Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 16:12:40
|
|
|
|
Belen
|
službe, že??? ob 14h končas??? katera služba še traja do tako zgodaj js komi čakam zimo, predwsem zaradi komarjew....letos jih je too much.... hwala bogu sam mene pikajo, da moje pikice niso popikane
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 16:36:01
|
|
|
|
nena30
|
Ja tud na našem koncu so komarji čisto podivjali. Jest mam čist bulaste noge! Ma tud Liso pikajo ampak manj! Ja tole s spanjem je pa kar nekaj. Meni nikakor ne rata ustvarit enga reda. Zaspala mi je ob 13h in še zdaj drnjoha. A prej mi je od 4h zjutraj nekaj rintala in cvilila. Potem pa pride tako utrujena, da ne ve kaj sama s sabo in se dere do nezavesti. Mater, bojo sosedje en dan sam socijalno poklical...bog vedi kaj si mislijo, da počnemo z otrokom ! Pri ta drugem vas bom prosila za recept, kako se dela pridne otroke! Ma vseen mam našega bonbončka ta najraj na tem svetu. Zdaj grem pa počasi v boj. Jo je treba zbudit, previt, nafutrat, da gremo mel ven.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 17:58:40
|
|
|
|
saruška
|
ja ta služba se pa kliče policija ... ni glih vedno tako fajn - pa vikendi, popoldanske, prazniki... drugače pa nam ni slabo, se ne smemo pritoževat! sam da gre ta gužva mimo, pa bo!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 18:09:44
|
|
|
|
Belen
|
saruška- kaj si pandurka??? se te je za bat alora... nena30- sej moja Naša isto weš.... je spala od 13h do zdaj....ne wem kaj bo ponoči.... očitno je rabla....ker ponoči so galamile in me niso pustile spat.... zdej pa ne bom js njo do 22h bia79-za ju3 zmenjeno...sam me zwrcni... grem delat sadno solato, moj fant hrani Našo, pole pawen....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 18:39:57
|
|
|
|
momacus
|
joooj tej komarji !!!! ma naj me piči 1x in naj se nafutra, ne da sem vsa popikana!!!!!
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 20:36:44
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen saruška- kaj si pandurka??? se te je za bat alora... jap belen, pandurka... in ponosna na to ... sam taka pridna (dokler me kdo ne raz***di, če ne je takoj )! mal za šalo, mal zares... sem se pa danes preizkusla kot frizerka in sem ošišala malega, je mojga srat primlo ko ga je vidu ! sem se odločila da se bom kar svojga poklica držala!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 22:51:11
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen saruška- kaj si pandurka??? user posted image se te je za bat alora... user posted image user posted image jap belen, pandurka... in ponosna na touser posted image ... sam taka pridna (dokler me kdo ne raz***di, če ne je takoj user posted image )! mal za šalo, mal zares... sem se pa danes preizkusla kot frizerka in sem ošišala malega, je mojga srat primlo ko ga je viduuser posted image ! sem se odločila da se bom kar svojga poklica držala! hehe brez zamere.... sej nimam nič proti sam da nisi una bionda ... joke... malo se morem šalit dej..... zameriš??? pač poklic kot poklic, nekdo ga mora oprawljat.... wsak je po swoje zanimiv, ma + in - ....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.8.2009 7:21:08
|
|
|
|
saruška
|
dobro jutro! ne belen, ne zamerim, tako da ni panike ! sem takoj za zajebancijo. zdej pa nuuuujno rabim , ker me je andraž zbudil že pred 6 in ni hotel več ninat ! sem mislila da se bom vsaj danes napsala ko sem fraj... lep dan punce!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.8.2009 7:22:37
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška zdej pa nuuuujno rabim , ker me je andraž zbudil že pred 6 in ni hotel več ninat ! lep dan punce! nujno rabim kavo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.8.2009 8:29:39
|
|
|
|
Belen
|
jutro mame, mi smo se naspali danes...končno!!! saruška js in bia gremodanes na sprehod čez kako uro.... greš z nami, pa gremo še na kafe?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.8.2009 8:41:28
|
|
|
|
saruška
|
imam neke opravke v kp, ki jih moram nujno rešit, pa vidve se že poznate in se nočem štulit ... hvala za povabilo!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.8.2009 8:46:16
|
|
|
|
saruška
|
mogoče drugič! uživajte na !
