|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
26.8.2009 16:12:40   
Belen
službe, že??? ob 14h končas??? katera služba še traja do tako zgodaj user posted image user posted image

js komi čakam zimo, predwsem zaradi komarjew....letos jih je too much.... hwala bogu sam mene pikajo, da moje pikice niso popikane user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 551
26.8.2009 16:36:01   
nena30
Ja tud na našem koncu so komarji čisto podivjali. Jest mam čist bulaste noge! Ma tud Liso pikajo ampak manj!
Ja tole s spanjem je pa kar nekaj. Meni nikakor ne rata ustvarit enga reda. Zaspala mi je ob 13h in še zdaj drnjoha. A prej mi je od 4h zjutraj nekaj rintala in cvilila. Potem pa pride tako utrujena, da ne ve kaj sama s sabo in se dere do nezavesti. Mater, bojo sosedje en dan sam socijalno poklical...bog vedi kaj si mislijo, da počnemo z otrokomuser posted image ! Pri ta drugem vas bom prosila za recept, kako se dela pridne otroke!user posted image Ma vseen mam našega bonbončka ta najraj na tem svetu. Zdaj grem pa počasi v boj. Jo je treba zbudit, previt, nafutrat, da gremo mel ven.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
26.8.2009 17:58:40   
saruška
ja ta služba se pa kliče policijauser posted image ... ni glih vedno tako fajn - pa vikendi, popoldanske, prazniki... drugače pa nam ni slabo, se ne smemo pritoževat!
sam da gre ta gužva mimo, pa bo!

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 553
26.8.2009 18:09:44   
Belen
saruška- kaj si pandurka??? user posted image
se te je za bat alora... user posted image user posted image

nena30- sej moja Naša isto weš.... je spala od 13h do zdaj....ne wem kaj bo ponoči.... očitno je rabla....ker ponoči so galamile in me niso pustile spat.... zdej pa ne bom js njo do 22h user posted image user posted image

bia79-za ju3 zmenjeno...sam me zwrcni...

grem delat sadno solato, moj fant hrani Našo, pole pawen....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 554
26.8.2009 18:39:57   
momacus
joooj tej komarji !!!! ma naj me piči 1x in naj se nafutra, ne da sem vsa popikana!!!!!user posted image user posted image user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
26.8.2009 20:36:44   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

saruška- kaj si pandurka??? user posted image

jap belen, pandurka... in ponosna na touser posted image ... sam taka pridna (dokler me kdo ne raz***di, če ne je takoj user posted image )!
mal za šalo, mal zares... sem se pa danes preizkusla kot frizerka in sem ošišala malega, je mojga srat primlo ko ga je viduuser posted image ! sem se odločila da se bom kar svojga poklica držala!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
26.8.2009 22:51:11   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

saruška- kaj si pandurka??? user posted image

jap belen, pandurka... in ponosna na touser posted image ... sam taka pridna (dokler me kdo ne raz***di, če ne je takoj user posted image )!
mal za šalo, mal zares... sem se pa danes preizkusla kot frizerka in sem ošišala malega, je mojga srat primlo ko ga je viduuser posted image ! sem se odločila da se bom kar svojga poklica držala!

hehe brez zamere.... sej nimam nič proti user posted image user posted image user posted image
sam da nisi una bionda ... user posted image user posted image user posted image user posted image
joke... malo se morem šalit dej.....
zameriš???
pač poklic kot poklic, nekdo ga mora oprawljat.... wsak je po swoje zanimiv, ma + in - ....

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 557
27.8.2009 7:21:08   
saruška
dobro jutro!
ne belen, ne zamerim, tako da ni panikeuser posted image ! sem takoj za zajebancijo.
zdej pa nuuuujno rabim , ker me je andraž zbudil že pred 6 in ni hotel več ninatuser posted image ! sem mislila da se bom vsaj danes napsala ko sem fraj...
lep dan punce!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
27.8.2009 7:22:37   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

zdej pa nuuuujno rabim , ker me je andraž zbudil že pred 6 in ni hotel več ninatuser posted image !
lep dan punce!

nujno rabim kavo...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 559
27.8.2009 8:29:39   
Belen
jutro mame,
mi smo se naspali danes...končno!!! user posted image

saruška js in bia gremodanes na sprehod čez kako uro.... greš z nami, pa gremo še na kafe? user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 560
27.8.2009 8:41:28   
saruška
imam neke opravke v kp, ki jih moram nujno rešit, pa vidve se že poznate in se nočem štulituser posted image ... hvala za povabilo!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
27.8.2009 8:46:16   
saruška
mogoče drugič! uživajte nauser posted image !

