|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
14.8.2009 14:52:44   
Belen
hehe... hwala bia.... zato pa je bil prej kažin.... obe naenkrat user posted image user posted image user posted image

škoda punce,ki was ni bilo.... upam,da drugič boste prispele... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 451
14.8.2009 16:32:29   
spetko
joooj res mi je žal...tako sem bla jezna...vsa pripravljena, natovorjena in pridem na parking..ni avta..vidim pa drugega..in takoj sem vedla kolko je ura...
in kdaj mi ga pripelje...pred pol urami (ob 16h) haaalloooo!???!!!...jezna čisto...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da se spet dobite pa da se pridružim...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
14.8.2009 22:01:10   
amaya
itak da ja user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 453
14.8.2009 23:37:22   
spetko
no upam da kej v kratkem dokler sem še na porodniški..user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.8.2009 9:22:42   
momacus
jutro, tudi meni je žal da nas ni blo user posted image nenapovedani obisk. ma upam da bo še prilik , še posebej ko malo ohladi user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.8.2009 9:27:34   
Belen
jutro mame,
poleg gaviolija,ki rompa že od wčeraj (še wedno) , so tudi moje rožice sitne... to noč smo bli pokonci od 4.30h dalje....pa spet ob 6h, pa ob 7.30h.... user posted image uglawnem.... katastrofa.... zdej spijem kafe in grem wen, ki že so neki sitne....edino w wozičku na paseggiati zaspijo.... user posted image

cepraw je že wročeeeeeeee... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.8.2009 16:55:06   
momacus
kje ste pupe.spite, se sončite , ste pri maši al ste šle vse igrat loto v milje user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.8.2009 18:42:25   
Belen
momacus... nič od tega.... sončenje-letos odpade, loto-ni sreče...spanje? ufffff... kaj je to...? user posted image ko se uležem,da bom počiwala, začne ena bit tečna, cmizdit, se umiri, začne druga...pa wedno bolj so budne, sam kaj ki jočejo brez weze iz dolgčasa.... čiste so, prewite, nahranjenene...kaj jim manjka? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.8.2009 22:51:24   
momacus
joj belen se mi pravuser posted image malo smiliš ma ko bojo zrasla boš ben mela dve ki ti bosta vse popedenali doma. jaz mam v hiši 3 može ajajaj user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
16.8.2009 10:26:15   
Belen
sej ni panike, za ponoči se ne bunim, ampak čez dan.... weš kako prawijo,ko otrok spi moreš tudi ti počiwat.... sam pri meni,ko ena spi je druga budna in obratno... user posted image  user posted image

nič grem malo wen, čepraw je že toplo.... ma kawica w senci bo kr pasala... user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 460
16.8.2009 18:16:24   
moom
Ojla!

No, zdaj se vam pa tudi jaz tu pridružim pri klepetu.
Tudi jaz imam od 31.7.  dva fanta. V petek, 31.7. se nam je pridružu še Matija.
Mislim, da smo se že lepo navadli en na drugega... hm, da ne bom kaj prehitro rekla...user posted image  Kakorkoli že... uživamo!!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
16.8.2009 19:17:54   
BIA79
Čestitam Moon!!! Končno spet en fant :)

Zadnje dva dneva je pa grozno...se ne da dihat...in mi še hodimo iz rojstnega dneva na rojstni dan...se kar bojim stopit na vago :)

Zdaj dva dni nismo kakali.Kavoli...Končno nam je popoldne uspelo...Klara noče in noče pit na flašo...Ma mislim, da ni flaša, kriv je čaj :) Ko sem ji ga sladkala ga je popila ena dva žluka :) Ma ne bo vidla tega filma...Tako mali ma že furbi user posted image

Ma kaj bo kaj dežja user posted image

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 462
16.8.2009 22:41:19   
supernova2002
oj moom draga sošolka :)
še 1x čestiiiiiiiitke!!!!!

če prideš kaj v kp z vuzićem, lahko gremo en điro skupaj :)))

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.8.2009 9:05:02   
BIA79
jaz sem k.o., kot da me je povozil valjer..me fuuul boli vrat,komaj ga premikam levo in desno.Me je moj dragi namazal in zmasiral,ma verjetno bo treba it pod en bolj profesionalni prejem...ufffaaaaa

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.8.2009 11:12:14   
spetko
dobro jutro...

belen..ja svaka čast no..ki zdržiš in vse..jaz sem vedno občudovala mamice z dvojčki..al pa z več otroci in majhna razlika...sicer si tudi jaz želim v kratkem še enega..ampak bomo videli no..:)

ja res je vroče..ne da se mi premaknit nikamor...a spet grem ven zaradi malega da je malo na zraku da ni cele dneve v stanovanju...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.8.2009 8:18:47   
BIA79
Kakšna tišina je tukaj...no sej res,je prevroče še sam za sedet za pc-je...In po napovedih bo ostalo tako še do konec tedna...katastroga...

