|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
17.7.2009 13:52:47   
DannyS
Čau mamice...

Jaz sem še vedno tu 2v1, ampak se niti tolko ne sekiram, ker po nuhalni imam rok 19.07. (kar je tudi po mojem dosti bolj točno, kot pa tisti 11.07. od mojega ginekologa), kar sem povedala tudi v bolnici, tako da me ne bi obravnavali kot da sem že čez rok. Danes so namreč eno punco, ki je imela rok 11.07. kar obdržali notri, jaz pa sem lahko še doma hehe...:) Čeprav verjetno ne več za dolgo, namreč vsi tri CTG, ki sem jih imela ta teden mi zaznavajo popadke, sicer jih jaz ne čutim, odprta sem za 3cm, glavica vstavljena, tako da danes, ko me je spet vaginalno pregledala mi je napovedala, da bom popoldan ali ponoči že nazaj, čeprav ne vem kolko ji verjet, ker mi je isto rekla že v ponedeljek... Drugače pa mi je že drugič rekla, da naj pridem, ko imam popadke na 10 in ne na 5 minut, da ne bi kao kje po poti rodila (ker je kao že vse tako "zrelo")... zdej pa ne vem kaj nardit, ko bom dobila res popadkeuser posted image .

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 126
17.7.2009 13:53:27   
momacus
mulan hvala za nasvete. sej gašperja ne namakam v vodi pa tudi ko se kopa uporabljam milo od eucerina. ostala kozmetika je pa mandljevo olje in omega 12% eucerin. drugega ne uporabljam.

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 127
17.7.2009 14:28:53   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: mulan

Kaj Izolski vrtec je res tako grozen? Jaz imam veliko not od septembra (pa ima samo eno 'sošolko', ki na začetku ni govorila po slov.), malega pa od februarja, pa se mi sploh ne zdi, kot 'bosanski' vrtec... Je pa res, da živimo na izolskm 'podeželju' in zato drugače nismo dosti tam v giru....

ma neeeeee...ni.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 128
17.7.2009 15:29:38   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: mulan

Kaj Izolski vrtec je res tako grozen? Jaz imam veliko not od septembra (pa ima samo eno 'sošolko', ki na začetku ni govorila po slov.), malega pa od februarja, pa se mi sploh ne zdi, kot 'bosanski' vrtec... Je pa res, da živimo na izolskm 'podeželju' in zato drugače nismo dosti tam v giru....

ma neeeeee...ni.

hehe izolski ne,ampak izolski italijanski.... lej... tko so mi rekle mamice,ki majo tam otroke.... zdej če se pa one lažejo...mislim da ne bi blo razloga... user posted image user posted image
sicer sam greš po Izoli na špancir w center....od avtobusne postaje dol bomo kmalu rabili passaport user posted image

na žalost je tako.... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 129
17.7.2009 19:58:20   
momacus
veste kako pravijo da reče vzgojiteljica v ita vrtcu preden grejo ven: mujo predni per mano hasso e andiamo a spasso :) pa brez zamere :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
18.7.2009 12:56:49   
amaya
pretiravate u nulo s temi vrtci...pa sej sem jih vsak dan srečevala na Birbi...(no skoraj vsak dan). Sploh pa so tudi v slovenskem in v šoli in povsod. Tako pač je v Izoli in povsod kjer je ogromno priseljencev. In povem vam nekaj: sedaj nisem v Izoli ampak sem v eni zabačeni vasi, katere imena ne bom izdajala, da me kdo ne lovi okoli, in tolko kretenov kot je tukaj na kupu jih težko najdeš: pa pazi SAMI SLOVENCI IŠTRIJANI...v Izoli pa nisem še doživela take škodoželjnosti, ignorance, debilnosti (med vsemi albanci, srbi, makedonci, bolgari,...) kot tukaj. Ravno obrato...to so edini ki ti še kaj pomagajo (če niso že preveč asimilirani). Na žalost je tako. Smo mi slovenci ki smo čudna raca de gente...
Za primer: v trgovini nakrcana ko ena mona, noseča v 9m, me eden ni spustil, razen enega prijaznega albanskega fanta (zidarja), ki se je na koncu ponudil, da mi še špežo nese...drugi so samo bulli in se stran obračali: kome non foši niente...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 131
18.7.2009 15:13:09   
momacus
amaya jaz sem se samo pohecala. moje mnenje je da ne moreš posploševat glede na raso, veroizpoved,spol......povsod se najdejo kreteni in dobri ljudje. kako je biti v 9 mesecu in čakati v vrsti ko ena mona in te nihče niti ne pošljivi pa vem kako je :( meni so se celo vrivali naprej.... edino v leclercu v lj sem bila prijetno presenečena kjer imajo hitro blagajno ki je tudi za nosečnice !!!! jaz sem stala v vrsti na tej blagajni (edina noseča) in prodajalka me je vzela naprej preko vrste kr je rekla da imajo nosečnice prednost !!! nisem mogla verjet. sm pa stava v vrsti na banki pa se je pred mene vštulila penzionistka !!! in se je delala kot da ni nič ....katastrofa....