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 562
27.8.2009 14:18:40   
Belen
eko mene pojedla fulll dober golaš,ki ga je naredu moj mož, zdej grem mal posprawit in w wodorawen položaj user posted image user posted image

saruška??? kaj štulit?? reči da maš obveznosti in da se ti ne da .... user posted image user posted image

ben me smo ble, dale pol izole skozi.... kdaj začne bolj hladno??? baje zdej za ribiški...ben itak mi se z vozičkom ne bomo šli gužwat.... tudi če dežuje zarad mene user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 563
27.8.2009 15:59:36   
saruška
eko belen, drugič ko se dobiste in greste na kavico se vam pridružim!
ej jst ne morem več dihat v tej vročini...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
27.8.2009 22:31:12   
spetko
dober večer punce..

evo tudi mene..
hvala belen za komentar..morala sem malo spremenit slikico da vidite mojega sončka ..ko je malo zrastel..ki tista prejšnja slikica je še iz bolnice ko smo bili

ja tej komarji res niso normalni...prvo leto ki si želim da komaj konča poletje...drugače ga obožujem ampak res se ne da dihat..

moja služba se tudi vsak drug dan konča ob 14h...oz. se bo čez tri mesece ko se vrnem nazajuser posted image ...jooooj kako gre hitro...en dva tri in si že nazaj v službiuser posted image

v soboto je krst..nekaj stvari smo že pripravili...ogromno jih še moramo...tako da jutri smo cel dan aktivni..jooj pa še po tej vročini..ampak moramo...

kaj ve katera od vas recept za bovlo?

lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 565
28.8.2009 7:13:48   
DannyS
Jutro punce... danes sem pa zgodnja, ne morem spat že od 5ih... ampak moram rečt, da sem kar naspana, namreč moj mikeni je spal danes ponoči 7 ur v kosu user posted image user posted image user posted image , ob 4.30 sva se podojila in nina naprej... to bo verjetno to, ker smo se včeraj odpravli na Sviščake, kjer je blo svežih 20 stopinj, torej 10 stopinj manj kot tu in tak lep gorski zrak... spal je itak cel čas ko smo se sprehajali, razen ko se je zbudil za papat. Tako da upam, da bomo čim prej ponovili... ker bit cele dneve doma za štirimi stenami v tej vročini, pač če ne štejemo tistega večernega sprehoda, ki tudi ni preveč osvežujoč, je malo bala... Čez dobro uro pa imamo prvi pregled pri pediatrinji pa bomo videli kako napredujemo.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 566
28.8.2009 9:40:51   
saruška
jutro! ke pridno dete imaš DannyS, da že tolko spiuser posted image ...
mi smo pa spali za en drek ker je šagra pri nas in sem imela občutek kot da so mi peli mamboti pod oknom!
spet se nam obeta en vroč dan, lepo ga preživite!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 567
28.8.2009 9:50:17   
Belen
jutro "wroče" mame...
spet se bom kuhala in potila....saj bi šlo salo dol... user posted image eh... user posted image

dannyS..kje si ti....se nisi že dolgo oglasila... pridno twoje dete...res super da tolk spi... moji najweč 5,5ur...in še to sam ena...tako da... user posted image bo že...

spetko: recept za boulo?????' kaj ti rabi recept??? user posted image user posted image user posted image
pač odwisno kako jo narediš...w lubenici, z breskwami....

