Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 7:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene mamice! Kako ste? Naj vam povem, da sem že prejšnji mesec dobila M in sedaj, ko jo spet pričakujem, mi Tadei odklanja dojke. Ne želi več piti mojega mleka. Že 4 dni se mi zbuja ponoči na 1 uro, ker se ne naje prav, podnevi je pa non stop na dojkah. Pa je že začel spati po 6 ur. Katastrofa!!!! Zbujam se vsa mokra, ker mleka očitno imam več kot dovolj. Pravijo, da se baje sestava spremeni med M. Ne vem več kaj naj delam. Včeraj sem kupila prvič adaptirano mleko in prav slab občutek imam glede tega. Da ne bi imela mleka ne rečem nič, vendar bi ga lahko še prodajala! No, igralni lok je Tadeiu zelo zanimiv in prav rad se zamoti tam, pa tudi zaspi pod njim (res, da za kratek čas, vendar zaspi). NENA30 sočustvujem s tabo. Šele sedaj vidim kako je imeti jokavčka. Po 4 dneh nespanja nisem ne živa ne mrtva. Sem dodala slikce v album. Lahko pogledate kako ima Tadei poslikano sobico. Čim več smeha vam želim. Lep dan še naprej.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 10:50:22
|
|
|
|
saruška
|
chiara82. fuuuul lepa sobica jst bi tudi tako za mojo žabo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 11:30:15
|
|
|
|
Belen
|
chiara82, zakaj js ne widim slikic????? mi kaže da si anonimna, mi ne pokaže nobenih slik drugače smo bli dans pridni...moje rožice so spale od 23.30h do 4.30 nekje... super, pole pa ob 7.30h so se zbudile... mega.... zdej ammo urnik na 4 ure, razen zjutraj je mal krajše, odwisno kdaj se zbudijo...se probam držat wedno istega urnika... spet je wroče.......baje neki napowedujejo konc poletja, kje pa??? lep dan z wašimi
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 12:19:42
|
|
|
|
saruška
|
belen, sem pokukala tvoje albume in so full sladke... eno prišparaj za mojega razbojnika, ker okoli nas so sami fantje
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 13:01:13
|
|
|
|
Belen
|
saruška, to se boš mogla s tatijem zmenit.... baje da jih ne da
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 14:51:22
|
|
|
|
Hator
|
Nena30, mi smo imeli tudi včeraj posvetovalnico. Katerega pediatra pa imate? Naš pa je bil ful priden, je tako mamico gledal. V mesecu in pol je dobil skoraj 1700g, tako da sva bila oba, mamica in sinček pohvaljena. Moram tudi jaz en dan poslikat našo sobico in objavit kakšne fotke. Obljubim
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 14:52:27
|
|
|
|
Hator
|
Ne vem, zakaj pod mojim imenom ne nariše slikice
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 15:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
belen pojdi pod albume v rubriki storitve na vrhu strani. Boš videla vse albume in med drugimi tudi mojega.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 15:31:23
|
|
|
|
momacus
|
belen sm pogledala,. dobra zadeva, samo če je "samo" do 20 kg se bojim da nam bo kmalu premajhno. že zdaj smo skoraj na 7kg in šele drugo sredo imamo 3 mesece :)
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 15:36:22
|
|
|
|
nena30
|
Za pediatra so mi dodelili Sobanovo!! Nimam pojma kdo je to! A vidiš Hator, najine poti se kar naprej križata pa nikol se ne srečava. Prav hecno!!! Kdaj imaš pa pregled v PO ? Jest sem tud dobila učer menstruacijo. Kar, brez napovedi. Preden sem zanosila me je po navadi zvijalo za popi...! Fino ne! Je pa res da ne dojim. Danes sem sla v vrtec iskat obrazec, da ga čim prej oddam. Ima katera izkušnje s semedelskimi vrtci oz. enotami? Nekaj sem se mučila vnest par fotk v album. Cela študija, ker mi je računalnik španska vas. Saj se trudim, da postajava prijatelja . Zato se prosim ne smejte če sem kaj žašuštrala!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 16:11:47
|
|
|
|
momacus
|
A A A mi noče dat slikic v album status 404
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 16:46:01
|
|
|
|
Belen
|
momacus...ni slikic
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 16:46:50
|
|
|
|
Belen
|
chiara82,sm našla,,,so mal spemenili,zadnjič je bilo drugače lepa sobica, lepo rišeš, prideš še k meni' ?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 16:47:11