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.8.2009 14:18:40
|
|
|
|
Belen
|
eko mene pojedla fulll dober golaš,ki ga je naredu moj mož, zdej grem mal posprawit in w wodorawen položaj saruška??? kaj štulit?? reči da maš obveznosti in da se ti ne da .... ben me smo ble, dale pol izole skozi.... kdaj začne bolj hladno??? baje zdej za ribiški...ben itak mi se z vozičkom ne bomo šli gužwat.... tudi če dežuje zarad mene
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.8.2009 15:59:36
|
|
|
|
saruška
|
eko belen, drugič ko se dobiste in greste na kavico se vam pridružim! ej jst ne morem več dihat v tej vročini...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.8.2009 22:31:12
|
|
|
|
spetko
|
dober večer punce.. evo tudi mene.. hvala belen za komentar..morala sem malo spremenit slikico da vidite mojega sončka ..ko je malo zrastel..ki tista prejšnja slikica je še iz bolnice ko smo bili ja tej komarji res niso normalni...prvo leto ki si želim da komaj konča poletje...drugače ga obožujem ampak res se ne da dihat.. moja služba se tudi vsak drug dan konča ob 14h...oz. se bo čez tri mesece ko se vrnem nazaj ...jooooj kako gre hitro...en dva tri in si že nazaj v službi v soboto je krst..nekaj stvari smo že pripravili...ogromno jih še moramo...tako da jutri smo cel dan aktivni..jooj pa še po tej vročini..ampak moramo... kaj ve katera od vas recept za bovlo? lp
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 7:13:48
|
|
|
|
DannyS
|
Jutro punce... danes sem pa zgodnja, ne morem spat že od 5ih... ampak moram rečt, da sem kar naspana, namreč moj mikeni je spal danes ponoči 7 ur v kosu , ob 4.30 sva se podojila in nina naprej... to bo verjetno to, ker smo se včeraj odpravli na Sviščake, kjer je blo svežih 20 stopinj, torej 10 stopinj manj kot tu in tak lep gorski zrak... spal je itak cel čas ko smo se sprehajali, razen ko se je zbudil za papat. Tako da upam, da bomo čim prej ponovili... ker bit cele dneve doma za štirimi stenami v tej vročini, pač če ne štejemo tistega večernega sprehoda, ki tudi ni preveč osvežujoč, je malo bala... Čez dobro uro pa imamo prvi pregled pri pediatrinji pa bomo videli kako napredujemo.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 9:40:51
|
|
|
|
saruška
|
jutro! ke pridno dete imaš DannyS, da že tolko spi ... mi smo pa spali za en drek ker je šagra pri nas in sem imela občutek kot da so mi peli mamboti pod oknom! spet se nam obeta en vroč dan, lepo ga preživite!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 9:50:17
|
|
|
|
Belen
|
jutro "wroče" mame... spet se bom kuhala in potila....saj bi šlo salo dol... eh... dannyS..kje si ti....se nisi že dolgo oglasila... pridno twoje dete...res super da tolk spi... moji najweč 5,5ur...in še to sam ena...tako da... bo že... spetko: recept za boulo?????' kaj ti rabi recept??? pač odwisno kako jo narediš...w lubenici, z breskwami.... js dam vino(belo) ker črno mi ni za boulo, sladkor, rum, malo vodke (še boljše če je kaka sadna), wodo in to je to... aja če delam z breskwami, je najboljše na začetku ko jih zrežem jih takoj posladkam... da se vpije sladkor in pole čez z winom in w hladilnik...super je moja Naša je začela zadnji teden kr neki zmihat brez veze....ma joče, ma suhi jok...ko pridem zrawen al dam dudo je w redu... tudi pole začne cmihat ko sm zrawen... eko zdej med pisanjem sm šla 5X tam pogkledat kaj če jemat mah...upam,da niso kapljice...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 16:15:51
