Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 14.8.2009 14:52:44
|
|
|
|
Belen
|
hehe... hwala bia.... zato pa je bil prej kažin.... obe naenkrat škoda punce,ki was ni bilo.... upam,da drugič boste prispele...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 14.8.2009 16:32:29
|
|
|
|
spetko
|
joooj res mi je žal...tako sem bla jezna...vsa pripravljena, natovorjena in pridem na parking..ni avta..vidim pa drugega..in takoj sem vedla kolko je ura... in kdaj mi ga pripelje...pred pol urami (ob 16h) haaalloooo!???!!!...jezna čisto... upam da se spet dobite pa da se pridružim...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 14.8.2009 22:01:10
|
|
|
|
amaya
|
itak da ja
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 14.8.2009 23:37:22
|
|
|
|
spetko
|
no upam da kej v kratkem dokler sem še na porodniški..
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 15.8.2009 9:22:42
|
|
|
|
momacus
|
jutro, tudi meni je žal da nas ni blo nenapovedani obisk. ma upam da bo še prilik , še posebej ko malo ohladi
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 15.8.2009 9:27:34
|
|
|
|
Belen
|
jutro mame, poleg gaviolija,ki rompa že od wčeraj (še wedno) , so tudi moje rožice sitne... to noč smo bli pokonci od 4.30h dalje....pa spet ob 6h, pa ob 7.30h.... uglawnem.... katastrofa.... zdej spijem kafe in grem wen, ki že so neki sitne....edino w wozičku na paseggiati zaspijo.... cepraw je že wročeeeeeeee...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 15.8.2009 16:55:06
|
|
|
|
momacus
|
kje ste pupe.spite, se sončite , ste pri maši al ste šle vse igrat loto v milje
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 15.8.2009 18:42:25
|
|
|
|
Belen
|
momacus... nič od tega.... sončenje-letos odpade, loto-ni sreče...spanje? ufffff... kaj je to...? ko se uležem,da bom počiwala, začne ena bit tečna, cmizdit, se umiri, začne druga...pa wedno bolj so budne, sam kaj ki jočejo brez weze iz dolgčasa.... čiste so, prewite, nahranjenene...kaj jim manjka?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 15.8.2009 22:51:24
|
|
|
|
momacus
|
joj belen se mi prav malo smiliš ma ko bojo zrasla boš ben mela dve ki ti bosta vse popedenali doma. jaz mam v hiši 3 može ajajaj
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.8.2009 10:26:15
|
|
|
|
Belen
|
sej ni panike, za ponoči se ne bunim, ampak čez dan.... weš kako prawijo,ko otrok spi moreš tudi ti počiwat.... sam pri meni,ko ena spi je druga budna in obratno... nič grem malo wen, čepraw je že toplo.... ma kawica w senci bo kr pasala...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.8.2009 18:16:24
|
|
|
|
moom
|
Ojla! No, zdaj se vam pa tudi jaz tu pridružim pri klepetu. Tudi jaz imam od 31.7. dva fanta. V petek, 31.7. se nam je pridružu še Matija. Mislim, da smo se že lepo navadli en na drugega... hm, da ne bom kaj prehitro rekla... Kakorkoli že... uživamo!!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.8.2009 19:17:54
|
|
|
|
BIA79
|
Čestitam Moon!!! Končno spet en fant :) Zadnje dva dneva je pa grozno...se ne da dihat...in mi še hodimo iz rojstnega dneva na rojstni dan...se kar bojim stopit na vago :) Zdaj dva dni nismo kakali.Kavoli...Končno nam je popoldne uspelo...Klara noče in noče pit na flašo...Ma mislim, da ni flaša, kriv je čaj :) Ko sem ji ga sladkala ga je popila ena dva žluka :) Ma ne bo vidla tega filma...Tako mali ma že furbi Ma kaj bo kaj dežja
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.8.2009 22:41:19
|
|
|
|
supernova2002
|
oj moom draga sošolka :) še 1x čestiiiiiiiitke!!!!! če prideš kaj v kp z vuzićem, lahko gremo en điro skupaj :)))
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.8.2009 9:05:02
|
|
|
|
BIA79
|
jaz sem k.o., kot da me je povozil valjer..me fuuul boli vrat,komaj ga premikam levo in desno.Me je moj dragi namazal in zmasiral,ma verjetno bo treba it pod en bolj profesionalni prejem...ufffaaaaa
