Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.8.2009 23:10:22
|
|
|
|
spetko
|
maktub ni potrebe po spraševanju..kr pridruži se ..dobrodošla..več nas je boljše je ane belen pridna..tudi jaz sem si želela it danes malo na zrak ki se je dalo dihat..ampak smo bli vse skupaj eno urco ki pol so prišli obiski in sem moral it domov malo pripravit ...ampak ok..smo se vsaj nasmejali zdej imam polne roke dela z organizacijo krsta ki ga imamo zdej ta vikend..in moram ne vem kaj še vse naredit in kupit..tako da kr sestavljam listo kaj moram vse jutri naredit..pa še zbudit se moramo okoli 7h...tako da...veselo na delo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 8:16:11
|
|
|
|
BIA79
|
Dobrodošla Maktub :) Spletko pridna pridna...mi moramo še na tečaj...oz.moj dragi mora it...to je njegova naloga :) Počasi bomo morali tudi mi z organizacijo krsta...če maš kak seznam ga pošlji :):) Danes se je Klara samo enkrat zbudila, pa še to po mojem, ker je bila žejna....In potem zaspala nazaj...mene pa taka nespečnost muči, ne morem in ne morem zaspat.Po glavi mi hodi 1000 stvari in moji možgani samo meljejo...najhuje je ko mi gredo otroške pesmice po glavi in jaz ne morem spat....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 9:36:44
|
|
|
|
Belen
|
jutro punce, mi pa smo spali danes tko-tko....ah jih uwajam da gremo prej ninat 9-9.30h...in pole se zbudimo ob 3h za papat in že ob 7h.... mi ni lih dobro,ker bolj slabo spim.... prej sm od 23-5h....in pole še do 9h... ben bomo pa spali kako urco popoldan. mi pa naših punčk ne bomo krstili,ker niti sami nismo krščeni... ena "skrb" manj joj se morem lotit prošnje za vrtec....in wedno neki wmes pride.... nič mi gremo mal pohajat....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 9:46:26
|
|
|
|
momacus
|
ej mamice kaj veste če mojemu možu pripada bolniška čeprav sem jaz na porodniški. sm namreč fasala angino in sem ku ena štraca, tako da en morem skrbet za malega pa tudi bojim se da ga nalezem in je ostal mož doma. ima kdo kaj izkušenj ?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 13:08:06
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus...po moji logiki (kar včasih ni v skladu z logiko naših zakonov) lahko vzame tvoj bolniško. Lahko verjetno izbira za nego bolnega otroka ali pa za nego ožjega družinskega člana (tebe=.Po mojem je najbolje da stopi da svojega zdravnika in mu pove situacijo in bodo tam rešili (seveda če ima razumnega zdravnika). Belen sej tudi jaz sem antikrist kot mi pravi moj,ampak krst je njegova želja in da bo mir v hiši sem privolila. Za naprej pa bodo še pogajanja :) No sej sem mu dala ultimatum - Klaro moramo krstit v roku 6 mesecev...3 so šli že mimo, pa niti tečaja ni še opravil...če bo, pa bo pa tako bolj "privaten" krst... :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 13:37:11
|
|
|
|
momacus
|
BIA79, alora možu pripada 6 dni za nego mene in bolniško mu da njegov zdravnik. drugače pa za tamalega ne pripada kr sm jaz na porodniški. pred leti ko je bil tavečji bolan in je moral za 12 dni v bolnico mi ni pripadala bolniška, kr je bil hospitaliziran in kao preskrbljen...sm bla z njim not,kako češ pustit samega 3,5 let starega otroka ki so mu operirali ušesa??? za spat pa sem plačala za (60.000sit)
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 13:37:58
|
|
|
|
momacus
|
tudi mi nismo pokropljeni pa nam nič ne manjka , ko bojo veliki naj se sami odločijo kaj bojo !
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 17:38:00
|
|
|
|
Belen
|
danes sm bla w NKd al kaj wrag je že w šparu.... sm šla mal zaprawljat(za spremembo) za moje pikice..... sm wedla js da ne smem met otroke,ki wsakič jim neki kupim, pol kar mam doma je že premajhno.... torej.... sm jima kupla (fullllllll poceni) - saj nekaj par bodijew oz.unih pajacow debelih na preklop po 3 eur, fullllll lepi, lepe jaknice, bele, roze, plišaste po 10 eur, majčke po 3-4 eur, zdej debele za zimo,jesen, imajo wsega in swašta za punče-fantke....res lepe in poceni zadewe.....če was zanima moj mi teži kolko zaprawljam, če morejo imet wsakič drugo oblečeno itd..... ma meni je tko lepo, še posebej ki so punce, walda bojo imele lepo in dosti različno za oblečt.... on ne razume uglawnem.... za njih zaprawljam, zame ne.... wčasih je blo obratno..... ufffffffffff.... sept.je gremo na poroko, si moram neki umislit.... ufffff....sm upala, da bom kej shujšala...ma nič ne kaže.... grem dat prat posodo... pole nahranit pikice, mal posprawit in pokat wen...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 21:48:49
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus...kako si, je že kaj bolje? No, mu vsaj nekaj da mu pripada ;) Belen jaz sem ista...sploh se ne upam v trgovine,ker ne morem it ven brez da nekaj kupim...In potem se zgodi da Klara preraste kar kupim, pa ne vem če smo enkrat oblekli..pa se tolažim da bo za drugega...kao...in na koncu bo fantič... V tej trgovini si mogoče vidla kje spalne vreče? Vem da si mi enkrat omenila...ali se mi sam zdi??
