|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
18.8.2009 21:41:54   
saruška
hvala belen! ja itak je gor super zrak, nič komarjev, spi se super... danes pa trd padec nazaj v realnost - beljenje stanovanja pri 35 stopinjahuser posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 476
19.8.2009 10:14:49   
BIA79
Momacus in Belen kako je bilo na pregledih?

Mi danes ponoči nismo spali nič. Klara se je neprestano zbujala in še ko je spala je bila ful nemirna...Groza...in povrh vsega še ta vročina...malo manjka da grem spat v dnevno,ker tam pride vsaj sapica zraka ponoči.

Danes sem kot en zombi...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 477
19.8.2009 12:37:35   
Belen
ciao mame,
eko nas... stare smo 2 mesca danes user posted image user posted image
ewo nas iz poswetowalnice in sprehoda.... torej... naše pikice so super...še preweč...razen Lija ima popkovno kilo....ma nič hudega...popek po 4-5 mes. gre sam nazaj not... user posted image

torej smo prawe "bajse".....   iz 1 mesca na 2 mesec
LIJA ... iz 2950 je šla 4845g... in 49cm...zdej 56cm....
NAŠA ...iz 2890 na 4495g in 55cm....

uglawnem Liji morem dat manj jest,ker 150ml na 4 ure 6/obrokov na dan je mal preweč.... user posted image user posted image torej je že na "dieti" user posted image po familji ....

lepo paseta kravice obe, lewo desno obe glawici, tudi sledita zvončku... za dwojčke je super!!!!!!!!!! user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 478
19.8.2009 12:43:16   
BIA79
Tako male in že na dieti...ma boge user posted image  Lepo da pridno rastete in napredujete :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
19.8.2009 12:50:20   
spetko
dobro jutro punce..

mi smo to noč malo bolše spali...moram it v IT kupit ene globule za zobke...mogoče bo kej bolše..

Belen super da lepo napredujete in da rastete ter redite lepo...kar tako naprej user posted image

Bia79 ja sej to ni nič neki slabega...upam da bo vse ok tudi pri vasuser posted image ..

jaz sem Tiana tudi cepla proti rotavirusu..ker mi je rekla P da če bo šel pri prvem letu v vrtec da je dobro da se cepi...pa še tudi nečak je tukaj pogosto na obisku ki pa je v vrtcu in nebi želela kakršnihkoli problemov...in je lepo spil..baje da je sladko to cepivo in otroci radi spijejo...tko da Belen če se ne motim, da si omenla kaj pa če spljunejo..zraven ima žličko če bi želeli izpljuniti..in pol ga ne smeš ene 15min hranit da ne bi podrl kupčka in pobruhal ven...
tko na kratko opis..user posted image

no pa lep dan in čim več senčke..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 480
19.8.2009 12:59:56   
Belen
bia...sej nismo na dieti-P prawi da sam naj mal bolj rečim al dam 20-30ml manj .... ma skoraj user posted image user posted image
mal manj morem Liji dat za papat....pa bo....sam razloži ti to njej,ko se dere ko je lačna... user posted image user posted image
je rekla da za njeno dobro,ker pol ima fulll welik želodček in ni lih dobro...ker poje weč kot rabi.... sam na dieto lih jo ne bom dala...

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 481
19.8.2009 14:14:30   
BIA79
Ne sej sem se hecala, ampak ima P prav,če se ji preveč razširi želodček ni dobro...saj ne bo opazila user posted image , samo prej bo spet lačna :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
19.8.2009 14:17:25   
Belen
ja sej....na koncu ji bom mogla prej dajat za jest, pol kaj sm razumela??? user posted image
sej malo za šalo,ampak res....je po tatiju...sej ne da je mama šlang...ampak.... pač ima w familji...pri nas ni noben suhec .... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 483
19.8.2009 18:44:48   
momacus
zdaj ko se je malo "ohladilo" se javljamo tudi mi . alora smo bli na alergotestu in so nas testirali na kožo . rezultat 0. sploh ni imel reakcije ne na kravje ne na kozje mleko in ostalo (jajca, dlaka...) tako da sem zdaj vesela i8n zmedena. je rekla dohtarca, da naj pojemo kar imamo hrane za alergike in potem se lotimo normalne . boh bomo vidli , je rekla da je seboreični ne atopični (alergični) dermatitis, tako da juhuhuuser posted image user posted image user posted image