|
|
|
|
DannyS
|
Oj. Ne sej pravim, da je po mojem spal tolko ur v kosu, ker mu je pasal tisti svež zrak od gor,... drugače tudi meni ne spi več kot 5 ur in pol skupaj. Uf bi se takoj zdaj preselila gor, dokler se malo ta vročina unese... upamo da jutrišnja napoved za dež res drži. Pri pediatru je blo vse super, zrasel je za 9 cm, zredili pa se je za 1.750 g. saruška, kaj ti si mogoče s Škofij? Namreč tu je zdaj šagra in mislim da včeraj so bli lih Mamboti... jaz sem priženjena v Škofije . Belen, berem vas redno in vsake tolko nisem tolko lena kot ponavadi in pol kaj napišem... spetko moj recept za boulo: breskve olupim, narežem, pol sladkam, pol dodam malo jabolčnika in belo vino po okusu... eni pravijo da je dobro dat tudi malo penine, ma meni je boljše brez.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 16:49:50
|
|
|
|
saruška
|
ja DannyS, sem škofjotka tudi jaz in poznam tvojega dragega na videz...in kako ti je všeč tukaj? imasta pa pridnega malega, je ful napredoval ! mi smo pa tudi dane napredovali in sicer smo osvojili prvo sočno kletvico. je skakal mali bos okoli in je skočil na kamenček pa je prletelo: pi*** ma****a! od kje mu to nima pojma... mah, ga bo pasalo!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 16:59:25
|
|
|
|
DannyS
|
Meni je kul tukaj, mi je všeč ker je več narave, mam lahko beštjolince in tako... hodiš kaj po parenzani se sprehajat ali si je štufa? ;) Ja, sem bla prav vesela, tudi ko mi je rekla da je zrasel za 9 cm, sem mislila najprej da se je zmotla,... ker da se je zredil opazim po temu, da ga vedno težje držim, mi skoraj roke odpadejo upam da bo tako še naprej napredoval... Kolko pa je star tvoj mikeni, da že padajo kletvice?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 17:25:46
|
|
|
|
saruška
|
moj mali bo imel oktobra 2 leti. me je pa presenetil ko je to ustrelu ... parencane pa še nisem štufa, mi je fajn ker je senca. zdej bom šla še večkrat tam mimo tebe, ker smo kupli psa s preveč energije, tako da ga bomo tja vozili na sprehod. mi je tudi kul ker ni prometa, tako da se bosta lahko oba z malim zdivjala.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 17:28:16
|
|
|
|
saruška
|
aja dannyS, si že dolgo na škofijah?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 21:38:38
|
|
|
|
Hator
|
Ejla, že dolgo se nisem nič oglasila. No, pri nas vse super, smo pridni, spimo 4-5h, enkrat pa smo celo prespali noč. Se že pogovarjamo veselo smejimo in cele dneve pohajamo okoli. Ker smo bolj malo doma, je v stanovanju bomba, tako da grem pospravljat. Potem pa napišem kaj več.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.8.2009 21:56:34
|
|
|
|
Belen
|
eko pupe, da was pozdrawim... mi smo prišli zdaj iz ribiškega-....je taka šagra-gužwa za pop.... werjetno ker ju3 napowedujejo dež.... po wseh možnih ulicah smo šli nazaj, ker je res ubitačno... pikice so jedle zunaj, tako da sedaj pridno ninajo... nič lepo soboto..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?