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 22:30:19
|
|
|
|
Belen
|
eko nas iz sprehoda....smo meli družbo,pa mal powlekli.... jap imajo spalne wreče...pejdi pogledat,ki ni neke izbire glede wreč mislim
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.8.2009 22:52:03
|
|
|
|
momacus
|
evo mene...bia79 boljše je za 2% če ne vzamem sredstvo proti bolečinam ne morem niti sline požirat... upam da jutri antibiotik prime kot je treba, ki če en ....brutta me la vedo že dooolgo me ni tako ušlatalo. zgleda da bom re mogla hitit vn te moje mandlje jaz sem mela spalno vrečo za prvega in je ni hotu. nekako omejuje otročka kr se ne more toliko premikat not. mogoče pa bo tvoji pupiki ustrezala moj taprvi je bil preveč živahen za vrečo nočko pupe, upam da danes ne bom gledala tv celo noč kot včeraj
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.8.2009 9:15:46
|
|
|
|
Belen
|
jutro mame, kako ste kej?? momacus je kej boljše??? upam,da ja, in a ti ni prijetno w tem wremenu bit bubana... amaya...sm čula da si tudi ti spoznala mojo taščo bia... kdaj bo padla šetnja??? nič te ne widim naokoli po Izoli??? če si za...sej weš pokliči....js grem mal wen... sm jih preweč razwadla, zjutraj, zwečer....in čim je ura začnejo tečnarit.... ne wem kako bo, ko bo zunaj mrzlo čez par mescew???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.8.2009 9:36:43
|
|
|
|
BIA79
|
Mi smo šli v šetnjo včeraj zvečer, je blo zakon...ko bi tako ostalo še naprej, ampak že danes je bolj vroče. Belen te pokličem, ma ko smo mi budni vi spite in obratno...ma bo že...Klara tudi ne mara bit preveč časa na mesto...potem gremo dol na travnik, pa v šetnjo po ulici...in tako naprej... Klara ni tudi nič pri miru, zato hočem poskusit z vrečo, ker se neprestano odkriva. Dokler je bilo vroče ni bilo problema, ampak sedaj ko se ponoči ohladi ne bi rada da se prehladi. Če ji dam pa pajac z dolgimi se mi zdi da ji bo vroče...ma ne vem... Mene šravfa v trebuhu že dva dni...kot takrat ko je imela za pridet na obisk teta s krvavca...upam da ne čeprav po eni strani bi bilo boljše, ker bi se vsaj boljše počutila...sem brez energije, ponoči težko zaspim...bljakk... Momacus...nov dan, je kaj boljše?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.8.2009 9:50:12
|
|
|
|
momacus
|
jutro pupe ! danes je malo boljše, lažje požiram in sem že pila kafe počasi ma bo šlo. res mi je zoprno bit bolana, ne morem vn , am ne kr je mraz , ampak ki sm ko ena štraca in nimam force, se počutim ko kadar imaš gripo, boli me vse ! bia79 tudi moji niso na miru in če jo boš vtaknila v vrečo hm ne vem če bo spala raje jeo obleci v pajac z dolgimi in kaj tanjšega vrhu-preverjen recept tudi ajz sem prvega za spat oblačila skoraj ko za ven
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.8.2009 11:36:17
|
|
|
|
BIA79
|
Bomo vidli kako se bo obnesla vreča.Danes je spala vredu...bomo videli kako bo naprej... Belen...ti si naročila jogije pri dormeju...povej mi, kakšnaje po tvojem trdota jogijev? Klari zibelka postaja premajhna in sem se odločila zamenjat jogi.Posteljico in jogi smo dobili, zato bi tega rada zamenjala. Kakšen nasvet?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.8.2009 12:47:50
|
|
|
|
Belen
|
jop... jogije ja pri dormeiotu...cela family mamo dormeote....meni se zdijo ql.... trdi, super uglawnem.... priporočam.--- js jih zadnje dnewe tudi dajam w dolge pajace, ker so se odkriwale.... še mene je ponoči zeblo, kaj werjetno nih, če bi ble w kratkih... sicer ko ninajo na bušu, se ne odkriwajo.... hmmm... wreče...baje enim pašejo, enim ne.... js jih bom kasneje werjetno tudi umislila... čepraw se že wlečejo po pojli kdaj greš bia zjutraj wen??? ob 7h? js grem cc.ob 9.30h... do 11.30h... pole pa zwečer....cc.19h... prej sm hodla pa kasneje,ki je blo wroče...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.8.2009 13:56:51
|
|
|
|
momacus
|
ej bia79 tudi mi imamo vsi dormeote doma
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.8.2009 22:16:00