Danes gremo na kontrolo in imamo tudi prvo cepljenje..mislim, da bo meni huje kot Klari, ker ne prenesem inekcij user posted image  No ko bo večja, jo bom pa s tatijem poslala na cepljenje...

Danes ponoči smo slabo spali, Klara se je neprestano zbujala.Verjetno ji je bilo vroče...ne vem...upam, da se ne bo ponavljalo...

Punce, uživajte in hladite se!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.8.2009 9:54:18   
nena30
Ja za hlajenje bo tud klima kmal prešvoh! Tudi naša pupa se je to noč kar naprej budila in sem čist fuč!! A dva dni mi je spala po 6 ur skupaj, ponoči. Luksuz!!! Uceraj smo imeli kontrolo kolkov in so se fino zboljšali,Tako da se povijamo na 2 plenice samo še ponoči in čez dan 1! Prav se mi je že smilila v tej vročini Tolk na debelo zavitauser posted image .
Kako ste se ve odločile za cepljenje rota virusa? mi ne bomo.
A je kera že vzela v roke knjigo "spi,dete,spi"? Jest jo zdaj berem in je taka realna, al kako bi rekla!? Sam moraš bit pa res karakter, da ždržiš. Še posebaj, če je otrok že "scartan". Ampak bom pa probala. Sam zdej je itak še premala našapikica. Me pa jezi moj, ker jo razvaja. Sam mal piskne pa se ze vrti okol nje. In mu ne morem dopovedat, da to ni prav. In valda ta mala se v njegovi prisotnosti non stop nekaj buni, ker ve da bo šel naš stari po luftu. Pa se pači okol nje pa po rokah vlači to naše dete. Sem jezna, ker ne delava enako in se bo treba en dan usest in udarit po mizi. Ne vem moj pravi, da pretiravam. ma meni se zdi, da moraš bit pri vzgoji enoten. Ne pa da vsak po svoje rinta. In valda ati razvaja in je redko doma. Mama je pa tista grda, kruta k zmeri neki teži in hoče red. Uffuser posted image ,  mi je mal laži, ker sem dala to ven!
Hator kje si? Upam, da sta z Lukcem dobro!!
Ja, Moon čestitam za naraščajuser posted image
Belen, kako se je obnesla pica. Men tako diši it neki ven pojest, pa nimam"jajc"user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.8.2009 10:32:14   
Belen
ciao punce,
eko wročina ubija, mene tudi, moje pikice jo tudi občutijo, sitne, mokre itd.... user posted image ampak zdej smo se nahranali,ker smo namreč spali do 9.15h.... user posted image da se ne bo slabo razumelo... seweda z umesnim bujenjem ob 4.30h....

gremo wen,čepraw je wroče.... kajčmo če bi blo tko bi lahko šli al ob 5h zjutraj al ob 22h....zwečer... user posted image dobro da mamo dosti senc po izoli.....za spit kafe se wedno najde... user posted image user posted image

nena30, ja pri nas ni panike "se usest" spit kawo,al kej pojest.... so pridne spijo...ampaka odvisno od ure 1-3 ure po hranjeju zdržijo... weč pa ne... user posted image user posted image

grem na kafe k Lukcu... user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.8.2009 12:05:44   
spetko
dober dan..

mi smo tudi to noč zeellooo slabo spali..ne spomnem se kdaj smo tako...
al so zobki začeli al...mu je blo vroče..nimam pojma...vse možno smo delali pa nič ni pomagalo...upam da bo danes kej bolše..

belen kako je bilo na pici..vse ok..?:)
meni je tian tudi vzunaj fullll spal...da sem bla 5ur vzunaj bo 5ur spal...a takoj ko sem vstopila prag hiše...je bil buden..kot da je vedu...in pol smo izkoristli in bli dosti časa vzunaj..
zdej pa ko je malo večji...pa neki časa gleda vse okoli in se smeji in govori..in pol pa zaspi..:))

ja nena30 se strinjam s tabo da je treba bit enoten pri vzgoji..ker če ne otrok hitro zašteka in začne izkoriščat..
meni je blo tudi ful hudo ki mojega ni blo skoraj cele dneve doma..delal je vsak dan po 12,14ur in valda ko je prišel kakšenkrat ga sploh ni vidu ker je Tian že spal..a ko ga je vidu pa se je itak na veliko igral z njim in vse možno delal...takrat sem mu itak dovolila...ampak sem se počutila kot ti..mama je tista grda in lumpa ki ssamo neki želi dat v red in "teži"..ampak dobro..se bo že malo spremenilo ko bo še večji..zdej pa je itak bolše..ker moj dela malo manj (beri 10ur:) pa ko pride se vsi skupaj igramo in cartamo...:)))