js dam vino(belo) ker črno mi ni za boulo, sladkor, rum, malo vodke (še boljše če je kaka sadna), wodo in to je to...
aja če delam z breskwami, je najboljše na začetku ko jih zrežem jih takoj posladkam... da se vpije sladkor in pole čez z winom in w hladilnik...super je user posted image user posted image

moja Naša je začela zadnji teden kr neki zmihat brez veze....ma joče, ma suhi jok...ko pridem zrawen al dam dudo je  w redu... tudi pole začne cmihat ko sm zrawen...
eko zdej med pisanjem sm šla 5X tam pogkledat kaj če jemat user posted image

mah...upam,da niso kapljice...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 568
28.8.2009 16:15:51   
DannyS
Oj. Ne sej pravim, da je po mojem spal tolko ur v kosu, ker mu je pasal tisti svež zrak od gor,... drugače tudi meni ne spi več kot 5 ur in pol skupaj. Uf bi se takoj zdaj preselila gor, dokler se malo ta vročina unese... upamo da jutrišnja napoved za dež res drži.

Pri pediatru je blo vse super, zrasel je za 9 cm, zredili pa se je za 1.750 g. user posted image

saruška, kaj ti si mogoče s Škofij? Namreč tu je zdaj šagra in mislim da včeraj so bli lih Mamboti... jaz sem priženjena v Škofije user posted image .

Belen, berem vas redno in vsake tolko nisem tolko lena kot ponavadi in pol kaj napišem...user posted image

spetko moj recept za boulo: breskve olupim, narežem, pol sladkam, pol dodam malo jabolčnika in belo vino po okusu... eni pravijo da je dobro dat tudi malo penine, ma meni je boljše brez.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
28.8.2009 16:49:50   
saruška
ja DannyS, sem škofjotka tudi jaz in poznam tvojega dragega na videz...in kako ti je všeč tukaj?
imasta pa pridnega malega, je ful napredovaluser posted image user posted image !

mi smo pa tudi dane napredovali in sicer smo osvojili prvo sočno kletvico. je skakal mali bos okoli in je skočil na kamenček pa je prletelo: pi*** ma****a!
od kje mu to nima pojma... mah, ga bo pasalo!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 570
28.8.2009 16:59:25   
DannyS
Meni je kul tukaj, mi je všeč ker je več narave, mam lahko beštjolince in tako... hodiš kaj po parenzani se sprehajat ali si je štufa? ;) Ja, sem bla prav vesela, tudi ko mi je rekla da je zrasel za 9 cm, sem mislila najprej da se je zmotla,... ker da se je zredil opazim po temu, da ga vedno težje držim, mi skoraj roke odpadejo user posted image  upam da bo tako še naprej napredoval... Kolko pa je star tvoj mikeni, da že padajo kletvice?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.8.2009 17:25:46   
saruška
moj mali bo imel oktobra 2 leti. me je pa presenetil ko je to ustreluuser posted image ...
parencane pa še nisem štufa, mi je fajn ker je senca. zdej bom šla še večkrat tam mimo tebe, ker smo kupli psa s preveč energije, tako da ga bomo tja vozili na sprehod. mi je tudi kul ker ni prometa, tako da se bosta lahko oba z malim zdivjala.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.8.2009 17:28:16   
saruška
aja dannyS, si že dolgo na škofijah?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.8.2009 21:38:38   
Hator
Ejla,
že dolgo se nisem nič oglasila. No, pri nas vse super, smo pridni, spimo 4-5h, enkrat pa smo celo prespali noč. Se že pogovarjamo user posted image veselo smejimo in cele dneve pohajamo okoli. user posted image Ker smo bolj malo doma, je v stanovanju bomba, tako da grem pospravljat. Potem pa napišem kaj več. 

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 574
28.8.2009 21:56:34   
Belen
eko pupe, da was pozdrawim...
mi smo prišli zdaj iz ribiškega-....je taka šagra-gužwa za pop.... user posted image
werjetno ker ju3 napowedujejo dež.... user posted image user posted image

po wseh možnih ulicah smo šli nazaj, ker je res ubitačno...
pikice so jedle zunaj, tako da sedaj pridno ninajo... user posted image

nič lepo soboto.. user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?