|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
21.7.2009 12:06:27   
amaya
če katera dodaja adaptirano mleko NOVALAC: pri nas je 400g pakunga 9 evrov, v Italiji v Žavlah (lekarna) 800 g 10,80 evra zdaj znižana celo za 2,30 evra. Samo tako za informacijo. Jaz mu mojemu dodajam ker je insaciabile...mi poje 120-150 in nima nanka 1 mesec...majko mu...kaj bo še. sej Etienne je bil isti, potem pa je ostal na tej cifri skoraj do 6m

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 151
21.7.2009 12:25:32   
momacus
amaya super novica, ma kaj veš če imajo tudi NOVALAC AC' jaz mu dajem tega ki je proti krčkom in moram potrkat ma jih res nima :)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 152
21.7.2009 12:57:11   
Belen
momacus... sam nawaden je w "akciji".....
user posted image
drugi niso.... žal user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 153
21.7.2009 12:59:43   
momacus
belen ma koliko pa stane ko ni v akciji ?
tu pri nas je 1 pločevinka 400g 9,47eur . meni to traja 3-4dni odvisno koliko je vroče :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
21.7.2009 13:17:20   
Belen
bia79...se hecam...me nisi zbudila dej ... ampak si bla pa zgodnja user posted image

mi kupujemo aptamil nawaden 900g w drogi,kjer imamo na wse izdelke milupa 20% wse ceneje, pa tud cene so nižje normalno bolj kot drugje. 13,19 eur damo za 900g Aptamila...
če katera rabi kej...naj powe user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
21.7.2009 13:19:27   
Belen
momacus....pojma nimam...Novolac je dražji itak,ga majo sam w lekarni.... sicer pri nas imajo sam 400g, nism zasledila 800g w lekarni pri nas... Nam odgowarja na srečo nawaden aptamil....ki če ne... ga mamo za 4 dni... X 2 otrka... računaj kolk tega nam gre user posted image  user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
21.7.2009 13:27:42   
momacus
belen nas aptamil krči. že pri prvem otroku je blo tako (10let nazaj). mam fante ki imajo radi samo izbrano (beri drago) hrano :) ma važno da papjo :)
zdaj mamo neke težave s kožo...baje zaradi mleka (sm že pisala o tem ) ma smo kljub izpuščajem šli nazaj na navadni novalac, kr je mel težave s prebavo in ni hotel jest tiste hrane za alergike. nisem mogla verjet ko sm vidla da je hrana za alergike še dražja (17eur pločevinka) ta svet gre res po slabem... otrok alergik, edino kar mu lahko daš je posebna hrana in še ta je draga ko hudič.pa še ta ni najdražja. je ena nzdaj mi ne pride ime ki je 50eur pločevinka, mislim ...... aja je možno dobit hrano tudi na ercept če je dokazano alergičen, ampak preden dobiš recept ima otrok že modrostne zobe in po novem (od 15.7letos) moraš kljub receptu plačati 50%
user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
21.7.2009 13:47:22   
nena30
Mi smo tud do danes uporabljali novalac 1, zdaj pa sem kupila AC proti krčem. Kakor berem je OK!!Škoda k je samo navaden v akciji. Mamacus, kaj ti svojemu otročku vedno daješ AC, al kombiniraš ?Kako pa kaj kakanje po tem mleku?
Smo se pa malo prej prvič kopali in je bila Lisa čisto navdušena in sedaj spi ko angel!! Upam, da bo nam tud tako lepo šlo kot patronažni!?
Amaya ti mas pa prave jedce domauser posted image !! Lisa poje 60ml , no 2x nam je zdaj uspelo pojest 90mluser posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 158
21.7.2009 14:09:57   
momacus
nena30 ja jaz dajem to mleko od samega začetka (raje preprečiti kot zdraviti) kakamo normalno oz lih prav ne pretrdo ne premehko 1do2x na dan. nič ne kombiniram. čeprav je v porodnišnici in privih pra dni doma jedel aptamil,sm hitro prešaltala ker kot sem že napisala nam aptamil ne paše -nas črviči in napenja. bolj me "skrbi2 kr smo mogoče alergični...bomo vidli

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 159
21.7.2009 16:31:35   
BIA79
Ja zgleda res mikina v športnem delu Amaya...sam več kot uro v vozičku ne zdrži. In ponavadi se začne jokat, ko se vračamo domov in nas čaka tisti lep klanec...ko sva v dveh, jo nosi moj dragi, ma ko sem sama ne gre user posted image

Jaz sem vesela da se je Klara začela dojit..ker to mleko je drago, hudiča...ne razumem zakaj ne more država kaj subvencionirat ko so taki problemi (pustimo mame ki nočejo dojit da se jim joški ne povesijo...)...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 160
21.7.2009 17:27:04   
Hator
Pozdravljene mamice, kako ste kaj?
Mi smo v redu, še malo, pa bomo imeli en mesec user posted image user posted image V petek gremo v posvetovalnico, da se stehtamo in da vidimo, kako naš pikec pridobiva na teži. Upam, da v redu, se samo dojiva.