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 132
18.7.2009 19:41:14   
amaya
sej se ne razburjam, sapo povem tako kot je...na žalost

imamo novo mamico...Dannys je rodila fantka florijana....baje 54 cm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 133
18.7.2009 19:49:35   
Anonimen
ja, ja, pravkar sem dobila sms od DannyS. Rodila je zdravega fantka Florijana, težkega 3680 g, dolgega 54 cm.

ČESTITAM!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
18.7.2009 20:27:45   
Belen
DannyS čestitke.... končnooooooo si se nam pridružla... pa en fantek spet...ki babe smo prewladowale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
18.7.2009 21:44:21   
BIA79
Čestitke DannyS in Florijanuuuu!!! :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
19.7.2009 8:55:58   
Belen
da se pohwalim, danes imamo en mesec user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 137
19.7.2009 13:31:12   
Hator
DannyS čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Belen pa vam tudi za 1. mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
19.7.2009 13:44:39   
amaya
joj Belen, kaj že? mater gre hitro

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 139
19.7.2009 14:11:45   
nena30
Čestitke DannyS!
Danes smo šli ven na kavo. In sem pri Lukatu videla par z dvojčki. Ves čas me je mikalo, da bi ogovorila mamico in pokukala bebice. Kar nekak sem mela filing da si ti Belen. A sem mogoče zadela? Zdaj mi je pa kar malo žal!?
Je pa prav super vreme, ko ni nopene sparine! Izkoristite maksimalno.user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 140
19.7.2009 17:42:28   
Belen
nena30.... jap.... js sm bila user posted image
zakaj nisi prišla mimo??? user posted image user posted image kje si pa bila? si sedela kje zrawen mene? ko grem k Lukcu na kawo si moremo z našim "kamionom" naredit wedno plac user posted image dokler nam uspe, je super... drugič pridi mimo in powej user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 141
19.7.2009 18:37:17   
BIA79
user posted image  Čestitke Belen za prvi mesec...

Mi gremo jutri zjutraj v valdotro. na kontrolo kolko, tako da ima Klara danes generalno čiščenje haha...Sem opazila da ima načetek temenc na glavici. Ji bom sedaj malo mandeljeva olja dala na glavico in potem sprala, da vidim, če bo kaj pomagalo. Kako vi vašim giricam perete glavo? S šamponom ali milom?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
19.7.2009 23:10:58   
supernova2002
evo dannys čestitke še tu!user posted image

bia jaz umivam sam z milom in to 1-2x na teden(glavo) in vsakič fajn skrtačim. mi smo že imeli valdoltro na začetku meseca. nismo čakali niti minutko, prišli noter, dali dol pleničko, doktor je to pregledal v 1minuti...in to je to!

belen čestitkeuser posted image za prvi mesec!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 143
20.7.2009 11:28:54   
saruška
bia, za temenca full pomaga šampon mustela. jaz sem se nekaj časa matrala z mandljevim oljem, ma sem obubala, ta šampon pa mi je pomagal...

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 144
20.7.2009 12:52:42   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

user posted image  Čestitke Belen za prvi mesec...