belen ma kaj ste jo že dali na dieto, ma bušca pupika user posted image

m malo predebeli malo flekasti , ma važno da so zdraviiiiiiiiiiiiiiii user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
19.8.2009 20:51:16   
saruška
belen, kake pridne pupce imašuser posted image ! ti P pa tudi vedno sikajo, če je pod težo ni prav, če pridno je pa spet ne... malo glupo, ne?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 485
19.8.2009 22:23:25   
amaya
mi smo pa fulllllllllllllllllll spali...je potegnil kar do 5 ure (od 22-5) noro....

tudi jaz bom cepila proti rota virosu, ker dam sedaj tamalega v vrtec in ne vem kaj vse mi lahko domov privleče...njega pa nisem, ker itak ni šel v vrtec...no sicer gre sedaj, ampak ima že leto in pol.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 486
19.8.2009 22:49:08   
saruška
pridne otroke ti to delaš, amaya...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 487
20.8.2009 0:55:09   
spetko
hehehe..res je amaya..super to da ti tolko zaspal...

belen..važno da so zdrave in da je vse ok...drugo pa..bo že....:)
samo eno punco poznam ki pa je dojila in ko so šli na pregled ji je rekla P da se je preveč zredila in da naj manj dojiuser posted image (pa čeprav nikoli niso težili če si otroka dojil,ponavadi so če je na AM), rekla je da ne bo..P pa je rekla da mora ker se je v 1m zredila za 1700g in pol je ta punca res manj dojila in tako zgubila svoje mleko in pristala na AM..a ni to žalostno?!

jaz pa sem se prej bala za mojega Tiana ki se je redil lih za tolko kolko se je moral..in so mi vedno težili da moram dodajat AM..on pa je kr velik za svoje mesce..nazadnje ko smo bli pri P...torej pri 5m in neki je bil 7100g in 76cm..tko da kil lih ni imel dosti glede na druge njegove starosti..pa me je malo skrbelo..ampak ko pa vidim njega da je vedno nasmejan in priden in zdrav..se ne sekiram več...

danes sem kr do poznega pokonci..grem spat da se malo naspim preden se zbudi..

nočkouser posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 488
20.8.2009 8:34:08   
mayamaya
ej, mamice dobro jutro!

da vas malo zmotim: tiste, ki ste iz kopra, kako je tukaj z materinsko šolo? kaj je tisto, ki piše na strani od zdravstvenega doma, da se začne vsako 1. sredo v mesecu, res? moram počasi začeti razmišljat tudi o temu. pa kako je sploh v tej ''šoli'' tukaj v kopru?

hvala za odgovor, pa lepo se imejte

P.S.: otroke imate pa res pridne user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 489
20.8.2009 9:07:31   
BIA79
Dobro jutro...danes smo končno skoraj mirno spali...Klara se je zbudila le enkrat,sem ji dala dudo in potem je bil mir dokler je ni lakota zbudila. Sam opažam da mi sedaj pri dojenju raje kot sesat pri meni, sesa svojo rokico???

