|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
29.10.2009 11:31:35   
BIA79
Momacus in Belen pa imajo prave jedce :) Ke invidia...Klara frutek poje ali pa kašico, kar ji jaz naredim ji ne gre preveč v rit...ma bom vstrajala še nekaj časa, če ne bomo pa frutke papali... Momacus kako gosto hrano delaš ti? Meni je to še vedno španska vas in se ful lovim...

Gremo zdaj v Kp, kot ponavadi smo prešpricale telovadbo. V četrtkih se nam ne vem zakaj vedno zbrka urnik in Klara zaspi, ko imamo za it...Se pa danes dobimo z Marušo in Supernovo :)

Punce lep dan :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
29.10.2009 14:37:29   
Belen
bia.... sej frutek ali pa od hipp-a to je 100% narawna zadewa.... kje piše,da kar naredimo doma je bolj zdrawo?????? user posted image user posted image
to imajo eni w glawi,ampak ni tako.... pohwej iz kje je jabolko ki ga kupiš al pa hruška..... user posted image če pridelaš sam na wrtu je drugo......

user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
29.10.2009 19:01:26   
BIA79
Belen nisem rekla, da je bolj zdravo.Sam zakaj kupovat, če lahko narediš doma...rada bi da se Klara navadi na okus "moje" hrane, sam to...Nimano vsi kuharja doma user posted image če bo imel kak tečaj kuhanja povej, ki bi mi res rabil :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
29.10.2009 19:21:29   
nena30
Ojoj kaj me še čakauser posted image user posted image user posted image !
Kako s kavo? V ponedeljek ob 11h, kje?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
29.10.2009 20:06:20   
Belen
bia.... sm sam powedala, ker eni majo to w glawi, da kao je boljše delat sam doma....  user posted image user posted image user posted image
cenowno pa si tam tam...ker itak je sadje ratalo drago...mogoče še bolj poceni kuplenjo user posted image user posted image
zelenjawo pa itak kuhat,kr te od frutka, hippa zelenjawa fa kagar.... user posted image
sadje je pa fino.... user posted image

nena... js sm za pndeljek ob 11h.... kje? w izoli? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
29.10.2009 20:10:18   
Belen
p.s.če ne bo dežja.... user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
29.10.2009 20:16:33   
BIA79
Aja, punce, če se boste od jutri naprej kaj šetale pri pokopališču pri Kopru in imate kaj časa, je v drevesnici, ki je nad pokopališčem, razstava ptic našega društva. Šampion rastave pa je moj gloster :) Vstopnine ni :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
29.10.2009 21:10:56   
DannyS
Meni bi tudi ustrezalo ponedeljek ob 11ih... glede kraja pa mi je vseeno.

Ma jaz po eni strani tudi zagovarjam, da se hrana pripravi doma,... ne iz tega razloga, ker naj bi bla bolj zdrava, ker itak je dan danes po moje vse malo kontaminirano in nič bio. Ampak kot si ne predstavljam, da bi jaz vsak dan jedla konzervirano hrano, si še manj za mojega otroka. Pač kdaj, ko greš na kako daljšo pot al pa ko ti pride kaj vmes, da ne moreš skuhat se pač nardi izjema, ma drugače se bom jaz potrudla mu doma pripravljat. Od mojega sicer imajo njivo tu zraven njegove hiše in imamo sadja in zelenjave vrh glave, pač sezonsko. Zdaj je npr. nekaj jabolk, hrušk, granatnih jabolk in kakijev.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
29.10.2009 21:13:49   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Aja, punce, če se boste od jutri naprej kaj šetale pri pokopališču pri Kopru in imate kaj časa, je v drevesnici, ki je nad pokopališčem, razstava ptic našega društva. Šampion rastave pa je moj gloster :) Vstopnine ni :)

Jaz bom sigurno šetala pri pokopališču jutri, namreč je ravno jutri ena žalostna obletnica. :(

Če bo Florijan priden, pa pridemo pogledat še ptičke.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
29.10.2009 22:04:34   
jabolka
čau punce

že nekaj časa vas berem , pa da vam se oglasim na kratko . Spadam - pišem JUNIKAM  jutri napolnimo 5mescov. Sem pa iz obale -izole . Vidim da se boste dobile , če je možno da se vam pridružim . Kdaj pa kje točno .