A katera od vas uporablja sling, kake izkušnje? Jaz premišljujem, da bi ga kupila, bi mi zelo olajšalo. Naš otroček namreč zelo rad zaspi na rokah user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 161
21.7.2009 19:00:58   
Belen
kaj katera uporablja AD3? wam odgovarjajo?? mislim wašim otrokom? user posted image  user posted image
wsi majo neke probleme, mojim dwem pikicam zaenkrat odg.nič jih ne zwija itd....
ker prawijo mamice,da jih kr menjujejo... user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 162
22.7.2009 8:36:30   
supernova2002
evo mamice to je za vas....:

http://www.youtube.com/watch?v=XZvErzNkJHk

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
22.7.2009 8:56:16   
Belen
user posted image supernova user posted image

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 164
22.7.2009 9:15:14   
BIA79
Belen mi imamo d3 kapljice, ki so baje bolj grenke..Klara se jih je že nekako navadila in ne dela več toliko fac ko jih spije. Nisem pa zasledila, da bi jo kaj zvijalo po tem, ko jih zavžije. Jaz sem itak en pozabljivec in ji jih dam v različnih urah, ma nikoli ni blo (trkam) nič...Kolikor sem pa razumela pediatrinjo, je pa rekla, da je izbira kapljic odvisno od napredovanja na teži in njihove presoje. Sem pa prebrala da jih večina jemlje AD3...

Hator pazi da se ne bo naučil spat na rokahuser posted image ..jaz sem tudi razmišljala o slingu,ampak ker so mi posodili kengurujčka se potem nisem odločila. Ampak v kengorujčku sem jo imela enkrat, ker me je potem tako bolel hrbet...pa tudi Klara ne bi zdržala, ker ima omejeno vidno polje tam...v slingu je lepše, ker je na višjem in lahko vidi pred seboj...sem glih zadnjič eno mamo videla, kako je otroka dala notri in ga podojila :) Hator a potem uporabljaš pralne plenice?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
22.7.2009 9:33:39   
Belen
ufffffff.... ke noč danes.... zgleda da so wčeri spale preweč čez dan in so se mi na 3 ure zbujale.... user posted image ... waši njurijo otroci ko spijo? user posted image  user posted image Lija wedno preden in ko se začne zbujat fulllllllllllll njuriiiiiiiiiii, ma w bistwu spi ampak njuri, kr naglas-dowolj da me zbudi user posted image  user posted image user posted image

bia-sprehod danes??? niste ble zgodnje? ste spančkalae? dej menjaj si ta trak... user posted image
glede kaplljic sprašujem ker mamice te dwojne na dwojčkih jih fulll menjawajo, češ da njihowim otrokom ne odgowarjajo... pa nism wedla zakaj...zato sprašujem...
js dam 8 kapljic w 10ml wode in mi spijejo po flaški, če ne na žličko nočejo... user posted image
očitno-ker niso sladke user posted image

p.s. aja glede Term... patronažna prawi da ni nobenga problema,če se gre z otrokom.... ker ne wem katera je rekla,da lahko pride do alergij al da ni priporočljiwo... aja edino walda da ne daš otroka w wrelce... ma ben to mislim,da wsak we user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 166
22.7.2009 9:54:35   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

ufffffff.... ke noč danes.... zgleda da so wčeri spale preweč čez dan in so se mi na 3 ure zbujale.... user posted image ... waši njurijo otroci ko spijo? user posted image  user posted image Lija wedno preden in ko se začne zbujat fulllllllllllll njuriiiiiiiiiii, ma w bistwu spi ampak njuri, kr naglas-dowolj da me zbudi user posted image  user posted image user posted image

b

hehehehe Belen, pri nas je tudi tako, Lukec tudi v bistvu spi, pa skoz zraven neki gruli ali pa vsakič, ko se pretegne... tako da sem že rekla, da moram v posvetovalnici vpr., ali je to normalno. Evo, tud zdele tako njuri, ne joče, ampak se samo nekaj oglaša user posted image user posted image

BIA79,
ja, jaz imam še vedno namen uporabljat pralne pleničke, zaenkrat pa jih še ne, sem sicer ene dvakrat probala, samo se mi Lukec smili v tej vročini, da mu dam tisto plenico, potem pa še te plenice čez za široko povijanje. Sicer ima kolke 1a, ampak dokler ne gremo v Valdoltro, bomo vseeno povijali še z eno plenico. Tako da ptem bom pa prešaltala na pralne pleničke. Kako so se obnesle pralne pri vas, katere si potem nabavila? Koliko jih imaš, kako je s pranjem? Jaz sem probala 2x, bile so pokakane, pa semjih oprala na 70 in je šlo vse ven.

