Hator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen ufffffff.... ke noč danes.... zgleda da so wčeri spale preweč čez dan in so se mi na 3 ure zbujale.... ... waši njurijo otroci ko spijo? Lija wedno preden in ko se začne zbujat fulllllllllllll njuriiiiiiiiiii, ma w bistwu spi ampak njuri, kr naglas-dowolj da me zbudi b hehehehe Belen, pri nas je tudi tako, Lukec tudi v bistvu spi, pa skoz zraven neki gruli ali pa vsakič, ko se pretegne... tako da sem že rekla, da moram v posvetovalnici vpr., ali je to normalno. Evo, tud zdele tako njuri, ne joče, ampak se samo nekaj oglaša BIA79, ja, jaz imam še vedno namen uporabljat pralne pleničke, zaenkrat pa jih še ne, sem sicer ene dvakrat probala, samo se mi Lukec smili v tej vročini, da mu dam tisto plenico, potem pa še te plenice čez za široko povijanje. Sicer ima kolke 1a, ampak dokler ne gremo v Valdoltro, bomo vseeno povijali še z eno plenico. Tako da ptem bom pa prešaltala na pralne pleničke. Kako so se obnesle pralne pri vas, katere si potem nabavila? Koliko jih imaš, kako je s pranjem? Jaz sem probala 2x, bile so pokakane, pa semjih oprala na 70 in je šlo vse ven. Sling-ja, saj glih zao bi ga, ker naš zelo rad zaspi na rokah, samo, da ga dam v košek, je jok...saj človek ne priteče takoj in malo ga že pustiš, ampak vseeno pa ga ne morem pustit, da bi se drl nevemkoliko časa, tako da ga pač potem vzamem ven. In ravno zato bi probala s slingom. Ne vem, kakšne so pa kaj vaše izkušnje, vaši vsi lepo spijo, nikoli ne jočejo, ker bi hoteli bližino oz. se malo stisnit???? AD3-jaz sem slišala, da otročke po teh kaplicah rado zvija, krči. Mi jih še nimamo, ker še nismo imeli pregleda, tako da bomo videli, kako bo pri nas.
|