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.8.2009 11:12:14
|
|
|
|
spetko
|
dobro jutro... belen..ja svaka čast no..ki zdržiš in vse..jaz sem vedno občudovala mamice z dvojčki..al pa z več otroci in majhna razlika...sicer si tudi jaz želim v kratkem še enega..ampak bomo videli no..:) ja res je vroče..ne da se mi premaknit nikamor...a spet grem ven zaradi malega da je malo na zraku da ni cele dneve v stanovanju...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 8:18:47
|
|
|
|
BIA79
|
Kakšna tišina je tukaj...no sej res,je prevroče še sam za sedet za pc-je...In po napovedih bo ostalo tako še do konec tedna...katastroga... Danes gremo na kontrolo in imamo tudi prvo cepljenje..mislim, da bo meni huje kot Klari, ker ne prenesem inekcij No ko bo večja, jo bom pa s tatijem poslala na cepljenje... Danes ponoči smo slabo spali, Klara se je neprestano zbujala.Verjetno ji je bilo vroče...ne vem...upam, da se ne bo ponavljalo... Punce, uživajte in hladite se!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 9:54:18
|
|
|
|
nena30
|
Ja za hlajenje bo tud klima kmal prešvoh! Tudi naša pupa se je to noč kar naprej budila in sem čist fuč!! A dva dni mi je spala po 6 ur skupaj, ponoči. Luksuz!!! Uceraj smo imeli kontrolo kolkov in so se fino zboljšali,Tako da se povijamo na 2 plenice samo še ponoči in čez dan 1! Prav se mi je že smilila v tej vročini Tolk na debelo zavita . Kako ste se ve odločile za cepljenje rota virusa? mi ne bomo. A je kera že vzela v roke knjigo "spi,dete,spi"? Jest jo zdaj berem in je taka realna, al kako bi rekla!? Sam moraš bit pa res karakter, da ždržiš. Še posebaj, če je otrok že "scartan". Ampak bom pa probala. Sam zdej je itak še premala našapikica. Me pa jezi moj, ker jo razvaja. Sam mal piskne pa se ze vrti okol nje. In mu ne morem dopovedat, da to ni prav. In valda ta mala se v njegovi prisotnosti non stop nekaj buni, ker ve da bo šel naš stari po luftu. Pa se pači okol nje pa po rokah vlači to naše dete. Sem jezna, ker ne delava enako in se bo treba en dan usest in udarit po mizi. Ne vem moj pravi, da pretiravam. ma meni se zdi, da moraš bit pri vzgoji enoten. Ne pa da vsak po svoje rinta. In valda ati razvaja in je redko doma. Mama je pa tista grda, kruta k zmeri neki teži in hoče red. Uff , mi je mal laži, ker sem dala to ven! Hator kje si? Upam, da sta z Lukcem dobro!! Ja, Moon čestitam za naraščaj Belen, kako se je obnesla pica. Men tako diši it neki ven pojest, pa nimam"jajc"
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 10:32:14
|
|
|
|
Belen
|
ciao punce, eko wročina ubija, mene tudi, moje pikice jo tudi občutijo, sitne, mokre itd.... ampak zdej smo se nahranali,ker smo namreč spali do 9.15h.... da se ne bo slabo razumelo... seweda z umesnim bujenjem ob 4.30h.... gremo wen,čepraw je wroče.... kajčmo če bi blo tko bi lahko šli al ob 5h zjutraj al ob 22h....zwečer... dobro da mamo dosti senc po izoli.....za spit kafe se wedno najde... nena30, ja pri nas ni panike "se usest" spit kawo,al kej pojest.... so pridne spijo...ampaka odvisno od ure 1-3 ure po hranjeju zdržijo... weč pa ne... grem na kafe k Lukcu...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 12:05:44
|
|
|
|
spetko
|
dober dan.. mi smo tudi to noč zeellooo slabo spali..ne spomnem se kdaj smo tako... al so zobki začeli al...mu je blo vroče..nimam pojma...vse možno smo delali pa nič ni pomagalo...upam da bo danes kej bolše.. belen kako je bilo na pici..vse ok..?:) meni je tian tudi vzunaj fullll spal...da sem bla 5ur vzunaj bo 5ur spal...a takoj ko sem vstopila prag hiše...je bil buden..kot da je vedu...in pol smo izkoristli in bli dosti časa vzunaj.. zdej pa ko je malo večji...pa neki časa gleda vse okoli in se smeji in govori..in pol pa zaspi..:)) ja nena30 se strinjam s tabo da je treba bit enoten pri vzgoji..ker če ne otrok hitro zašteka in začne izkoriščat.. meni je blo tudi ful hudo ki mojega ni blo skoraj cele dneve doma..delal je vsak dan po 12,14ur in valda ko je prišel kakšenkrat ga sploh ni vidu ker je Tian že spal..a ko ga je vidu pa se je itak na veliko igral z njim in vse možno delal...takrat sem mu itak dovolila...ampak sem se počutila kot ti..mama je tista grda in lumpa ki ssamo neki želi dat v red in "teži"..ampak dobro..se bo že malo spremenilo ko bo še večji..zdej pa je itak bolše..ker moj dela malo manj (beri 10ur:) pa ko pride se vsi skupaj igramo in cartamo...:)))