Sling-ja, saj glih zao bi ga, ker naš zelo rad zaspi na rokah, samo, da ga dam v košek, je jok...saj človek ne priteče takoj in malo ga že pustiš, ampak vseeno pa ga ne morem pustit, da bi se drl nevemkoliko časa, tako da ga pač potem vzamem ven. In ravno zato bi probala s slingom. Ne vem, kakšne so pa kaj vaše izkušnje, vaši vsi lepo spijo, nikoli ne jočejo, ker bi hoteli bližino oz. se malo stisnit????

AD3-jaz sem slišala, da otročke po teh kaplicah rado zvija, krči. Mi jih še nimamo, ker še nismo imeli pregleda, tako da bomo videli, kako bo pri nas.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
22.7.2009 9:59:26   
BIA79
Belen..vprašaj pediatrinjo glede kapljic...tako in tako jih ne moreš menjat brez recepta...če so jim ad3 grenke, kaj šele bo, če boš vzela d3, ki so toliko bolj grenke...

Klara njuri preden zaspi...skoraj v jok plane in potem pufff spi...vsako toliko tudi v sanjah njuri in joče in kar naenkrat se umiri..valda  jaz se zbudim in ko jo pogledam spi kot angelček...Klara postaja vsak dan bolj pridna za spat, jaz imam težave za spat...ne morem in ne morem spat, kljub temu da sem utrujena...Danes zjutraj nisva šle na sprehod prav zaradi tega...moj mi jo je odnesel stran, da se naspim, ker ona ob 6 zjutraj začne aerobiko in čebljat, ampak kaj nisem sanjala da so mi Klara ugrabili...svašta...

Glede term ni voda samo problem, včasih bodijo alergijo na klor, problem je kaj ljudje spuščajo notri...zato se splača it ko sezona...Jaz sem v bazenih staknila celo herpes na očeh, in vse možne bakterije in viruse...zato pravim da je boljše it ko ni toliko folka...včeraj smo Klari potočali nogice v morje...verjetno bi ji pasalo, če ne bi bila tako mrzla voda...kdo ve če se bo morje segrelo na 33 stopinj user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
22.7.2009 9:59:54   
BIA79
Kako se menja trak???????

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 169
22.7.2009 10:04:24   
BIA79
Hator mi smo nabavili bumgenius plenice. Imam jih 15 komadov, kombiniram jih s plenicami za enkratno uporabo, takrat ko se sušijo. Sušijo se izredno hitro, bombažni vložki dlje časa, ampak sem si jih nabavila še nekaj dodatnih tako da gre. Imam pa namen si kupit še enih 5 plenic,  ampak tam proti zimi, ker sedaj ko je lepo vreme ni problema jih sušit. Perem jih pa na dva dni, na 60 stopinj in so vedno čiste. Uporabljam pa prašek v prahu od froscha,ki je mal dražji, ampak malo bolj ekološki :) Jaz sem zadovoljna z njimi, res da tu pa tam nam kaj uide, ampak to je zato, ker jih ne zaprem pravilno, ker Klara ni minuto na mestu na previjalni. Ampak tudi čez pamperske mi je ušlo, tako da se ne sekiram....user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 170
22.7.2009 10:11:41   
BIA79
Mi je uspelo...je boljše zdaj Belen...se bom spet mogla namučit, ko bom hotela še drugega otroka naredit :):):)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 171
22.7.2009 10:26:24   
Belen
bia... user posted image ti bom pokazala,ko boš hotla naredit druzga user posted image  user posted image user posted image

AD3 kao so najbolj wija...tako prawijo mame, pole dajo D3, če pa še te ne odg.kupiš kake druge....baje ene oleovit al neki tazga....ma mislim da jih ni pri nas... user posted image user posted image bomo widli .... user posted image

ja ja ben če si alergičen je drugo... js mislim normalno če je wse, ne more škodowat...
js mam dobre izkušnje.... še nikoli nobene slabe z termami in ne bazeni... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 172
22.7.2009 10:28:00   
Belen
aja Bia, ti si bla že po 2mes w waldoltri? hitro,ne? mogoče avg.so dopusti... ker mene baje komaj sept.kao po 3mescih....edino če je kej narobe naročijo prej.... user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
22.7.2009 11:07:25   
BIA79
Tudi supernova je že bila, pa tudi bučko sem srečala v Valdoltri.Naši kolki so bili ok, že ob rojstvu in tudi sedaj so ok.Po mojem so nas naročili pred dopusti in potem bodo septembra začeli novo rundo :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
22.7.2009 11:27:56   
Hator
Bia79, katere bumgenius pa imaš, tiste bombažne ali une iz flisa? Kdaj ste jih pa začeli uporabljat? Si povijala čez njih še s tatra plenico??

Aja, še to me zanima, a ve otroka ponoči previjate oz. a ste ga previjale pri starosti manj oz. pri enem mesecu? Meni eni govorijo, da se ponoči ne previja...ok, saj če spi, ga pustim, največ 4-5 ur, da ne previjem, ma več pa ne morem. Se mi smili, da bi bil celo noč pokakan.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?