Mayamaya...ja materinska šola se začne prvo sredo v mesecu.Kar se tiče predavanj je tako da ti povedo vsega po malem. Slišiš veliko stvari, ki ti bodo koristile in tudi veliko, ki bi bilo jih bolje slišat kasneje enkrat po porodu.Ma vseeno se splača it.Te nekamo "prisili" razmišljat o tem čemur greš nasproti, pa še kako drugo mamico spoznaš!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 490
20.8.2009 9:16:18   
Belen
eko mene.... čakam da se Naša zbudi, pole se gremo kurit wen... user posted image

uglawnem...dans se je čudež zgodil.... Lija je spala od 23-7.30h zjutraj.... user posted image user posted image ne morem wrjet....wmes smo jo 2X mal premaknili če je žiwa....je spala na bušiju,kar ji je najboljše...ali pa....ker je wčeraj zwedla da je "na dieti" se je odločla da bo črtala nočne obroke,ki redijo .... user posted image user posted image user posted image

ben je pa Naša ob 4h jedla...tak da mi je isto...ustat sm mogla.... pri dweh je tako... user posted image user posted image Naša pa sedaj spi od 4.30h.... ko se zbudi pojemo in pakiramo w "sawno" ... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 491
20.8.2009 9:39:55   
BIA79
Vidip Belen da imaš pamente otroke tudi ti :) Kar sama je razumela in se postavila na nočni post :) Sej je dobro da ti že spijo vsaj 4,5 ur..vsaj ena,boš vidla da ji bo Naša kmalu sledila :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
20.8.2009 10:13:28   
Belen
itak wem,da je bil slučaj...in da bo ju3 wse po starem ... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 493
20.8.2009 10:20:40   
BIA79
Pusti se presenetiti :)user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
20.8.2009 13:43:24   
saruška
čau punce!
evo mi smo pa našo žabo poslali malo k noni, tako da imava z dragim malo časa zase user posted image ...
drugače se mi pa v tej vročini prav nič ne da, zdej pa ne vem, al sem samo jaz taka lenoba al... nič, gremo kej malega vseeno pospravit, uživajte!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 495
20.8.2009 17:21:39   
spetko
ciao punce..

ja res je vročina...jaz sem še dobila M in se mi ne ljubi it nikamor..ne na plažo ne na sprehod...mislim po tej vročini...malo kasneje pa bom vseeno šla da malega peljem malo na zrak...

oooo Belen super..tako kot pravi Bia ..pusti se presenetit..

mi pa bolj slabše spimo..kot prvo vročina kot drugo verjetno so zobki na poti ker tudi želi celo noč bit priklopljen na dojko...a jaz pa nikakor ne morem zaspat ker non stop mi neki dela na joški..:)))..al vleče al se igra al samo ščipa zraven tko da...upam da bo zobek čimprej venuser posted image

a večina vas je iz izole al ste katere tudi iz kopra al kje drugje?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.8.2009 18:30:10   
nena30
Vroč pozdrav!!!! Vedno sem oboževala vročino, ma letos mi je muka. Boge naše štruce. K bi bli mal starejši bi se lahko vsaj v morju ohladil. Čeprav je verjetno mlaka. Piše, da ima 26 stopinj! Po moje ima več! Še ribe bodo pocrkaleuser posted image user posted image user posted image !
Ja Belen pa res kako boš mali dopovedal da ne sme jest!? Že tako male mučijo s kilogrami. Pol pa se čudijo zakaj toliko motnje hranjenja med ljudmi?
Ah sirena!!!
LP

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 497
21.8.2009 8:52:42   
BIA79
Še par takih noči in me pobere...Klara se je zbujala od enih naprej na eno uro...in ko se je zbudila je seveda morala prdnit...in potem je stokala in zaspala...in tako celo noč...katastrofa...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 498
21.8.2009 9:48:37   
Belen
hehe bia....user posted image
mi smo pa se spet zbudili wmes 1x.... ma ni blo hudo ob 5h...pol spawanac do zdaj.... one še spijo... user posted image user posted image sej čujem baby phone da se buni.... grem user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 499
21.8.2009 10:24:39   
momacus
do zdaj sm bla tiho , am zdaj lahko pohvalim našega fantiča user posted image že skoraj dva tedn aspi od 21-22- do 06-07 . ma zlat je! sploh en joka, edino ponjuri ko je lačen al žejen in še to bolj diskretnouser posted image
če ga ne bi bilo bi ga bilo treba naredit user posted image

bia79 kaj daš papat tvoji pupiki da jo napenja ?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?