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 13:35:03
|
|
|
|
BIA79
|
Tatiji so vsi isti...pri nas je isto...in mala ga naravnost obožuje... dobra si belen da se spraviš ven, jaz grem za hišo in smo ves dan zunaj,ker je hladneje kot pri nas v stanovanju in pihlja (ko pihlja). Jaz ne prenesem te vročine, ne vem kaj mi je... Mi smo se danes prvič cepili. In je bil jok in stok...Cepila sem jo tudi proti rotavirusu,ampak predvsem zato ker bratranec hodi v vrtec in ker živimo v isti hiši je Klara temu bolj izpostavljena,drugače je ne bi. Pediatrinja je ugotovila (kar že dolgo sumim) da ima Klara znižan misični tonus. Ne dviga še glavice kot bi morala. Čez dva tedna imamo spet pregled, da si jo podrobneje ogleda, ker danes se ji tudi spalo. Če je tako bomo pač telovadili :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 14:00:57
|
|
|
|
Belen
|
hehe....ben sm zakuhala zunaj ... ja spetko...mi tudi, ko smo zunaj 2-3-4-5 ur one spijo, čim prideš domow...jok in lakota... bia79.... zakaj je ne bi??? ne wem.... baje prawijo da je dobro.... js bom moje dwe pikice cepla za rotavirus.....čepraw se popije...in če wržejo wen... po mojem škodit jim ne more.... pa baje je moj sosed mel za malega....mali je ga staknu w wrtcu je bil res bogi.... kako ne dwiga glawe? ko jo daš past kravice al kdaj? ne se sekirat...eni prej, drugi kasneje.... moje recimo da jo kr držijo...in pasejo krawice...sam ne wem no... še prej rojene...sept.gremo w razvojno da widim kaj prawijo.... mi je glupo,čepraw je wse ql....da te pošljejo sam zato ker so dwojčki in rojeni w 35T.... upam,da bo wse ql... p.s. tudi ko berem po forumu pri enih... js ne wem al majo tako zlate otroke ali so fenomeni.... eni pri 1m že se kr sami igrajo z igračo, drugi spijo in jejo ne wem kolko, tretji se že kao plazijo............ ne wem no.... sreče te mame,ki majo take fenomene od otrok
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 14:14:45
|
|
|
|
nena30
|
haha, Lise ne zanima še nobena igrača. včasih se malo zamoti s svojimi prstki in jih gleda in slini...pa mamica ji je zanimiva. Pa še to se ponavadi zjoka, ko me vidi . Mal zares mal zahec
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 14:15:00
|
|
|
|
saruška
|
eko mene po dolgem cajtu... smo včeraj prišli iz rogle, kjer smo imeli zeloooo prijetnih 18 - 19 stopinj, ja tako pasalo... zdej pa spet v teh nenormalnih temperaturah berem da ste se dobile na kavici, pridne! drugič se vam mogoče pridružim, seveda z vašim predhodnim dovoljenjem! uživajte v tem svinsko vročem dnevu!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 16:06:51
|
|
|
|
Belen
|
saruška bentornata... p.s. boljše je bilo gor 100 % neki me zanima.... moji Liji se je popek izboču ven fullllllll... baje neka pop.kila.... ju3 mamo it pediatra, tako da bom še za to prašala.... upam da kmali zgine,ki ne zgleda lepo.... ma kera kire izkušnje s popkovno kilo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.8.2009 18:36:03
|
|
|
|
momacus
|
ojla pupe se niste še stopile ? jaz se topim ma na vagi vedno isto kaže mi gremo jutri k alergologu. upam da bo Gapšper priden in se bo dalo vzet kri je že tako močen ta mali mož da ga bomo mogli držat štirje če se bo upiral sm pozabla povedat da smo bli z Gašperjem za vikend v morju in je prav uživa l
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?