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.8.2009 13:35:03   
BIA79
Tatiji so vsi isti...pri nas je isto...in mala ga naravnost obožuje...

dobra si belen da se spraviš ven, jaz grem za hišo in smo ves dan zunaj,ker je hladneje kot pri nas v stanovanju in pihlja (ko pihlja). Jaz ne prenesem te vročine, ne vem kaj mi je...

Mi smo se danes prvič cepili. In je bil jok in stok...Cepila sem jo tudi proti rotavirusu,ampak predvsem zato ker bratranec hodi v vrtec in ker živimo v isti hiši je Klara temu bolj izpostavljena,drugače je ne bi. Pediatrinja je ugotovila (kar že dolgo sumim) da ima Klara znižan misični tonus. Ne dviga še glavice kot bi morala. Čez dva tedna imamo spet pregled, da si jo podrobneje ogleda, ker danes se ji tudi spalo. Če je tako bomo pač telovadili :)

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.8.2009 14:00:57   
Belen
hehe....ben sm zakuhala zunaj ... user posted image  user posted image
ja spetko...mi tudi, ko smo zunaj 2-3-4-5 ur one spijo, čim prideš domow...jok in lakota... user posted image user posted image user posted image

bia79.... zakaj je ne bi??? ne wem.... baje prawijo da je dobro.... js bom moje dwe pikice cepla za rotavirus.....čepraw se popije...in če wržejo wen... user posted image po mojem škodit jim ne more.... pa baje je moj sosed mel za malega....mali je ga staknu w wrtcu je bil res bogi.... user posted image
kako ne dwiga glawe? ko jo daš past kravice al kdaj? ne se sekirat...eni prej, drugi kasneje....
moje recimo da jo kr držijo...in pasejo krawice...sam ne wem no... še prej rojene...sept.gremo w razvojno da widim kaj prawijo....

mi je glupo,čepraw je wse ql....da te pošljejo sam zato ker so dwojčki in rojeni w 35T.... upam,da bo wse ql... 

p.s. tudi ko berem po forumu pri enih... js   ne wem al majo tako zlate otroke ali so fenomeni.... user posted image user posted image
eni pri 1m že se kr sami igrajo z igračo, drugi spijo in jejo ne wem kolko, tretji se že kao plazijo............ user posted image user posted image user posted image ne wem no.... sreče te mame,ki majo take fenomene od otrok

user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.8.2009 14:14:45   
nena30
haha, Lise ne zanima še nobena igrača. včasih se malo zamoti s svojimi prstki in jih gleda in slini...pa mamica ji je zanimiva. Pa še to se ponavadi zjoka, ko me vidiuser posted image user posted image user posted image . Mal zares mal zahec

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.8.2009 14:15:00   
saruška
eko mene po dolgem cajtu... smo včeraj prišli iz rogle, kjer smo imeli zeloooo prijetnih 18 - 19 stopinj, ja tako pasalo... zdej pa spet v teh nenormalnih temperaturahuser posted image
berem da ste se dobile na kavici, pridne! drugič se vam mogoče pridružim, seveda z vašim predhodnim dovoljenjem!
uživajte v tem svinsko vročem dnevu!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.8.2009 16:06:51   
Belen
saruška bentornata... user posted image
p.s. boljše je bilo gor 100 % user posted image

neki me zanima.... moji Liji se je popek izboču ven fullllllll... baje neka pop.kila....user posted image ju3 mamo it pediatra, tako da bom še za to prašala.... upam da kmali zgine,ki ne zgleda lepo....
ma kera kire izkušnje s popkovno kilo user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.8.2009 18:36:03   
momacus
ojla pupe se niste še stopile ? jaz se topim ma na vagi vedno isto kažeuser posted image mi gremo jutri k alergologu. upam da bo Gapšper priden in se bo dalo vzet kriuser posted image je že tako močen ta mali mož da ga bomo mogli držat štirje če se bo upiral user posted image sm pozabla povedat da smo bli z Gašperjem za vikend v morju in je prav uživauser posted image l

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?