Mi gremo jutri zjutraj v valdotro. na kontrolo kolko, tako da ima Klara danes generalno čiščenje haha...Sem opazila da ima načetek temenc na glavici. Ji bom sedaj malo mandeljeva olja dala na glavico in potem sprala, da vidim, če bo kaj pomagalo. Kako vi vašim giricam perete glavo? S šamponom ali milom?

za temence je res fulllllllll dober šampon pena od Mustele...dobiš v lekarni. Drugače sem jaz reševala tako, da sem mu po kopanju namazala glavico z olivnim oljem in mu dala na glavo kapico, da je ostalo še malo vlažno, pa spat. Drugi dan, sem pa sama pobrala to dol...jaz sem to kar z nohti delala...imaš pa tudi glavničke za to

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 145
20.7.2009 16:09:00   
nena30
No zdaj ko vem katera si Belen... drugič te bom zihr ogovorla in da vidim tvoje princeske v živo! Maš pa full lep voziček. K nekateri za dvojčke so res OGROMNI. MI trije smo tud hotli k Lukatu na kavo pa je mel vse polno. Tko da smo se zadovoljili s mizo v Parangalu. Ima pa naša Lisa najbolj zelen vozek v Izoli in če nas kje zagledaš....
Kje je še naš pregled za kolke!? Še skoraj cel mesec nas čaka to široko povijanje. Ima da se rit skuha not- ma bo treba potrpet!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 146
20.7.2009 22:30:47   
BIA79
Za Mustelo sem ze slisala...bomo poskusili najprej z oljem, če ne bo šlo drugače bomo kupili ta šampon...

Danes v Valdoltri je bilo vse ok, ni treba več široko povijati, no z našimi plenicami ni bilo potrebe, razen ko je imela tiste za enkratno uporabo. Sam je pa tam enkratno,prišli smo na vrsto še preden smo bili naročeni. Zanimivo da nekje sistem deluje...edina zoprna stvar je to, da nimaš kje parkirat....

Sedaj moram ugotoviti kje je ta Luka da srečam Neno in Belen :)

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.7.2009 9:35:50   
Belen
jutro,
eko me je že Bia zbudila user posted image user posted image user posted image
malo se šalim... mi imamo sept.valdoltro, pa že zdej ne previjam weč na široko, oz.ja ko ni tko toplo. Kolke imamo 1A tako da prawi naša pediatrinja in tudi Lovšinova w P,da ni potrebno... oni že wejo...da še malo, ne boweč "moderno" po zgledu Z Evrope... mah... wseeno mislim da nič ne škodi,tudi če imaš w redu kolke ...

Bia Luka...je The Wall pub... uni lastnik je lUKA user posted image user posted image pridi pridi, če se moj woziček tam parkira,se bo tudi twoj user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 148
21.7.2009 10:12:41   
BIA79
Neeeeer Belen, ma kaj sem te zbudilauser posted image ...upam da ne...ma kaj če je naša Klara ob 6 zjutraj kot sokol...Itak dokler se odpravimo mine nekaj časa, ampak moram reč da je užitek se sprehajat zjutraj ko ni žive duše...Ma kaj ko se vračamo domov, naša Klara v jok...čim jo dvigneš je mir in gleda vse naokoli...sedaj jo bom poskusila dat v športni del, kjer vidi malo več...Amaya, mi imamo isto carozzo kot ti,kaj misliš da je prezgodaj? Košaro je Klara že napolnila, pa še ko je ta vročina je vsa mokra notri...Ne vem...upam, da bo kaj pomagalo, ker ko sem sama je ne morem nosit na ramenih in porivat voziček v naš hrib...

Aha zdaj vem kje je ta Luka, sva šle danes mimo :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
21.7.2009 12:04:16   
amaya
Bia: jaz sem Etienna dala v športni del pri 3 mesecih in en kvart, ma zato, ker je bil zimski. Je pa res, da se je malo zgubil tam notri, ker je kar velik športni del. Poskusi pa boš vidla. Res je, da se kuhajo...jaz tudi to opažam zdaj. Sploh če maš strehco gor dano. Jaz bom kar z dežnikom senčla in streho dol pustila.

Mi smo pa danes se kopali: doma v banjici...in to je bla taka godurja, da je zaspal ko krepan...in spi, in spi,...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?