Lep nočko vam želim

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
29.10.2009 22:07:06   
nena30
Ja piše se da je kupljeno bolj zdravo!?user posted image Meni je po eni strani piling pripravljat te papice...mal čaraš...da ti potem otrok vse spljuva in potrdi kolk si dober kuharuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Če je pa doma vrt ali njiva pa itak da nardiš sam. Vsaj veš kaj dete je.
Belen ne kliči dežja user posted image . Lahko v Izoli.A tista kafana še deluje, kjer sem te jest enkrat napadlauser posted image , al kje se dobimo?
Drugače se pa moram mal pohvalit, k me nobeden neče. Sem likala in nekaj brklala po stanovanju...moja dva pa že pančata. Lisa od 19h in možek od 20.30h. Prav paše mal samoteuser posted image
Aja! Danes smo bili v bazenu. PRVIČ!!Lisa je prvo ko smo pršli not zadremala za pol ureuser posted image ...no in potem nam je uspelo celih 5min bit v vodi v tistem čudežnem obroču....po tem pa sirena, da smo bili glavni v Palasu...ja !!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
29.10.2009 22:08:27   
nena30
pridi, pridi jabolka. Samo sledi točno kdaj in kje!user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
30.10.2009 7:49:14   
Belen
jutro mame,
eko en user posted image za lepši dan.....

OK lahko na lonki ja se dobimo w pond.ob 11h user posted image user posted image user posted image

jabolka dobrodošla, pridno da se se opogumila...user posted image ... čaki ju3 imate 5.mes pa si junika??? js sm tudi,ampak imam naslednji mes. user posted image user posted image al si prej rodila???

kdo je za pond???? da widimo??? user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
30.10.2009 9:10:38   
nena30
dobro jutro. Belen prima kavo si skuhalauser posted image .
Jest pridem in Lisa seveda, pa ve tri in jabuka +user posted image ....nekaj nas je že. Ale babe !!!!user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
30.10.2009 9:15:37   
DannyS
Jaz sem tudi za ponedeljek.

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
30.10.2009 9:22:53   
DannyS
Ma joj...

Obeti
V nedeljo bo precej jasno in hladno. Zjutraj bo po nižinah megla, marsikje se lahko pojavi slana. V ponedeljek bo oblačno, popoldne se bodo padavine od zahoda razširile na večji del Slovenije.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
30.10.2009 9:31:02   
Belen
babe na kupu user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
30.10.2009 9:36:06   
DannyS
Ma ja sej, no ampak gremo se vseeno zmenit, če bo pač dež pa se ne bomo dobile.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
30.10.2009 9:52:19   
Belen
jap, js sm itak wedno za....če ne drugo sm itak wedno(skoraj) zunaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
30.10.2009 10:05:54   
BIA79
Me s Klaro tudi prideve...

Momacus, Danny, kaj pravite se zmenimo na kavi kaj naročit preko Nexta?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
30.10.2009 10:10:30   
nena30
U kolko nas bo!!!! Same ženske na kupu. Ima da popoldan pada toča ne samo dež.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
30.10.2009 10:23:08   
momacus
jutro babe žabe :) kaj sem vam rekla, čim omenimo druženje - džžžžžžžžž..... ben ben

dobrodošla jabolka ti kar pridi več nas je več džja bo ha ha ha

vidim da ste upalile eno kuharsko debato user posted image ma jaz imam nekaj sadja in zelenjave doma in dokler mam bom kuhala to, ko pa ne bo bo pa kuhal hipp user posted image
bia kako naj razložim kako gosto naredim , hm hm tako da ne teče ma da vseeno ni pregosta. včeraj sm mu recimo skuhala mix brokoli,cvetača,bučka, blitva in potem sem dodala riž da je blo dovolj gost in je jedel ko najboljšo specialiteto na svetu , je tako odpiral usta user posted image ha ha al nima okusa al je res tako fino user posted image

glede next-a pa se lahko zmenimo v pondeljek na kafe?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
30.10.2009 16:52:59   
BIA79
Pa sej ne bomo same babe, na srečo bo nekaj fantov med nami :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
30.10.2009 19:51:28   
nena30
Ja sej res! vsaj 2 bosta...da preženeta oblake!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
30.10.2009 20:21:16   
saruška
čau mame...

no lepo da ste se končno zmenle za to user posted image ...

nas ne bo, ker jaz delam, pa mali je spet bolan user posted image ...

uživajte in poročajte, samo upam da bo vreme zdržalo, če se dobiste bo popoldne  skoraj sigurno toča user posted image ...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?