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. še vedno vse pripravljamo za krst..plac kjer bomo bili po obredu smo končno najdli...nekaj pijače kupili to pa je tudi vse...kaj moram še vse .. ...niti nočem razmišljat uff meni je žal ko smo zdej kupovali novo pojstlo da nismo kupli dormeo jogije...ki so baje res dobri.. edino kar smo kupili je tisti dormeo roll-up dodatno ležišče...da moj dragi spi v dnevni na tem ko Tian slabo spi ponoči .. in smo kr zadovoljni z njim.. kasneje bomo zamenjali nam in Tianu jogije z dormeotovim... kako kej preživljate dneve...?mi smo cele dneve aktivni,skačemo zdej okoli ..a spet vroče..dobro zvečer je malo bolše.. jaz sem tudi razmišljala o vreči..ker tian se fulll premika...ampak zdej mu ne paše da je pokrit...čim je pokrit je odkrije in zbudi...je po očetu ki ne mara vročine...al da je ful mrzlo in pokrit,če pa je vroče pa čimmanj na sebi tako da čez zimo bomo poskusili vrečo..če ne pa ne vem..kot pravi momacus..v dolgo ga oblečt in to je to..:)
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.8.2009 23:06:03
|
|
|
|
Belen
|
ooooooooo spetko nowa slikica wery nice.... moje spančkajo že eno uro, js jota namesto da bi šla spat, pa wisim na rač... zjutraj pa bojo spet podočnjaki .... uglawenem ja dormeo je zakon,mal dražji, ma če gledaš...za otroke nardiš wse....pa niti ni hudo manj kot 100 eur je njihow jogi + tega ga maš najmnaj 3-4 leta.... po moje dobra investicija.... sej če gledaš w BC so isto jogiji mal boljši od 80 eur dalje... noč punce, grem se še malo z mojim dragim stisnit ... da mi ne zbeži
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 8:40:09
|
|
|
|
BIA79
|
Jutro... včeraj smo bili na enem obisku in smo pozno prišli domov in se pozna. Jaz sem kot en zombi,Klara pa že veselo miga. Pa kmalu dobimo obiske. Belen...zdaj Klara vstaja malo kasneje, kaj praviš če se zmenimo za eno šetnjo jutri?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 8:57:16
|
|
|
|
Belen
|
jutro mame, eko mene...za mano je noč di m.........kot bi rekli italijani... slabo sm spala, wsak pisk in obrat mojih pikic sm slišala, pa neki so se wsako uro zbujale, pa sm jim mogla dudo poprawljat..... uglawnem sm kot bi rekla Bia ... zombi ja Bia komot lahko.... mi smo ob 7-8h pokonci (zadnje čase) in ob 9h smo pronti, če ti ni prepozno....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 11:15:30
|
|
|
|
BIA79
|
Tudi mi vstanemo tam okoli 8 tako da ne bo panike...se bomo potrudili in magari za nazaj bomo poklicali tatija :) Sovražim naš klanec!!! Belen vem kako je...tudi jaz zadnje dni spim slabo.vsak šum me zbudi...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 12:29:21
|
|
|
|
nena30
|
Zdravo, mamice! 3x sem se že lotila, da vas preberem pa mi ne uspe. Tamala ma spet dneve k se cmera. Za znoret mi je!! Sem pa imela 4 dni žlahto na obisku in še računalnik se mi je okužil in sem ga urgentno poslala na servis ! Zdravljenje je bilo uspešno ! Drugače smo pa po starem. No, Lisa se ponoči spet zbuja na 3-4h. Pa že po 6 ur nam je spala.... Takoj ko mi uspe vas moram prebrat za nazaj, da vidim kako ste!! LP
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 13:30:56
|
|
|
|
Belen
|
ooooooo nena, smo te pogrešali... ufffff....meni tudi mi zadnji teden pikice slabo spijo.... jih uwajam spat prej....pa razmišljam da bi jih kr dajala kot prej ob 23h....saj weč spijo.... zdej grejo kao ob 9-10h, pa se mi že ob 3h zbudijo prwič za jest.... raje ob 23-do 5h....sej čas.je isto,ampak js ne grem ob 9h spat nena30, dobro če ti tolko spi....js mam po moje narobe ker bi čez dan mogle manj...ampak jih zmanjka in spijo na wsakih 4-5 ur po 2 uri... če jih zbudim so pol sitne, če ninajo pol wrjetno wpliwa,kot na danes ponoči.... in js sm zgledat kot zdej sm zlikala in grem spat....ki če ne... kosilo bom pol jedla....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.8.2009 14:36:18
|
|
|
|
saruška
|
cau pupe, eko tudi mene! sem glih prišla iz službe in sem ko štraca, ta vročina, pa tečen folk... bia in belen, sem prav ljubosumna, jaz bi tudi še bla na porodniški in šetala ... no, sej zdej sem pa dva dni fraj, tako da bom izkoristla, sam 2 dni je premalo :((... uživajte, razvajajte možke in cartajte sončke!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?