|
|
|
|
momacus
|
MA JA SEM VIDLA :( MI DAJE STATUS 404-IN RDEČ KLICAJ. UFFFFAAA
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 17:08:43
|
|
|
|
BIA79
|
Evo nas iz dopusta... Moram vam povedat, da sem prav žalostna da smo se vrnili domov. Je bilo veliko lepše kot smo pričakovali. Ful smo se nahodli (na žalost smo tudi predobro jedli v hotelu, tako da se na vagi pozna), pa smo se kopali, pa tati se je nakolesaru, predvsem smo se navžili svežega zraka in naspali. Pa še komarjev v Kranjski gori ni. Smo se že odločili, da se drugo leto vrnemo,ampak bomo šli v hotel Špik, ki je malo pred Kranjsko. Ima bazene, vse okoli je trava, igrišča za otroke, pa igrišče za beach volley, mimo pelje kolesarska proga...skratka vse za tak malo bolj aktiven družinski dopust...pa še wellnes center imajo za mamo.. Klara je bila pridna.Ni njurila nič bolj kot doma. Sam moj dragi je smotan, ker se je jezil, ker Klara njuri medtem ko sva jedla. Nekaj časa je pač na miru, potem ji postane pač dolgčas. Še dobro, da so bili vsi natakarji okoli in so jo zamotili... Aja...pri kardiologu vse ok. Je rekel da ne sliši ničesar (upam,da ne, ker se je Klara drla kot da jo mučimo), EKG je bil ok. Sam mi je bilo kar grozno, ko sem jo vidla s tistimi elektrodami in ščipalkami gor...Si samo želiš da bo zdrav otrok... Pa še to...če boste morali kdaj it na klinični ali pa tam okoli, izogibajte se garažnih hiš! Za eno uro in deset minut parkiranja smo dali 3,40!!!!!! Nena..imaš oač občutljivo punčko, je rakec ne :) to se ve da so nežne dušice :) Kaj že imate mentruacijo tiste,ki ste rodile maja? Evo še to se mi manjka ja...no upam, da bo vsaj manj boleče kot je bilo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 17:47:34
|
|
|
|
momacus
|
bia79 sem ti rekla da je vse OK , dala skozi isto pedjatrinjo da ki če je že menstruacija, je bla že prejšnji mesec, zdaj bom mela že drugo :(
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 17:49:12
|
|
|
|
momacus
|
pupe ki ste rodile maja, kaj vaše malčke že kaj srbijo dlesni? moj mali si tako tlači roko v usta
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 18:53:16
|
|
|
|
Belen
|
js pa še nimam fešte
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 18:59:28
|
|
|
|
momacus
|
blagor tebi belen mi se en dojimo in smo jo fasali takoj. prvič je blo isto....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 19:08:56
|
|
|
|
Belen
|
sej tudi js ne dojim.... zato se mi zdi čudno,da je nism dobila hehe...alarm, nahranim moje sončke in bežim wen... papa do zwečer
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.8.2009 19:12:23
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz je še nisem dobila...čakam...ma lahko malo počaka dej...se mi je komaj čišča končala pred dvemi tedni :) Mene pa čaka že prvi opran stroj...ufff...spet se bo nabralo robe za likat...slaba plat dopusta :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.8.2009 9:47:45
|
|
|
|
Belen
|
ciao mamice... morm se malo pohwalit, oz.pohwalit moje dwe rožici.... wsak dan weč spita ponoči, se widi da čez dan sta pa budni in kr neki jokata w prazno mogoče wčeraj ker je bila polna luna.... uglawnem že 3-4 dni spimo kr...od 23-4-5h zjutraj, papamo, spimo do 8h, pole ob 11, ob 15h in ob 19h....in jowo na nowo.... super sm prow zadowoljna....ker smo jih mi malo usmerjali w ta ritem... bia....si prispela.... super, sam kratko,ne? kolk ste pa dali (šoldow/dan) tam ki ste bili??? mi razmišljamo kam it sept...pa da dobim kako idejo , če slučajno terme odpadejo momacus...čakamo slikce...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.8.2009 10:17:40
|
|
|
|
Belen
|
p.s. kaj DannyS se je zgubila???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.8.2009 11:19:30
|
|
|
|
BIA79
|
Belen za 4 dni smo dali na glavo 160 eurov za polpenzion.Doplačali smo samo še turistično takso in posteljico za Klaro, ker je bil avto nabasan.Poleg prtljage,vozička,smo imeli še kolo sabo :) Smo pa kao dobili akcijo...se splača pobrskat po netu.. Vidiš samo čas je bil potreben, da so tvoje pikice začele spat. Vse se zgodi, ampak ob svojem času ;)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?