tekla beseda. Za seznam od tropical: 27 let, prva nosecnost, nic otrok od prej, PDP 21.4.2010, naslednji pregled (in s tem tudi morfologija) 8.12. Spol pa zaenkrat kaze na puncko. Jeej!! Nama je to ze na nuhalni rekla dr. Strah in zadnjic mi je ginekolog naredil UZ in je preveril, ce je kaj zraslo pa ni, torej zaenkrat velja, da bo puncka. No, ce smo ze pri tem, nasa na vseh UZ noge drzi razkrecene kot da je na plazi, tako da ne vem koliko to drzi, da puncke skup tiscijo. Aja se za seznam, sem iz Ljubljane in bi se z veseljem kaj dobila z vami. Zaenkrat lahko tudi dopoldan, ker sem na bolniski. Midva z mozem tudi gledava tekmo in sem ravno rekla, da ce bi bla v osmem mesecu bi ziher zdaj rodila, ker sem cist zivcna zraven televizije [sm=smiley1.gif] Lepo se imejte pa se se kaj javim.
|
|
|
|